barafilter.se

• BadgeNineYears
3 665
4.6
Call 0910-21 50 19 Share

Hos oss hittar du filter och tillbehör till köksfläktar. Vår enkla vision är du som kund utan trassel och besvär ska hitta rätt filter till din fläkt. Hur gör vi då det, kan man undra. Ja, efter mer än 10 års erfarenhet av det så har vi samlat på oss en hel del kunskap, så att du som kund inte ska behöva den kunskapen. Vi...

3665 omdömen om barafilter.se

Sedan starten hos Reco 2018

Helena N
Wrote about barafilter.se

Snabb leverans av kolfilter till min spisfläkt 😊

Stefan S

Snabb försändelse................

Yvonne P
Wrote about barafilter.se

Snabb leverans och bra och kvalitativ produkt.

Thérèse E
Wrote about barafilter.se

Smidigt köp och helt rätt originalfilter.

Johan S
Wrote about barafilter.se

Smidigt att beställa och blev genast fräschare känsla med nytt filter.

Margareta L
Wrote about barafilter.se

Snabb o bra service. Fick snabba svar på mina mail.Tack för hjälp.ML

Daniel A
Wrote about barafilter.se

Behövde ett andra kolfilter för jag hade av misstag beställt endast ett av en annan leverantör, och jag behövde två. Leveransen från barafilter var endast ett par dagar, jämfört med flera veckor för den första leverantören.

Fredrik S
Wrote about barafilter.se

Snart och smidigt, perfekt helt enkelt.

Eva S
Wrote about barafilter.se

Bra hemsida och snabb leverans.

Bengt G
Wrote about barafilter.se

Ordern bekräftades omgående och varan låg i min låda efter några dagar- BÄSTA SERVCE!!

Erik H

Lena S

Lillemor R

Snabb leverans smidig hantering

Christina B
Wrote about barafilter.se

Bara positivt. Kanske att det varar längre

Jessika P
Wrote about barafilter.se

Funkar bra. Inget krångel, snabb leverans.

Inge P
Wrote about barafilter.se

Bara positivt! Snabb leverans, rimligt pris!

Per D
Wrote about barafilter.se

Förutom att det är ängsligt och lite sökt att be om en recension och inte ens få till rätt namn så har jag fått det jag beställt till ett rimligt pris och snabbt. Det ska vara det viktigaste alla dessa enkäter och krystade recensioner kan vi leva utan. Men filter finns här av alla sorter.

Cecilia M
Wrote about barafilter.se

Mycket snabbt, trevligt och rätt svar när jag hade en fråga på mail. Snabb leverans. Där kan jag gärna handla igen. Mvh Cecilia Åkergren

Mats S
Wrote about barafilter.se

Proffsig och snabb service. Supernöjd med leverans och produkt.

Eine N
Wrote about barafilter.se

Köpte lampglas till franke köksfläkt Det passade bra

Hemantkumar P
Wrote about barafilter.se

Dem har allt men lite dyrt var det . Tänker lite nästa gång!

Pia G
Wrote about barafilter.se

Mycket nöjd, kändes säkert att beställa där. Specialliserade på filter, därför säkrare att få rätt sort. Kom snabbt,och direkt hem till dörren. Rekomenderar varmt!

Maud L
Wrote about barafilter.se

Fick snabbt svar ang vilket filter som passar min spiskåpa. Enkelt att beställa och leverans till min brevlåda inom rimlig tid. Har dock inte ännu monterat filtret, ett metallfilter, men har sedan tidigare positiv erfarenhet av det.

Inger B
Wrote about barafilter.se

Snabb bokning, filter fanns på lager och leveransen gick snabbt.

Bruno B

Toppen och ganska billig!!!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Harriet S
Wrote about barafilter.se

Jag har inte fått det ännu. Så jag har svårt att sätta betyg

Liss H
Wrote about barafilter.se

Jätte bra med nytt filter.Snabb leverans.

Monica B
Wrote about barafilter.se

Enkelt att bara kunna skicka efter filter och att rätt vara skickats.

Britt-Inger J
Wrote about barafilter.se

Snabb leverans och passade perfekt i spisfläkten.

Ann-Britt A
Wrote about barafilter.se

Snabb och smidig leverans av filter till köksfläkt

Charlotta L
Wrote about barafilter.se

Har inte några tankar om att något inte var till belåtenhet

Leif N
Wrote about barafilter.se

Mycket bra filter! Passar perfekt! Billiga också! Helt perfekt! Detta gillar jag!

Martin E
Wrote about barafilter.se

Har bara bra saker att säga, Har köpt från dem förut. Har bara positiva saker att säga. Alltid snabba leveranser.

Hans-Uno N
Wrote about barafilter.se

Jag har ännu inte börjat använda kolfiltren varför jag i dag inte kan ge något betyg gällande de köpta produkterna. Men eftersom Recos insamling av kundomdömen inte godkänner svar utan betyg ger jag lägsta betyg till er insamlingsrutin som inte tillåter detta.

Svar från barafilter.se

Hej, Tack för din återkoppling. Recensionsförfrågan skickas automatiskt ut efter köp via Reco och tyvärr kräver deras formulär att ett betyg anges för att kunna lämna ett svar. Omdömet gäller naturligtvis helt frivilligt och det går bra att återkomma med en uppdatering när du hunnit använda filtren. Med vänliga hälsningar Peter

Carina S
Wrote about barafilter.se

Har handlat hos Er tidigare, kolfilter till köksfläkten. Smidigt och lätt. Mycket nöjd.

Peter R
Wrote about barafilter.se

Fick det jag ville ha enkelt och funktionell.

Mona J
Wrote about barafilter.se

Mycket bra bra pris bra kvalitet snabb leverans är Mycket nöjd

Teddy B
Wrote about barafilter.se

Bra kundtjänst, vilket jag upptäckte när ett filter av två hade transportskador. Ett nytt filter skickades omedelbart. Första transporten var också snabb. Gällde filter till spisfläkt

Inger A
Wrote about barafilter.se

Enkelt när man hittat var man kunde köpa filtret, husägaren visste inte fick leta på nätet. Sen kom dom ju inom rimlig tid väl förpackade och lätts att installera.

Katarina F
Wrote about barafilter.se

Info om produkten och snabb leverans

Helene N
Wrote about barafilter.se

Det var lätt att handla nytt filter till köksfläkten, jag visste vad fläkten hette sedan var de bara att välja från deras hemsida. Snabb leverans allt gick smidigt. Mycket nöjd med allt.

Liselotte A
Wrote about barafilter.se

Tyvärr fortsätter det att dröja. Förseningen beror på att filtret är slut hos leverantör och vi har idag inget bekräftat leveransdatum.

Svar från barafilter.se

Hej, Tack för din återkoppling. Tyvärr har just den här modellen varit restnoterad hos tillverkaren under en period, vilket även påverkat vår leveranstid. Vi förstår att det är frustrerande när en leverans drar ut på tiden och beklagar verkligen förseningen. Så snart vi får ett bekräftat leveransdatum från leverantören skickar vi ordern direkt. Hör gärna av dig till oss om du istället vill ändra eller avboka ordern så hjälper vi dig. Ha det fint! /Peter

Marc L
Wrote about barafilter.se

Bra filter och snabb leverans.

Susanne Ö
Wrote about barafilter.se

Tog tyvärr lite tid att få hem den, ca 2 veckor. Men nöjd med produkten dom passade perfekt och ett bra pris.

Lotta K
Wrote about barafilter.se

Fungerade snabbt och bra att beställa

Wilma W
Wrote about barafilter.se

Supersnabb och bra service! Rekommenderar.

Ronny S
Wrote about barafilter.se

Snabb leverans, mycket bra återkoppling

Lennart L
Wrote about barafilter.se

Helt okej men det tog längre tid än jag trodde.

Gertie W
Wrote about barafilter.se

Snabb leverans. Varan var precis det jag ville ha.

Cesario C
Wrote about barafilter.se

Fick hjälp att hitta rätt filtermodell, trots att den inte fanns i sortimentet.