Detta var min första beställning Har inte hunnit kolla på varorna
Beardshop.se
Välkommen till Beardshop.se, en webbshop för dig som älskar skägg! Vi grundades år 2014 av Grooming AB och erbjuder ett brett sortiment av svenska och internationella märken. Här hittar du produkter för skägg, mustasch, klassisk rakning samt pomador - det mesta du som man behöver för din groomingrutin. För oss är det viktigt...
5109 omdömen om Beardshop.se
Sedan starten hos Reco 2014
Det var snabb hantering av min beställning! Väldigt smidigt att färga mitt skägg och fäster lätt. Sitter kvar länge och det uppskattar jag mest! Rekommenderas till alla män som bryr sig om utseendet!
Enkel att handla, bra leveranstid och skäggschampot var drygt (lite räckte till mycket skägg) och vara nöjd med resultatet!
Jäkligt bra utbud, smidigt att beställa, kunnig och trevlig personal! Grymt bra att man kan plocka beställningen redan efter någon timme! Känner mig som ett barn i en godisaffär varje gång jag svänger förbi butiken.
Jag fick det så hade beställt så jag är nöjd
Snabbt, enkelt och bra med leveranserna.
Snabb leverans med bra priser :)
Produktbeskrivningar stämmer inte. De argumenterar istället för att stå för sina misstag.
Hej Marcus, jag kan inte se vilken order eller produkt det gäller via din recension. Återkom till oss via mejl eller telefon så kan vi undersöka vad som blivit fel. /Jimmy Beardshop
Hej åh hå, vaxet kom snabbt i postlådan.
Bra produkter, okej priser, snabb leverans!
Snabbt och enkelt att handla, snabb leverans
Blixtsnabb hantering! Jag beställde mustaschvax ena dagen och hade det i brevlådan nästa dag!
Gick snabbt och smidigt att lägga och få sin beställning.
Det var lätt att handla och gå vidare med betalning för köp av mustasch vax.
Allt var bra och leveransen kom blixtsnabbt
Jag köpte en oster klippmaskin. Snabb leverans. Gick fort och lätt.
Fungerade bra och ok produkter
Jättesnabb leverans! Tack så mycket
Snabb leverans och bra produkt med underbar doft
Snabb leverans. De har ett komplett utbud av rakprodukterna jag använder. Jag rekommenderar dem.
Smidigt och lätt att beställa. Bra produkter och snabb leverans.
Allting gick bra. Har ingenting att klaga på.
Har kontaktat supporten för ett byte av en produkt. Har inte fått svar efter 3 dagar. Skickar ytterligare ett mail och fortfarande inga svar
Väldigt snabb leverans, ett lite smalare sortiment med genomgående bra produkter till rimliga priser.
Riktigt snabb frakt, rekommenderas starkt!
Bara plus och super snabb leverans.
Snabb leverans från butiken.
Snabb leverans och bra packat! Mycket nöjd.
Snabbt och rätt leveran, dagen efter beställning
Helt suveränt. Har inget annat att skriva. Perfekt!
Mycket bra, allting är bra, bra service och trevlig personal
Snabb leverans och bra produkter! Beställde Depot schampo och duschgel dock var en utav flaskorna sönder. Men mailade och fick en ny flaska inom ett par dagar.
Supernöjd med produkten jag köpte. Extremt nöjd med kundbemötandet när man hämtade upp skäggoljan ?
Enkelt, bra produkter och snabb leverans.
Kan inte minnas om jag nånsin fått varor så snabbt levererade tidigare. Är jättenöjd med den colognen jag beställde.
Jag tycker att utbudet är bra.
Bra pris och snabb leverans. Inget att klaga på
Snabbt och billigt. Bra utbud och enkelt att beställa.
Jag köpte en hårfön. Gick lätt att beställa och mycket snabb leverans.
Snabb o korrekt hantering, bra pris.
Otroligt snabb och smidig leverans!
Bra webbshop med bra sortiment
Snabb leverans på bra produkter
Helt okej, bra sida snabb leverans
Riktigt professionella klippmaskiner som verkligen lever upp till förväntningarna. Vi har använt dem i praktiken och de klipper jämnt, kraftfullt och smidigt utan att fastna. Leveransen var dessutom snabb och problemfri. Kvaliteten motsvarade exakt det som utlovades – ett tryggt köp som vi varmt kan rekommendera.
Perfekt, snabb levererans. Fina produkter
Fick min beställning i torsdags och saknade tre flaskor skäggserum. Mailade till dem och förklarade mitt lilla problem. Det tog inte många minuter innan de svarade och skrev att de skickar nytt paket med återstående flaskor. Mycket nöjd över deras svar pch hantering av det här. Rekomenderas!
Underbara produkter, bra priser och snabba leveranser.
Snabbt, enkelt och bra produkter 👌
Väldigt bra produkter till bra priser! Supernöjd med beardshop!