Bra, ärlig och perfekt utfört jobb
Beckmans Bygg & Entreprenad AB
Välkommen till Beckmans Bygg & Entreprenad! Vi är ditt trygga val för tak- och fasadarbeten i Stockholm. Vårt familjeägda företag grundades med en vision om att bidra med trygghet och kvalitet i en bransch där många tar genvägar. Med över 15 års erfarenhet i branschen vet vi vad som krävs för ett hållbart resultat. Vi erbjuder...
30 omdömen om Beckmans Bygg & Entreprenad AB
Trots att de egentligen inte hade tid lyckades de ändå klämma in mig i sitt schema och fixa hela jobbet på bara en dag och dessutom riktigt ordentligt. Arbetet blev snyggt, noggrant och professionellt utfört från början till slut. De förklarade allt tydligt, gick igenom exakt vilka arbeten som skulle göras och skickade både före och efterbilder så man verkligen ser skillnaden. Takhuven som de byggde helt från grunden blev extremt snygg och väldigt välgjord, riktigt solid kvalitet rakt igenom. Ett stort plus är också att...
Stort tack för ditt otroliga omdöme, det betyder verkligen mycket för oss! 🙏 Vi är jätteglada att du är nöjd både med resultatet och hela processen runt omkring. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss. Hälsa fina familjen och hör gärna av dig om det är något mer vi kan hjälpa till med framöver! 😊
Fint genomfört arbete, med bra kvalitet i alla led. Kommunikation med mycket servicekänsla, ärlig och bra återkoppling till kunden. Jag fick information och möjlighet att välja i de få saker som upptäcktes under arbetets gång. Känner mig mycket nöjd med slutresultatet, kostnaden och kundbemötandet.
Tack så mycket Johan för det fina omdömet! Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten, kommunikationen och resultatet. Det har varit ett nöje att få hjälpa dig 🙂
Mycket trevligt bemötande. Återställde takpannor som ramlat ner. Fick grundlig info om fortsatta åtgärder som behövs. /Barbro
Hej Barbro, stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och återställningen av takpannorna. Det var ett nöje att hjälpa till, och du är alltid välkommen att höra av dig om du vill gå vidare med de rekommenderade åtgärderna eller om något mer dyker upp. Önskar dig en fin dag! ☃️
Anlitade för fasadbyte vilket även ledde till takarbete och fönsterbyte, gav ett trevligt intryck vid kontakt och återkopplade snabbt vid frågor från dag ett till slutdatum, ev frågor och xtra ARB löstes smidigt under tid som arbete pågick. Mkt nöjd med slutresultatet.
Tusen tack för det fina omdömet! Det har varit ett nöje att hjälpa till med fasadbyte, tak och fönster. Vi är glada att höra att du uppskattade kommunikationen och slutresultatet. Hör gärna av dig om det dyker upp något framöver 🙂
Mycket nöjd med Daniel och hans samarbetspartners. Han var lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela projektet med vårt takbyte. Vår start blev något försenad, men tidplanen höll ändå. Sammanfattningsvis mycket nöjd med både kvaliteten på arbetet och bemötandet.
Tack så mycket! Vi är glada att ni är nöjda med arbetet och bemötandet. Förseningar kan ibland smyga sig in, men härligt att allt ändå flöt på som planerat och blev färdigt inom tidsplanen 😁👍
Mycket professionell takfirma med gott bemötande och tydligt arbetssätt där det varit lätt som kund att ha koll på alla steg i processen. Ställningsfirman följde ej plan för nedmontering av ställning, vilket skapade problem för andra arbeten i vårt fall, men de är samarbetspartners till Beckmans Bygg. Beckmans Bygg är att rekommendera.
Stort tack! Kul att höra att du är nöjd med både jobbet och vår kommunikation och att allt tillslut löste sig i allafalloch blev riktigt bra 🙂👍
Riktigt bra jobb och bra kommunikation
Kul att du är nöjd! Vi försöker alltid hålla både kvalitet och dialog på topp 😁
Arbetr mycket proffsigt det var ett litet tak över källartrappa mycket nöjd 5kw
Tack för ditt fina omdöme och förtroendet!
Ny takbeläggning (papp). Projektet fungerade bra, Beckmans var trevliga, kompetenta och lösningsorienterade. Kan rekommendera dem.
Stort tack för dina fina ord! Det var ett trevligt projekt att genomföra och vi är glada att du är nöjd med både resultatet och samarbetet.
Kompetent, snabb hjälp med pappgjutning på takterrass. Rekommenderas!
