Vi är otroligt nöjda med inglasningen av balkongen. Fantastiskt service från föreatget, proffsigt hela vägen.
Balkongrutan Mälardalen AB
Vi är specialister på balkonginglasning med över 40 års erfarenhet i branschen. Inglasningarna tillverkas i vår egen fabrik som funnits sedan år 1979. Balkongrutan gör installationer runt om i hela Sverige och har genom åren glasat in över 30 000 balkonger. Allt montage sköts av våra egna specialutbildade montörer. Vi erbjuder...
711 omdömen om Balkongrutan Mälardalen AB
Sedan starten hos Reco 2017
De var mycket professionella och utförde ett riktigt bra arbete!
Super nöjd och rekommenderar!
Hej Djamshid, Superkul att du är nöjd, glädjer oss. Hannes Balkongrutan
Från första besök till installation har Balkongrutan visat professionalism. Fantastisk produkt som vi ångrar att vi inte installerat tidigare. Med vårt läge får vi fyra ytterligare månader ute på vår inglasade balkong. Även efterservice, utanför själva produkten, har Balkongrutan levererat. Tack Jesper för ett fantastiskt engagemang.
Tack själv Elizabeth, för dina fina ord och för ditt förtroendet. Tveka inte att höra av dig om det är något framöver. Ha en fin dag! Mvh, Hannes Balkongrutan
Har använt mig av Balkongrutan 2 ggr p.g.a. flytt. Är både prisvärda och trevliga att ha att göra med, rekommenderas!
Stort tack för att du än en gång väljer att glasa in med oss Daniel, det betyder mycket. Önskar er en fortsatt trevlig dag. Mvh, Hannes Balkongrutan
Väldigt snabbt monterat och fullständig passform. Kan inte fått något bättre.
Hej Gunder, Tackar för de fina orden och för att vi fick äran att glasa in er balkong. Glädjer oss att vi kunde matcha dina förväntningar. Mvh, Hannes Balkongrutan
Vi är mycket nöjda med BR. Håller vad de lovar. Duktiga montörer och bra material. Prismässigt okej.
Hej Thorsten, Stort tack för ditt fina omdöme. Roligt att höra att ni är nöjda med både montörerna, materialet och helheten. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela er upplevelse och hoppas att ni får stor glädje av er balkong i många år framöver. Mvh, Hannes Balkongrutan
Nöjd med bemötande och kontakt med Balkongrutan. Service av balkonginglasning perfekt utförd. Mycket nöjd.
Hej Karin, Tack för dina fina ord och ditt förtroende. Kul att höra! Mvh, Hannes Balkongrutan
Allt fungerade enligt mitt avtal om inglasning av min balkong. Har inget att klaga på. Kontakterna med personerna som var inblandade fungerade också bra.
Kul att höra Kristina, stort tack för förtroendet. Mvh, Hannes Balkongrutan
Jag är en super nöjd kund och kan rekommendera er som bäst. 10av 10.
Hej Celinda, Tack för ditt omdöme, glädjer mig att du är super nöjd med inglasningen. Mvh, Hannes Balkongrutan
Min upplevelse av bemötandet, beställning, besiktning/mätning av balkong samt byggnation av inglasning har varit mycket bra 😊 Tack för en åretrunt balkong. Mvh Anette
Tack själv Anette för dina fina ord och för att vi fick glasa in din balkong. Ha en fin tisdag :) Mvh, Hannes Balkongrutan
Jag är nöjd med deras service och rekommenderar dem gärna till alla….
Tack för det Viktor, glädjer oss att du är nöjd. Trevlig helg! Mvh, Hannes Balkongrutan
Blev bemött på ett mycket professionellt sätt. Det var en snabb hantering som uppskattades. Sammanfattningsvis är jag väldigt nöjd med allt från hanteringen till resultatet.
