BALLINGLÖV | JÖNKÖPING
Med 40 års samlad erfarenhet har vi inspirerat människor till att hitta just deras drömkök, bad eller förvaring i en av Sveriges största Ballingslövs-utställningar. Vi jobbar individuellt med varje kund för att kunna säkerställa att vi lägger den tiden som krävs på varje enskilt projekt. Våra köksarkitekter är utbildade i ett omfattande utbildningsprogram från Ballingslöv, vilket gör att vi kan svara på alla typer av frågor och funderingar gällande kök, bad och förvaring! Hör gärna av dig så bokar vi in ett möte för att tillsammans förverkliga era drömmar!
Tomas, Johan, Marie & Natalie
Tomas, Johan, Marie & Natalie
Utmärkelser
90 omdömen om Ballingslöv Jönköping
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Ballingslöv Jönköping
Positivt och professionellt bemötande från start till mål vid köp av komplett kök.
Världens bästa säljare!
Köpte badrumsinredning som vi är mycket nöjda med. -
skrev om Ballingslöv Jönköping
Bästa kundmottagningen vi haft. Återkopplar snabbt och ser till att man blir nöjd! Mycket bra kvalitet på köket och enkelt att montera. Stor guldstjärna till Ballingslöv i Jönköping.
Bra bra bra 👍 bra 👍 👍 👍 bra bra bra bra bra
skrev om Ballingslöv Jönköping
Trevligt bemötande och fin service!
skrev om Ballingslöv Jönköping
Fick utmärkt hjälp av Thomas Fran´zen i Jönköping.
Vi är mycket nöjda och köket är snyggt.
Ett litet missförstånd uppstod om fläkten som inte blev beställd men det berodde troligen på vår byggherre och försäljaren erbjöd sig lösa problemet men då hade vi redan fixat det själva.
Fick även hjälp med en efterbeställning av en annan detalj i sent skede. / Margareta HildingsdotterHej Margareta,
Ballingslöv Jönköping
Tack för din recension och ditt fina betyg!
Så kul att höra att ni är nöjda med ert nya kök och att det gick att lösa de utmaningar som uppkom under projektet. Hör gärna av er till oss om det är något mer ni skulle behöva hjälp med.
Önskar er en trevlig helg och en God Jul & Gott Nytt År! :)
skrev om Ballingslöv Jönköping
Nytt kök. Vi är så nöjda. Absolut inget att klaga på!
skrev om Ballingslöv Jönköping
Trevligt bemötande. Jag hade kontaktat flera köksleverantörer inför totalrenovering av mitt kök, men det var Ballingslöv som levde upp tillmina förväntningar.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Bra service. Snabbt och smidigt.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Mycket Bra service och trevligt bemötande
skrev om Ballingslöv Jönköping
Ett bra och personligt vis! Mycket trevlig säljare, han var lyhörd för våra önskemål och ändringar under resans gång! Hjälpsam med mina frågor eftersom jag är en gammal snickare så frågade jag mycket! Vi hade inga andra än att avtalet skulle följas och vi blev nöjda med köket.Eftersom jag varit snickare så monterade jag köket själv och allt fungerade bra, hittade monteringsanvisningen när jag var färdig, hade vänt tillbehörslådan på fel håll! Köket blev bättre än väntat, så vi är mycket nöjda!
skrev om Ballingslöv Jönköping
Beställde skjutdörrar till vår hall. Väldigt bra service! Snabb återkoppling & snabb leverans.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Trevligt och proffsigt bemötande!
skrev om Ballingslöv Jönköping
Vi har fått superfin hjälp och service av Johan på Ballingslöv Jönköping!
Vi hade höga förväntningar och mycket idéer som vi känner att vi fick bra hjälp med att förverkliga.
Vi beställde ett kök med vitvaror och har inte hunnit komma till slutmonteringen i vårat köksprojekt ännu men vi ser verkligen fram emot när vi kan landa i vårat nyinstallerade kök. Vi tror att det kommer att bli toppen!Hej Markus,
Ballingslöv Jönköping
Tack för den fina recensionen!
Det är väldigt roligt att höra att ni är nöjda med er köksresa såhär långt. Vi ser fram emot att få vara med på er fortsatta resa fram tills ert nya kök är installerat och klart. Hör gärna av er om det är något vi kan hjälpa till med.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Vi har fått bra respons på våra frågor och hjälp med att ta hand om leveranser inför. Nöjda med ritningen och resultatet
skrev om Ballingslöv Jönköping
Trevligt bemött därför köpte jag köket av dom. Sen gav dom mig bra förslag hur jag kunde göra om mitt kök.
skrev om Ballingslöv Jönköping
På det stora hela bra men saknar återkopling från säljaren käns som snickaren som sätter in köket får fixa allt släpper man kunden när köpet är klart!!!
