Backpackinglight.se

• BadgeNineYears
2 870
4.7
Call 073-044 49 67 Share

Välkommen till backpackinglight, här kan du läsa hur våra kunder upplever vår service, våra produkter och våra leveranser. Backpackinglight är en av europas första butiker för lättviktsprylar.

2870 omdömen om Backpackinglight.se

Sedan starten hos Reco 2018

Mikael H
Wrote about Backpackinglight.se

Snabb leverans och fantastiska produkter!

Erland A
Wrote about Backpackinglight.se

Enkelt att beställa och bra sändnings information

Ismael A
Wrote about Backpackinglight.se

Jag gillar utbudet men har fortfarande inte fått hem det jag beställde som skickades för tio dagar sedan

Dag M
Wrote about Backpackinglight.se

Backpackinglight.se har ett utvalg. Få nettbutikker i Norge har. Husk å ha god tid når du handler. Det tar lang tid å sende noe til Norge.

Lars A
Wrote about Backpackinglight.se

Hej Jag beställde ett tält Durston X Mid pro 1p med dcf golv. Det var över en vecka sedan och jag antar att det skickas från annat land pga leveranstiden. Men det borde nämnas när jag beställde så man är beredd på den långa leveranstiden när det står att ni har varan i lager. /Lasse

Elisabet B
Wrote about Backpackinglight.se

Just nu dessvärre inte så bra betyg. Min order packades, registrerades, och försvann sedan. Efter 10 dagar och tre kontaktförsök via telefon och mail så har ingen ännu återkommit med uppföljning eller åtgärd. Synd, för sortimentet är väldigt bra (även om mycket inte finns i lager).

Martin K
Wrote about Backpackinglight.se

Snabb leverans bra utbud som alltid 👍

Anna L
Wrote about Backpackinglight.se

Supernöjd! Snabb leverans och prisvärda saker. Kul att nörda ner sig i alla specs, som är lätta att hitta redan innan man går in på produkten.

Pär A
Wrote about Backpackinglight.se

Snabb hantering från lagd beställning till ivägskick. Lär bli fler köp

Kimmo M
Wrote about Backpackinglight.se

Mycket nöjd, bra produkt och snabb leverans!

Offensive content
Choose a reason:
Stig Evert Vilhelm D
Wrote about Backpackinglight.se

Alltid väldig hjälpsamma och tillmötesgående deras kunskap om det dom arbetar med är mycket god och ingenting är omöjligt.

Terese R
Wrote about Backpackinglight.se

Snabbt bra och proffsigt bemötande och information

Lucas Å
Wrote about Backpackinglight.se

Snabb och okrånglig leverans. Inga synpunkter!

Vittoria P
Wrote about Backpackinglight.se

Super service, enkel handel og veldig fornøyd med produktene.

Ida D

Snabb leverans, klockrent sortiment

Marcus A
Wrote about Backpackinglight.se

Helt enkelt bästa fridluftsbutiken!

Jørgen B
Wrote about Backpackinglight.se

Mit køb af en Gramjakt Quilt blev baseret på gode råd om mine valgmuligheder. Der blev givet god tid til samtalen. Meget professionelt og tilfredshed herfra. Quilten har jeg kun brugt en enkelt nat, men jeg er overrasket over hvor varm den er, i forhold til dens fylde.

Mats J
Wrote about Backpackinglight.se

Trevlig och kunnig personal. Snabba och bra leveranser. Går dock inte att på deras hemsida bevaka via mail vissa artiklar som tillfälligt är slut.

Mikael V
Wrote about Backpackinglight.se

Finns absolut inget att klaga på när de gäller denna butik

Patrik W
Wrote about Backpackinglight.se

Grym service och snabb leverans!

Petra Maria L
Wrote about Backpackinglight.se

Alltid supersnabba med leveransen. Tar högst 2 dagar. Hjälpsamma ifall man har frågor och funderingar.

Hans J
Wrote about Backpackinglight.se

Rekommenderas varmt. Har handlat av Backpackinglight.se under många år nu och kommer att återkomma!

Lars N
Wrote about Backpackinglight.se

Bra hemsida, otroligt snabb leverans!

