Beställde ett par premiumskridskor fr dem. Priset till service var SUPER! Kunde hämta mina Lundhaga BC på knappt dgr. Jag kommer handla mer ;) En glad handlare, en bra handlare. //Victor
Backpackinglight.se
Välkommen till backpackinglight, här kan du läsa hur våra kunder upplever vår service, våra produkter och våra leveranser. Backpackinglight är en av europas första butiker för lättviktsprylar.
2437 omdömen om Backpackinglight.se
Sedan starten hos Reco 2018
Jag beställde från Backpackinglight.se och är väldigt nöjd med köpupplevelsen. Det var enkelt och smidigt att beställa, och leveransen fungerade utan problem. Mina förväntningar var att få en snabb och problemfri beställning, och det levde butiken upp till helt och hållet. Jag köpte Toaks titanium pot och Soto Windmaster och den motsvarade mina förväntningar. Jag kan absolut rekommendera Backpackinglight.se till andra som letar efter bra friluftsutrustning!
Kanon produkter til god pris. Ok med frakt til Norge også!
En webbutik med produkter som ofta blev testat av Kenneth i svensk naturmiljö. Upplever att prylarna tar slut på lager ganska fort så vänta inte för länge att köpa dem som man siktar på.
Ställer upp i alla lägen, fick tält uppskickat till mig under vägen på mitt gröna band 2024
Jag har förmånen att bo nära Umeå och slinker ofta in på butiken när jag kommer till stan. Personalen är både kunnig och trevlig, och verkar alltid ha gott om tid att hjälpa till. Priserna uppfattar jag som kunkurrenskraftiga och många produkter kan man reservera så att man garanterat får tag på det man söker när de beställer hem nästa gång. Det enda som skulle kunna dra ner betyget är att öppettiderna förändras med kort varsel och det står inte alltid på hemsidan, inte ens en lapp på dörren ibland. Det har dock varit bättre...
Goede en duidelijke website. Mooie producten geselecteerd door mensen met veel ervaring. Goede en persoonlijke communicatie.
Bra sortiment. Tyvärr tar det tid att få svar på mail.
Hurtig levering, super godt produkt, kan varmt anbefale.
Bra och snabb leverans........
En toppenbutik med fantastiska varor och bra kundbemötande. Jag har köpt många olika saker från dem, och returnerat när varan inte passat mig. Allt har gått smidigt och bra. Det enda som varit lite underligt är att leveranserna kommer till små butiker (jag har bott på olika adresser) som jag inte förstår varför just dem (inte närmaste) har blivit utvalda för leverans. Men det är ok också.
Super, merci. Commandé sur site DK. Traduction possible. Prix en Euro.
Fast shipping and good communication. Would recommend.
Mycket snabb leverans och väldigt nöjd med produkten jag beställt.
Leveransen kom snabbt. Ingen lång väntetid.
Gode varer og gode priser Hurtig levering
Alltid snabb leverans och bra bemötande från Backpackinglight. Det enda är att hemsidan ibland upplevs något seg.
Excellent .why do you knee praise.yee no ye re doin a gud job.
Bra utbud och trevlig service. Problemet är att allt är slut på lager och de svarar inte på mejl, eller hör av sig när det är något som inte stämmer med din order. Beställde en regnjacka, och den ordern blev skickad efter två veckor. Säkert för att den inte fanns i lager i min storlek. Det hade inte varit några problem om jag bara fått ett mejl så att jag vet vad som händer. Och det är bara förra beställningen. Har mejlat angående andra frågor och aldrig fått ett svar tillbaka. Kommunikation är verkligen en sak...
Hello, I don't understand swedish butDeepL helped. So here is my experience: Great selection of gear at reasonable prices, conisdering that much of it is highly specialised and some of it made by small boutique companies. I bought a leightweight tent, that I haven't had the chance to try out yet. But the order process, the shipping process and all communications attached to that went like a breeze. Quick delivery and everything on point! Thank you, "backpackinglight", I'll come back when I need something!
