Bergqvist Agenturer AB

4.6

7 omdömen om Bergqvist Agenturer AB

Caroline R
Skrev om Bergqvist Agenturer AB

En helt fantastisk Agentur som hjälper oss med allt från inköp till samarbeten och studiebesöks plats för våra elever på restaurangskolan. Trevligt bemötande, proffsig service och alltid med ett glatt leende på läpparna.

Nina R
Skrev om Bergqvist Agenturer AB

Trevlig och bra personal Ibland är det väldigt lång leveranstid på trä artiklar Selectconcept I över lag är jag nöjd med Bergqvist artiklar och tjänster.

Norrköping Nöje Ab N
Skrev om Bergqvist Agenturer AB

Har under alla våra besök för inköp hos Bergqvist alltid blivit bemött på bästa sätt. Både genom kanonservice och kunnande men även att de har ett brett utbud som gör att man hittar det man söker.

Christopher L
Skrev om Bergqvist Agenturer AB

Gänget på Bergqvist är supertrevliga. De ser till att leverera i tid samt hitta valmöjligheter till våra kunder. Kör på i samma fart och tack för bra produkter.

Richard N
Skrev om Bergqvist Agenturer AB

Stort och överskådligt sortiment, trevlig personal med ett utmärkt kunnande. varmt rekomenderas.

Mikael A
Skrev om Bergqvist Agenturer AB

Dom ställer alltid upp och har bra service Tar hand om reklamationer på ett utmärkt sätt

Stig H
Skrev om Bergqvist Agenturer AB

Jag har haft Bergqvist Agenturer som leverantör sedan de startade upp företaget i Norrköping. Utöver närheten till deras lager och showroom samt hemsida, är definitivt inte minst den personliga servicenivån fantastiskt bra, alltid proffsigt och snabbt bemötande när jag söker kontakt. Alltid trygga och snabba leveranser. Med vänlig hälsning Stig Holm SH Catering Norrköping www.shcatering.se