Bra service, snabb leverans:) Jag är nöjd med köpet.
Backpackinglight.se
Välkommen till backpackinglight, här kan du läsa hur våra kunder upplever vår service, våra produkter och våra leveranser. Backpackinglight är en av europas första butiker för lättviktsprylar.
2713 omdömen om Backpackinglight.se
Sedan starten hos Reco 2018
Väldigt bra service och snabb leverans.
Kanon upplevelse rekommenderar högt
I ordered Skalmo alpha hoodie, socks and cutlery. From the shoping experience I gained: * The product choice here is great for ultralight hiking gear; * The prices are good for the products; * The shipping time outside Sweden (to Latvia) was excellent, took 7 days. Definitely will shop again.
Bra produkter och super service
Lätt o smidigt att beställa. Varan levererades snabbt
Jag är mycket nöjd med leveransen.Om någon är noggrann med småsaker (Thermodrop) litar jag även på dem med dyrare produkter. Josef from Tyskland
Bra och pålitliga, alltid kvalitet!
Bra produkter, snabb leverans och mycket kunskap.
Bra priser och otroligt snabb leverans.
Bra produkter, smidigt, generösa med tid när man går till butiken i Umeå.
Jag beställde regnkjol, regn-poncho, quilt och gaskök. Hittills har jag testat regnkjol och regn-ponchon och de fungerar mycket väl! Hanterandet från Backpackinglight fungerade extremt väl! Goda råd via telefon, snabb leverans och bra produkter - jag kommer återvända hit!
Ganska snabb leverans, skulle vilja ha andra leveranssätt än DHL då det är svårt att följa deras leveranser. Har inte hunnit testa tältet jag köpte.
meget god. Imødekommende og hurtig med levering.
Snabb och bra leverans Bra beskrivningar och bilder
Ett utbud i min smak, hittar det mesta av det jag söker i deras sortiment. Önskar att man kunde handla med klarna hos dem annars har jag inget att anmärka på. Keep up the good work
Nitecore NB AIR 5000 powerbank köpte jag till min son i julklapp. Där av ej testad än. Smidig beställning och snabb leverans. Lite mycket i frakt för något som väger 82 gram och därav köper jag inte en till, missa att beställa 2 på en gång.
Köpte flera saker hos dem och lagerstatus stämde, fick allt väldigt snabbt. Är väldigt nöjd.
I purchased the Hilleberg Unna one-person tent from the online store backpackinglight.se. Before placing the order, I contacted them by phone to ask how quickly the tent could be delivered to Lithuania. It arrived exactly within the timeframe they had promised — 10/10 service. Another point was the Black Friday discount — I was informed that a 10% discount would be applied to the tent, and everything was handled properly. However, there was also a slightly disappointing moment: while I was deciding whether to buy the tent...
Bara bra erfarenheter, snabba leveranser
Enkelt, personlig service även via mailen. Kändes som att köpa något av en kompis. Helt enkelt bra på riktigt.
Bra kvalitet, snabb leverans..
Schnell und korrekt. Die Lieferung mit DHL war schwierig, das Paket wurde trotz Anwesenheit irgendwo deponiert, was einige Nachforschungen und eine Autofahrt nötig machte. Was schwieri ist: Alle Mails bekomme ich auf Schwedisch, das ich nicht wirklich verstehe- zumiondest Englisch sollte möglich sein!
Snabba leveranser och väldigt bra service och bemötande när jag fick problem med en vara🤗
Bra produkter, snabb leverans och trevligt bemötande.
Bra nischad butik. Trevligt att de har svenska varumärken och en del egenutvecklade grejer. Skulle kunna bli ett svenskt Garage Grown Gear om de hade fler udda och bra prylar. Lite mycket fokus på amerikanska varumärken. Skalmo-liggunderlaget är superbra!
Hej, allt gick smidigt och i sin ordning. Tack för den snabba leveransen. Med vänlig hälsning, Roman Macura.
Snabb o bra servis. Uppdaterade min utrustning passade på att investera i ett extraerbjudande köpte Gramjakt Ul Quilt och Liggunderlag Bra kvalité
Excellent selection of lightweight backpacking products.
Bra, snabb service, Förväntningar är att dom levererar den vara jag beställt väl packad och skyddad emot ev skador. Vilket också var fallet. Upplevelsen är som vanligt bra när jag beställer ifrån Backpackinglight, en av anledningarna till att jag är en återkommande kund.
Jag har handlat ett flertal gånger på deras online butik och det har alltid fungerat bra. Tycker också det är fantastiskt att de gör egna produkter, inte minst kläder såsom Alpha och Octa hoodies. Grymt bra att vi har en butik i Sverige som fokuserar på ultralätta friluftsprodukter. Det gör livet lite lättare!
Att handla var enkelt, tydligt och snabbt.
Jag gillar butiken i sig men kan tycka att deras utbud och tillgängliga produkter är lite dåligt. Många saker som varit restade under väldigt lång tid verkar inte fyllas på. Det ger sken av att vara välsorterat men egentligen har dom inte mycket hemma tyvärr.
Det var lätt att handla. Det tog endast några dagar så var försändelsen klar att hämtas på utlämmningsstället.
Jag gillar Backpackinglight. De har snabba leveranstider, bra kundservice och visst det är inte alltid jättebilligt. Men det är kvalitetsgrejer.
Snabb och bra hantering av beställningen. Bra utbud.
Mycket nöjd med snabb leverans.
Hej! Jag köpte et presentkort hos Backpackinglight.se som födelsesdags present till min son. Han blev mycket nöjd med den och jag, som bor utomlands, tyckte att det gick väldigt smidigt. Tack för att ge möjlighet att handla presentkort online. MVH Magnfridur
Snabb och väldigt bra service.
Bra sortiment, priser och snabb leverans!
Snabb leverans och bra service
Trusty backpacking store. Fast shipping.
Snabba leveranser!!!!!!!!!!! 👍
Bra utbud och priser, snabb hantering av beställningen som kommit fram komplett. Om allt funkar som det ska blir det absolut 5/5 :)
Lätt att beställa, snabb leverans och bra grejer. Inga konstigheter. Ett stort pluss för att dom har grejer som annars är svåra att få tag på i Sverige
Snabb leverans, fint paket, grym tröja!
Bra sortiment av ultralätt utrustning med detaljerade beskrivningar som underlättar när man ska välja. Dessutom väldigt snabb leverans!
Snabb och bra service från lättpackat företaget no.1!
Rekommenderas. Bra utrustning och bra priser.
Otroligt snabb leverans och otroligt nöjd med mitt köp