Bergadrängarna AB

Bergadrängarna AB

www.bergadrangarna.se
  • Badge2026
4.8

Vi på Bergadrängarna riktar oss till både privatpersoner och företag i Åkersberga och hela Stockholm. Genom att erbjuda en rad tjänster inom trädgård, flytt samt mark och anläggning blir vi din kompletta helhetspartner. När du ska flytta hjälper vi dig med både långdistansflytt och lokalflytt. Vårt pigga och drivna team är...

149 omdömen om Bergadrängarna AB

Sedan starten hos Reco 2026

Eknerts E
Skrev om Bergadrängarna AB

Mycket nöjd med arbete och kommunikationen från arbetsledningen. Kommer anlita dom igen!

Gabor G
Skrev om Bergadrängarna AB

Alldeles utmärkt! Det handlat om att flytta möbler och annat till sommarstugan; kommunikationen var snabb och smidig, de hämtade och levererade allt helt utan problem. Var dessutom mycket hjälpsamma.

Stefan L
Skrev om Bergadrängarna AB

Bra och trevliga killar som flyttade samt röjde lite som skulle till tippen. Allt gick snabbt och bra utfört. Rekommenderas starkt!

Johanna N
Skrev om Bergadrängarna AB

Bra flytthjälp och fin flyttstädning

Kerstin N
Skrev om Bergadrängarna AB

Helt fantastiska. En serviceanda som jag upplever över det normala. Gott utförande av den tjänst man beställt. Jag har nu haft dem här vid två tillfällen och det blir fler. Rekommenderar dem starkt.

Leif E
Skrev om Bergadrängarna AB

Bergadrängarna levererade över förväntan - professionella, noggranna, trevliga och punktliga från start till mål. Vi ger våra allra bästa rekommendationer.

Marcus W
Skrev om Bergadrängarna AB

Trevliga killar bra jobb. jag är mycket nöjd. Återkommer säkert med nya uppdrag.

Anne-Lie S
Skrev om Bergadrängarna AB

Köpte en flytt tjänst. Det är det ett företag med allt en kund kan önska. Kom på utsatt tid, artiga, tog i hand och presenterade sig. Snabbt jobb utan att tulla på kvaliten Hjälpsamma med små bestyr utanför deras jobb. Otroligt fina pojkar som hjälpte mig. Jag hade valt bolaget utifrån deras omdömen och det levde dom upp till. Kommer rekommendera bolaget till alla jag känner som ska flytta eller kanske ta del av deras övriga tjänster. Mao toppklass

Anna W
Skrev om Bergadrängarna AB

Vi är supernöjda med den flytthjälp vi fick av de arbetsamma och dedikerade drängarna. Rekommenderas varmt!

Stina D
Skrev om Bergadrängarna AB

Har anlitat Bergadrängarna för trädgårdsarbete i flera år. Alltid lika nöjd. Trevliga och ambitiösa killar.

Bertil T

duktiga lösningsinriktade grabbar

Lisbeth C
Skrev om Bergadrängarna AB

Vi har använt Bergadrängarna flera år för bortforsling av skräp. Alltid lika trevliga och effektiva.

Bengt G
Skrev om Bergadrängarna AB

Vi fick hjälp med att flytta möbler till ett äldreboende. Trevliga killar, snabbt jobbat. Proffsigt!

Björn H
Skrev om Bergadrängarna AB

Fick snabbt svar och killarna arbetade på effektivt. På det stora hela -riktigt bra jobb utfört!!

Anna V
Skrev om Bergadrängarna AB

Bra grabbar, trevligt bemötande o snabb återkoppling

Yvonne C

Strålande service............. ...

Eric S
Skrev om Bergadrängarna AB

Bergadrängarna hjälpte till med vår flytt mellan två större villor. Grabbarna gjorde ett mycket gott jobb helt utan anmärkning! Kan varmt rekommenderas!

Jeanette J
Skrev om Bergadrängarna AB

Ett gäng trevliga killar kom och fällde en lönn, tog med riset. De rensade även bort riset som redan låg på parkeringen. Mycket bra jobbat av de glada och serviceinriktad killarna. Ser mycket rent och fint ut efter dem. Mycket nöjd. Inte första gången de hjälp mig och definitivt inte den sista. Mer än mycket nöjd kund!

Niklas N
Skrev om Bergadrängarna AB

Mycket bra bemötande. Mer än nöjd med flytthjälpen. Allt gick smidigt.

Erik F
Skrev om Bergadrängarna AB

Vi blevev bemötta bra, mycket trevliga "Drängar " , flytten utfördes profsigt . Vi är helt nöjda.

Malin S
Skrev om Bergadrängarna AB

Väldigt bra kommunikation och bra utfört arbete. Proffsiga!

Lars H
Skrev om Bergadrängarna AB

Två stycken Bergdrängar skulle komma till oss kl.09:00, Ca. kl. 08:30 ringde dom och bad om ursäkt för att dom skulle bli 15 min sena pga någon missuppfattning! Detta upplevde jag som väldigt positivt och förtroendegivande eftersom jag aldrig varit med om att en hantverkare förvarnat om sin sena ankomst! Arbetet som bestod av bortforsling av gammal rutten ved och annat skräp från tomten genomfördes snabbt och effektivt. Sammanfattningsvis är vi väldigt nöjda med Beradrängarna och vi kommer troligtvis att anlita dom igen.

Josefine S
Skrev om Bergadrängarna AB

Superbra! Snabba och trevliga mycket noggranna

Henriette Marie B
Skrev om Bergadrängarna AB

En heroisk insats med att flytta hela vårt bohag från villan och till vårt nya boende. Det krävde mycket av drängarna! De arbetade på bra hela dagen och var hela tiden tillmötesgående och mycket trevliga.