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Kul att du är nöjd med arbetet och att allt gick smidigt.
Snabba på återkoppling vid offertförfrågan. Arbetet påbörjades skyndsamt och resultatet blev bra! Konkurrenskraftiga priser. Rekommenderas!
Tack för ditt fina omdöme. Vi är glada att du är nöjd med både bemötande, tempo och resultat, det betyder allt för oss
Jag hade behov att byta taket på ett av våra hus. Jag är själv byggare men sökte ändå annan kontakt som specialiserat sej och min önskan var att få en snabb kontakt. Beckmans bygg svarade omgående. Konkurrenterna 2 dagar senare. Därmed avgjort. Eftersom jag önskade att mina fina hyresgäster skulle kunna bo kvar under arbetets gång, var det ett krav för byggaren . Önskemålet var att arbetet skulle ske senast början oktober -2025. Svårt men de omplanerade och genomförde arbetet trots regn några dagar , med avbrott. Eftersom...
Stort tack bästa Louis! Det betyder extra mycket att få uppskattning från en erfaren byggare. Vi är glada att vi kunde möta dina önskemål och leverera i tid med hyresgästerna kvar i huset. Tack för ett riktigt bra och roligt samarbete!
Takomläggningen som Daniel och hans team genomförde hos oss var genomgående helt excellent. Jag vill understryka att arbetet genomfördes både smidigt och väl. Från första stund var Daniel extremt proaktiv i sin kommunikation och höll oss kontinuerligt uppdaterade kring hela processen. Själva arbetet utfördes snabbt och helt problemfritt, och resultatet blev enastående. Jag har aldrig upplevt en mer professionell, snabb, noggrann och dessutom så trevlig hantverkare i mitt liv och kan därmed varmt rekommendera Daniel och hans team. Det är verkligen synd att man lägger om taket så sällan!
Oj, vad säger man efter ett sådant fantastiskt omdöme! ☺️ Stort tack för dina fina ord, det betyder verkligen mycket för både mig och hela teamet. Det är precis det här vi strävar efter, att göra skillnad på riktigt och skapa en trygg, smidig och professionell upplevelse genom hela projektet. Återigen, stort tack för förtroendet och de fina orden!
Jag är otroligt nöjd med både deras arbete och service! Jag fick hjälp med ett takarbete som krävde hög precision, och resultatet överträffade alla förväntningar. De är otroligt skickliga, noggranna och kommer dessutom med smarta tips som man verkligen har nytta av framöver. Servicen är fantastisk och deras pedagogiska sätt att förklara varje steg av arbetet gav mig full trygghet. Man känner direkt att de kan sitt yrke och har gedigen erfarenhet. Daniel är en person man verkligen kan lita på, och jag är säker på att du...
Wow, stort tack för dina fina ord,det betyder verkligen mycket! 🙏 Vi lägger ner hjärta och själ i varje projekt, så det är fantastiskt att höra att du både kände dig trygg och blev nöjd med resultatet. Extra kul att våra tips och förklaringar uppskattades. Tack för förtroendet och för att du tog dig tid att skriva så fint. 🌟😁
— Har utfört arbetet noggrant, ingen anmärkning av fristående besiktningsman. —Noggranna vid sortering av avfall — Plockade upp allt skräp efter arbetsdagens slut. — Lyhörd vid förändringar under arbetets gång
Tack för din fina feedback! Väldigt kul att höra att ni är nöjda och att besiktningen gick helt utan anmärkning. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende!
Hade ett tak som läckte in och fick hjälp samma dag. Proffsig & personligt bemötande. Rekommenderar starkt.
Tack så mycket för din rekommendation! Vi vet hur viktigt det är att agera snabbt vid läckage, så det känns riktigt bra att vi kunde hjälpa till direkt. Alltid kul att höra att både bemötandet och jobbet uppskattas! 😁
Jag anlitade firman för byte av tak och är otroligt nöjd med resultatet. Kommunikationen var tydlig och smidig under hela processen, man höll vad man lovade och arbetet utfördes snabbt och enligt tidsplan. Kan varmt rekommendera denna firma!
Tack Patrik för de fina orden. Vi är glada att du är nöjd med alla delar, det är precis så vi vill att det ska kännas att anlita oss. Tveka inte att höra av dig om dig om ni behöver hjälp med något i framtiden!
Vi beställde Målning av vårt hus. Daniel har varit engagerad och tagit ansvar under hela processen och hört av sig via mail och mobilen och han har svarat om vi haft några frågor. Vi är super nöjda med arbetet och kan varmt rekommendera hans företag Beckmans Bygg och Entreprenad.
