Alltid toppen bemötande, trevlig personal Dom löser det mesta
Berglunds Optik
Berglunds Optik i Borlänge är din pålitliga optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella ögonundersökningar och ett brett utbud av stilrena glasögon och kontaklinser för att passa din unika stil och behov. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service....
1515 omdömen om Berglunds Optik
Sedan starten hos Reco 2023
Åh tack för det fina omdömet! Vad kul att du uppskattar vårt bemötande!
Lämnade in recept på glasögon och mottogs av jätte trevlig personal som tog väl hand om mig, har inte fått glasögonen ännu men hoppas dom blir bra.
Vad kul att du är nöjd med vårt bemötande. Vi hoppas att glasögonen blir bra för dig!
Bra och lugn personal, inget tjat om nya bågar.
Tack för det fina omdömet. Härligt att du uppskattar vår uppriktighet och att du inte känner att vi tvingar på dig något.
Bra och trevligt. Snabb leverans.
Tack för det fina omdömet. Vad kul att du är nöjd med leveransen!
Fick den hjälp jag behövde. Bra service.
Åh tack! Vad roligt att du är nöjd med servicen!
Trevlig personal och ett bra bemötande.
Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss. Du är alltid välkommen till oss i Kvarnsveden!
Toppen bra hjälp och mycket bra bemötande.
De ger personlig och bra service med kunnig personal.
Jag tycker att Berglunds Optik är professionella och bra att ha att göra med. Jag har anlitat de många gånger.
Bra bemötande med trevlig glad personal Har alltid varit lika varje gång man varit på besök 🙂👌
Bra bemötande, köpte nya glasögon som passade och fungerar bra.
Bra omhändertagande, och seriös undersökning. Fick reda på att mitt synfel inte skulle bli hjälpt av nya glasögon.
Jag upplevde mitt möte vid er , Berglunds ur, jag är väldigt nöjd, med både med min Optiker när hon kollade min syn, och när hon kollade trycket på båda mina ögon. Jag hjämtade mina glasögon, passade direkt. Ja som sagt både min man o jag är väldigt nöjda med er.. Mvh. Elisaber..
Bra hjälp med rullstol och bra att bågarna passades in redan vid provtillfället! Mycket bra service :)
Bra bemötande, noggrann, blev erbjuden bågar budget som jag önskade.
Trevlig personal, kunnig och hjälpsam
Inga problem. Bra bemötande. Kunniga.
Väldigt Bra service och mycket noggrant gjort, Rekommenderar ☺️
Jag sökte en mindre optiker som månar om sina kunder och är professionella.
Bra och trevligt bemötande. Bra service. Snabb leverans. Bra resultat. Tack
Fantastiskt service inriktade och trevliga!
Trevligt bemötande av optiker och fin hjälp med att prova ut glasögon i lugn och ro. Vi fick låna med två par hem och det var uppskattat.
Bra.
Känner mig väl omhändertagen och får snabb och god service!. Proffsig personal, blir svårt att byta till någon annan optiker trots att jag vet att de kan vara billigare.
Lugnt, ärligt och förklarande besök. Glad att det inte är ett "säljande" och "påprackande" hos er,bara vänligt bemötande. Tack!
Blev väldigt bra bemött och förstådd. Jag hade bara förhoppningar eftersom jag är känslig för vissa material. Berglunds hittade bra alternativ och jag fick prover på linser. Linserna funkar bra och jag återkommer som kund.
Är mycket nöjd med mitt besök. Vänlig och kunnig personal. Kommer att återvända dit vid behov.
Trevliga och proffsiga är alltid personalen. Om något händer med glasögonen så får man snabb hjälp. Fortsätt på inslagen väg. Tack för all hjälp under åren.
Jag tycker att helhetsupplevelse är mycket god. Avslappnad samt lugn miljö. Anställda med lång erfarenhet trygghet.
Fint bemötande. Optikern verkar veta vad hon gör.
Ett vänligt och engagerat bemötande. Jag var tvungen att byta optiker p g a dödsfall och Berglunds är en lokal butik i min stad. Jag behövde nya glasögon och blev då ett självklart val. Jag är mycket nöjd både personalen och varan.
Trevlig och kunnig personal Serviceminded
Besökte Berglunds för synundersökning vilken genomfördes till full belåtenhet. Har du erhållit bevis från vårdcentralen om att Berglunds Emil mottagits. Sålunda helt nöjd med genomförd synundersökning. Larserik Håkansson
Mycket nöjd. Trevligt bemötande. Sakliga förklaringar om synfelet och alternativen att åtgärda detta. Rekommenderar Berglunds Optik
Proffsigt bemötande. Allt var toppen!
Mycket bra bemötande och kunnig personal.
Alltid lika trevliga i Kvarnsveden.
Bra bemötande och trevlig personal
Tillmötesgående o professionell personal, bra hjälp när man provar bågar . Känner sig trygg i att det blir rätt.
Trevlig personal. Ärliga med vad som passar just mig. Fokus på mig
Alltid bäst när det gäller ögonvård !
Trevligt bemötande , noggrann undersökning i lugn miljö.
Blev som alltid väl bemött! Mina förväntningar var att få bra hjälp med mina nya glasögon och det fick jag, som alltid! Jag köpte 2 par glasögon, ett par för TV och ett par läsning! Har gått många år här och vet att de är proffs!
Fin service, trevligt bemötande
Noggrann och proffsig undersökning av optikern. Jag är så nöjd med allt , fin butik och trevlig kunnig personal !!!
Trevlig och mycket kompetent personal. Fick tid snabbt och glasögonen blev klara inom två veckor. Alltid bra att få låna hem bågar och prova, uppskattat! Bäst av allt att glasen är så bra slipade. Har inte behövt åter någon gång för justering.
Jag var till Berglunds Optik på synundersökning och köpte ett par glasögon. Trevlig och kunnig personal. Ett ställe man känner sig hemma på och får bra hjälp när man behöver.
Trevligt och proffsigt bemötande som alltid
Bra bemötandes, trevlig personal. Väl omhändertagen
Mycket gott professionellt bemötande