Alla kategorier Pizzeria Södermanland Eskilstuna Pizzeria Bella

Pizzeria Bella

Gillbergavägen 37, 632 28 Eskilstuna — Visa karta

5.0 i betyg av 2 rekommendationer
 

Läs vad 2 kunder tycker om Pizzeria Bella

 • Johan H
  Johan H skrev om Pizzeria Bella
  Grymt hög smakmässig lägstanivå - man vet att man får riktigt bra mat om man handlar ifrån Bella.

  Ägaren George sprider bra stämning bland personalen, och är alltid trevlig mot kunderna precis som sina anställda. Inte ovanligt att de slänger med en extra sås gratis.

  Väldigt sällan felaktigheter på pizzan eller i rullen, trots specialbeställningar, vilket är ett plus.

  Det enda jag kan komma på som är negativt är att det är en ganska liten lokal som lätt blir trång en fredagkväll, och att det är riktigt dåligt med parkeringsmöjligheter runt pizzerian, men det får man väl ta, det går att stå längs vägen utanför.

  Full pott! Läs mer
  gillar detta
 • Walle W
  Walle W skrev om Pizzeria Bella
  Fantastiskt goda pizzor. Många sorters pizza med en hel del egna sorter. De har dessutom hemkörning av pizza ifall man vill.
  De är ärliga och talar om hur lång tid det tar innan pizzan är färdig när man ringer och beställer. Vissa andra pizzerior säger alltid att det tar 10 minuter även om det tar en halvtimma. Men på Bella säger man den rätta tiden.
  ====
  Håller med föregående tyckare. Jag har aldrig fått hem ett dålig pizza från Bella. Ett extra plus för att de i telefonen alltid säger den VERKLIGA tiden innan min pizza är klar istället för 10 minuter som tyvärr Fröslunda Pizzeria och många fler kör med även om det tar en halvtimme. Läs mer
  gillar detta

Karta

Kategorier