Basutbildarna

Basutbildarna

4.0 / 5 baserat på 58 omdömen
Vi på Basutbildarna erbjuder kvalitetssäkrade arbetsmiljöutbildningar online riktade mot byggbranschens entreprenörer, beställare och konsulter sedan 2016.

Vi inriktar oss på utbildningar online där ni studerar självständigt i er egna takt i vår utbildningsportal och vi erbjuder även lärarledda utbildningar online. Vi erbjuder kurser i BAS P/U, SAM/BAM, APV, Säkra lyft och Fallskydd.

Vårt mål är att erbjuda kvalitativa utbildningar enkelt och smidigt för att tillgodose er med all den kunskap ni och era medarbetare behöver för att offerera, projektera och utföra era arbeten på ett säkert och professionellt sätt.

Hos oss ska ni känna att ni har en trygg och långsiktig samarbetspartner med god service. Tveka inte att kontakta oss om ni vill höja kompetensen och tryggheten hos era medarbetare.

Basutbildarna har nyligen bytt ägare och inleder ett nygammalt samarbete med Reco för att vi ska kunna erbjuda er som kund en bättre utbildning med en utmärkt service. Era åsikter är viktiga för hur vi skall kunna förbättra kundnöjdheten och vår verksamhet.

Tack på förhand,
Adrian & Alexander på Basutbildarna

Utmärkelser

58 omdömen om Basutbildarna

Sedan starten hos Reco 2017
 • skrev om Basutbildarna
  2023-03-08 Verifierad kund
  Utbildningen skedde på nätet.
  Hade ej kontakt med någon.
  Gick utbildningen SAM & BAM- Arbetsmiljöarbete.
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2023-02-28 Verifierad kund
  Jag tycker att kursinnehållet var upplagt på ett bra och proffsigt sätt & i en bra ordning.

  Jag gjorde utbildningen i fallskydd.
  Tack Kim för ditt omdöme! Värmande och kul att höra att du är nöjd med utbildningen. Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2023-01-26 Verifierad kund
  Gjorde säkra lyft kursen via mobilen. helt värdelöst. Hela fem gånger avbröts provet så jag fick börja om. När det väl fungerade så försvann alla godkända delar. Jag blev tvungen att leta fram en dator och göra den där istället. bedrövligt!
  Tack Emil för ditt omdöme! Tråkigt att höra att detta inte fungerade som tänkt på mobilen, det är inget vi känner igen och första gången vi får höra om att någon haft detta problem. Som vi mejlade om så har vi testat med flera olika telefoner och operativsystem utan att kunna återskapa felet. Vi utreder detta och har lämnat informationen vidare till vår tjänsteleverantörs tekniska support. Enskilda fel som detta kan bero på allt från systemet till telefonen och vilken webbläsare som använts. Vi beklagar detta och gör vad vi kan för att det inte ska hända igen. Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2023-01-17 Verifierad kund
  Jag tyckte att utbildningen var bra.
  Tack Mika för ditt omdöme! Kul att höra att du tyckte om utbildningen och vi hoppas den kommer dig väl till nytta. Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2023-01-17 Verifierad kund
  Vissa länkar fungerar inte i materialet vilket känns märkligt när man har digitalt upplägg.

  Det hade också känts mer värt om man fått materialet i form av PDF:er eller dyl som man kan slå upp i efter utbildningen.

  Jag tror också att svarsalternativet på ett av provfrågorna var fel då jag fick fel på frågan men med tanke på alternativen tror jag att det var fel på provet och inte på mitt svar. (Frågan var "Vad är systematiskt arbetsmiljöarbete (SAM)?"

