Stort sortiment, bra och snabb service.
Bernt i Lund AB
Bernt i Lund är din pålitliga symaskinsförsäljare och expert på symaskinsservice samt sytillbehör. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa symaskiner, från enklare modeller för nybörjare till mer avancerade maskiner för proffs. Hos oss får du även hjälp med service av din symaskin och finner sytillbehör till alla typer...
1970 omdömen om Bernt i Lund AB
Sedan starten hos Reco 2024
Snabbt å som beställning 😐😐😐
Jag är nöjd med min beställning .
Bästa ! Älskar min order med linnetyg
Mycket nöjd med min pressarfot, men undrar vad återbetalningen tar vägen av den jag skickade tillbaka.
Fungerade bra med både beställning och leverans.
Proffsigt! Kompetent!!! Jag gillar!
Väldigt fina tyger och snabb leverans.
Jag köpte duntätt tyg till kuddar. Priset var bra, ordern hanterades och levererades direkt. Tyget håller hög kvalitet. Jag brukar inte lämna betyg men gör det i detta fall för jag är verkligen nöjd.
Bra service och snabb leverans. Har köpt både symaskins tillbehör och tyger och återkommer gärna som kund
Snabb leverans som jag var i stort behov av
Lag lapp till dunjacka, mycket plastig, tror inte att det håller, trodde den skulle vara mer lik tyg.
Bra kvalitet på blixtlås. Snabb leverans,
Produkten, pfiffikus, bra. Frakten mycket hög, 59 kr, för en produkt dom vägde 3 gram och kostade 29 kr.
Bra produkter, bra pris och snabb leverans. Väldigt nöjd!
Snabb leverans och det var rätt varor
Snabb leverans och ett bra utbud
Jag var som vanligt ute i sista sekund. Men Bernt i Lund levererade snabbt och när jag hade en fråga så återkom de väldigt fort med en lösning. Rekommenderar dem starkt
Otrolig snabb leverans och produkterna (i detta fall knappar till kavaj) var mycket bra och hög kvalitet.
Snabba svar och snabb leverans!
Är jättenöjd om jag behöver något snabbt så är det hos Bernt i Lund jag tänker på först
Snabb leverans och bra kommunikation när jag hade en fråga.
Beställde knappar, gick fort att få dom!
Snabb leverans och bra saker .
Härligt emottagande av mig som ny kund och oerhört behjälplig med frågor och önskemål. Service och kompetens på topp och känsla för flexibla lösningar mycket proffesionellt. Jag kunde inte ha hamnat i tryggare händer.
Mycket bra service. Löser allt till belåtenhet. Snabb leverans
Mycket bra urval och produkter, snabb och korrekt leverans.
Köpte svarta öljetter som jag inte hittade någon annanstans. Snabb och smidig leverans.
Stort sortiment och mycket bra service. Personalen är mycket hjälpsam.
Bra duntätt tyg 👍👍👍👍 allt mycket bra.
Bra affär och produkter men sådär bemötande. Frågade om jag lärt mig min läxa när jag kom in och skulle byta en trådfärg för att jag inte hade tyget med mig…
Bra produkter, snabb frakt så enkelt!
Bra omdöme, fick vad jag beställt
Enkelt att beställa online, bra leveranstid, bra kvalitet på de beställda dragkedjorna.
Alltid bra och snabb affär! Rekommenderar verkligen!
Lätt hemsida att beställa ifrån och snabb i leverans
Jättebra! Jag är nöjd med service
Allt var bra .Snabb leverans.Bra produkt.
Snabb leverans, nöjd med nina varor
Bra sortiment och snabba leveranser.
Jag är egentligen väldigt nöjd. Snabb leverans o bra produkter. Trevliga i telefon. Det som drar ner från att få full pott är att jag inte fått återbetalning på de produkterna som jag skickade tillbaka. Synd Med vänlig hälsning, //Gunill
Hej Vi har precis tömt brevlådan hittat din retur och returnerar beloppet direkt. Det har varit påsk och jag har varit sjuk så därför dröjde det några dagar. / Niklas
Jag hittade ett passande blixtlås, som höll vad det lovade. Snabb och bra leverans.
Snabb leverans. Hög kvalitet på produkterna jag beställde.
Snabb leverans av öljett-kit som också i princip fungerade som den skulle.
Trevligt och bra på alla sätt.
Snabba leveranser och bra sortiment! Rekommenderar varmt denna butik!
Jag beställde en pedal till min Janome symaskin. Det var lätt att hitta rätt vara och att betala. Leveransen var snabb och jag är nöjd med mitt köp.
Bernt i Lund AB har stort utbud av bra, roliga och användbara detaljer när man behöver nåt extra till sitt stickade eller sydda projekt mm. Leveransen efter beställning är snabb, som man ju alltid önskar.
Alltid hjälpsamma och kunniga!
Snabb och korrekt leverans!