Fasad i Stockholms län

Solna  (1 st)
Tyresö  (1 st)
Värmdö  (1 st)

Topp 25 fasadrenoverare i Stockholms län

• Vi är certifierade för höghöjdsarbeten och strävar efter hög kvalité i allt vi företar oss!
    Harriet A
    Harriet A: Trevligt professionellt uppträdande. Inte 100% perfekt jobb men ok.
  • Win Bygg AB

141 opinions
    CAROLINE E
    CAROLINE E: Mycket bra jobb i mitt kök. Vlad hjälpte till att byta bänkskiva och sätta dit häll och ho samt kran. Han fixade ett ugnsskåp och ugn och som bonus en matchande sockel utifrån att han lyssnade på mina funderingar. Allt blev toppenfint och jag kommer rekommendera företaget här och till vänner. Bra kommunikation med Gasinstallatör som oxå var på plats. Så nöjd!!!
  • 263 opinions
    Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • Din Lokala Hjälpreda AB Lidingö

217 opinions
    Helena H
    Helena H: Toppenteam, trevliga, pålitliga och gjorde en bra jobb! Rekommenderar varmt
  • H & B Larsson Bygg AB

157 opinions
    Brf A
    Brf A: En stor Vattenskada i 2st bostadsrätter. Vi är Jätte nöjda med allt arbete av snickare plastsättare,rörmokare,målare mfl det är noggrant utfört och trevligt bemötande. Alla han
  • BW SweGroup

73 opinions
    Välkommen till BW SweGroup - Takläggare med erfarenhet och med högsta kvalitet i fokus!
    Lars-Åke A
    Lars-Åke A: Duktiga, effektiva och mycket trevliga att ha att göra med. Kommer definitivt att använda mig av dem igen om behov finns.
  • FBV AB

40 opinions
    Helena W
    Helena W: Så noggranna och trevliga killar!!! Det var problem med massor av getingar under mina takpannor och Anticimex var där 3 ggr för att ta bort getingarna. FBV.AB gav inte upp utan kom tillbaks trots långa resor. Det blev så snyggt på taket och de städar och tar med allt skräp, byter plattor, rensar hängrännor och de är i tid!!!! Kan verkligen rekommendera detta företag! En stolthet för sin branch!
  • MG Tak & Bygg AB

113 opinions
    MG Tak & Bygg AB - Vi tar ert hus till nya höjder.
    Ulrika M
    Ulrika M: Snyggt nytt tak på utsatt tid.
  • Turan Bygg & Måleri AB

79 opinions
    Välkommen till Turan Bygg & Måleri AB!
    Samuel Hans S
    Samuel Hans S: Jag anlitade Turan Bygg & Måleri AB för att genomföra en omfattande renovering av min lägenhet, där de målade, spacklade och slipade väggarna. Resultatet blev över förväntan och jag är oerhört nöjd med det utförda arbetet. En av de största fördelarna var deras punktlighet och respekt för tidsramarna. De höll exakt tidplan och slutförde arbetet på endast fyra dagar, vilket är något jag värdesätter högt. Utöver målningen och spacklingen genomförde de även några andra arbeten, som att stänga en dörr från sovrummet och bygga en vägg där, samt komplettera med lister som saknades. Detta utfördes med stor precision och kvalitet. När jag klev in i lägenheten efter renoveringen var jag verkligen imponerad. Det kändes som att kliva in i en helt ny lägenhet, utan att överdriva. Det var en total förvandling. Jag uppskattade också deras kommunikation. Eftersom jag inte är så mycket för telefonsamtal, uppskattade jag att all kontakt kunde skötas via SMS. Vid frågor fick jag alltid snabb och tydlig återkoppling. Efter att arbetet var slutfört hörde de av sig för att säkerställa att jag var helt nöjd, vilket jag självklart var. Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med både arbetskvaliteten och den service jag fick från Turan Bygg & Måleri AB, och jag rekommenderar dem varmt till andra.
  • HE Måleri & Inredning

148 opinions
    Välkommen till HE Måleri & Inredning - Flexibel målerifirma med snabb service god prisbild!
    Kjell K
    Kjell K: Mycket bra och kompetenta målare. Passar tider och mycket trevligt bemötande. Utförande i toppklass. Kan verkligen rekommendera detta företag
  • Rudholms Tak AB