Hej Nathalie, Tack för dina fina ord och ditt förtroende. Uppskattas! Ha en fin fredag. Mvh, Hannes Balkongrutan
Mycket bra bemötande från 1:a kontakt till avslutat projekt. Professionellt hantering av projektet. Kunniga, hjälpsamma och inte minst trevliga. Skötte handläggningen med bygglov perfekt och snabbt. Vi har installerat 8 inglasade balkonger. Dom som installerade/monterade inglasningen var mycket skickliga och professionella. Alla inblandade mycket nöjda. Vi kan varmt rekommendera Balkongrutan. Björn Lagerstedt Ordf Brf Lindparken
Hej Björn, Vill börja med att tacka för att vi fick uppdraget att glasa in balkongerna i er förening, det betyder mycket för oss. Glädjande att er upplevelse i projektet motsvarar våran, vi är väldigt nöjda med alla inglasningar vi monterat hittills. Återigen stort tack för förtroendet och de fina orden. Vi ser fram emot att få glasa in fler balkonger i er förening framöver. Ha en fin fredag! Mvh, Hannes Balkongrutan
Trevlig försäljare Höll alla lev.tider Bra montering Ser bra och trevligt ut, med bra funktion. Jag som kund är väldigt nöjd
Väldigt kul att höra att allting gick som planerat och att du är nöjd med din inglasning. Tack för förtroendet Hasse, trevlig helg! Mvh, Hannes Balkongrutan
Allt fungerade perfekt med leverans och montering. Trevligt bemötande från all personal.
Tack för att du delar med dig av din upplevelse Gunnar, glädjer oss att du är nöjd med alla led. Ha en fin fredag! Mvh, Hannes Balkongrutan
Bra från början till slut. Inglasningen är väldigt snyggt gjord och har gett oss ett favoritrum. Lauri heter montören och skall ha all kred för sitt jobb.
Hej Kjell, Glädjer oss att ni nu fått ett nytt rum att avnjuta året om. Lauri tackar för de fina orden och hälsar tillbaka. Trevlig helg! Mvh, Hannes Balkongrutan
Det här företaget är inte seriöst! Jag fick min balkong "halvinglasad" för en vecka sedan, dvs en plåt vid räcket var felmåttad och jag måste vänta i ca tre veckor på den. Fel kan vi alla göra men det som är anmärkningsvärt är att montören satt en plåt vid golvet i nederkant av balkongen vilket vid kraftigt regn gör att vattnet inte kan ta sig ut någonstans. I övrigt är det som gjorts slarvigt och plåtarna är repiga. Ett av glasen går inte att vika upp, vilket innebär att jag bara kan öppna upp två av sex glas. Det som är...
Hej Maria, Väldigt tråkigt att läsa om din upplevelse med oss, inte alls kul. Det är väldigt olyckligt när det blir fel, men det händer och då får man göra det bästa möjliga för att rätta till det. Vår Tekniska Chef Iikka har haft en dialog med er via telefon samtidigt som vår Mättekniker Keijo var på plats hos er igår och besiktigade arbetet. Vi har misslyckats med arbetet och har tagit detta med montören. Vi har noterat alla fel och beställt det material som krävs för att färdigställa arbetet hos er så att ni får den...
Proffsiga! Riktig nöjd med inglasningen. Svarade på alla möjliga och omöjliga frågor vår Bostadsrättsförening ställde.
Hej Per, Tack för dina fina ord och att ni valde att glasa in balkongen med oss. Ha en fin dag! Mvh, Hannes Balkongrutan
Vi hade en mycket bra upplevelse av killen från Balkongrutan ( Yahia) vilken kille, han var proffsig och exceptionellt duktig och kunnig. Efter jobbet var klart så städade han och visad oss hur man använder fönstren på rätt sätt. Rekommenderar detta företag som gör ett robust och fin inglasning.
