Alla kategorier vvs butik Stockholms län Södertälje Bergvärmekällan AB

Bergvärmekällan AB

Oxelgrensvägen 5, 152 42 Södertälje — Visa karta

4.0 i betyg av 1 rekommendationer
Bergvärmekällan AB hjälper dig att sänka dina värmekostnader. I de flesta fall blir besparingen stor redan första året. På sikt kan investeringar i nya värmesystem bli den bästa investering du gör.
Vi har produkter och kunskap för effektiv energibesparing. Våra kunder är allt från villaägare, bostadsrättföreningar till ägare av fastigheter och kommersiella industrifastigheter.

Ta ett första steg mot effektivare energianvändning! Vi har mångårig erfarenhet och erbjuder trygghet och rätt råd på vägen mot sänkta energikostnader. Vi erbjuder också Energiövervakning. Vi monterar mätare på utvalda platser i er anläggning och fjärravläser dessa. Avläsningarna görs tillgängliga i realtid för er via Internet. Vi övervakar såväl el, energi, gas som oljeförbrukning.

Läs vad 1 kund tycker om Bergvärmekällan AB

  • Monica P
    Monica P skrev om Bergvärmekällan AB
    Om jag skulle installera bergvärme igen i mitt hus så skulle jag absolut vända mig till Bergvärmekällan, dom var nämnligen mycket hjälpsamma då vår bergvärmepanna stannade och företaget som installerat vår anläggning ej kunde hitta felet. Läs mer
    Nikola T, Emma K gillar detta

Karta

Kategorier