Det var enkelt att hitta vad jag behövde och jämföra skillnaden mellan deras ryggsäckar
Snabb leverans, prisvärd vara.
Får ingen återkoppling, det är radiotystnad
Godt udvalg - hurtig levering Stort udvalg at udstyr men ikke ser ret mange steder i Europa. Hurtig og problemfri levering
Allt enligt beskrivning, väl paketerat och raskt levererat.
Otroligt bra och snabb service, ville byta färg på tältet jag beställde och dom löste det direkt på morgonen och fick tältet efter 1,5 dag efter beställning .
Bättre service finns inte! Snabb kommunikation. Bra priser.
Lätt! Bästa! Vad mer kan man begära?
Beställde ett bar Pjäxor, Supersnabb Leverans!
- Bra nettbutikk, oversiktlig, bra å kunne "bevaka" når varer kommer til lager - hyggelig kundeservice som svarer raskt på spørsmål sendt pr mail - Litt høye priser - savner kampanjer med bedre rabatter - ordre blir raskt ekspedert, og ble send dagen etter bestilling men jeg måtte vente i 13 kalenderdager før jeg fikk varen. Mulig dette er speditørens feil, men det tar unødvendig lang tid når varene må fortolles - det hadde vært bedre for norske kunder om de var VOEC-registrert slik at varene forsendelsen er ferdig fortollet med MVA.
Perfect! I ordered an item from France that I couldn't find here. I am very happy with my purchase!
Good selection and pricing. Only thing is that website could be more modern and always faster.
Bra sortiment. Bra kunskap. Ny kunskap för mig i många stycken. Mycket bra. Mina bekanta är nöjda.
Jag har handlat från dem, fått bra service och bra varor, och handlat från dem, avbeställt - och fått snabb respons och bra hjälp. Kan bara rekommendera!
Jag har varit kund hos backpackinglight under flera år och jag är alltid jättenöjd med mina produkter, kundtjänst och snabb leverans
Väldigt bra och utförligt information om produkterna. Väldigt bra och snabb leverans.
Produkt enligt beskrivning. Väldigt snabb leverans.
Very good service, order placed and it was dispatched quickly.
Bra priser. Snabb hantering av order, men ofta saknas artiklar i lager.
Det funkar alltid bra att handla från Backpackinglight! Tack för hjälpen när jag behövde ändra leveransadress!! Nu ser jag även fram emot att få mitt Durstontält!
Bra sortiment för lätt backpacking och snabba leveranser. Köpte en ultralätt Exped poncho som jag är jättenöjd med.
Bra sortiment och snabb service.
Het bestellen en betalen ging heel gemakkelijk, en ook de levering was zeer snel. Ondanks dat het naar Nederland verstuurd moest worden. Erg blij met het bedrijf en het product
Backpackinglight upplever jag som genuint kundorienterat och har en gedigen produktkunskap. De erbjuder ofta unika egna produkter som inte finns hos de stora drakarna inom friluftsliv. Jag har bland annat handlat RAB Mythic ultra dunsovsäck på ca 400 gram och Skalmo Rapa ryggsäck med samma vikt, mycket nördigt, men mycket nöjd bära lätt! Oavsett om du är en pryl nörd eller nybörjare, har de allt du behöver för dina utflykter inklusive värdefulla tips, om du vill!
I still have not received my order I have sent a few emails requesting an update but don’t get a reply. The order was over €1000 worth so I wouldn’t be recommending this site again
Snabb leverans av ryggsäcken som var nedsatt i pris. Mycket nöjd
Payments options. BIG problem that only paypal is supported. Mvh Peter - peter@gravesen.email
Det var let at handle. God beskrivelse. Hurtig betjening 👍🏼
Snabba och effektiva. Superbra skalmo underlag!
Extremt snabb handläggning av ordern. Jättebra och genomtänkt utbud med hjälpsamma recensioner och tips.