Ett personligt mottagande med en optiker ”live”
Berglunds Optik
Berglunds Optik i Borlänge är din pålitliga optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella ögonundersökningar och ett brett utbud av stilrena glasögon och kontaklinser för att passa din unika stil och behov. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service....
1629 omdömen om Berglunds Optik
Sedan starten hos Reco 2023
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Bra bemötande och stort yrkeskunnande. Fick svar på mina frågor
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Mycket bra och proffsigt bemötande
Toppenservice! // Joakim Eriksson
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
!Toppen! Mycket fin service !!
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss och dina nya glasögon.
Jag har köpt flera glasögon genom åren där. Glasögon är personliga. Jag har också astigmatism så det krävs lite mera av en optiker och den tillverkare av glasen som de anlitar.Hantverk och kunnighet. Det är ett personligt bemötande. Och jag hämtar glasögonen efter någon vecka och är nöjd.
Trevligt bemötande och kunnig personal.
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Mycket proffsigt ock kunnigt och trevligt bemötande.
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Väldigt profesionelt bemötande.Verkade veta exakt hur förhållandet med ögonen var efter undesökningen.De kom till exakt samma resultat som tidigare undersökning.Därför tyckte de att jag inte behövde några nya glasögon för stunden.Vi kom istället överens om att ses om ett år igen.Imponerande kundbehandling istället för sälj sälj sälj!
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Bra bemötande av kunnig personal. Fick tid snabbt för undersökning av optiker som skickade remiss till ögonmottagning i Falun
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Trevlig personal, snabbt och smidigt 👑
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Fantastiskt hjälpsam och kompetent personal! Förstår att hitta lösningar som fungerar 👓👍
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Mycket nöjd jag fick bra hjälp och återkommer nästa gång när det blir dags. In
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss. Du är alltid välkommen till oss.
Jag har haft ett abonnemang hos Synsam och ville byta optiker. Jag är uppväxt i Kvarnsveden och bor i närheten och vill nyttja dom faciliteter som finns där. Lätt att boka en tid och ett trevligt bemötande vid första besöket. Har bara hört positiva åsikter om Berglunds så förväntningarna var högt ställda och besannades. Jag köpt 2 progressiva glasögon och hittills har de fungerat. Har besökt ett par gånger för justeringar på bågarna.
En normal affär. Fick en undersökning gjord. Som var förväntat.
Jag fick suverän hjälp kontroll av syn samt val av bågar .
Synundersökning. Bra bemötande, fick svar på minafrågor. Är sedan länge kund hos Berglunds. De varmycket hjälpsammanär jag för några år sedan opererade mig för gråsvart.
God service av alla i personalen. Hög kompetens vad gäller optik. Och det blev snygga och funktionella bågar.
Tack för ditt fina betyg, så roligt och trevligt att du är nöjd med oss och dina nya glasögon.
Väldigt bra bemötande från personalen. Jag är så nöjd.
Tack för ditt fina betyg, så roligt och trevligt att du är nöjd med oss.
Allt är kanon bra. Inget att klaga på.
Tack för ditt fina betyg, så roligt och trevligt att du är nöjd med
Trevligt bemötande och proffesionellt arbete, fick uppriktiga svar kring synfel som tidigare bedömts annorlunda på större kedjor som ville sälja på mig onödiga glasögon som ej behövdes i nuläget. Super nöjd!!
Tack för ditt fina betyg, så roligt och trevligt att du är nöjd med
Trevliga vänligt bemötande hag har bara gott att säga om berggrund panik
Tack för ditt fina betyg, så roligt och trevligt att du är nöjd med
Alltid trevliga o bemötande personal
Tack för ditt fina betyg, så roligt och trevligt att du är nöjd med
Blev vänligt och trevligt bemött av all personal
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Bra och trevligt som vanligt!
