Berglunds Optik

berglundsoptik.se
  • BadgeFourYears
1 475
4.8

Berglunds Optik i Borlänge är din pålitliga optiker för synvård och ögonhälsa. Vi erbjuder professionella ögonundersökningar och ett brett utbud av stilrena glasögon och kontaklinser för att passa din unika stil och behov. Vårt erfarna team av optiker strävar efter att tillhandahålla bästa möjliga synvård och personlig service....

1475 omdömen om Berglunds Optik

Sedan starten hos Reco 2023

Jeanette B
Skrev om Berglunds Optik

Alltid bäst när det gäller ögonvård !

Eva Agnes H
Skrev om Berglunds Optik

Trevligt bemötande , noggrann undersökning i lugn miljö.

Inger Birgitta J
Skrev om Berglunds Optik

Blev som alltid väl bemött! Mina förväntningar var att få bra hjälp med mina nya glasögon och det fick jag, som alltid! Jag köpte 2 par glasögon, ett par för TV och ett par läsning! Har gått många år här och vet att de är proffs!

Annika H

Fin service, trevligt bemötande

Janet O
Skrev om Berglunds Optik

Noggrann och proffsig undersökning av optikern. Jag är så nöjd med allt , fin butik och trevlig kunnig personal !!!

Louise P
Skrev om Berglunds Optik

Trevlig och mycket kompetent personal. Fick tid snabbt och glasögonen blev klara inom två veckor. Alltid bra att få låna hem bågar och prova, uppskattat! Bäst av allt att glasen är så bra slipade. Har inte behövt åter någon gång för justering.

Margareta B
Skrev om Berglunds Optik

Jag var till Berglunds Optik på synundersökning och köpte ett par glasögon. Trevlig och kunnig personal. Ett ställe man känner sig hemma på och får bra hjälp när man behöver.

Svar från Berglunds Optik

Tack för ditt fina betyg, vi är så glada över att du är nöjd med oss. Du är alltid välkommen till oss i Kvarnsveden!

Sven Erik B
Skrev om Berglunds Optik

Trevligt och proffsigt bemötande som alltid

Ingela H
Skrev om Berglunds Optik

Bra bemötandes, trevlig personal. Väl omhändertagen

Anna V

Mycket gott professionellt bemötande

Malte H
Skrev om Berglunds Optik

Väldigt proffsigt bemötande och kunnig personal

Åsa W
Skrev om Berglunds Optik

Jag och min mamma fick ett väldigt trevligt och proffesionellt bemötande

Anneli S
Skrev om Berglunds Optik

Det var ett proffsigt bemötande som förstod min situation och inte var ”försäljare” till varje pris.

Ingrid P
Skrev om Berglunds Optik

Toppen bra service och gott bemötande. Bra optiker.

Peter S
Skrev om Berglunds Optik

Alltid nöjd med fina servicen och med stort tålamod och vänlighet

Birgitta E
Skrev om Berglunds Optik

Mycket bra!!! Duktig optiker Marie.

Pär T
Skrev om Berglunds Optik

Mycket trevlig och bra kompet personal

Susanne F
Skrev om Berglunds Optik

Trevlig optiker och bra bemötande👍🏻

Kia V
Skrev om Berglunds Optik

Supernöjd! Riktigt snygga, prisvärda och praktiska glasögon, kunniga personer. Snabb och trevlig service. Varför skulle man gå någon annanstans?!

Anna-Lisa K
Skrev om Berglunds Optik

Bra o kunnig personal, köpt progressiva glasögon. Bra utbud av bågar och att personal hjälper till att välja båge som passar. Har bara goda erfarenheter👍

Ulf E
Skrev om Berglunds Optik

Bra bemötande , mycket trevlig personal o fina utrymmen

Inger F
Skrev om Berglunds Optik

Synundersökning - mitt första besök hos Berglunds. Trevligt och proffsigt bemötande vilket gjorde att jag kände stort förtroende för den optiker som hjälpte mig. Kommer att återkomma när behov uppstår.

Svar från Berglunds Optik

Tack för ditt fina betyg, vi är glada för att du är nöjd med oss. Du är alltid välkommen till oss i Kvarnsveden!

Sven H
Skrev om Berglunds Optik

Hjälpsamt och bra bemötande, rekommederas!

Anne N
Skrev om Berglunds Optik

Beställde tid för syn undersökning. Blev mycket bra bemött och fick svar på mina frågor angående ev grå eller grönstarr. Gränsvärden och hur ev detta kändes. Kan varmt rekommendera denna butik till andra.