  Jag skulle inte rekommendera utbildningen i dagsläget.
  Tack Nina för ditt omdöme och bra feedback som hjälper oss att bli bättre! Länkarna ska vi se över så fort som möjligt varför dom inte fungerar som dom ska. Vi ska kolla på hur vi kan göra utbildningsmaterialet mer tillgängligt om en vill gå tillbaka och titta på materialet när kursen är färdig. Tack för att du påtalade bristen på provet, svarsalternativet var felinställt och vi har justerat detta. Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2023-01-16 Verifierad kund
  Enkelt och smidigt. Pedagogiskt upplägg.
  Tack Vesivek för ditt omdöme! Kul att du nämner enkelhet och smidigt vilket är något vi verkligen strävar efter. Även glädjande att höra att ni tycker om hur vi pedagogiskt strukturerat kursen då vi jobbar hårt även med detta. Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2023-01-02 Verifierad kund
  Väldigt bra och tillmötesgående. Bra upplägg och fint bemötande
  Tack Calle för ditt omdöme! Härligt att höra att du är nöjd med både utbildning och service. Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-12-30 Verifierad kund
  Enkelt flöde och bra upplägg. Gick ställningsutbildningen.
  Tack Alexander för ditt omdöme! Det värmer att du nämner enkelhet och ett bra upplägg som är saker som vi arbetar aktivt med och värdesätter. Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-12-20 Verifierad kund
  Bra kundservice som gärna vill hjälpa till. Väldigt bra och koncentrerat information om bas-u och bas-p. Det hade varit bra om man fick några konkreta exempel på hur man skapa till exempel en kvalitetsplan eller helt enkel exempel på arbetsuppgifter med tillhörande tillvägagångsätt
  Tack Vu för ditt omdöme och konkret feedback! Vi kommer att titta på detta med realistiska exempel där påsen knyts ihop på ett pedagogiskt sätt. Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-12-15 Verifierad kund
  Kontakten och bemötandet med Basutbildarna har varit bra.

  Utbildningen kändes bristfällig i vissa avseende. Förväntningarna på utbildningens utformning var att det skulle var en digital inspelad föreläsning. Istället var det endast kursmaterial som fick läsas. Det fanns 'ven en rad stavfel i materialet.

  Tentamen visade inte vad felet var och det verkade även vara en del buggar i systemet.
  Tack Åsa för ditt omdöme! Vi erbjuder i nuläget inte inspelade föreläsningar utan jag får då hänvisa till de kurser där vi kan erbjuda lärarledd undervisning. Tanken med våra självstudiekurser är att de är medvetet mer textbaserade för att kunna möjliggöra ett studerande helt i egen takt. Men vi ska se över möjligheterna till mer videomaterial och vissa inspelade avsnitt/moment av kursen som kan komplettera detta.

  Vi kommer att se över kursmaterialet efter stavfel och syftningsfel, tack för att du uppmärksammade detta.

  Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-12-15 Verifierad kund
  Hade högre förväntningar på kursen. Trodde det skulle vara mer videomaterial/någon inspelad person som berättade.
  För lite information om TA-planer.
  Mycket stavfel/syftningsfel/oavslutade meningar i kursmaterialet.
  Synd att man inte fick veta dem rätta svaren i tentamen eller att man kunde gå tillbaka och läsa på om man var osäker på svaren. Ev buggar i tentamensfrågorna.
  Svåra frågor som krävde sakfakta på hög nivå med tanke på att man inte kunde gå tillbaka till materialet och läsa på utan att tentamensfråga under tiden byttes ut.

  Bemötandet från personal i samband med beställning av kursen har varit bra.
  Tack Anna för ditt omdöme och att du tar dig tid att ge feedback till oss!

  Tråkigt att kursen inte nådde upp till dina förväntningar. Vi ska titta på att lägga till vissa inspelade avsnitt av utbildningen och mer videomaterial. Tanken med våra självstudiekurser är annars att de är medvetet mer textbaserade för att bättre möjliggöra ett studerande helt i egen takt.

  Angående tentamen ska vi se över detta och det ska vara möjligt att se om en har svarat rätt eller fel, men rätt svar ska inte gå att se om en har svarat fel.

  Vi kommer att se över utbildningsmaterialet efter syftningsfel och stavfel samt kontrollera inställningarna och undersöka eventuella driftstörningar eller buggar på tjänsten, tack för att du uppmärksammade detta.

  Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-12-15 Verifierad kund
  Jag hade förvandlingar att det skulle vara mer som en föreläsning. Att det skulle vara mer filmer och någon som pratade. Det var syftningsfel i text och några ?!?! utan förklaring.
  var också buggar i tentamen.
  För lite fokus på TA planer och utmärkning.
  Tack Linnea för ditt omdöme och feedback!

  Vi har i nuläget inte inspelade föreläsningar utan erbjuder lärarledd undervisning som alternativ till vissa av våra utbildningar.

  När det gäller utmärkning och TA-planer finns inte detta i kursplanen för APV steg 1.1-1.3 som du gått. För att bli utmärkningsansvarig rekommenderar jag istället en utbildning i APV steg 2.2 och för att utföra TA-planer minst APV steg 3.

  Vi kommer att se över utbildningsmaterialet efter syftningsfel och stavfel samt kontrollera inställningarna och undersöka eventuella driftstörningar eller buggar på tjänsten, tack för att du uppmärksammade detta.

  Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-12-13 Verifierad kund
  1. Helt okey.
  2. Hade inga förväntningar
  3. Bas U & P
  Tack Benny för ditt ärliga omdöme! Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-10-20 Verifierad kund
  Väldigt bra upplagd utbildning. Tydligt och enkelt
  Tack Margarita för ditt omdöme! Det är glädjande att läsa det du skriver och hoppas du har god nytta av din utbildning.
  Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-10-03 Verifierad kund
  Det var en del skrivfel i utbildningen. Har inga konkreta exempel nu men kan vara bra med en korrekturläsning.
  Nu har jag erfarenhet kring att arbeta med lyft men det står att det inte krävs någon erfarenhet. Men det "slängs" en del med ord som jag tror kunna gå förbi en person helt utan erfarenhet.
  Annars bra!
  Tack Karin för din värdefulla feedback och att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Jag ska personligen prioritera detta i veckan och se över utbildningen.
  Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-09-26 Verifierad kund
  Det var en webbaserad utbildning i BAS-U och BAS-P.
  Tack Stefan för ditt omdöme! Vi arbetar aktivt med att förbättra våra kurser och tar gärna emot din feedback på info@basutbildarna.se om det är något speciellt du vill framföra till oss. Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-09-19 Verifierad kund
  Snyggt och enkelt
  Tack Patrick för ditt omdöme! Vi jobbar just nu med en ny hemsida som kommer göra det ännu snyggare, tydligare och enklare i framtiden.

  Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-08-27 Verifierad kund
  Hej
  Jag har genomgått en kurs på nätet angående fallskydd.
  Det var väldigt lätt att beställa kursen på nätet och det var väldigt snabb leverans tillbaka till min mejl. sen var det bara att logga in och påbörja kursen. Kursen var bra upplagd så det var inga problem att genomföra den.
  Snabb och smidig service
  Mvh
  Jens Svensson
  JTS Montage
  Tack Jens! Vad kul att du är nöjd och upplever en snabb och smidig service då det är något vi ständigt jobbar med och värderar högt. Vi kommer att förbättra våran hemsida ytterligare för att göra det ännu enklare, tydligare och smidigare för er som kund i höst.

  Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • Peter P
  skrev om Basutbildarna
  2022-08-25 Verifierad kund
  Vi har tidigare erfarenhet av Bas-P/-U och har då genomfört utbildning och prov. Nu i samband med ett nytt avtal så var beställarkravet att utbildningen inte fick vara äldre än 4 år och då passade er online Tentamen perfekt för oss. Det var en enkel process att beställa för flertalet kollegor, enkelt att logga in samt tydliga och bra frågor.
  Helt perfekt för oss 👍
  Tack Peter! Det är väldigt glädjande att höra att vi kunde hjälpa er på ett smidigt sätt och möta era behov.
  Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-07-20 Verifierad kund
  Bemött bra fick hjälp med det jag sökte.
  Tack Fazilet! Vad kul att vi kunde hjälpa er och hoppas du får en god grund att stå på med vår SAM/BAM utbildning.
  Vänligen,
  Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-07-01 Verifierad kund
  Fyllde sin funktion. snabbt, smidigt och enkelt.
  Tack Måns och vad bra att du upplevde det snabbt, smidigt och enkelt då det är något vi strävar efter.
  Vänligen,
  Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-06-16 Verifierad kund
  Toppen. Men vid färdigställt var det svårt att förstå att man var godkänd.
  Tack Simon för att du tog dig tid att ge feedback och kul att du är nöjd! Vi kommer att kolla på hur informationen hanteras och presenteras i våran utbildningsportal.

  Vänligen,
  Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-06-08 Verifierad kund
  positivt bemötande korta tidsaxlar från beställning tills att utbildningen stod till förfogande.
  Tack Peter för de fina orden och det gör mig glad att du är nöjd!

  Vänligen,
  Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-06-02 Verifierad kund
  Tycker att hemsidan kunde varit smidigare med inloggning, registrering
  Tack Måns för feedbacken! Vi kommer att se över våran inloggning och registreringsrutiner. Jag hoppas att du är nöjd med utbildningen och tack för att du hjälper oss att bli bättre.
  Vänligen, Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2022-05-23 Verifierad kund
  För Fallskyddsutbildning tack
  Tack Mustapha och kul att du är nöjd med utbildningen!