Fredrik M
Skrev om Bergadrängarna AB

Glenn Hysén-klass, hade gett 6 stjärnor om jag kunnat. Flyttade över halva landet och grabbarna överlevererade från första minuten - värt varenda krona.

Johanna H
Skrev om Bergadrängarna AB

Det blev väldigt fint på tomten! De var väldigt trevliga och de gjorde ett jätte bra jobb!

Mats I
Skrev om Bergadrängarna AB

Mycket nöjda med allt. Lätt att kommunicera med, kom i tid och utförde arbetet noggrant. Känns bra att stötta och skapa arbete för ungdomar.

Sophia D
Skrev om Bergadrängarna AB

Effektiva och bra omdöme vid flytt

Lena R
Skrev om Bergadrängarna AB

Lätt att anlita, ni är trevliga och allt går snabbt och fint. Jag brukar rekommendera er till andra här på Rindö och Vaxholm.

Jorunn M
Skrev om Bergadrängarna AB

Vi är mycket nöjda med första etappen av vår flytt. Ett härligt gäng pigga trevliga grabbar kom och tömde vårt hus och lastade in i ett förråd. Är speciellt imponerad av att se hur enkelt de fick ner de större möblerna från ovanvåningen.

Robert P
Skrev om Bergadrängarna AB

Snabbt professionellt och en bra kommunikation gjorde flytten lätt.

Ann-Charlotte S

Väldigt trevliga och proffsiga

Jamie R
Skrev om Bergadrängarna AB

Grabbarna som kom idag var i tid, väldigt artiga, jobbade på utan en massa stress eller spring. Jag är så nöjd att jag anlitade er. Tack så mycket, vilken härligt gäng det var som kom. Jag kan varmt rekommendera Bergadrängarna!

Anna G
Skrev om Bergadrängarna AB

Punktliga, trevliga, försynta och professionella killar. Flytten av min 2:a gick i ett huj och allting var helt och utan skavanker.

Maria U
Skrev om Bergadrängarna AB

Vi anlitade Bergadrängarna för bortforsling av ris. Vi har fått bra bemötande vid bokning, vi fick snabbt hjälp och de lämnade tomten fin efter sig. Vi rekommenderar Bergadrängarna.

Ann-Cathrin E
Skrev om Bergadrängarna AB

Vi är mycket nöjda med den hjälp vi fått. Snabbt svar o återkoppling vid beställning , jobbet fixat veckan därpå. Mycket bra utförande enl beställning. Tack för hjälpen!! 🌷

Irja Z
Skrev om Bergadrängarna AB

Utförde ett bra jobb och snabbt.

Annbritt E
Skrev om Bergadrängarna AB

Bergadrängarna Elias och Vigor, gjorde ett toppen bra jobb💪 Flyttade buskar, grävde planteringsgropar, planterade osv. Snabba och mycket trevliga killar😍 Anlitar gärna Bergadrängarna igen! Tack🙏 Annbritt Strand

Bo B
Skrev om Bergadrängarna AB

Tyvärr lite stressade grabbar, andra jobb som väntade så det lämnades mycket rester kvar för oss att ta hand om

Lo T
Skrev om Bergadrängarna AB

Bergadrängarna är hittills väldigt pålitliga och hjälpsamma, tillmötesgående! Så jag tror det fortsätter så hela flyttprocessen, jag känner mig trygg och nöjd med mitt val av flyttfirma!

Lucinda M
Skrev om Bergadrängarna AB

Trevliga och duktiga. Varmt rekommenderas, super bra service.

Emil G
Skrev om Bergadrängarna AB

Gick hur bra som hellst! Plastade in, hade plastpåsar, gick snabbt.

Arghavan V
Skrev om Bergadrängarna AB

Professionell och snabbt Vi är väldigt nöjda med deras service

Ylva E
Skrev om Bergadrängarna AB

Jag hade inga särskilda förväntningar, men allt gick smidigt och fort. Det är väldigt trevliga också.

Gunnar B
Skrev om Bergadrängarna AB

Det var duktiga killar som utförde sitt arbete på ett trevligt och engagerande sätt.

Anna B
Skrev om Bergadrängarna AB

Vi är väldigt nöjda med flytten! Elias, Jonathan och Vlad var engagerade och professionella genom hela processen. De arbetade lugnt och metodiskt utan någon stress, vilket kändes väldigt tryggt. Dessutom var de mycket varsamma med alla våra saker, vilket vi verkligen uppskattade. Kan varmt rekommendera denna flyttfirma! Anna och Karin

Britt H
Skrev om Bergadrängarna AB

Företaget är snabba och handlingskraftiga från offert till färdigt uppdrag. Byggde altan med infälld rabatt med bästa resultat. Fokus, effektivitet och håller vad de lovar. Dessutom trevliga att samarbeta med och nåbara!

Karl A
Skrev om Bergadrängarna AB

Vi skulle göra en lång flytt med flyttstädning. Anlitade Bergadrängarna som gjorde ett väldigt bra jobb. Vi var supernöjda med deras jobb. De höll vad de lovade och man kände att ens flytt var i trygga händer. De jobbade snabbt och effektivt och var trevliga och flexibla. Löste problem som uppstod pga missar från min sida. Flyttstädningen var verkligen toppen, vi hade inget att anmärka på. Kan varmt rekommendera Bergadrängarna. Mvh En mycket nöjd kund

Mikael F
Skrev om Bergadrängarna AB

Kommer i tid, arbetar snabbt och tar med sig skräpet hem. Har bara positiva erfarenheter. Mikael

Lisa D
Skrev om Bergadrängarna AB

Flyttade möbler ! Dom var försiktiga och lätta att ha å göra med !