BD Södertälje

Uma parte de Autoexperten www.bdsodertalje.se
  • BadgeElevenYears
4.3
Ligue 08-550 325 45 Compartilhar

Välkommen till BD Södertälje – din Autoexperten Bilverkstad i Södertälje! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilmärken. Vi hjälper dig med allt från service och däckbyte till felsökning och påfyllning av AC. Hos oss kan du även boka tid för bromsservice, hjulinställning, stenskottslagning och byte av vindruta....

490 omdömen om BD Södertälje

Sedan starten hos Reco 2016

My Johanna W
Escreveu sobre BD Södertälje

Tillmötesgående, trevliga, lyhörda, lösningsinriktade och förtroendeingivande. Tack!

Svar från BD Södertälje

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Jan K
Escreveu sobre BD Södertälje

Trevlig personal men upplägget med debitering och fördelning utav kostnader är under all kritik i hela branschen.

Svar från BD Södertälje

Vi hör dig, och vi tar det här vidare direkt. Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Annie Martina Astri L
Escreveu sobre BD Södertälje

Hade en skruv i ena däcket, åkte till dem och de tog in bilen direkt och fixade medan jag njöt av en kopp kaffe. Rekommenderas varmt.

Murad I

👍🏻

Anders Gunnar P

100 poäng! Trevligt bemötande, bra service. Plus bra pris! 🏆

Kjell Marcus S
Escreveu sobre BD Södertälje

Dom gjorde det som jag hade beställt. Inte mer eller mindre.

Svar från BD Södertälje

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Aziz T
Escreveu sobre BD Södertälje

Tack vare killen som hette Kenneth hamnade betyget på 3 annars en etta svindyrt att lämna bilen hoss dem

Svar från BD Södertälje

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Karl Fredrik J
Escreveu sobre BD Södertälje

Smidig och bra service! Kommer fortsätta lämna in min bil här!

Wisam I
Escreveu sobre BD Södertälje

Trevliga personal, bra bemötande och professionell hjälp, rekommenderas starkt.

Osama Ahmed Abdelmaks S
Escreveu sobre BD Södertälje

Lite drygt bara. Men service är bra

Suheyil H
Escreveu sobre BD Södertälje

Lämnade in bilen där första gången vart jättebesviken fick bilen smutsig tillbaka med fläckar på handtag och lack sa till dom om det så ville dom fixa det men jag rengjorde bilen själv andra gången jag lämnade bilen till dom det var ett garanti ärende så gjorde dom ett bra jobb och bilen var inte skitig effter reparation jag är nöjd

Svar från BD Södertälje

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Sam N
Escreveu sobre BD Södertälje

Det var allt perfect gäller mitt besök från början till slutet. Jag är nöjd med personal bemötande och arbetet med felsökning.

Ingrid Catrin M
Escreveu sobre BD Södertälje

Jättebra bemötande! Schyssta grabbar som jobbade där! :)

Mobin K
Escreveu sobre BD Södertälje

Kunde inte hitta felet och inte njut.

Svar från BD Södertälje

Vi vill gärna göra det bättre framöver. Tack för att du berättar om din upplevelse.

Ann Marie-Louise L
Escreveu sobre BD Södertälje

Besviken på återkoppling ingen ringde och sa att det var klart med felsökning och efter arbetet var det heller ingen som hörde av sig

Svar från BD Södertälje

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Bo Lars Gustaf B
Escreveu sobre BD Södertälje

Bra bemötande och tillgänglighet, fick både service och felsökning/reparation utfört inom en vecka efter kontakt, vilket inte var möjligt hos märkesverkstaden vars kostnadsförslag också var högre. Det var första gången jag anlitade BD men gör det gärna igen.

Dejan Daniel S

Byte Elmotor på min Skoda Enyaq

Svar från BD Södertälje

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Tero K
Escreveu sobre BD Södertälje

Duktiga och proffesionella Smidigt med lånebil också

Svar från BD Södertälje

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Magnus Bernt L
Escreveu sobre BD Södertälje

Väldigt trevlig personal. Fick snabbt hjälp. Så tacksam. Kan varmt rekommendera denna verkstad.

Sebastian Alej N
Escreveu sobre BD Södertälje

De hjälpte mig att byta mina bromsskivor samma dag som jag hade besiktat bilen på ett snabbt och effektivt sätt. Personen som var i receptionen gjorde ett väldigt bra jobb. Bra service.

Christina Maria Therese L
Escreveu sobre BD Södertälje

Överdrivet lång tid innan bilen va lagad.

Svar från BD Södertälje

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Marie-Louise D

Bra bemötande!!! Serviceminded!!!

Leif Ragnar A
Escreveu sobre BD Södertälje

Ok × 30+±++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Patrick Marcus S
Escreveu sobre BD Södertälje

Supersnabb respons på mina akuta bilproblem - bilen klar på drygt en dag. Mkt trevlig och kunnig personal. Priset ok. Rekommenderar varmt.