81 opinions
    Emma P
    Emma P: Fantastiskt företag som lyssnar, har skickliga hantverkare och engagerade projektledare. De erbjuder lösningar som är hållbara och håller deadline. Mycket bra upplevelse och kan varmt rekommendera!
  • 228 opinions
    Målabromma Entreprenad erbjuder jobb inom måleri, snickeri och renovering och sätter alltid dig som kund i fokus!
    Edvin L
    Edvin L: Kan varmt rekommendera Målabromma. Väldigt nöjda med resultatet och målaren på plats var väldigt trevlig och lyhörd. Förbättringsmöjlighet gällande planering och kommunikation innan arbetet började, annars hade det varit 5/5!
  • Construct Sweden AB

54 opinions
    På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
    Lars L
    Lars L: Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
  • 98 opinions
    Thomas H
    Thomas H: Vi valde Vimed för att få utförd en extern total renovering av vårt 1 1/2 plans hus. Ommålning av fasad och tak samt byte av dålig panel och vindskivor. Vi blev mycket positiva till utfört arbete samt till ett rimligt pris. Samarbete med hantverkare och ledning fungerade på bästa sätt. Vi kan på det varmaste rekommendera dem.
  • Damian Bygg i Stockholm AB

137 opinions
    Hos oss på Damian bygg är Noggrannhet med stort N det viktigaste. Med personlig och trevlig service är vi säkra på att du kommer bli nöjd. Välkommen in för en kopp kaffe!
    Sara V
    Sara V: Duktig, pålitlig, och får jobbet gjort med bra kvalitet i tid! Fick Damian och team rekommenderad av en nära vän.Gjorde ett väldigt bra jobb, lovar aldrig något han inte kan hålla, jobbar på utan extra kontroll, en pålitlig hantverkare helt enkelt.Även med ett bra nätverk av andra hantverkare! Kan varmt rekommenderas och skulle absolut använda igen!
  • 81 opinions
    Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
    Théodora G
    Théodora G: Jag är otroligt nöjd med Royal Construction Designs arbete med renoveringen av mitt café. Från start till mål har hela processen varit smidig och professionell. Nadja lyssnade verkligen på min vision och idéer och lyckades översätta dem till en design som träffade mina förväntningar. Kommunikation var utmärkt under hela projektet. Jag kan varmt rekommendera Royal Construction Design! Ett stort tack för ett fanatiskt jobb!
  • Beckmans Bygg & Entreprenad AB

30 opinions
    Lars Erik Roland J
    Lars Erik Roland J: Bra, ärlig och perfekt utfört jobb
  • Vi på Briljant Bygg & Entreprenad Stockholm AB tar ett helthetgrepp på din renovering, nybyggnation eller tillbyggnad oavsett om det gäller kök, badrum, fasad, tak eller totalrenovering. Vi älskar det...
    Samuel M
    Samuel M: Mycket trevligt bemötande från början till slut. Killarna som utförde arbetet var punktliga, proffsiga och snabba. Hög kvalité på materialet. Är så nöjd. Eftersom det verkar vara ont om duktiga, pålitliga hantverkare vill jag verkligen rekommendera Briljant och ge dem toppbetyg.
  • 94 opinions
    Välkommen till Albin Mur & Puts AB!
    Tobbias L
    Tobbias L: Noggranna och duktig. Trevlig chef som bjuder på fika 😎
  • Toska Entreprenad AB

34 opinions
    Anders B
    Anders B: Snabb service. Kunniga. Anlitat dem flera gånger.
  • NOX Group Scandinavia AB

42 opinions
    Sara N
    Sara N: Snabba, kompetenta och professionella! Mycket nöjd!
  • 53 opinions
    Bernd W
    Bernd W: Pålitlig service. Rimliga pricer.
  • Nyberg Constructa AB

44 opinions
    Jonas V
    Jonas V: Helhets entreprenör som sitter som spindeln i nätet för större projekt.
  • BTA bygg & entreprenad AB

33 opinions
    Weronica A
    Weronica A: Taulant har varit helt fantastisk, alltid svarat snabbt på sms och samtal, gjort det lilla extra och haft oändligt med tålamod och svarat på tusen frågor. Lite språksvårigheter med andra personer som varit på plats i huset men Taulant har alltid ryckt in och löst saker. Alla har varit tillmötesgående och hjälpt till vid behov, tex tagit emot leveranser till huset när jag inte varit på plats. Jag är jättenöjd och glad över mitt fina badrum.
  • Välkommen till Lokatten Bygg & Entreprenad AB - Med kvalitet i fokus hjälper våra professionella byggare dig!
    Tony H
    Tony H: Proffsiga, trevliga och jag rekommenderar dem gärna!
Show page: