En lätt butik med personal av världsklass! En otrolig upplevelse att handla hos dom!
Backpackinglight.se
Välkommen till backpackinglight, här kan du läsa hur våra kunder upplever vår service, våra produkter och våra leveranser. Backpackinglight är en av europas första butiker för lättviktsprylar.
2907 omdömen om Backpackinglight.se
Sedan starten hos Reco 2018
Snabb leverans Många lätta grejer i sortimentet Men ganska mycket är slutsålt Jag fick ta något annat än det jag velat köpa, men det kommer nog gå bra ändå. Nöjd och glad att butiken finns
everything went smoothly, thank you very much. delivery was perfect and quick. Ii am very happy with my experience with Backpackinglight.
Bra produkter, snabba leveranser
Schyssta prylar. Snabb leverans.
Allt var bra! Om ni vill förbättra kundupplevelsen ännu mer så skulle ni kunna skicka med tips på hur man ska ta hand om sina skor, i mitt fall vandringsskor. De är gjorda av läder, så jag antar att jag bör smörja in dem med något för att förlänga dess livslängd? Kanske finns det till och med en passande produkt på er hemsida man skulle kunna få bli tipsad om i samband med att man lägger en beställning på skor. Mvh / Stefan
Allt det lättaste och favoritutrustningen från BPL, super service!
Snabb leverans och nöjd med det jag beställt
Supersnabb service och bra utbud av lätta alternativ för den viktmedvetna vandraren.
Snabbt och effektfullt. Deras hemsida är bra, liksom deras tirsdags videos. Leveranse super.
Köpte mig en Gramjakt UL Skierfe quilt Reg/wide. Vilken var fantastiskt fluffig och skön. Den är perfekt varm när nattkylan kommer smygande.
Snabb, kunnig och personlig service!
Mycket kunniga om produkterna de säljer och har alltid snabba svar på frågor om storlekar mm
Mycket bra urval och sortiment ibland det bästa lättviktsprylarna. Hittar ofta det jag är ute efter samt får tips på intressanta alternativ.
Verkligen fint bemötande, hjälpsamhet, tips och service vid fysiskt besök i butiken i Umeå. Snabb leverans vid köp online. Killar med stor erfarenhet och många goda råd till oss vandrare som byter ut våran utrustning till UL.
Lätt och smidigt, och alltid de bästa varor
Det var enkelt att handla med snabb och bra leverans så företaget levde upp till högt ställda förväntningar.
Snabb leverans och inga konstigheter!
Why ask for a review, and a reminder to ask for a review, before the products have arrived?
Tycker dom väljer ut och tar hem bra produkter, så jag själv inte behöver skana marknaden. Snabba leveranser, kan verkligen rekomendera. 😃
Supersnabb service, jättefin produkt! Kunde inte förvänta mig mer :)!
Grymma grejer med bra kvalitet!
Snabb leverans och bra uppdatering angående min sändning.
Hej! Blev besviken när jag efter köp såg att jag kunde ha köpt tältet för mycket mindre pengar från USA. Skiljer nästan 2000 kr. Tältet är också väldigt speciellt - & inte så lätt att sätta upp. En "varningstext" borde kanske läggas till på webben - här tänks det annorlunda & tar tid att förstå abrovinkerna. Det är inte heller alla stavar som funkar.
Snabb leverans och bra upplevelse
Snabb leverans och mkt hög kvalitet på produkten.
Trevliga, hjälpsamma, kunniga o går ganska fort att få hem grejerna. Bra utbud för oss som söker ett lättare alternativ. De som drar ner betyget är att de ofta är slut i lager o tar lång tid innan de kommer in nya. Lite tråkigt att man har en returfrakt på saker som inte passar o att man inte kan byta till en annan storlek direkt utan måste göra ett nytt köp. På de hela ett väldigt bra företag med bra människor o kan varmt rekommendera dom
Bäst på att tillhandahålla lätt utrustning
Mycket bra service när det blev strul med min beställning.
Snabbt och smidigt! Har inget särskilt att tillägga. ☺️👍
Snabb leverans och personlig service vid frågor.
Enkelt att handla. Snabb leverans. Varorna som jag förväntade mig.
Bra konversation vid byte av items!
Der er god information om produkterne, og jeg fik sendt produkter, som netop var, hvad jeg havde forestillet mig. Og betaling og forsendelse skete ,let og hurtigt. Jeg er meget tilfreds!
Enkelt att beställa, en av de snabbaste leveranserna som jag varit med om.
Mycket snabb leverans och bra service! Jättenöjd!
Fikk aldri pakken, de sier de har sendt den og returnert uten at jeg noen gang har fått beskjed om at den har kommet frem til destinasjonen.
Snabb leverans och fantastiska produkter!
Enkelt att beställa och bra sändnings information
Jag gillar utbudet men har fortfarande inte fått hem det jag beställde som skickades för tio dagar sedan
Backpackinglight.se har ett utvalg. Få nettbutikker i Norge har. Husk å ha god tid når du handler. Det tar lang tid å sende noe til Norge.
Hej Jag beställde ett tält Durston X Mid pro 1p med dcf golv. Det var över en vecka sedan och jag antar att det skickas från annat land pga leveranstiden. Men det borde nämnas när jag beställde så man är beredd på den långa leveranstiden när det står att ni har varan i lager. /Lasse
Just nu dessvärre inte så bra betyg. Min order packades, registrerades, och försvann sedan. Efter 10 dagar och tre kontaktförsök via telefon och mail så har ingen ännu återkommit med uppföljning eller åtgärd. Synd, för sortimentet är väldigt bra (även om mycket inte finns i lager).
Snabb leverans bra utbud som alltid 👍
Supernöjd! Snabb leverans och prisvärda saker. Kul att nörda ner sig i alla specs, som är lätta att hitta redan innan man går in på produkten.
Snabb hantering från lagd beställning till ivägskick. Lär bli fler köp
Mycket nöjd, bra produkt och snabb leverans!
Alltid väldig hjälpsamma och tillmötesgående deras kunskap om det dom arbetar med är mycket god och ingenting är omöjligt.
Snabbt bra och proffsigt bemötande och information
Snabb och okrånglig leverans. Inga synpunkter!