Backpackinglight.se

• BadgeNineYears
3 008
4.7
Call 073-044 49 67 Share

Välkommen till backpackinglight, här kan du läsa hur våra kunder upplever vår service, våra produkter och våra leveranser. Backpackinglight är en av europas första butiker för lättviktsprylar.

3008 omdömen om Backpackinglight.se

Sedan starten hos Reco 2018

Stefan N
Wrote about Backpackinglight.se

Passionerad o kunnig personal.....Mycket ovanligt idag.

Hans Petter B
Wrote about Backpackinglight.se

Mycket nöjd med varor och servicen BPL! Jag kommer att återkomma med nya beställningar.

Thomas E

Snabb leverans och återkoppling

Alexander R
Wrote about Backpackinglight.se

Generellt bra produkter. Ganska ofta det är slut i lager dock. Eftersom jag betalar frakt väntar jag ibland med att beställa tills allt är i lager. Sen helt plötsligt så är nästa produkt slut istället. Detta leder tyvärr till att jag allt för ofta än vad jag vill köper från annan leverantör. Jag tror att dem hade gynnats av att hitta en bättre rutin för när och hur dem fyller på sitt lager. Gillar att vikt ofta är tydligt. Men annars gillar jag Backpackinglight mycket, gillar att köpa från en Svensk mindre aktör när jag...

Cristine Å
Wrote about Backpackinglight.se

Mycket snabb leverans av det jag beställt! Supernöjd!

Joakim N
Wrote about Backpackinglight.se

Vi köpte en vattenpåse och en vattenrenare. Vi prövade i sjön häromdagen och det såg väldigt rent och fint ut. Det smakade fortfarande lite sjövatten men resultatet var mycket gott. Det var en imponerande mängd vatten som kan renas genom kolfiltret. Det kändes nästan osannolikt. So for so good

Orsolya B
Wrote about Backpackinglight.se

Jag har inget att klaga på, beställningen och leveransen var smidig.

Martin W
Wrote about Backpackinglight.se

Jag vill så gärna ge högsta betyg till den här butiken; den är svensk, har utmärkt sortiment, bra guider/tips, levererar snabbt och har en trevlig kundtjänst. Alltså alla förutsättningar att bli mitt förstahandsval när jag handlar friluftsutrustning, vilket jag gör väldigt ofta. Men…det stora problemet ligger i sortimentet. Vi en första anblick är sortimentet väldigt brett med och med många varumärken. Men en stor del av sortimentet finns inte i sortimentet. Det gäller ofta även artiklar som finns under ”nyheter”. Det är...

Jannick S
Wrote about Backpackinglight.se

Good customer service! They reacted fast as I had ordered the wrong item.

Anna-Karin O
Wrote about Backpackinglight.se

Mycket snabb leverans. En hemsida som ger bra och riklig info om produkterna. Seriöst företag.

Michael A
Wrote about Backpackinglight.se

Great products and great service.

Linda S
Wrote about Backpackinglight.se

Snabba leveranser och bra återkoppling om beställning och leverans.

Joakim B
Wrote about Backpackinglight.se

tbra produkter, lite överpris, bra att de tar delbetalning jag fick tyvärr hem mina produkters kartonger trasiga och stötta, den ena produkten var klart öppnad och nerknölad i kartong. bemötandet när jag ringde (bra att det går att ringa, STORT PLUS) var helt ok, men jag upplevde att personen "inte hörde" min oro och problem över produkterna, samt att den ena produkten hade någon sorts repa. När jag tillslut "röt i" gick allting väldigt smidigt. Synd. Jag vill bli hörd utan att "höja rösten". Bra slut tillslut men mitt...

Ida J
Wrote about Backpackinglight.se

Supersnabb leverans och lika kvickt gick det att få hjälp med ett byte. Rekommenderas varmt

Lina L
Wrote about Backpackinglight.se

Rare products that are delivered in time

Alf A
Wrote about Backpackinglight.se

Bra varor och grymt snabb leverans.

Bengt D
Wrote about Backpackinglight.se

Funkade utmärkt och det gick snabbt

Tage T
Wrote about Backpackinglight.se

Leverte produktet som beskrevet. God service!

Susanne H
Wrote about Backpackinglight.se

Alltid superbra service! Snabb leverans.

Leo K
Wrote about Backpackinglight.se

They send me the wrong items not one but three. If I order Hyperlite zippy and pay the premium price I would like to get that not Ultima Peak instead. I ordered also zpacks deluxe shoes but they send me the old version. Definitely won’t be ordering from them again.