Hej Inge-Gerd,
Ballingslöv Jönköping
Tack för din återkoppling!
Tack för ett trevligt samtal och avstämning på telefon. Bra att vi fick reda ut de frågetecken som fanns.
Vi ber om ursäkt för att vi har brustit i vår kommunikation. Vi har haft daglig kontakt med montören som har monterat köket och stämt av montaget löpande. Men vi förstår om du skulle önskat att vi hade mer direkt kontakt med dig som kund. Vi tar till oss av detta och kommer att justera i våra rutiner så att detta blir bättre i framtiden. Vi hoppas verkligen att produkten ska leva upp till dina förväntningar trots att vi brustit i vår kommunikation och ber dig att gärna höra av dig ifall det finns några ytterligare frågor om vi kan hjälpa er med.
Mvh,
skrev om Ballingslöv Jönköping
Jag köpte skåpshandtag. Jag fick bra hjälp famför allt med en snabb beställning. Det gjorde att vi fick handtagen levererade i tid, trots att vi var sent ute.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Trevligt bemötande av säljaren vid beställning.
Usel leverans. Både tidsmässigt och dessutom felleveranser. Fortfarande, efter 16 veckors väntan har vi inte fått allt.
Hopplöst att inte kunna färdigställa köket.
Ingen info från Ballingslöv, utan vi har själva fått stöta på via säljaren.Hej Clemens,
Tack för din recension!
Vi tycker att det är kul att du är nöjd med vårt bemötande men beklagar verkligen hur detta har hanterats i leveransskedet, det är verkligen under alla kritik. Vi kommer att framföra detta till berörda parter och försöka se till att rutinerna förändras och förbättras framöver. Vi kommer såklart se till att allt material levereras och släpper inte detta innan ert kök är komplett.
Hoppas ni får en fin dag och en skön sommar! ☀️😄
skrev om Ballingslöv Jönköping
Är mycket nöjd med Ballingslöv Jönköping! Bra och proffsigt bemötande från början! Personliga råd och tips gjorde valet av kök säkrare och enklare ! Planering av köksbytet har pågått under en längre tid ! Därför har det varit viktigt att slutresultatet blivit bra! Våra förväntningar har verkligen uppfyllts ! Vi valde ett kök som heter Line faner ! Vi kan rekommendera Ballingslöv i Jönköping på det varmaste ! Snickaren och Elektriken har varit fantastiska! Curt och Inger Nyberg Bergbackagatan.2 Jönköping
skrev om Ballingslöv Jönköping
Köpte besticklådor och fick bra hjälp!
skrev om Ballingslöv Jönköping
Vänligt bemötande, hjälpsamma och serviceminded.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Bra service i Jönköping med kompetent säljare Johan Molinder och även Thomas har varit suverän. Köket är ännu inte klart. Fredag är allt på plats. Vi är så här långt mycket nöjda med chaufförer, säljare och service Köket Gastro blir toppen. // Stefan Claesson Jönköping
Väl bemött.
Stora förväntningar. Detta genom bra utställning och kunnig personal.
Positiv upplevelse och därigenom köp av komplett kök.
Bra montage och sammanlagt bra resultat. -
skrev om Ballingslöv Jönköping
Vi blev bra bemötta. Det var en kampanj på 20% som gick ut på sönd. Dom var vänliga o gav mej rabatt även om jag inte kunde komma förrän på måndagen.
Annette -
skrev om Ballingslöv Jönköping
Bra service och fint bemötande i butiken. Mycket fina möbler till vårt badrum.
skrev om Ballingslöv Jönköping
bra upplevelse rån detta bolaget
bra bemötande -
skrev om Ballingslöv Jönköping
Väntar på att få jobbet utfört
Mycket bra bemötande
Levde upp till allt, men leveranserna kom vid 8 olika tillfällen vilket jag ej fick upplysning om. Innebar att jag fick åka från jobbet. Hade önskat denna info.
Köpte ett komplett kök.Hej Susanne,
Tack för din recension!
Kul att du i stort är nöjd. Jag är ledsen att vi missat något i vår kommunikation. Att leveransen skett vid så många tillfällen beror på den speciella situation som just nu råder på vitvarusidan. Vi hoppas dock att du ska vara nöjd med ditt nya kök och att ni får mycket glädje av det i många år framöver.
Ha en fin dag! 😄
Mycket bra!……………………………………….…………. :)
skrev om Ballingslöv Jönköping
Proffsiga som tar sig tid för att hjälpa och besvara tankat och funderingar😃👍
Bra och proffsigt!
