Axela AB

Axela AB

axela.nu
  • BadgeTwoYears
4.3

Visste du att varje år drabbas över hundratusen familjer av en vattenskada i hemmet! De hårdast drabbade utrymmena är kök och badrum och skadorna kan ofta härledas till brister i installationer, åldersförändringar eller bristande underhåll. Det finns åtgärder som du kan göra själv för att minska risken att bli en av de som...

51 omdömen om Axela AB

Sedan starten hos Reco 2022

David B
Skrev om Axela AB

Emil Olsson har varit en klippa genom processen som tyvärr tog lite för lång tid, men Axela gjorde allt de kunde för att hjälpa till att allt gått så snabbt som möjligt. Mycket nöjd med både process och resultat! Har hört många skräckhistorier om hantverkare och är mycket tacksam över att ha haft hjälp av Emil och Axela! Hade aldrig hört talas om Axela innan, men skulle gärna anlita dem nästa gång igen!

Sam D
Skrev om Axela AB

Hatten av för Jesper och Anders på Axela AB. Proffessionella killar som ger sitt yttersta för att man som kund ska få så bra service som möjligt från första kontakt till att arbetet är slutfört. Både jag och min fru är super nöjda med hur allt har sköts. Rekommenderas starkt!

Svar från Axela AB

Hej Sam, supertack för omdömet! Ni är varmt välkomna att höra av Er med framtida projekt:) All lycka framåt! Med vänlig hälsning, Axelagänget

Malin L
Skrev om Axela AB

Väldigt proffsigt bemötande, både kunskapsmässigt och tillmötesgående. Vi blev klara väldigt snabbt och det kändes som att dem prioriterade oss som kund. Duktig snickare som var väldigt ordningsam vilket jag prioriterar.

Svar från Axela AB

Hej Malin och tack för ett fint omdöme! Tveka inte höra av dig om du behöver bygghjälp i framtiden :) Allt gott //Axelagänget

Michael N
Skrev om Axela AB

Proffetionell behandling, duktiga snickare, trevligt bemötande.

Svar från Axela AB

Hej Michael, tackar för ett fint omdöme! Allt gott och lycka till i framtiden :) Hälsningar, Axelagänget

Peter B
Skrev om Axela AB

Om det ska vara dåligt från början till slut, här är det givna valet. Projektledare som skyller ifrån sig alt ljuger, dålig och kass kommunikation mellan olika arbetsåtgärder trots både projektledare och arbetsledare ska arbeta med badrumsrenovering. Bilningsfirman behövde vara ute 5x och göra lite mer rätt för varje besök... Felen är så många och listan så lång - enkla rådet, undvik detta bolag fyllt med skojare!

Svar från Axela AB

Hej Peter B, Axela arbetar hårt för att uppnå högsta möjliga kvalitet och service. Vi tar detta på största allvar och tar illa vid oss när vi läser ditt omdöme. Om det finns några fel eller brister i entreprenaden så behöver vi ta del av detta. Kontakta gärna oss per mejladress info@axela.nu

Lars Christian B

Axela tog hand om vår stora vattenskada i huset, där badrum, kök, vardagsrum och hall blev drabbad. Även om det tog 7 månader att återställa var kan vi rekomendera Axela. Bra hantverkare som gjorde ett bra jobb och slutresultatet blev kanon

Svar från Axela AB

Tack för ett fint omdöme! Kul att ni blev nöjda med arbetet som utfört, tveka inte att höra av er om det finns något vi kan hjälpa till med:) Axelagänget önskar Er all lycka framåt!

Reidar N
Skrev om Axela AB

På grund av vattenskada i vårt fritidshus kom vi i kontakt med Axela. Där blev vi vänligt och professionellt bemötta. De var lyhörda för våra önskemål och gjorde ett fantastiskt arbete och allt blev klart inom rimlig tid. Vi är mycket nöjda med slutresultatet.