Hej Bo, Kul att du är lika nöjd med upplevelsen och montaget som vår montör Yahia, han tackar så mycket för de fina orden och hälsar! Tack för förtroendet. Mvh, Hannes Balkongrutan
All kontakt med Balkongrutan har varit professionell och enkel. Från säljmöte, mätning och montering. Bara trevliga och glada möten. Säljaren Viktor var heller inte framfusig och otrevlig som andra företag vi träffat. Han var instället lugn, trevlig och gick noggrant igenom alla detaljer. Monteringen och slutresultatet blev toppen! Som vi föreställde oss. Också rimlig kostnad i relation till övriga. Vi rekommenderar starkt! //Hanna och Fredrik
Hej Hanna, Kul att höra att ni är nöjda.Viktor hälsar att hembesöket hos er var väldigt trevligt! Stort tack för att vi fick glasa in er balkong. Mvh, Hannes Balkongrutan
Inglasad balkong inkl. glastak. Hade viss förväntan pga att vi besökte Balkongrutan och tittade på deras uppbyggda demo. Det blev ändå bättre än förväntan tack vare mycket trevligt bemötande, allt från säljare, måttagning och installation. Sedan en stor eloge till de tre installatörerna som var på plats i två omgångar. Mycket smidigt och proffsigt utfört. Hela utförandet är gediget med stor kvalitet. Vi är supernöjda med allt. Stort Tack från Eva & Christer i Upplands Väsby
Hej Christer, Stort tack för ditt fina omdöme. Glädjer oss att ni är nöjda med både inglasningen och monteringen. Ser till att passa vidare elogen till våra grymma montörer! Mvh, Hannes Balkongrutan
Balkongen blev jättebra inget problem med den! Men Svea finans är inte räntefritt som försäljaren påstod. Tvärt om är det saftig ockerränta. Försäljaren försökte övertyga mig om att ta hela beloppet på Svea finans - vilken tur att jag var klokare än så - jag hade fått betala for ever. Dessutom lägger de senaste betalningsdatum precis inpå lönen (26 typ) , så uppenbart att de vill kunna ta ut förseningsavgift så fort de har möjlighet. Jävla skurkbank de anlitat. Dåligt o sannolikt olagligt. Usch!
Hej Anna, Bra att du känner dig nöjd med vårt arbete och produkten. Vi som många andra företag samarbetar med Svea Finans och du har valt ett räntefritt alternativ på 36 månader där de tar 579 kr i uppläggningsavgift och 55 kr per månad i administrationsavgift. Om du har fått några andra kostnader utöver dessa så måste du höra av dig till Svea Finans och ifrågasätta det. Vi ser till att du blir kontaktad av säljaren som stämmer av detta med dig. Mvh Balkongrutan
Bra service! Serviceinriktade! Snabb leverans. Den montering och den service jag fick motsvarar mina förväntningar. Bra jobbat!
Hej Christer, Det tackar vi för och härligt att vi uppfyllde dina förväntningar. Hoppas du ska njuta av din nya inglasning i många år framöver. Mvh Balkongrutan
Bra bemött Inga stora förväntningar, men Balkongrutan överträffade dem. Inglasning av balkong. Fint arbete.
Hej Einar, Alltid kul att överträffa förväntningar och vi tackar dig så mycket för att du valde oss som leverantör! Mvh Balkongrutan
Bra bemötande men framför allt uppskattar jag att jag genast fick hjälp vid en reklamation gällande min balkong inglasning.
Hej Pirjo, Kul att du upplevde ett bra bemötande och vi strävar ju alltid efter att hjälpa till så snabbt som möjligt om något händer. Tack för din rekommendation och att du valde att köpa inglasning från oss! Ha en trevlig helg! Mvh Balkongrutan
Litr strul ifrån början, men de löste det så väldigt bra, jag är 100% nöjd
Hej David, Tack för ditt svar och omdöme. Även om du upplevde lite strul i början så är vi glada att du är nöjd med slutresultatet. Ha en trevlig helg! Mvh Balkongrutan
Bra och professionellt bemötande! Fin kvalitet på inglasningen.
Hej Mattias, Alltid lika roligt att höra när kunder uppskattar vårt bemötande! Stort tack för att du valde att köpa inglasning från oss. Mvh Balkongrutan
Trevligt bemötande och väldigt snabba
Hej Monica, Det låter trevligt och vi uppskattar ditt fina omdöme samt att du valde att köpa inglasning från oss! Mvh Balkongrutan
Bra och snabb montering. Allt som förväntat!