Stort tack R1 och R2, det betyder mycket med er rekommendation. Kul att höra att ni blev så nöjda, hoppas även ni blev nöjda med bilderna 😁
Trevligt bemötande, och mycket bra resultat
Tack så mycket. Kul att du är nöjd med både bemötandet och resultatet 🙂
Snabbt och professionellt med god kvalitet. Trevligt bemötande också. Kommer att använda Beckmans igen när jag behöver hjälp med takarbeten.
Tack Sverker! Ser fram emot att få hjälpa er i framtiden 🙂
Kontaktade dem ang läckande tak och de offererade och fixade problemet inom några dagar. Mycket god kommunikation och väl genomförd byggnation. Rekomenderas.
Stort tack! Kul att höra att du blev nöjd. Vi försöker alltid vara snabba när det läcker, bara att höra av dig om något dyker upp i framtiden!
Det regnade plötsligt in i sommarstugan. Jag hörde av mig till flera firmor och fick tag på Daniel Beckman. Han lyckades frigöra två hantverkare och skickade ut dem redan två dagar senare. De hittade snabbt läckaget, åtgärdade och gick även igenom resten av taket, bytte lite trasiga tegelpannor, rättade till där det låg snett och tätare plåten runt skorstenen. Exceptionell service, skickliga och erfarna hantverkare. Kan inte ge annat än högsta betyg och evig tacksamhet.
Vilka fina ord, stort tack. Vi vet hur stressigt det kan vara vid läckage och försöker då alltid hjälpa till såfort vi kan, så det känns riktigt bra att vi kunde lösa det snabbt. Hör av dig om det är något mer framöver 🙂
Vi skulle byta tak på en kommersiell fastighet i Täby. Cirka 560kvm takyta, rivning av befintliga betongpannor samt underliggande masonitskivor. Byte till råspont med underlagspapp och läkt innan nya betongpannor. Arbetet omfattade även en hel del plåtarbeten, nya vindskivor samt ny avvattning. Tog kontakt med 4 leverantörer där Beckmans Bygg & Entreprenad gav bäst bemötande. God förståelse för vad som behövde göras, flexibilitet för när arbetet skulle utföras och snabb offert. Etablering samt arbete utfördes enligt tidplan...
Tack Simon, riktigt kul att höra. Det var ett roligt projekt och ni var väldigt enkla att ha att göra med också. Extra kul att höra att hyresgästerna uppskattade ordningen under jobbet. Hör av dig om det dyker upp något framöver!
Har blivit väldigt väl bemött av Beckmans Bygg Ärliga och uppriktiga, är min uppfattning Kan varmt rekommendera dom
Tusen tack! Kul att höra, vi gör vårat bästa varje gång 🙌
Vi tog in ett antal offerter för att måla om vår villa utvändigt. Vi fastnade inte bara för att Beckmans Bygg & Entreprenad AB låg bra till prismässigt utan även för att vi fick bra rådgivning inför arbetet med detaljer som vi inte hade tänkt på. Arbetet flöt på bra med trevliga och proffsiga hantverkare och även löpande uppföljningar samt att dom höll de tidsramar som hade estimerats. Vi är väldigt nöjda med slutresultatet och kan bara lämna våra varmaste rekommendationer.
Vilken fantastisk recension. Att ni är nöjda med slutresultatet betyder allt för oss. Tack för att ni rekommenderar oss vidare! 🙏
Behövde snabbt en drygt 2 m lång hylla fr taklucka till skorsten, enl sotarmästaren. Googlade o hittade Beckmans, verkade vara etablerat o seriöst. Fick bra kontakt o snabb hjälp med montaget. Allt gick snabbt o smidigt. Noterade att man tog av skorna på väg upp till vinden (2 vån), omtänksamt. Trevliga också.
Tack Birgitta för förtroendet. Att ta av sig skitiga skor när vi är inne hos våra kunder är en självklarhet 😁
Mycket nöjd med samarbetet – rak och tydlig kommunikation, professionellt bemötande och bra uppföljning genom hela processen.
Bästa Sebastian! Tack för er fina recension, det betyder allt för oss!
Riktigt bra företag att ha att göra med. Snabba, proffsiga och trevliga. Rekommenderas!
Stort tack Christian för ditt fina omdöme! Vi är glada att du är nöjd och uppskattar verkligen att du rekommenderar oss 🏠🙂
Supernöjd med målningen av min fastighet
Stort tack Pia för förtroendet och ditt fina betyg! Vi är väldigt glada att du är nöjd med målningen av ditt fina hus 🙂