BAUHAUS & Co

Kranvägen 8, 194 61 Upplands väsby — Visa karta

1.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om BAUHAUS & Co

 • DEJAN N

  2020-10-23

  Spontant omdöme
  DEJAN N skrev om BAUHAUS & Co
  Totalblåser mig på en montering för badkar som egentligen inte behövdes. Varför behöver jag en VVS-montör för att skruva fast en slang under badkaret och trycka ner den i golvbrunnen? Det här är något man själv kunnat göra. Det angavs inte heller i offerten vad dessa skulle göra med badkaret i detalj när det godkändes och säljaren i VVS-avdelningen sa ingenting annat än att det "rekommenderas". Snacka om expertrådgivning....det kostade 2400 kr för 30 minuters jobb.

  Inte nog med det så var hantverkarna försenade samt att en av dem lämnar platsen halva tiden och snackar med någon utanför mitt hem, har inte ens något med jobbet hos mig att göra. Montageservice förklarar att hantverkaren bestämde med mig att komma "runt 07:30" vilket är en lögn då jag kom överens om att arbetet startar 07:30, kan även bevisas. Montageservice har dock inte svarat varför ena hantverkaren bara lämnade sitt uppdrag halva tiden.

  Montageservice tycker att eftersom jag godkänt offerten så finns det inget mer att göra än att betala fakturan. För nu har Bauhaus "ryggen fri". Jag har inte godkänt att bli lurad på det här sättet.

  Montageservice har dessutom inte svarat på mitt sista mail där jag vill ha kontaktuppgifter till ansvarig chef och svar på varför ena hantverkaren gick iväg.


  Eftersom Bauhaus inte vill komma fram till konsensus eller bemöta detta seriöst så skrivs denna recension samt att ARN kommer kontaktas. Jag tänker inte släppa denna lurendrejeri. Läs mer
  gillar detta
Kategorier

Tjänsteföretag lever på sitt goda rykte

Reco.se är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen. Vi jobbar sedan 2007 för bättre företag och nöjda kunder.

Så här fungerar Reco