Hej Linda, Stort tack för det och vi är mer än nöjda om du fick en bra upplevelse med oss! Mvh Balkongrutan
Svåra att kommunicera med. Lyssnar inte på kunden. Monterade i snöstorm och väta/kyla på flera balkonger. Fanns inget utrymme för omtag.
Hej Patrik, Tråkigt att höra om din upplevelse då det absolut inte tillhör vanligheterna. Gällande montage så jobbar vi året om oberoende av väder vilket inte är ett problem för oss. Om det är något du inte är nöjd med så ser vi gärna att du mailar till info@balkongrutan.se så kommer vi definitivt ta hand om dig. Stort tack för att du valde att köpa inglasning från oss! Mvh Balkongrutan
Snabbt, snyggt och kvalitativt arbete. En produkt som håller allt den lovar.
Hej Per Johan, Så kul att höra och det tackar vi för! Vi har över 40 års erfarenhet och har testat oss fram med produkter sedan 1979. Det är alltid härligt när kunder uppskattar kvalitet och det är det vi satsar på i all led. Mvh Balkongrutan
Bra snabb service. Snabb installation.
Hej Nuri, Tack för fint omdöme! Hoppas du ska trivas länge med din inglasning och tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något. Mvh Balkongrutan
Jag är nöjd med arbete . Jag brukar rekommendera till mina kompisar om er att ni är väldigt trevliga och duktiga men lite dyra .
Hej Atika, Det låter bra det! Du får gärna rekommendera oss så mycket du önskar! Hos oss på Balkongrutan kan man vara säker på att man får det man betalar för :) Stort tack för att du valde oss som leverantör! Mvh Balkongrutan
Vi i vår bostadsrättsförening valde att anlita Balkongrutan för att glasa in våra balkonger – och vi kunde inte vara mer nöjda. Redan från första kontakten märktes det att företaget är både trevligt och professionellt. De tog sig tid att gå igenom olika lösningar och anpassade sig efter våra önskemål och behov, samtidigt som de bidrog med värdefull expertis och goda råd. En särskilt stor fördel var att Balkongrutan hanterade hela bygglovsprocessen och tog direkt kontakt med kommunen. Detta sparade oss mycket tid och gav...
Tack så jättemycket för att du skriver så fint om oss! Vi jobbar verkligen hårt för att vara noggranna och tillmötesgående gentemot våra kunder genom hela processen. Vi ser fram emot ett långt samarbete med er och hoppas ni får mycket glädje av era nya inglasningar nu :) Mvh Balkongrutan
Bästa tänkbara inglasning! Gediget och snyggt material. Proffsigt utfört arbete av Lauri!!
Hej Karin, Tack för det och du är bästa tänkbara kund Karin! Vi är superglada för att du valde att köpa inglasning från oss och Lauri hälsar så mycket :) Mvh Balkongrutan
Jag köpte inglasning av min balkong både mellan räcke och "tak, samt innanför räcket. Jag fick tydlig information, möjlighet att planera inför installationen, och när det var dags för installation utfördes den bra och med en trevlig installatör.
Hej Monica, Du köpte en inglasning i ett sk delat system. Bra att du fick tydlig information och att du är nöjd med resultatet. Vår montör Nick King hälsar så mycket och tackar för uppdraget. Mvh Balkongrutan
Spammar med sms för en recension så här är den 1/5
Hej Oscar, Då verkar det som att något blivit fel och vi ber om ursäkt för detta. Hoppas du tycker om inglasningen och det jobb vi utfört iaf :) Mvh Balkongrutan
Proffsigt utfört jobb, trevligt bemötande. Mycket nöjd med inglasningen.
Hej Stefan, Härligt att höra och vi ska hälsa de som varit inblandade! Tack för ditt omdöme och för att du valde oss som leverantör :) Mvh Balkongrutan
Mycket bra service, rekommenderar gärna.