  Vänligen,
  Adrian, Utbildningsansvarig
  Basutbildarna
  Gilla
 • 2019-03-11 Spontant omdöme
  Skojare!
  Har blivit utläst från min inloggning i en månad, fick ett nytt lösenord som inte fungerar.

  Glöm bort studiematerial!
  Det får du fixa själv.

  3300kr för ett prov.

  Gå en lärarledd utbildning och få det gjort rätt om du inte behöver uppdatera ditt kort.
  Hej Douglas.

  Tråkigt att läsa om din upplevelse hos oss. Eftersom du uppgett 2 olika mailadresser verkar det som det blivit någon miss i kommunikationen. Det är första gången vi får denna feedback från en kund.

  Gällande studiematerial försöker vi vara tydliga på hemsidan. Allt som behövs finns i länksamlingen och det är självstudier som gäller.

  Lycka till framöver.
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2018-07-30 Insamlad av företaget
  BasU/BasP och Nivå 1 & 2 arbete på väg

  Har blivit väl bemött

  Trodde att utbildningen skulle innehålla de dokument som behövdes för inläsning, att man kunde få ut de rätta svaren efter avklarat test för att få bättre koll på mina brister.

  BAS P/BAS U fungerade bra enbart för att jag hade goda kunskaper innan. Länkarna där fungerade skapligt - men var ändå alldeles för översiktliga. Nivå 1 & 2 var mycket undermåligt. Bara övergripande länkar till huvudhemsidor, inga läsanvisningar, frågorna var felstavade och jag ifrågasätter även riktigheten på i vissa fall. Dock har jag fått snabb respons på en av mina frågor när jag ställt dem.
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2018-07-06 Insamlad av företaget
  Läste Bas U och tyckte att det var svårt att hitta svar på
  vissa frågor. Vissa av länkarna gick inte att öppna.

  Kontakten med företaget fanns det inget att klaga på.
  Allt sköttes via mejl.

  Smidigt att ha utbildningen online då det förmodligen
  går fortare än traditionell utbildning med en lärare.
  Gilla
 • 2018-03-22 Insamlad av företaget
  Basutbildarna är ett riktigt skojarbolag.

  För det första är det ett skämt att kalla det dom erbjuder för kurser eller utbildningar. De tillhandahåller inget utbildningsmaterial och ingen feedback.
  Det enda de tillhandahåller är ett prov.
  För det andra så är kvaliteten på deras prov gravt undermålig, med felkonstruerade frågor och svarsalternativ som inte stämmer.
  För det tredje. När man påtalar de felaktiga frågorna får man till svar att de inte kommenterar svaren på frågorna.
  Det märks tydligt att de ENDAST är intresserade av att tjäna snabba pengar.

  Undvik detta företag. Det finns andra betydligt mer seriösa aktörer att vända sig till.
  Hej Rikard,

  Vi försöker vara tydliga med att vi säljer ett prov som man klarar via självstudier. Tråkigt att höra att det var otydligt för dig.

  Detta sätt att studera passar nog inte alla men är ett sätt att kapa kostnader för våra kunder. Lycka till framöver.
  Basutbildarna
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-11-27 Insamlad av företaget
  Trevligt bemötande.
  Fick snabb återkoppling.
  Kan varmt rekommendera Basutbildarna.
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-11-24 Insamlad av företaget
  Allt har funkat felfritt och gått otroligt smidigt!
  Gilla
 • 2017-10-18 Insamlad av företaget
  Enkelt att studera på lediga stunder, sedan skriva tentamen när man tycker att kunskapen sitter 👍
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-10-06 Insamlad av företaget
  Enkelt och smidigt. Dock svårt att hitta i regelverken
  Gilla
 • 2017-09-24 Insamlad av företaget
  Erbjöd mig all hjälp jag behövde plus lite till. Mycket seriöst och otrolig bra service. Ger högsta betyg!
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-09-22 Insamlad av företaget
  Har genomfört distanskursen för bas P/U i och med att våra beställare som vi har ramavtal med haft det kravet på oss.
  Jag tycker att detta är ett smidigt sätt att få kursmaterial direkt i datorn med en inloggning, och man får en bra och överskådlig bild av diverse fakta som guidar en igenom samtliga frågor i tentamen.