Berit Ann-Marie O
Escreveu sobre BD Södertälje

Fantastiskt bemötande Fick hjälp med nyckeln som satt fast i tändningslås! Tack

Mohammad Yousef M
Escreveu sobre BD Södertälje

Bra bemötande, trevliga personal, de bytte två fram däck med balansering, men det skakar när jag kör på 100 km/t. Och jag har ingen tid att gå tillbaka till dem😔

Klas Johan Petter E
Escreveu sobre BD Södertälje

Snabb återkoppling och trevligt bemötande

Jan Erik T
Escreveu sobre BD Södertälje

Tillgodosåg mina behov med både snabb servis och proffsigt bemötande,rekomenderas starkt.

Avdo M
Escreveu sobre BD Södertälje

Mycket hjälpsam personal med stor erfarenhet. Ibland har dom för mycket jobb,då kan stress uppkomma.👍

Karl Martin R
Escreveu sobre BD Södertälje

Allt var toppen, snabbt och smidigt. Det enda var att jag inte fick SMS när bilen var kör men det kanske var nåt med systemet den dagen. Löste sig enkelt genom ett telefonsamtal.

Bo Dennis L
Escreveu sobre BD Södertälje

Otroligt svårt att få några besked alls om bilen, ”kanske nästa vecka” var standardsvaret. Nästan helt omöjligt att få tag på, dålig svarsfrekvens i telefon.

Eriksson Byggservice A
Escreveu sobre BD Södertälje

Hade min bil inne på garanti ärende ifrån riddermark, riktigt oseriös verkstad då dom inte gör ordentlig felsökning utav bilen och bara vill mjölka garanti ärendena på pengar genom att byta delar som inte ens är i behov av att bytas! Sen när jag hämtade bilen efter att riddersman tackat nej till offerten ifrån verkstan så stod bilen även helt urladdad och tom på luft i ena däcket utan att dom haft någon som helst koll på detta! Tycker man borde ha bättre koll på bilarna som står där! Rekommenderar verkligen inte någon...

Hans Lennart B
Escreveu sobre BD Södertälje

Mycket bra bemött, men efter litet väntetid. Mycket trångt på parkeringen. Bra genomgång inför bokningen av Årsservicen med kostnadsuppskattnining, som höll väl. Mycket bra checklista över vad som gjorts och vilka fortsatta åtgärder som behövs. Har provkört, vinterdäcken fungerar bra och bränsleförbrukningen har gått ner från över 0,9 L/mil till under 0,7 efter bytet av tändstift (Bensinbil). Strålande!

Simon Semun T
Escreveu sobre BD Södertälje

Hej fick en mycket bra bemötande samt att personalen visste vad de sa de hade bra kunskap samt gav bra råd

Jonny F
Escreveu sobre BD Södertälje

Bra bemötande o god service 👍

Magnus P
Escreveu sobre BD Södertälje

Otroligt servicebenägna och hjälpsamma. Vill verkligen ge eloge för den service man fick. Kommer definitivt återkomma framöver.

Peter S
Escreveu sobre BD Södertälje

Bra service av bilen inför vintern. Check av olika delar av bilen. Upptäcktes att bilen har ett svagt batteri. Byte av batteri är nästa steg.

Personuppgiften S
Escreveu sobre BD Södertälje

Sjysst personal, bilen var inne på service och det gick fort och smidigt!

Åsa Elisabeth L
Escreveu sobre BD Södertälje

bra och kompetent hjälp. Känner att ni gjort ert bästa

Gunnel Ö
Escreveu sobre BD Södertälje

Proffsig personal fick snabbt hjälp

Desimone Sylvia N
Escreveu sobre BD Södertälje

Hämta bilen igår, garanti jobb på laddluckan. Nöjd, då det gått fort att få luckan åtgärdad. Kan rekommendera denna verkstad med trevlig personal.

Ninos M
Escreveu sobre BD Södertälje

Väldigt professionella och trevliga killar som alltid gör det lilla extra för kunden.

Åsa Kristina R

…………………………………………………….::::::::::

Jennie Elisabeth W
Escreveu sobre BD Södertälje

Trevligt bemötande. Förväntade mig ett bra utfört arbete med kommunikation om ev. Tillägg. Och det fick jag. Den tjänst jag bokat var service.

Amina A
Escreveu sobre BD Södertälje

Inte bra alls och personal som jobbar där resbekterar inte

Daniel Michael Gun B
Escreveu sobre BD Södertälje

Trevlig och hjälpsam personal. Bra service och mycket trevligt att en assistansförsäkring ingår i servicen.

Maria V
Escreveu sobre BD Södertälje

Alltid hjälpsamma och gör vad de kan för att det ska bli så smidigt som möjligt

Jerome Paul Raen J
Escreveu sobre BD Södertälje

Good service. Problems fixed.

Acumo Ab
Escreveu sobre BD Södertälje

Bra bemötande snabb service rekommenderar även till andra

Erkki Olavi K
Escreveu sobre BD Södertälje

Trevlig bemötande,jag är mycket nöjd med besöket,hjullager byte gick så snabbt att jag hann knappt hem och fick sms att bilen var klar att hämta.