BEAKA Bygg AB

BEAKA Bygg AB

beakabygg.se
4.4

BEAKA Bygg AB är ett byggföretag i Borås som arbetar med målet att höja standarden i byggbranschen genom hög kvalitet, pålitlighet och en förstklassig kundupplevelse. Vi har lång erfarenhet inom bygg, kundrelationer och hållbarhet, och utgår från övertygelsen att byggprojekt handlar om mer än bara material. Vi tar oss an alla...

7 omdömen om BEAKA Bygg AB

Lars L
Skrev om BEAKA Bygg AB

Jag blev mycket väl bemött. Vi hade höga förväntningar och allt har fungerat bra. Vi har gjort byte av hustaket som har blivit mycket bra. Nu väntar vi bara på att byggställning ska tas bort.

Rolf F
Skrev om BEAKA Bygg AB

Vi fick ett trevligt bemötande från samtliga på Beaka bygg. Kenan Markgård presenterade ett avtal som följdes på varje punkt. Till och med målades vindskivorna utan extra kostnad. Om det uppstod någon fråga angående någon detalj i arbetet så var de noga med att fråga oss om hur vi ville ha det. Vi var helt nöjda med Beaka byggs anställda, enda smolket i bägaren var de inhyrda ställnings byggarna som var slarviga.

Veiler A
Skrev om BEAKA Bygg AB

Efter besiktning av mitt hustak anlitade jag BEAKA-bygg att utföra tvätt av takpannor samt målning.Jag är verkligen nöjd med kontakten med BEAKA och med målarna för väl utfört arbete och bra efterstädning. Nöjd husägare.

Kerstin N
Skrev om BEAKA Bygg AB

Vi har fått ett mycket bra bemötande av Beaka under hela resans gång! Alla inblandade har varit duktiga o tillmötesgående. Taket är tvättat och målat,del av fasaden har renoverats och målats. Vi är glada och nöjda.

Övre Buråsliden 7
Skrev om BEAKA Bygg AB

Vi har bytt tegeltak på flerfamiljshus. Bra kommunikation redan vid offertstadiet och arbetade på att lösa offerten till bra pris. Snabb återkoppling vid frågor. Beaka löste även extra arbete med byte av takfönster. De utförde arbetet snabbt och ev övriga skador på vårt tak informerades ordentligt och efter att vi fått kostnadsförslag på åtgärder löste de detta snabbt och till bra pris. Enkelt att få kontakt med ansvarigoch ett väl utfört arbete till bra pris. Rekommenderar verkligen detta företag.

Bengt J
Skrev om BEAKA Bygg AB

BEAKA gjorde ett mycket bra arbete med att byta vårt tak. De var duktiga, noggranna, kunde improvisera vid behov och blev färdiga i tid.

Nils E
Skrev om BEAKA Bygg AB

Väldigt proffsigt utfört arbete från början till slut. Mycket trevligt bemötande. Nils-Bertil Elfström