Therese F
Skrev om Berglunds Optik

Bra bemötande och kunnig personal

Conny J

Super bra personal. Bra bemötande

Hans Ingemar G
Skrev om Berglunds Optik

Jag har varit kund tidigare men provade en annan optiker men blev missnöjd. Berglunds är bäst det säger allt!

Svar från Berglunds Optik

Tack för ditt fina betyg, så roligt att du är nöjd med oss. Du är alltid välkommen till oss i Kvarnsveden

Joel L
Skrev om Berglunds Optik

Bra bemötande,hörde att dom har egen verkstad,det gillar jag

Hans L
Skrev om Berglunds Optik

Bra bemötande och kunnig personal!

Bo B
Skrev om Berglunds Optik

Dom är enormt bra och väldigt omtänksamma.

Sven Åke Rafael B
Skrev om Berglunds Optik

Mycket bra upplevelse som alltid.

Rolf Åke A
Skrev om Berglunds Optik

Samma omhändertagande som vanligt Det vill säga kanon, både hustrun och jag är mycket nöjda // Rolf

Monika N
Skrev om Berglunds Optik

Jag var där med min mamma. Hon gjorde synundersökning och beställde nya glasögon. Fint bemötande av personalen. Mvh Marie Onkka

Majt Ester F

Kunnigt och vänligt bemötande. Mait Finne

Anders B
Skrev om Berglunds Optik

Kunnig personal Bra bemötande lätt att få tid

Marianne Elisabet S
Skrev om Berglunds Optik

Är återkommande kund när jag behöver nya glasögon. Man får ett personligt bra bemötande. Upplever att personalen är kunnig och ger råd som känns ärliga och inte bara för att sälja. Har provat andra optiker men återvänt till Berglunds.

Marie L
Skrev om Berglunds Optik

Mycket trevligt bemötande och kunnig personal

Patrik Ö
Skrev om Berglunds Optik

Bra enkelt och smidigt bra service

Agnes J
Skrev om Berglunds Optik

Proffsigt och omtänksamma! Kan varmt rekommendera.

Karl-Göran N
Skrev om Berglunds Optik

Mycket bra bemötande och toppen personal. Mycket nöjd med mina glasögon.

Svar från Berglunds Optik

Tack för ditt fina betyg, vi är så glada för att du är nöjd med oss.

Åsa L
Skrev om Berglunds Optik

Bra bemötande av personalen som vanligt.

Svar från Berglunds Optik

Tack för ditt fina betyg, vi är så glada för att du är nöjd med oss.

Jenny S
Skrev om Berglunds Optik

Trevligt och proffsigt bemötande. Stort utbud av bågar!

Mats A
Skrev om Berglunds Optik

Bra service snabb leverans och trevlig personal.

Hökpers Britta Ingalill L

Fick tid snabbt. Bra service, trevlig personal.

Maria M
Skrev om Berglunds Optik

Jag fick en synundersökning ,kände förtroende för optikern! Proffsigt och vänlig! Jag hade varit på akuten några dagar innan, för jag tyckte mitt vänstra öga såg annorlunda ut, men optikern undersökte och hon förklarade att det kan vara muskeltrådar runt ögat som blivit försvagade med åldern. Jag kände förtroende. Behövde inte heller några nya glasögon. Vänlig in i det sista.

Kerstin M
Skrev om Berglunds Optik

Bra bemötande av trevlig personal. Beställde tid "helt förutsättningslöst" och utan förväntningar. Flera bekanta anlitar företaget. Båda mina föräldrar varit kunder hos Berglunds. Därför ingen ny upplevelse. Ett utmärkt läge med nära parkering för bilburna. Köpte nya glasögon fastän jag inte behövde.

Timo S
Skrev om Berglunds Optik

Mycket bra bemötande och trevlig personal. Jag var där på synkontroll. Det kom fram att jag har gråstarr. Vart remitterad till sjukvården. Kommer att gå dit igen om jag behöver glasögon.

Maria O
Skrev om Berglunds Optik

Trevlig och kunnig personal i lugn miljö

Per M
Skrev om Berglunds Optik

Jag fick väldigt bra hjälp personalen upplevdes vara pålästa och proffsiga

Cecilia H
Skrev om Berglunds Optik

Proffsigt bemötande både i undersökningen samt hjälp av att välja bågar. Rekommenderas.