Seriös offert. Personal kom enligt utlovad tid. Bra utfört arbete och städning efteråt. Lite otur att det kom en kraftig regnskur under em. Vet inte hur kembehandlingen ev försvagas.
LA Takvård AB
LA Takvård AB är företaget som förlänger livslängden på ditt tak! Vi har takvårdsexperter över hela landet som behandlar ditt tak och håller det fritt från påväxt. Vår takvård är pålitlig och prisvärd, samtidigt som vi skjuter upp kostsamma takbyten och reparationer. Påväxt på tak är ett vanligt problem som uppstår genom nedbrytning,...
4169 omdömen om LA Takvård AB
Sedan starten hos Reco 2024
Trevligt bemötande både från Patrik och killarna som utförde jibbet. Upplevde att jobbet gjordes noggrant och att all mossa togs bort.
Proffsigt och effektivt utfört. Bra bemötande.
Slarvigt utfört arbete. Vid montering av taksteg så var det spruckna pannor under de nymonterade stegen. Det fanns fler trasiga pannor som man ej bytt. Nockband skulle monteras men gjordes inte på hela längden. Nockpannorna monterades med de gamla skruvarna/spikarna. Minst tre besök för att färdigställa jobbet. Bra bemötande av säljare.
Snabbt o trevligt bemötande. Kort väntetid på utförandet. Vi trodde det skulle bli bra o det blev det. Lite dyrt för tvätt av två hussidor på en timme, men vi är nöjda.
Jag var inte hemma när det senaste arbetet utfördes men det ser bra ut precis såsom tidigare.
Trevligt bemötande på alla plan samt snabbt genomfört arbete.
Otroligt struliga med ombokningar o förseningar. Vad har hänt? Känner inte igen firmans sätt att leverera
Gjorde bra jobb trevlig personal
Ni gör fantastiskt bra jobb Mycket bra
Trevlig personal och jobbade effektivt. Ganska direkt efter första behandlingen kom det en hel del regn vilket gjorde att de gjorde en extra behanfling
Arbetet gick med fart. Hoppas att det gör verkan det som sprutades på taket.De bytte några takpannor också.Trevlig personal.
Nöjd med deras arbete som gick fort o bra. Men vi är lite oroliga att behandlingen inte blev effektiv eftersom det kom en störtskur på 10 mm regn på en kvart strax efter de åkt 🫣💦💦 Mvh Ing-Marie på Delfingatan 2 i Östervåla.
Bra och tydlig offert. Snabba och effektiva i sitt genomförande. Fick en del rinningar på ytterdörren som de avser att ta bort. Trevligt bemötande.
Bemötandet var mycket bra. LA rengjorde taket och behandlades med något medel. Så nu får man vänta och se resultatet. Återkommer när jag vet mer
Allt fungerade bra de var trevliga och utförde jobbet perfekt
Exceptionellt. Höll tider, gjorde ett fantastiskt jobb med mina takutskott. Mycket trevliga killar.
Snabba, effektiva och välgjort arbete.
Alla, som vi träffat, via företaget är, mycket trevliga och duktiga människor. De är, snabba och ordningsamma. Vi är, verkligen nöjda, med resultatet, på våra tak. Bästa hälsningar Carina och Paul Olsson
Mycket trevlig och proffsig kille som tvättade vår fasad.
Trevligt bemötande och trevliga killar som utförde det jag ville ha hjälp med , snabbt och smidigt . Har inte sett.någon förändring på mitt plåttak ännu men det tar väl lite tid antar jag . Mvh Eva Gustafsson 🌞
Noggranna jobb och trevligt bemötande
Bemötande har varit bra. Svårt att se resultat då det tar ett par år innan medlet gör verkan. Jag köpte takvård vilket ska ta ett par innan resultatet syns. Jag reagerade dock på att man inte skyddade fönsterrutorna. Det hade även runnit på ytterdörren som fick tvättas. De var nyputsade, vilket fick göras om. Man hade också lämnat en stege kvar..... Hade gärna velat få information om sådant i förväg
Proffsigt och effektivt genomfört arbete enligt erhållen beskrivning.