Svar från Axela AB

Tackar för ett fint omdöme! Samarbetet mellan entreprenör och kund är nyckeln till ett lyckat projekt! Allt gott och lycka till framåt //Axelagänget

Maria H
Skrev om Axela AB

Det var grymt, från början till slut. Snabba puckar - feedback hela tiden på vad nästa steg var. Trevligt bemötande och såååå bra service . Emil!!!! Vilket proffs!!!!- väldigt nöjd!!

Svar från Axela AB

Hej Maria och tack för ett fint omdöme! Riktigt kul att ni är nöjda med arbetet, tveka inte höra av dig om du behöver hjälp i framtiden :) Trevlig sommar! //Axelagänget

Lars H
Skrev om Axela AB

Upplevde positivt bemötande och inga konstigheter när någonting behövde åtgärdas ifall någonting inte blivit som vi önskat. Kändes som att det var prioriterat att vi skulle vara nöjda. Vilket vi också blev!

Stort tack för ditt omdöme Lars! Lycka till framåt //Axelagänget

Erik S
Skrev om Axela AB

Vårt ”case” var nog rätt komplext, då det eskalerade till två badrum som behövde totalrenoveras samtidigt, med mängder av utrustning som ska på plats. Det dök dessutom upp en hel del oväntat under resans gång. Vill framförallt framhålla projekt ledaren Emil O, som fanns tillgänglig även på kvällar och helger (då vi tex köpte material o hade frågor). Dessutom hittade han bra lösningar på diverse problem som dök upp. Att ha en engagerad kontakt på Axela var avgörande. Resultatet blev lika bra/bättre än förväntat. Negativt...

Svar från Axela AB

Hej Erik, Tackar för ett fint omdöme:) Som du skriver i din text så var detta ett rätt komplext projekt, vi nådde gemensamt målet tack vare ett bra samarbete! Kul att ni är nöjda för det är vi också. Ta hand om Er! Allt gott //Axelagänget

Maria L
Skrev om Axela AB

Proffsigt hanterat från start till klart. Duktiga hantverkare och riktigt bra projektledning. Lyhörda för önskemål och hittar bästa lösningen för just vårt hus och våra behov. Noll strul. Rekommenderas varmt!

Svar från Axela AB

Hej Maria, tack för ett fint omdöme samt ett bra samarbete:) Allt gott! //Axelagänget

Victor B
Skrev om Axela AB

Bra kommunikation och utfört arbete.

Svar från Axela AB

Tack för ett fint betyg! //Axelagänget

Nikola V
Skrev om Axela AB

Väldigt professionella. Rådgivande och stöttande under hela procession samt alltid tillgängliga för frågor och svar.

Svar från Axela AB

Tack för ett fint betyg :) Hör gärna av dig i framtiden om det finns något vi kan hjälpa till med. Allt gott //Axelagänget

Mona P
Skrev om Axela AB

Mycket trevligt bemötande tills färdigt resultat. Bra kontakt under tiden. Yrkesgrupperna som varit inblandade har varit trevliga och bra utfört jobb. Våra förväntningar var höga efter en annan entreprenör som missköts. Därför känns det som Axela kom och räddade oss från ett stort problem. Badrummet vart mycket bra och duschen med sina vikdörrar. En än gång vill vi tacka för mycket omtanke och trevligt bemötande. Heja Axela.

Svar från Axela AB

Hej Mona, det glädjer oss att ni är nöjda! Det är bara att höra av er om ni behöver mer hjälp i framtiden. Tack för ett fint omdöme och ett för ett bra samarbete! Bästa hälsningar. //Axelagänget

Ina G
Skrev om Axela AB

Mycket snabb hantering av skada!

