Fasad i Haninge

4 rekommenderade fasadrenoverare i Haninge kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från fasadrenoverare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Win Bygg AB

Verifierat företag
    119 omdömen
    Pia J
    Pia J: Jättebra att ha att göra med. Proffsigt och snabbt genomfört byte av köksbänk. Jag vill verkligen rekommendera Win Bygg till dig som är i behov av snickare.
  • Driver du byggfirma i Haninge?

• Thomas H
    Thomas H: Vi valde Vimed för att få utförd en extern total renovering av vårt 1 1/2 plans hus. Ommålning av fasad och tak samt byte av dålig panel och vindskivor. Vi blev mycket positiva till utfört arbete samt till ett rimligt pris. Samarbete med hantverkare och ledning fungerade på bästa sätt. Vi kan på det varmaste rekommendera dem.
  • Toska Entreprenad AB

Verifierat företag
    23 omdömen
    Anders B
    Anders B: Omläggning av yttertak på vedbod. Snabb offert och snabbt och bra utfört arbete. Kan jag rekommendera.
  • Driver du byggfirma i Haninge?

• Classe G
    Classe G: Plåtman, dom håller vad dom lovar! Från första kontakt via hembesök och offert till utfört arbete har dom på ett smidigt sätt levt upp till våra förväntningar. Ett snabbt och bra utförande av det arbete vi beställt, och till ett bra pris. Vi vill därför verkligen rekommendera dom!