  Med vänlig hälsning Dan Cegerblad Radiatorvvs.
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-09-19 Insamlad av företaget
  Det har funkat bra för mig. Jag har kunnat plugga på själv i egen takt. Mest på kvällar. Eftersom jag har haft så mycket jobb blir det svårt att offra arbetstid för kursverksamhet. Därför passade detta upplägg väldigt bra för mig.Jag är nöjd!
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-09-18 Insamlad av företaget
  Jag tog certifieringen för BAS U/P genom självstudier. Det fungerade bra och länkarna till studiematerialet var bra. Sedan kan jag tycka att certifieringen är lite för basal. Den testar inte kunskaper på djupet, vilket jag kan tycka är lite konstigt med tanke på hur mycket BAS U/P omfattar och vilket ansvar det leder till ute på en arbetsplats.
  Bemötandet från basutbildarna var bra och smidigt.
  Gilla
 • 2017-08-29 Insamlad av företaget
  Enkelt bra länkar, bra frågor.
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-08-11 Insamlad av företaget
  Jag köpte utbildning certifikat för Bas U och P
  Har inte så mycket att jämföra med, uppfattat dock att man bemött mig väl och levererat vad som förväntats.
  Möjligen var uppföljningen något bristfällig, fick påminna innan de sände mitt certifikat men då kom det omg.
  Certifikatet är dock under den nivå jag förväntat, beskriver inte vilken omfattning utbildningen gäller, inte signerat eller på annat sätt spårbart för någon som önskar få det bekräftat!
  Detta bör förbättaras!

  /Tomas
  Gilla
 • 2017-08-10 Insamlad av företaget
  Snabba svar och trevlig personal
  Gilla
 • Tommy S
  skrev om Basutbildarna
  2017-07-31 Insamlad av företaget
  Köpt Bas U/P utbildning.
  Bra sätt för mej, då jag gått utbildningen tidigare och i och med detta bara behövde uppdatera mej.
  Mycket bra att kunna utföra den på distans, då jag har svårt att vara borta på kurs i uppstarten av nytt byggserviceföretag.
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-07-27 Insamlad av företaget
  Har gått webbaserad BAS U/P utbilning
  Kan tycka att webbbaserade utbildningar aldrig blir lika bra som heldagsutbildningar, eftersom vissa frågor skulle man vilja ha en förklaring på.
  men trotts det se var upplägget helt OK
  Gilla
 • 2017-07-25 Insamlad av företaget
  Bra bemötande och struktur. Litet för enkelt när det är samma frågor hela tiden i provet.

  Hade väntat mig mer med det pris som tas än en länksamling och "läs själv" och ett enkelt prov.
  Gilla
 • 2017-07-24 Insamlad av företaget
  BAsP/u på internet
  Fungerade bra men tog ett tag att förstå upplägget
  Bra bemötande
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-07-23 Insamlad av företaget
  Gjorde webb kursen tyckte det var lite svårt o börja direkt med frågor när man logga in. är van vid läsa först och göra frågorna efteråt. Men sen såg jag att det fanns länkar ladda ner och man kunde läsa på. Man kanske skulle kunna göra detta annerlunda sätt för dom som inte är så datorvana kan ha lite problem. Annars va det helt ok.
  Gilla
 • 2017-07-17 Insamlad av företaget
  Bra och snabb respons vid frågor
  Gilla
 • 2017-07-10 Insamlad av företaget
  Jag genomgick Utbildningen Bas P och Bas U. Det fungerade bra men det var dålig info om hur många rätt man måste ha för att få godkänt. Man fick inte heller reda på vilka frågor man hade fel på. Det beror kanske på systemet. Ibland fick man snabbt svar på sina frågor på chatten men man fick även vänta ganska lång tid på svar.
  Hej Jankov. Tack för din kommentar.

  Det är meningen att man inte ska få se vilka svar som var fel. Orsaken är att vi vill att ni ska lära er svaren på riktigt, och inte bara för tentamen. Det skulle helt enkelt bli för enkelt annars eftersom man ju kan surfa fram rätt svar på internet.

  Med vänlig hälsning, Basutbildarna
  Basutbildarna
  Gilla
 • 2017-07-07 Insamlad av företaget
  Snabbt, smidigt, enkelt! Rekommenderas.
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-07-07 Insamlad av företaget
  Det är en stor fördel att komma igång direkt. Tusen tack er utbildning var otroligt bra gjord! Med vänlig hälsning, Ali
  Gilla
 • skrev om Basutbildarna
  2017-07-07 Insamlad av företaget
  Smidigt som attan! Tack! Perfekt att slippa resa. Både utbildning tentamen och intyg digitalt.
  Gilla