Die Webseite könnte ein bisschen besser sein( ein Produkt nur einmal angeben und die Größe auswählbar machen, nicht jede Größe als einzelnes Produkt angeben) aber die Produkte sind sicherlich Top, von der Eigenmarke bin ich überzeugt 👍
Backpackinglight.se
Välkommen till backpackinglight, här kan du läsa hur våra kunder upplever vår service, våra produkter och våra leveranser. Backpackinglight är en av europas första butiker för lättviktsprylar.
2961 omdömen om Backpackinglight.se
Sedan starten hos Reco 2018
- Bra sortiment - Hemsidan lätt och överskådlig - Har fått snabb återkoppling på mina frågor - intressanta artiklar att läsa - Vid köp har jag fått mina varor snabbt
Efter beställningsbekräftelsen kom inga varor och ingen info. Efter över en vecka frågade via mejl. Varorna fanns inte i lager. Detta trots vid beställning så angavs bra lagersaldo. Fick ordern annulerad. Köpte grejorna på annat håll. Tyvärr uselt hanterat.
Bara bra grejor. Snabba leveranser. Kunnig personal. Lite ojämn lagerstatus.
Snabb, smidig beställning och leverans.
Snabb korrekt leverans med bra grejer för lättare vandringar! Supernöjd.
Enormt bra och snabb service. Fick en produkt mindre än det jag beställt och det löste dem dagen efter jag mailat dem så skickades den.
Produkterna kom på utsatt tid och levde upp till mina förväntningar! Rekommenderar!
Kanon butik då du letar efter det lättaste eller ibland bara lättare friluftsprylar. Alltid bra service och man får svar på ev mailfrågor utan särdeles lång väntetid. Bra och innovativt gäng
Snabb leverans och bra sortiment!
Snabbt, enkelt och problemfritt.
Snabb service och stort kunnande
Supersnabb leverans, bra priser!
Bra utbud. Snabb leverans. Rekommenderas
Lätt o rätt! Bra produkter som stämmer med beskrivningen.
Snabb leverans och bra paketerat. Smidigt att beställa på hemsidan. Utbudet bra och varierat inom ramarna för lättvikt.
Bra märke med högkvalitativ utrustning, snabb leverans där emot kunde man/jag inte välja upphämtningsplats men det fungerade bra ändå. Mycket nöjd
Snabb leverans och bra kvalitet på produkten
Very fast process. Good website.
Snabb leverans. Många bra grejer
Supernöjd med varorna, bra beskrivningar på webben. Tummen upp!
Lätt att beställa, bra info och uppdateringar om beställning samt snabb leverans!
The goods were shipped fast, packaged well and delivered in a good time frame. The website interaction was good.
Snabbt och trygg affär och leverans, med ett härligt bemötande.
Snabb leverans. Högkvalitativa produkter. Mycket nöjd!
Vänliga, snabba och hjälpsamma.
Allt fungerar bra med tält och liggunderlag.
För alla som uppskattar Utralight så.är jag glad att butiken finns. Beställt några ggr och allt gick smidigt. Hade önskat dock stt returer va smidigare. Man måste majla o begära retur sedel. Hade önskat at det va mer automatiserat som många andra handlare. Annars är allt tiptop!
Sedan jag började intressera mej för att gå lättare när jag vandrar så har Backpackinglight.se varit ett stort stöd. Samlat utbud av alla typer av lättviktsprodukter och stor kompetens runt prylarna. Jag har även besökt butiken i Umeå, mycket trevligt bemötande. /Peter
Jättebra service! Rätt saker och snabb leverans! Superbra!
Snabbt och genuin känsla av personlig service
Snabb leverans och bra utbud!
Alltid snabb leverans(Umeå-Sthlm) Mycket bra varor och intressanta nyheter. Personalen är seriösa och kunniga, beskrivningarna de gör av sortimentet är omfattande och proffessionellt framställt. Jag köpte denna gång packliner - set om 4st i 2 olika storlekar. Verkar vara av bra material !
Välsorterad butik och lätta att ha att göra med.
Seriös personal som verkligen kan produkterna. Denver till mycket god hjälp då jag köpte. Kanske kunde jag hittat grejerna billigare någon annan stanna men bra service är värt de extra kronorna som det kanske kostade! Vi har handlat här förr och kommer handla här igen.
Tydliga och informativa beskrivningar av produkterna som underlättar köp, snabb leverans och tydlig kommunikation.
Snabb leverans och grym produkt
Bra spännande saker och snabb leverans
Alltid snabb leverans, tog två dagar så hade jag det jag beställt.
Enkelt att beställa, snabb leverans, bra web-sida som är överskådlig, stort och riktigt bra urval av produkter.
Det är här jag finner många av de Ultra lätta pryttlar som jag verkligen behöver men också mängder grejer som jag upptäcket att jag villhöver uppgradera min nuvarande utrustning till... Här finns många av de ultralätta tingen till ett rimligt pris, som du annars drssutom måste betala svindyr tull för om du själv beställer från somliga delar av världen. De har även egen designade profukter och en del grejer som tillverkas här i Sverige. Råkar du beställa fel, för myckett, för lite eller något annat knas med leveransen så...
Mycket bra i sin helhet. Smidigt, bra hemsida där kategorierna är tydliga och produkterna är tydligt presenterade. Jag har två saker jag skulle vilja lyfta. Betygsättning på produkter i hemsidan. Skulle vara bra om det fanns. Jag har försökt kontakta Backpacking light för att returnera men har inte fått någon hjälp på en vecka och fortfarande inte.
Har produkter som ingen annan butik på svenska marknaden har inom lättviktområdet med bra information. Snabb leverans. Är nöjde med mitt inköp av tält mm.
Snabb leverans. Reko företag. Beställt många gånger. Alltid nöjd. Bra kanaler i sociala medier med tips och information.
Jag är nöjd med mina erfarenheter av backpackinglight . Bra grejer! Snabb support vid behov!
Fast delivery. Good price quality ratio. Good product range
Varan kom fort och var precis som utlovat. Jag köpte 2 pismart
Bra att man kan köpa nordamerikanska produkter. Saknade polycroduk. Fick mitt paket på en dag.
Väldigt nöjd. Kommer komma tillbaka till denna sida igen. Snabba svar i kundtjänst och de packade min order direkt. Inget dåligt att säga!
Świetna obsługa, szybko dostałem zamówienie