Glasögonen blev bra.Trevligt bemötande👍😄
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Nöjd efter att konstaterat att mitt problem inte beror på felaktiga glasögon utan förmodligen av efterstarr. Remiss skickad till ögonavdelningen. Dock är väntetiden för fixning av detta alldeles för lång.
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Bra bemötande av personalen vid första besöket.besöket hos optikern upplevde positivt efter synen testats föreslogs att använda mina gamla bågar.Det uppskattas verkligen
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Ville komma i kontakt med den jag pratade med sist i butiken men hela tiden nya ansikten. Inga namnbrickor. Får inte komma i kontakt med optikern efter synundersökningen för en följdfråga. Personen som lämnade ut mina nya glasögon upplevde jag som oskicklig okunnig och ointresserad. Kom därför tillbaka för att få glasögonen justerade. Som helhet en aning besviken.
Så tråkigt att du inte är nöjd med oss, vi är en liten personalgrupp som alla har många års erfarenhet och vi försöker alltid att göra det bästa för våra kunder.
Underbar service både av optiker och i butiken både när jag valde och hämtade mina nya glasögon. Det är så mycket trevligare att få personligt bemötande av proffsig, glad och vänlig personal. Dessutom finns ett stort urval av snygga bågar som inte gör det lätt att välja rätt. Att dessutom bli få kampanjrabatt för bågarna var en trevlig överraskning
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Trevlig personal o proffsigt bemötande.
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Trevligt bemötande, proffsigt jobbat, jag är jättenöjd kund
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Lokalt nära enkelt, bra priser
Stort tack för ditt fina betyg! Vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Mycket bra service och hjälp. Trevlig personal.
Stort tack för ditt fina betyg! Vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Bra service och bemötande. Bra priser och inga abonnemang.
Stort tack för ditt fina betyg! Vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Bra mottagande och bra service
Stort tack för ditt fina betyg! Vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Bra bemötande. Skulle köpa glasögon vilket jag gjorde
Stort tack för ditt fina betyg! Vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Lugn och välkomnande miljö. Bra mottagande av personalen. Egentligen behövde jag inte nya glas, synen var inte förändrad. Men jag köpte nya bågar och fick nya solglasögon på köpet.
Stort tack för ditt fina betyg! Vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Kunnig personal Bra att det finns glasögon till mindre vuxna personer. Jag handlade både glasögon och solglasögon. Väldigt bra bemötande
Stort tack för ditt fina betyg! Vi är så glada över att du är nöjd med oss.
Bra i alla avseenden. Nöjd med både undersökning och glasögon.
Tack för ditt fina betyg, så roligt att du är nöjd med oss!
Trevligt bemötande, lugn och skön atmosfär. Nöjd
Toppenservice och trevlig personal
Tack för ditt fina betyg, så roligt att du är nöjd med oss!
Superduktiga optiker som alltid lyckas ge mig perfekta glasögon. Dessutom så duktiga att hjälpa till med att hitta bågar som passar mig.
Tack för ditt fina betyg, så roligt att du är nöjd med oss!
Det var bra, köpte linser därifrån dom funkar jättbra
Tack för ditt fina betyg, så roligt att du är nöjd med oss!
Alltid bra service och mycket trevlig personal.
Tack för ditt fina betyg, så roligt att du är nöjd med oss!
Snabbt och smidigt. Bonus för att all bokning mm gick smidigt att göra på deras hemsida.
Tack för ditt fina betyg, så roligt att du är nöjd med oss!
Mycket bra bemötande och service på direkten Bästa i stan
Tack för ditt fina betyg, så roligt att du är nöjd med oss!
Kunniga och trevligt bemötande.
Tack för ditt fina betyg, så roligt att du är nöjd med oss.
Trevlig personal, proffsig personal. Toppen från synundersökning till nya glasögon när jag hämtade dom.
Tack för ditt fina betyg, så roligt att du är nöjd med oss.
Mycket trevligt bemötande och förklaring av undersökningen