Tomas S
Wrote about Backpackinglight.se

Bra utbud av friluftsutrustning med bra fokus på UL. Snabba leveranser och bra hantering av reklamationer.

Karl A
Wrote about Backpackinglight.se

Dom har bra produkter och en bra service.

Richard B
Wrote about Backpackinglight.se

Enkla att få kontakt med, effektiv hjälp och snabb leverans. Topp!

Tanja T
Wrote about Backpackinglight.se

Quick delivery, good packed, everything fine

Patrik K
Wrote about Backpackinglight.se

Alldeles utmärkt kundservice. Svarade otroligt snabbt på mail med frågor och var snabba med att skicka iväg beställda produkter.

Edgars K
Wrote about Backpackinglight.se

Everything on time, good price

Britta B
Wrote about Backpackinglight.se

Very fast delivery, and really good stuff!

Helena B
Wrote about Backpackinglight.se

Generellt bra varor. Lite långdragen och osmidig reklamationsprocess.

Johan H
Wrote about Backpackinglight.se

Bra funktion att få notifiering när varor finns i lager. Bra sortiment och även trevligt med egna omdömen på produkterna. Snabb leverans.

Lars Niclas F
Wrote about Backpackinglight.se

Bra produkter, snabb leverans. Ingen anmärkning.

Fredrik S
Wrote about Backpackinglight.se

Från beställning till ombud på 27 timmar, outstanding!!!! Hatten av, och ser fram emot fler köp 💪

Hans D
Wrote about Backpackinglight.se

I wish I could give a different rating - the site is fine and appears legit with interesting hard-to-find products for backpacking. But after paying for DHL delivery to Belgium ("DELIVERY TIME: 2-5 days"), nothing has arrived after 15 days. All I get is a trace link showing my parcel made it to the Netherlands a week ago, but no goods. I would love to update this review later with new information, but for now, I'm not happy.

Jens A
Wrote about Backpackinglight.se

Trevlig serviceminded personal jag ringde och handlade av!

Stefan E
Wrote about Backpackinglight.se

Har handlat en hel del utrustning under några år och är väldigt nöjd, bra kvalitet och snabba leveranser. Rekommenderas

Grzegorz R
Wrote about Backpackinglight.se

Very good prices and customer service. Definitely recommended

Ramon P

Snabbt.Bra pris. Kvalitet.

Hans L
Wrote about Backpackinglight.se

Toppklass! Det är en kort sammanfattning om jag nu ska ge Backpackinglight ett betyg. Jag har köpt ett Durston X-Dome, Fizan stavar och lite andra småprylar vid ett par tillfällen. Bra utförliga beskrivningar av produkterna i webshopen och imponerande snabba leveranser.

Dennis E
Wrote about Backpackinglight.se

Bra utbud av kvalitativa backpacking varor och snabb leverans!

Johan A
Wrote about Backpackinglight.se

Bra produkter, bra priser, och snabb leverans som alltid.

Lars-Erik E
Wrote about Backpackinglight.se

Bra priser och snabb leverans.

Jyri S
Wrote about Backpackinglight.se

In my opinion, the product range is impressive, even by European standards, and the prices are reasonable.

Henrik S
Wrote about Backpackinglight.se

Jättebra sida och man får snabbt svar vid funderingar, vilket är guld värt.

Patrik S
Wrote about Backpackinglight.se

Bra och hög kvalite på produkter. Snabb leverans av beställda varor

Per-Arne I
Wrote about Backpackinglight.se

Bra utbud, bra återkoppling direkt på beställningen, varan kom snabbt

Jonn N
Wrote about Backpackinglight.se

Snabb respons, bra kundtjänst, snabb frakt och goa människor.

Karen R
Wrote about Backpackinglight.se

Good choice of ultralight gear. I also like the produkt information om the webshop.

Anna B
Wrote about Backpackinglight.se

Snabb leverans av varor och stort utbud på vandrings utrustning, men fler mindre storlekar på tex ryggsäckar vore önskvärt. Kanske lite mer kvinnor i Instagram flödet, och kvinnor som användare på produktbilder, kan ju skiljen del på passformen mellan män och kvinnor på tex ryggsäckar och kläder i unisex storlek.