Svar från Axela AB

Stort tack för ett fint omdöme :) Lycka till framåt Ina, vi finns här om det är något Ni behöver hjälp med! Allt gott //Axelagänget

Chaker N
Skrev om Axela AB

Har fått ett trevligt och välbemötande. Seröst och kunnigt. Reparerat vattenskada. Bra och professionellt

Svar från Axela AB

Stort tack för ett fint betyg! Lycka till i framtiden, hör gärna av dig om vi kan hjälpa till med något :) Allt gott //Axelagänget

Hans B
Skrev om Axela AB

Jag blev väl bemött av företaget, men tyvärr kom lite Covid emellan och störde planeringen. Skadedatum var 2022-09-17, anmälan till försäkringsbolaget och besiktning av skadan 2022-10-05. Sedan var det torktider, asbestsanering mm. Jag blev väl bemött av Axelas personal och hantverkarna som Axela använde utförde arbetet på ett förnämligt sätt. Vi hade haft läckage från vårt avlopp i köket och fick riva upp golf i kök, hall och förråd. Jag anmälde skadan till Folksam i slutet av september och vi hade slutbesiktning 29 december.

Svar från Axela AB

Hej Hans och tack för ett fint omdöme :) Önskar Er all lycka i framtiden //Axelagänget

Ali A
Skrev om Axela AB

Väldigt trevligt bemötande. De uppfyllde alla våra förväntningar. Vi köpte allt material via Axela och vi är väldigt nöjda i övrigt.

Svar från Axela AB

Tack för ett fint betyg Ali, tveka inte höra av dig i framtiden om Ni behöver hjälp! Allt gott //Axelagänget

Johan B
Skrev om Axela AB

Klockrent från start till slut!

Hej Johan, tackar ödmjukast för det fina omdömet! Allt gott! //Axela

Kjell Eric R

2 juli 2022. Efter en veckas semester kom vi hem för att se till huset och klippa gräs. Vi öppnar dörren och möts av en skräcksyn. Hela undervåningen är täckt av en grönbrun massa! Det visar sig att det varit stopp i kommunens avloppsledning i gatan och allt har tryckts upp i våra golvbrunnar. Nu, fem månader senare, står vi här med skadan helt återställd och huset är finare än någonsin - tack vare Axela, som hållit i hela återställandet. Skickliga hantverkare, duktiga arbetsledare, en tydlig och överskådlig tidplan och...

Svar från Axela AB

Hej Kjell, Tack för ett fint omdöme :) Kul att ni blev nöjda och lycka till med allt i framtiden! //Axelagänget

Ingvar B
Skrev om Axela AB

Försäkringsskada badrum. Mycket positivt från början till slut. Samtliga inblandade hos Axela från projektledning, arbetsledning, snickare, inredningsstudio m fl liksom samtliga underentreprenörer från rivning till el, rör, kakelsättning m m var mycket professionella och hade alltid ett trevligt bemötande. Innan arbetet påbörjades fick jag en utförlig beskrivning i form av projektplan när resp arbete skulle utföras och av vem, detsamma gällde offerten som var tydlig. De gånger jag själv behövde vara på plats för t ex någon avstämning höll de alltid avtalade tider. Mao jag är helt klart nöjd

Svar från Axela AB

Hej Ingvar och tack för ett fint omdöme! Glädjande för oss att ni blev nöjda med arbetet vi utförde, tveka inte höra av er i framtiden! Allt gott //Axelagänget

Fanny E
Skrev om Axela AB

Toppentrevliga och hjälpsamma från start!

Hej Fanny och tack detsamma! Allt gott //Axelagänget

Karin B
Skrev om Axela AB

Pålitliga och bra. Håller tidsplanen perfekt.

Tackar ödmjukast för ett fint betyg:) Hälsningar Axelagänget

Bo B
Skrev om Axela AB

Mycket bra bemötande Åtgärda vattenskada i köket. Bra åtgärdande av skada. Trevlig personal. Ingen direktkontakt med försäkringsbolaget. Oklart om ersättning för elförbrukning vid torkning av bjälklaget.

Hej Bo och tack för ett fint omdöme. Allt gott //Axelagänget

Göran B
Skrev om Axela AB

Trevligt bemötande, kommunicerade med oss, så vi visste vad som skulle hända och när.

