Personlig o trevlig service! Kände att min Subaru Forester blev väl omhändertagen. Betydligt mindre fel än jag förväntade mig, endast en trasig huvudsäkring orsakade motorstopp, isf misstänkt musangrepp med sönderbitna kablar. Stor lättnad!! Tack för hjälpen, Med vänlig hälsning, R-M Hedberg
BéOs Bilservice
Välkommen till BéOs Bilservice Vi är din lokala bilverkstad och erbjuder dig bilservice och reparationer oavsett märke och modell på din bil. Vår verkstad är anpassad att ta emot även lätta lastbilar, husbilar och mopedbilar. Vi erbjuder tjänster som AC-service, bromsreparationer, hjulinställning, felsökning, batteribyten...
416 omdömen om BéOs Bilservice
Sedan starten hos Reco 2024
Vänligt bemötande av kund mottagning o bra service. Mycket nöjd! Å
Bra service och bemötande! Vi blev nöjda!
Alltid snabba proffsiga, ärliga och schyssta priser!
Bra service, duktiga medarbetare.
Bra service inte alt för dyrt kommer att åka dit igen.
Trevligt bemötande, och snabb hjälp
Jag får ett jättebra bemötande o bra services 😀
Snabb kontakt, bra jobb men pris något i överkant
På ett bra och trevligt sätt. Vi lämnde in bilen för service. Är helt nöjda med deras tjänster.
Bra och trevlig bemötande. Stor kunskap. Snabb service. Rekommenderas av mig.
Har bara bytt halvljus lampor 2ggr hos er men trevligt bemötande och en kopp kaffe i väntan på det . Så den servicen var bra 👍🏼
Bra jobb, bra pris och bra tid. Tack
Väldigt bra.mycke bra service....
Trevligt bemötande, bra arbete och dessutom fin kommunikation angående påpekanden om upptäckta brister på bilen.
Bra service Trevligt bemötande
Trevligt bemötande och bra information om utförd service på husbil. Rekommenderas varmt!
Trevligt mottagande. Vid avhämtning fick jag en tydlig redovisning vad som hade gjorts på servicen och även vad som borde åtgärdats. Bra priser och bra jobb.
Bemötandet var som förväntat mycket bra. Trevlig och kunnig samt mycket hjälpsam personal.
Proffsigt utfört jobb. Kan verkligen rekommendera BeOs
Trevligt och proffsigt bemötande över disk och snabba skicka svar på offertförfrågningar. Har reparerat både personbil (service och byte av läckande packboxar) och husbil (service och kamremsbyte) och är mkt nöjd kund.
Jag fick tid snabbt och dom har bra service. Jag rekommenderar verkligen denna verkstad.
Väldigt trevlig personal och ett bra och snabbt jobb från deras sida.
Helt ok upplevelse………………………………
Bra bemötande. Jobben bra utförda. Håller vad dom lovar.
Bra kontakt och snabb bokning vid önskemål om service.
Snabb o effektiv service! Byte av dämpare till bakluckan.
Snabb och proffsig hjälp. Nöjda
Bra bemötande. Ordning.och reda beträffande tider.
Trevligt bemötande. SnBbt färdigställande.
Snabba, noggranna och bra i pris!
Jag tycker ,det är perfekt toyota . Jag bytade min bil däck , det är perfekt inställning. Nu lyser det inte däck tryck lampan.
Blir alltid bemöt på ett mycket trevligt sett. Har haft service där i många år.
Bra bemötande och välvilliga att lösa problemet
Otroligt service minded, proffesionellt bemötande. Allt gick väldigt smidigt och lätt för mig som kund. När jag hämtade bilen förklarade de på ett väldigt bra sätt vad de hade gjort och varför. Jag rekommenderar verkligen BéOs
Oerhört trevliga skickliga professionellt i sitt yrke kännde mig trygg lämna över fordon till dessa.
Vi hade en överenskommen tid, och ändå finns inget nyckelinkast.
Skulle bara byta vindrutetorkarblsd denna gång. Snabbt och fint, fick dessutom fråga om hjälp att byta, vilket ja tackade ja till med glädje.
bra bemötande och bra service att kunna boka tid som passade kund för att byta avgassystem och oljebyte medan man väntade med en kopp kaffe 👍
Smidigt och enkelt. Trevligt bemötande.
Snabb och bra service! Enkelt att kommunicera med.
Alltid trevligt bemötande från bokning via telefon och sen även på plats. De går alltid igenom vad som kommer göras / bytas och man får pris redan vid bokning så det känns tryggt att veta att det inte blir en dyr överraskning när man väl ska hämta bilen och betala. Jag gjorde den årliga servicen. Det var en sak som upptäcktes under servicen och då ringde de och frågade och kom med förslag vad som kunde göras. Toppenfin service och kundservice
Allt var bra. Smidigt få tid, vänligt bemötande. Inget att anmärka på. Nöjd.
Trevligt bemötande och snabbt fixat problem
Rimlig prisnivå och bra/snabb service. Tumme upp
Snyggt, städat, kompetent, ärligt 👍
Jag har sedan många år anlitat B'eOs för service på nuvarande och tidigare Kia. Det är på alla sätt ett effektivt företag. Med trevligt bemötande och väl utfört arbete.
God, snabb och grym service, allt gick som planerat och superbt bemötande av Mats.
Har bara bra intryck av BeOs genom åren med KIA. Bra och snabb service varje gång och mycket trevlig personal.
Enkelt att boka tid, både för service och reparation. Tydliga kostnadsförslag innan man lämnar in bilen. Bra och trevligt bemötande på stationen.