Fick hjälp snabbt och kostnaden var väldigt rimlig. Väldigt snabb väl på plats 😊
Lätt att få och ha kontakt med. Vänligt bemötande och trevlig personal som var måna om att det utförda arbetet var tillfredsställande för oss. Bra kontakt när arbetet utfördes och när det var klart. Huset ser i princip nymålat ut efter tvättningen av fasaden.
Har fått ett bra bemötande från första gång. Rengöring av taket för 4 år sedan och nu uppföljning och behandling. Det tycker jag är mycket bra.
Trevligt bemötande o att de kom på överenskommen tid både för kontroll av takets skick o senare behandling. I dagsläget är jag otroligt nöjd med både takbehandling o fasadtvätt. Framförallt för att ha fått bort mossan på takets skuggsida o tips om att byta ut ett par takpannor. LA Takvård rekommenderas!
Tiden som angivits stämde inte och det var svårt att få besked om när dom skulle komma Utfört arbete helt ok, men personalen tummade på säkerheten. Slarvade med säkerhetslina
Bra jobb trevliga killar. Städade efter sig glömde städa balkongen och skärmtaket ovanför dörren. Det enda som retar mig lite var att jag fick erbjudande i brevlådan efter jag beställt från er. Det var 3000kr billigare än vad jag fick betala.
Dom var kommunikativa och gjorde ett bra jobb
Bra insatts av trevlig personal
Snabbt och snyggt, väldigt bra städat efter.
Allt gick smidigt! Enda missen var att jag inte fick någon bekräftelse på min beställning, utan jag fick ringa och fråga. De bad då om ursäkt och skickade en bekräftelse.
Bra och professionellt bemötande Firman levde upp till mina förväntningar Bra och fint resultat som jag hoppas håller några år
Bra återkoppling och väl utfört arbete!
Bra jobbat trevligt arbetslaga. Städning efter jättebra.
Var inte hemma det var trevliga killar som var här och ordning och reda när dom hade lämnat
Bra bemötande och service inriktad till rätt pris. Tack för väl utfört jobb. Mvh Ambjörn Svensson
Bra möte bra avlämning och snyggt och fint Återkommande avsyning av växtlighet på tak Rent på taket Alla fastighetsägare borde satsa på detta underhåll
Bra jobbat. Trevliga effektiva killar å utförde ett bra jobb smidigt å snabbt. Städade fint efter sig. Informerade bra om vad de gjort då de var klara.
Bra utfört arbete av fasadrengöringen Trevlig personal vi är jättenöjda kan verkligen rekommendera detta företag // Tord & Gunnel Sundin i Djurås
Dom har sprutat på något medel så att det inte ska växa mossa på takpannorna. Svårt att se direkt då det tar några veckor före resultatet syns. Dock besviken/ledsen på att många av mina blommor i krukor har fått detta medel på sig och dött. Samt kommit på våra parkerade bilar. Den dagen blåste det mycket så medlet har blåst lite överallt. Kanske dom inte ska spruta på sånt medel såna dagar eller att man som fastighetsägare får ett sms eller blir uppringd att man ska flytta allt långt från huset.
Mycket bra arbete utfört av tre trevliga killar. Rent och fint blev det. Städade upp ordentligt efteråt och tog med sig allt som ramlat ned från taken. Kan verkligen rekommendera dem.
Bra bemötande. väl utfört jobb
Professionella och trevligt bemötande!
Väldigt nöjd med bemötande och utförande.
Killarna jobbade bra! Hoppas taket blir häll ren.
Lätta att komma i kontakt med. Vänligt bemötande. Tydlig information. Arbetet utfört inom rimlig tid. Väl utfört takarbete och grovstädning.
Trevliga killar som tvättade fasaden fint. Dock spolades inte mina växter av så alla har blivit skadade av medlet när solen varit framme.