Har inte fått min vara vänta på att får mitt filter till min fläkt
barafilter.se
Hos oss hittar du filter och tillbehör till köksfläktar. Vår enkla vision är du som kund utan trassel och besvär ska hitta rätt filter till din fläkt. Hur gör vi då det, kan man undra. Ja, efter mer än 10 års erfarenhet av det så har vi samlat på oss en hel del kunskap, så att du som kund inte ska behöva den kunskapen. Vi...
3697 omdömen om barafilter.se
Sedan starten hos Reco 2018
Snabbt, prisvärt och rätt rakt ner i brevlådan.
Allt gick perfekt, snabbt och leverans till dörren
Fick snabbt svar och varan kom hem i lagom tid efter att ha beställts.
Snabb leverans, bra sida. Inget krångel.
Bra kontakt snabbt svar. Fettfilter till ikea köksfläkt.
Enkelt att beställa och väldigt snabb leverans!
Lätt att beställa, och snabba leveranser.
Otroligt snabb leverans. Beställde fredag em, i lådan på måndag!
Fungerade bra från beställning till leverans. Filtren passade perfekt
Lysrör till fläktlampa - perfekt match utifrån varumärkes beskrivning. Snabb leverans!
De beställda knapparna till köksfläkten var enkla att montera och passade perfekt.
Snabbt svar på mail och min förfrågan. Hittade vad jag behövde. Ett kolfilter till min köksfläkt. Det gamla filtret hade utgått, men barafilter.se, hjälpte mig med ersättningsfilter. Mycket snabb leverans dessutom.
Handlat på "barafilter.se" vid flera tillfällen, inga konstigheter. Senaste beställningen saknades ett lysrör, beställde 2st fick bara 1st. Reklamerade på deras hemsida, fick ett lysrör via posten några dagar senare. Mycket bra respons.
Hemsidan är helt ok att navigera på och jag uppskattar förslag om icke original produkter för en billigare peng. Det var lätt att beställa. Det som däremot drar ned betyget är sen leverans och desto mer bristen på kommunikation. På sidan står 1-3 dagars leverans. Efter en vecka hörde jag av mig till barafilter för att kolla läget, fick då snabbt svar att just det filtret inte fanns inte i lager men kommer snart. Helt ok med försening, men jag förväntar mig pro-aktiv information, särskilt i semestertider då man kanske inte...
Leverans var i tid,filterna var bra.
Snabb återkoppling. Bra information. Kändes trygga att handla av. Produkten var rätt och fungerar som utlovat.
Oumbärligt för rätt filter .
Enkel beställning. Bra instruktionsfilmer.
De kunde hjälpa mig så jag fick rätt filter och det gick även väldigt snabbt att få hem dem.
Snabb leverans. Enkelt att förstå vilket filter som passar även då man har en fläkt som tillverkades när det bara fanns stearinljus. 🤪
Bra produkter, bra kundservice och snabb leverans
Snabbt svar på mail frågan . Supersnabb leverans 👍👍👍👍👍
Snabb leverans.Fungerar utmärkt.
Snabb leverans. Lite fick klippas bort - men det var enkelt.
Snabb och smidig beställning, betalning o leverans.
Filtret levererades snabbt. Jättebra service
Bara bra! Lätt att hitta på hemsidan, snabb leverans och bra pris
Bra upplevelse Bra support Snabb leverans
Det funkar men inte mer heller.
Snabbt enkelt att besrälla, snabb återkoppling mail.
Snabb hjälp och sedan snabb leverans. Korrekt Proffsigt
Snabb leverans av kolfilter till min spisfläkt 😊
Snabb försändelse................
Snabb leverans och bra och kvalitativ produkt.
Smidigt köp och helt rätt originalfilter.
Smidigt att beställa och blev genast fräschare känsla med nytt filter.
Snabb o bra service. Fick snabba svar på mina mail.Tack för hjälp.ML
Behövde ett andra kolfilter för jag hade av misstag beställt endast ett av en annan leverantör, och jag behövde två. Leveransen från barafilter var endast ett par dagar, jämfört med flera veckor för den första leverantören.
Snart och smidigt, perfekt helt enkelt.
Bra hemsida och snabb leverans.
Ordern bekräftades omgående och varan låg i min låda efter några dagar- BÄSTA SERVCE!!
Snabb leverans smidig hantering
Bara positivt. Kanske att det varar längre
Funkar bra. Inget krångel, snabb leverans.
Bara positivt! Snabb leverans, rimligt pris!
Förutom att det är ängsligt och lite sökt att be om en recension och inte ens få till rätt namn så har jag fått det jag beställt till ett rimligt pris och snabbt. Det ska vara det viktigaste alla dessa enkäter och krystade recensioner kan vi leva utan. Men filter finns här av alla sorter.
Mycket snabbt, trevligt och rätt svar när jag hade en fråga på mail. Snabb leverans. Där kan jag gärna handla igen. Mvh Cecilia Åkergren