Björn S
Wrote about Backpackinglight.se

Prima produkter och enastående personlig service vid kontakt.

Thomas S
Wrote about Backpackinglight.se

Very quick handling og excellent dialogue. Great site - knew its danish ancestor

Åsa J
Wrote about Backpackinglight.se

Dessvärre hade de missat skicka delar av beställningen, så jag fick höra av mig o fick trevligt bemötande o ursäkt men stort omak åka några dagar senare några mil till utlämningsställe igen då jag egentligen var på väg till fjälls.

Anders B
Wrote about Backpackinglight.se

Produkterna var enligt förväntan. Snabb leverans.

Sara S
Wrote about Backpackinglight.se

Snabb och smidig leverans av beställning

Gustav R
Wrote about Backpackinglight.se

Bra produkter och snabb leverans!

Jon G
Wrote about Backpackinglight.se

Väldigt trevlig personal! Oerhört kunnig och gav bra hjälp!

Flemming N
Wrote about Backpackinglight.se

Good selection of brands and quick delivery.

Jonas B
Wrote about Backpackinglight.se

Kanon bra 👍🏻 super bra service

Johan B
Wrote about Backpackinglight.se

Excellent products, good website layout, easy to order, no problems with shipping, an allround decent shop. Now let's all get out and enjoy our hikes! Greetings from Belgium 🇧🇪

Ulrica H
Wrote about Backpackinglight.se

Fick mina beställda varor mycket snabbt!

Anna E
Wrote about Backpackinglight.se

Snabb leverans och bra kundsupport, toppenföretag att handla av!

Elisabet C
Wrote about Backpackinglight.se

Väldigt bra och genomtänkt sortiment.

Per E
Wrote about Backpackinglight.se

Grym hjälp på telefon vid beställning av ryggsäck! Nöjd!

Boel D
Wrote about Backpackinglight.se

Jag fick produkten jag beställde oväntat snabbt och produkten, en uppblåsbar kudde, är nästan skön nog att användas hemma efter en vecka i tält.

Knud J
Wrote about Backpackinglight.se

Efficient and easy to use your website.

Sofia W
Wrote about Backpackinglight.se

Tydlig hemsida, smidigt köp och snabb leverans. Bra grejer! Rekommenderas!

Per H
Wrote about Backpackinglight.se

Bra och snabb service. Kunnig personal. Bra respons vid ev. Reklamationer.

Victoria B
Wrote about Backpackinglight.se

Snabb leverans och fin produkt.

Urban L
Wrote about Backpackinglight.se

Nyväckte bra produkter och snabba leveranser

Daniel E
Wrote about Backpackinglight.se

Jättebra, tillänglig butik, kunnig personal.

Felicia L
Wrote about Backpackinglight.se

Bra leveranstid och bra återkoppling efter köp angående leveransen. Köpt många vandringsgrejer av god kvalitet här och gjort min packning mycket lättare. Kommer även mycket nya varor som är intressanta.

Harri K
Wrote about Backpackinglight.se

Unika produkter. Snabb leverans.

Oskar L
Wrote about Backpackinglight.se

Alltid snabb leverans alltid grymt sortiment.

Sten L
Wrote about Backpackinglight.se

Snabb leverans, bra information på hemsidan!

Oscar L
Wrote about Backpackinglight.se

All perfect. Fast response and delivery.

Gustaf W
Wrote about Backpackinglight.se

Allt funkade perfekt. Dessutom var ryggsäcken jag köpte super. Hatten av!

Felix A
Wrote about Backpackinglight.se

Die Webseite könnte ein bisschen besser sein( ein Produkt nur einmal angeben und die Größe auswählbar machen, nicht jede Größe als einzelnes Produkt angeben) aber die Produkte sind sicherlich Top, von der Eigenmarke bin ich überzeugt 👍

Anders S
Wrote about Backpackinglight.se

- Bra sortiment - Hemsidan lätt och överskådlig - Har fått snabb återkoppling på mina frågor - intressanta artiklar att läsa - Vid köp har jag fått mina varor snabbt

Ulf E
Wrote about Backpackinglight.se

Efter beställningsbekräftelsen kom inga varor och ingen info. Efter över en vecka frågade via mejl. Varorna fanns inte i lager. Detta trots vid beställning så angavs bra lagersaldo. Fick ordern annulerad. Köpte grejorna på annat håll. Tyvärr uselt hanterat.