Hej Göran och tack för ett fint omdöme :) Hälsningar Axela gänget

Scott P
Skrev om Axela AB

Super bra bemötande och super bra jobbat av alla inblandade

Ingemar T
Skrev om Axela AB

Tjänsten vi köpte var en vattenskada i badrummet. Den visade sig vara i behov av omfattande renovering för att återställa badrummets förmåga att kunna användas. Vi hade inga förväntningar på Axela men blev mycket glatt överraskade av bemötandet och på det professionella sätt som arbetet utfördes (enligt vår mening)

Tackar för ett fin omdöme. Ta hand om Er! Allt gott //Axelagänget

Petri A
Skrev om Axela AB

Jobbet var en del av ett försäkringsärende. Mycket bra och tydlig genomgång av vad som skulle göras och en flexibilitet kring ändringar som vi ville lägga till. Korta svarstider från Axela. Axela hade helhetsansvar och kommunikation mellan entreprenörer kunde ha varit bättre koordinerade.

Susanne E
Skrev om Axela AB

Väldigt trevligt bemötande med samtliga från Axela, de svarar snabbt på mejl, både arbetsledare och snickare. De som var hos mig var mycket tillmötesgående och proffsiga, så nöjd. Hade en vattenläcka och Folksam rekommenderade företaget.

Kjell-Åke S

Mycket organiserat & proffsigt från start till mål..Väldigt lyhörda på våra önskemål & bra på problemlösning.

Svar från Axela AB

Hej Kjell-Åke och tack för betyget! Vi är glada att vi kunde hjälpa till med projektet och dra det från start till mål. Ta hand om Er! //Axela gänget

Per-Erik R
Skrev om Axela AB

Hej Allt har funkat till 100% Från rivning av duschrummet till åter-ställning och slutbesiktning. Alla hantverkare har varit duktiga, trevliga och tillmötesgående.

Håkan H
Skrev om Axela AB

Bra planering och uppföljning. Kommunicerade direkt när det skedde några förändringar. Väldigt trevliga och kunniga medarbetare. Överlag väldigt bra på alla sätt och vis!

Zahra M
Skrev om Axela AB

Företaget hade ett väldigt bra bemötande mot både mig och min familj. Alla var super trevliga och gjorde sitt jobb:)

Svar från Axela AB

Hej Zahra, Kull att ni känner er nöjda, det var kul att få hjälpa till med projektet! Lycka till och hälsa familjen. //Axela gänget

Daniel S
Skrev om Axela AB

Toppenhjälp med olika avdelningar och hela processen. Framförallt allt som Axela bistod med gällande försäkringsärendet. Tidplanen hölls också trots ett omfattande arbete där många saker behövde åtgärdas på vägen. Sjukt nöjd och rekommenderar gladeligen detta företag.

Alexander Giorgio A

Väldigt duktiga och proffsiga från start till mål!

Svar från Axela AB

Hej Alexander, Tackar för ett fint betyg och riktigt kul att ni blev nöjda med arbetet! Allt gott //Axela gänget

Robert G
Skrev om Axela AB

Anlitade Axela via vårat försäkringsbolag för att åtgärda en vattenskada i ett badrum. Höll i stort sett tidsplanen och slutresultatet blev helt OK. Axela hyr in olika bolag för att utföra själva arbetet. Hos oss var det 4 olika bolag, El/VVS/Kakel/Snickeri. 3 av dom gjorde ett bra jobb, det 4'e kändes inte helt professionellt. Fördelen med Axelas upplägg är väl att dom relativt enkelt kan byta ut en 'underleverantör' om det inte funkar som förväntat.

Svar från Axela AB

Hej och tack för ditt betyg Robert! Ibland flyter inte allt riktigt som det ska och då får man som ansvarig ta tag i saken, kul att du blev nöjd med arbetet det är alltid våran målsättning. Allt gott //Axela gänget

Patrik B
Skrev om Axela AB

Vi är supernöjda! Väldigt bra och proffsigt bemötande! Kunniga och pålitliga! Vårt projekt blev precis så som vi ville ha det!