Johan fixade reservdelar efter viss kommunikation. -
skrev om Ballingslöv Jönköping
Vi fick en angenäm känsla av besöket och ett proffsigt uppträdande av försäljaren. Vi blev inte påverkade från försäljaren utan kunde i lugn och ro ta beslutet att köpa ett utställningskök mycket dyrare än vi tänkt men är 100 % nöjda.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Mycket positiv och kunnig hjälp genom Johan i Jönköping.
Lite småproblem efter leverans…
För tunna gavlar för att sätta det eluttag som vi bestämt till köksön.. några veckors leveranstid..
Problem för snickare att få alla luckor att stämma i lodning… får lösa det med 4 st järn som monteras på insidan av dörrarna…
Tyvärr sålde inte ballingslöv Mieles vitvaror.
Skickade över en spec till säljaren för att mått osv ska stämma.
Vi har köpt ett kök utan handtag och tyvärr blev det lite fel med diskmaskinen då denna modellen ej har automatisk lucköppning…Hej Clarence,
Tack för din feedback!
Jag håller helt med i din beskrivning och tar helt och fullt på mig de missar som har uppstått. Jag ber om ursäkt för detta och hoppas att ni ska bli nöjda med köket när vi gemensamt fått det färdigt.
Hör gärna av er om det är något vi kan hjälpa till med ytterligare.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Vi är mycket nöjda med bemötandet i butiken, samt leveransen av vårt nya kök.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Mycket väl utfört arbete i vårt kök
skrev om Ballingslöv Jönköping
Kunniga, duktiga och väldigt hjälpsamma! Toppenföretag!
skrev om Ballingslöv Jönköping
Mycket bra bemötande. En stor kompetens
Kände mig trygg -
skrev om Ballingslöv Jönköping
Bra första intryck....Har beställt kök och hoppas att totalupplevelse blir lika bra när installationen är gjord.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Fantastisk hjälp hela vägen med köket
skrev om Ballingslöv Jönköping
Trevligt bemötande och bra hjälp.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Generellt mycket bra bemötande vid alla kontakter. Svarade snabbt på frågor om leverans etc och uppdaterade fortlöpande via mail.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Komplett kök. Bra säljare med känsla för affären. Kombination av lyhördhet och proaktivitet.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Köpte ett kök men fick tyvärr vänta i 1,5 månad på leverans, anledning? Pga corona, sommartid vilket är absurt….
Sedan när leveransen av köket kom och när köks stommen hade satts upp så visade sig att Ballingslöv hade glömt att skicka med några saker och även skickat fel… jag fick vänta ytterligare några veckor på leverans pga av deras misstag av fel produkter/saker /rätt storlek mm.
Kommunikationen mellan Ballingslöv och transportbolaget märktes att det var inte bra, som kund fick man då styra upp detta.
I övrigt helt ok service men tyvärr har detta tagit alldeles för långt tid.Hej Michel,
Tack för din recension.
Vad gäller leveranstiden av ert kök så är det tyvärr inget vi kan styra över, det är en kombination av beläggningen/efterfrågan i fabriken samt beställningsdatumet.
Vi är alltid tydliga med att förmedla detta och det bör därför inte komma som en överraskning. Normal leveranstid är 4-6 veckor.
Vad gäller det felande materialet så är detta såklart väldigt beklagligt och det ber vi verkligen om ursäkt för. Vi gör allt vi kan för att få fram korrekt material så snabbt som möjligt. Vi tar fullt ansvar för eventuella extrakostnader som kan uppkomma på grund av felande material.
Gällande transporten/leveransen av köket så sker den med våra egna lastbilar och med vår egen personal. Du får gärna återkoppla till oss med var vi har brustit i leveransen så att vi kan ta det vidare till berörd avdelning och för att vi ska kunna bli bättre i framtiden.
Vi hoppas att du i slutändan kommer att känna dig nöjd med ditt nya kök och att ni kommer att få stor glädje av det i många år framöver.
skrev om Ballingslöv Jönköping
Vänligt bemötande och de kunde ordna min lite udda beställning. Jag är nöjd med min vara.
Bra.
Uppföljning på felaktigt material. -
skrev om Ballingslöv Jönköping
Bra bemötande, tålmodig och inkännande säljare som tog sig tid att guida och lyssna
skrev om Ballingslöv Jönköping
Ny köksfläkt som vi är mycket nöjda med
Bra bemötande -
skrev om Ballingslöv Jönköping
Bra service och hjälp. Prisvärda produkter med hög kvalitet. Högsta poäng!
skrev om Ballingslöv Jönköping
Vi upplevde Ballingslöv Jönköping som lyssnande och professionella. Inte för på, utan villiga att hjälpa till när vi behövde hjälp.
Vi köpte ett kök.