Fasad i Huddinge

5 rekommenderade fasadrenoverare i Huddinge kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från fasadrenoverare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • H & B Larsson Bygg AB

Verifierat företag
    127 omdömen
    Brf A
    Brf A: En stor Vattenskada i 2st bostadsrätter. Vi är Jätte nöjda med allt arbete av snickare plastsättare,rörmokare,målare mfl det är noggrant utfört och trevligt bemötande. Alla han
  • Driver du byggfirma i Huddinge?

• Construct Sweden AB

Verifierat företag
    43 omdömen
    På Construct Sweden har vi som vision att hjälpa er att förverkliga era drömmar. Vi hjälper er från planering till slut, för att kunna försäkra oss om att ni får det resultat ni vill ha.
    Lars L
    Lars L: Snabba, bra kommunikation och bra slutresultat.. Jag rekommenderar verkligen Construct Sweden 👍
  • Välkommen till Albin Mur & Puts AB!
    Tobbias L
    Tobbias L: Noggranna och duktig. Trevlig chef som bjuder på fika 😎
  • Yngve E
    Yngve E: Trevligt bemött från första samtalet. Snabb offert som stämde när allt var klart. Utmärkt arbete och kundkontakt. Mycket nöjd!
  • Driver du byggfirma i Huddinge?

• Morten K
    Morten K: Jag anlitade ofta Halal som underentreprenör till Rot rör AB, jag vill påstå att han är en av de skickligaste hantverkare jag arbetat med,tyvärr har det medfört klagomål och han har börjat slarva med tider och står inte för de uppgörelser som vi tillsammans erbjudit våra gemensamma kunder vilket nu börjar sätta mig i svåra situationer, jag annlitar inte längre detta företag trots den höga kvalitén på tidigare utförda uppdrag som Halal levererat.