Svar från Axela AB

Tack för betyget Patrik! Lycka till med allt och tveka inte höra av dig med framtida projekt:) Allt gott //Axela gänget

Ove P
Skrev om Axela AB

Bra bemötande från Axela. Att få skadorna åtgärdade efter översvämningen så snabbt som möjligt vilket Axela lyckades hyggligt med. För att kunna utnyttja Tvättstugan i källaren utfördes återställningsarbeten i egen regi. Övriga utrymmen i källaren utfördes av olika underentreprenörer till Axela som var totalentreprenör

Lars B
Skrev om Axela AB

Bra kontakt med ansvarig som pusslade ihop det bra 👍 Kan rekommenderas.

Hej Lars, tackar för betyget! Allt gott //Axela gänget

Lennart S
Skrev om Axela AB

Väl bemött från första kontakt helt enligt möjliga förväntningar för vattenskadan i villans källare från den 18 augusti 2021 och ca ett år framåt. Axela AB har löst mitt skadeärende enligt vår överenskommelse - samarbetet med snickerier, målning och detaljer har löpande fungerat bra och mot bakgrund av rådande omständigheter har arbetet flutit utan komplikationer från start till mål.

Svar från Axela AB

Hej Lennart, tackar för betyget! Man vet aldrig vem man springer på och världen är bra liten ibland:) Ta han om Er och lycka till med allt! //Axela gänget

Peter H
Skrev om Axela AB

Axela höll i återställning källare efter vattenskada. Väldigt bra bemötande och gjorde vad de skulle. Bra återkoppling och uppföljning efteråt.

Svar från Axela AB

Hej Peter och tack för betyget! Lycka till med allt, och tack för att vi fick hjälpa till med reparationen :) //Axela gänget

Gunnar M
Skrev om Axela AB

I samband med regnvädret i augusti 2021 fick vi in vatten I vår källare. Axela fick uppdraget av folksam att återställa vår källare. Bemötandet från alla inblandade har varit jättebra och alla har gjort ett utmärkt arbete. Arbetet innefattar allt från slipning och målning av golv och väggar till rivning och omkakling av duschrum. Projektledaren Alex Borgwall var kunnig och mycket sympatisk. Vi skulle gärna anlita dem igen.

Svar från Axela AB

Hej Gunnar, tackar ödmjukast för det fina betyget! Det var kul att få hjälpa till med källaren och att få lära känna både herr & fru och hunden såklart! Ta hand om Er! //Axela gänget

Gerd H
Skrev om Axela AB

Vi blev jättebra bemött av både Alex och av alla hantverkare som var hos oss. Förväntningarna var att det skulle göra ett proffsigt jobb och det blev väldigt bra. När de händer en som vi tyckte då en katastrof källaren full av vatten då är det viktigt att det går att lita på dem som ska kunna dessa frågor. Vi har haft lätt att kommit överens med alla inblandade. Vi rekommenderar gärna Axela till andra.

Svar från Axela AB

Hej Gerd, alltid uppriktig och korrekt vilket uppskattas! Det var kul att få hjälpa till och såklart riktigt kul att ni blev nöjda! Hälsa och lycka till med försäljningen :) Allt gott //Axela gänget

Anders S
Skrev om Axela AB

Mycket positivt Från första mötet till reperationen av källaren var klar. Tydligt angående tidplan, för hela arbetet samt för delmomenten. Kostnaden stämde, tom lite billigare än angivet. Alltid tillgängliga. Alltid trevliga. Sammanfattning: Mycket bra företag Tjänsten: Åtgärda vattenfylld källare efter översvämningen i Gävle.

Svar från Axela AB

Hej Anders! Tack för att du lämnat ditt omdöme. Detta var ett roligt projekt, en del utmaningar (gammalt möter nytt) och en del sena kvällar ;) Ta hand om dig och hälsa frun i huset! //Axela gänget

Maria Margareta Elisabeth J

Alxela har renoverat hela vår källare efter regnovädret i Gävle i augusti 2021 och jag har bara positivt att säga om företaget. Alla inblandade (både hantverkare och från kontoret) var trevliga och lösningsorienterade. Både målaren och snickaren var väldigt noggranna i sitt arbete och trots att underlaget var svårjobbat med sneda väggar och tak blev resultatet kanonbra. Då jag arbetade hemifrån under hela renoveringen hade jag daglig kontakt med olika personer från Axela så vi lösta eventuella frågetecken löpande. Vi är helnöjda och skulle gärna anlita dem igen...

Svar från Axela AB

Hej Maria, uppskattar att ni lämnade omdöme om hur ni upplevde resan! Vi är glada att ni känner Er nöjda med vårat arbete och det var roligt att lära känna Er :) Allt gott //Axela gänget

LENA P
Skrev om Axela AB

Axela AB har renoverat hela vår källare efter det extrema skyfallet vi hade i Gävle i augusti 2021. Renoveringen tog 10 månader då det behövde torka upp och var ett stort projekt. Projektledare Alex Borgwall var grym och har alltid haft ett gott bemötande med stort lösningsfokus. Även snickarna och plattsättaren gjorde ett utmärkt arbete och var även trevliga att ha hemma i huset, så jag rekommenderar dem starkt.

Svar från Axela AB

Hej Lena och tack för att du lämnade ett betyg! Lycka till med allt och hälsa familjen :) //Axela gänget

DANIEL H
Skrev om Axela AB

Ett riktigt uselt företag. Hade dom inne för en vattenskada i badrummet. Arroganta, otrevliga (kontaktpersonen på företaget), var inte ens i närheten att hålla uppskattad tid. När dom halt rivit ur badrummet och det gått långt över den uppskattade tiden för det totala färdigställandet, samt att det dessutom börjat rinna vatten ner i köket. Försäkringsbolaget kontaktade dom att dom skulle åka ut, men t o m det struntade dom i, så då slängde försäkringsbolaget ut dom och ersatte dom med ett annat bolag. Det enda dom är...

ROBERT ADAM R gillar detta
KARL P
Skrev om Axela AB

Helt vansinnigt. Ett försäkringsärende där självrisken till folksam gick på 4000kr, en vattenskada. Det tog dem ett halvår att börja, slet ut isolering mot yttervägg som sedan fick stå flera månader under vintern. När de sen kom och "gjorde" jobbet så satt de inte i ny isolering och ej heller ångspärr, en så stor glugg mellan vägg och golv att man fick ned hela handen i springan 2.5 meter längst väggen, kökslådor som var bara intryckta utan funktion som hängde snett. Detta åtgärdades efter att jag sänt dem bilder på...

Ulrica H
Skrev om Axela AB

Verkligen uselt! Listan på fel de gjort kan göras lång! Det tog 11 månader att renovera 40 kvm efter vattenskada! De har lurat mig och förstört inventarier. Gjutit golv å golvbrunn i fel utrymme! Förstört en hel köksinredning pga att det ställdes utomhus i regn. Presenterat planlösningar i duschrum som sedan inte utfördes, utan att informera mig! Monterat handfat felaktigt, plattsättare här två ggr! De underleverantörer Axela använder sig av är riktigt dåliga!! Axelas administrativa kontakt på kontoret i Sthlm - nonchalant...

ZOHRA G
Skrev om Axela AB

Axela borde byta namn till mardröm, lögnare, dåligt jobb och oproffsig attityd. Om ni vill få ett helvete anlita Axela.. Axela skickade en snickare för att fixa eljobb, nu är jag utan tvättmaskin, han påstår att min tvättmakin var trasig.. En handarbetare har använt mina köksstolar istället stege. Flera gånger ringde jag mellan 10-20 gånger per dag utan att få svar..