Beardshop har produkter som jag tidigare beställda från UK. Lätt att hitta produkter på website. Snabb leverans. Har alltid varit nöjd.
Beardshop.se
Välkommen till Beardshop.se, en webbshop för dig som älskar skägg! Vi grundades år 2014 av Grooming AB som står bakom Grooming.se och är Sveriges största webbshop inom skäggvård. Vi erbjuder ett brett sortiment av svenska och internationella märken. Här hittar du produkter för skägg, mustasch, klassisk rakning samt pomador....
4209 omdömen om Beardshop.se
Sedan starten hos Reco 2014
Snabb leverans och jättenöjd med varorna!
Mycket bra!!Bra produkter,snabb leverans.Jag är mycket nöjd och kommer att hanla mera olja från er.
Lätt sida att beställa från å snabb leverans.
Jag önskar bara att de har fler olika leveransalterativ
köpte 4st clearhead från headblade , snabb leverans bra produkt
Alltid lika bra upplevelse när man beställer. Snabb leverans och bra produkter. :)
Supersnabb leverans, rakvattnet kännes uppfriskande skönt. Leif
Bra produkter till bra priser som levereras snabbt!
Allting var super smidigt. Snabb leverans bra priser och jättefina produkter!
Älskar den snabba leveransen. Glad att jag hittade er butik! Köpte smycken till gubbens skägg, som inte visste hur han skulle gå på smycket.!
sekite PetterssonnJoel instagrame tu esi gražus översätt från litauiska
Bra grejer helt enkelt! Blir alltid nöjd.
Allt funkade bra inga problem alls
Produkterna mötte mina förväntningar och snabb leverans
Köpte näshårs vax. Funka kanon!
Enkel beställning, bra utbud och snabb leverans 🙂
Jag är väldigt nöjd med deras service
Produktbeskrivningen var helt felaktig. Köpte skäggvax som utlovade bra stadga, och som ska hålla skägget på plats. Det jag fick hem var nån smet som .bara var flottigt och glatt. Ingen stadga alls. Och när jag skrev och ifrågasätte det så fick jag inget svar. Såååååå........ inte så bra kanske??
Mycket bra service och snabb leverans.
Otroligt magisk olja, luktade super gott. Kommer starkt att rekommendera folk era oljor, mm
bra kundservice köpte en mugg som blev skadad under transporten så dom skickade en ny direkt
Beställde på webben och kunde hämta ut några timmar senare. Inga konstigheter.
Stort utbud, bra priser och snabb leverans
Tydlig hemsida, snabb hantering o snabb leverans
Stort utbud på skäggprodukter. Enkel o bra hemsida
Inga problem att beställa och varan levererades efter några dagar. Beställde en mustaschkam och sax. Levererades i ett läderetui. Såg fint ut. Första gången jag öppnade etuiet lossnade dock tryckknappen som förslöt detsamma. Saxen är något för grov för att ansa mustaschen.
Snabb respons och behandling av order. Mycket trevlig butik med bra och hjälpsam personal. Smidigt att beställa varor och sen hämta ut kassen i butiken.
Beställde vara online ingen övrig kontakt, snabb leverans och fick de varor jag beställde.
Den här butiken har allt, och då menar jag ... ... ALLT.
Köpte två aftershaves från Beardshop och de postades snabbt och effektivt. Jag fick hämta upp det från en Bring-leverans, lite längre att promenera för mig än leverans med t.ex. PostNord eller Schenker, men det är det enda negativa jag kan nämna överhuvudtaget.
Snabb och smidig leverans! Inga konstigheter.
Otroligt snabb leverans. 1 dygn från beställning.
Brett utbud av varor, snabb leverans och ständigt nya produkter i sortimentet.
Bra produkt och väldigt snabb leverans!
Aldrig haft något bekymmer med dem, inte alltid de billigaste. Var mer motiverad tidigare när man fick en beard coaster vid varje beställning, var inget jättemärkvärdigt, men gjorde att de stack ut jämfört med de andra liknande butiker
Snabb leverans och bra produkter.
Bara kontakt via hemsida men hanteringen var bara bra och smidig
Bra priser och snabb leverans = allt som behövs. :-)
Enkelt att beställa och snabb leverans.
Fann vad jag sökte och fick en snabb leverans i en mycket snygg låda
Bra packat och snabb leverans!
Bra priser, smidig och snabb frakt. Mycket nöjd
Bra beskrivningar av det man beställer och snabb leverans.
Mycket bra produkturval, snabba leveranser. Hade varit bekvämare med Klarnas tjänster, eftersom det skulle innebära fler möjligheter än i dagsläget med Svea Ekonomi som betalsätt.
Kundtjänsten var mycket tillmötesgående och svarade bra på mina frågeställningar. /Pax
Snabb leverans av en superb produkt.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Blixtsnabb leverans och bra priser.
Underbara produkter känner mig verkligen ren och mjuk.