Hej Martin, Låter ju toppen och du får gärna rekommendera oss vidare så mycket du önskar :) Mvh Balkongrutan
Smidig hantering av bygglov och installation. Hög kvalitet på materialet. Toppen!
Hej Per, Då är allt som det ska vara och vi tackar så mycket för förtroendet! Mvh Balkongrutan
Superbra kundbemötande och snabba killar som utför jobbet. Dom hjälpte mig och min bror med bygglovet till kommunen och löste alla problem och frågetecken vi hade under tidens gång. Inglasningen blev jättebra och både jag och min bror är fortfarande supernöjda. Rekommenderas starkt av oss.
Hej Kim, Det låter ju toppen och vi är tacksamma för att ni valde att köpa inglasning från oss! Vi hjälper alltid till med bygglovsansökan för att underlätta för er som kund och tackar för rekommendationen. Mvh Balkongrutan
Jag köpte en inglasning till balkongen. Så här långt så är jag mycket nöjd! Grabbarna som gjorde det var duktiga. Enda minuset var att de sög inte upp järnfilspånen som låg över hela balkongen.
Hej Robert, Tack för ditt omdöme och kul att du är nöjd med produkten och arbetet. Ibland är det svårt att få upp alla dessa små aluminiumspån när vi kapar till vissa delar på plats och det är extra svårt när det är mörkt och regnigt ute. Självklart gör vi vårt yttersta för att få bort så mycket spån vi kan. Tack för att du valde oss som leverantör! Mvh Balkongrutan
Jag har köpt en inglasning av min balkong och jag är hel nöjd med allt! Ifrån första bemötandet med Balkongrutam Mälardalen AB till installationen. Kan varmt rekommendera
Hej Filip, Alltid lika kul med nöjda kunder :) Tack så mycket för att du valde oss som leverantör och för att du rekommenderar oss vidare! Mvh Balkongrutan
I recommend. There are some ways of improvement that could be suggested but otherwise no observed problems. The rubber washer provided is of mediocre quality.
Hi Vishnu, Thank you for your recommendation. We always welcome suggestions for improvements. Not sure what you mean by rubber washer? Best regards Balkongrutan
Bra bemötande, snabbt monterat, det känns som om det är bra kvalitet.
Hej Tomas, Trevligt att höra och vi försäkrar dig om att vår produkt håller högsta kvalitet. Stort tack för att du valde oss som leverantör! Mvh Balkongrutan
Allt var bra. Allt verkar tätt och h jag har vanliga möbler på balkongen och de klarar sig bra. Jag har köpt delat glad och.ät nöjd med det. Köpt matta på annat håll då er matta var alldeles för dyr. Rimligt pris på inglasningen. Anne-Marie
Hej Anne-Marie, Det låter bra och stort tack för att du valde att köpa inglasning från oss. Gällande mattan så är det en speciell matta gjord för utomhusbruk och den kostar lite mer än vanliga mattor. Mvh Balkongrutan
Bra utfört arbete och snabb återkoppling och åtgärd på brister som vi påvisade
Hej Anette, Bra att du upplevde snabb återkoppling om det var något som behövde rättas till. Vi tackar dig för förtroendet och hoppas du ska trivas med din nya inglasade balkong :) Mvh Balkongrutan
Trevligt och proffsigt bemötande och utförande Mycket nöjd med resultatet
Hej Agneta, Det låter toppen och tack så mycket för ditt betyg samt att du valde att köpa inglasning från oss. Mvh Balkongrutan
Pris 38000 spänn .Ger lätt 10 STORA+.Jag fick montören Nick tror jag.Kommunikationen mellan oss är bara så perfekt.Sedan hur det blev på balkongen 10 +.Trodde de grov städar efter sig.Det fanns ingenting, inte ens ett borrspån efter honom. Gävle /Hemlingby/Crister
Hej Johan, Det stämmer att det var Nick som monterade din balkonginglasning. Det är alltid lika kul när kunder uppskattar vårt arbete och bemötande på det sätt du beskriver! Nick låter hälsa tillbaka och vi tackar så mycket för uppdraget :) Mvh Balkongrutan