Bernt i Lund AB

• BestInSweden2025
  • BestInSweden2026
2 327
4.8

Bernt i Lund har varit Lunds syspecialist sedan 1973. Hos oss hittar du tyger, tråd, sybehör och allt smått som ett sömnadsprojekt kräver. Vi är auktoriserade återförsäljare för Janome och Baby Lock med ett brett sortiment av symaskiner, overlocks, covermaskiner och broderimaskiner. Du är välkommen in och prova innan du bestämmer...

2327 omdömen om Bernt i Lund AB

Sedan starten hos Reco 2024

Britt-Marie J
Skrev om Bernt i Lund AB

Bra utbud snabb och korrekt leverans.

Jessica A
Skrev om Bernt i Lund AB

Toppen, använder fingertutor till när jag stickar. Tack

Judith Elisabet S
Skrev om Bernt i Lund AB

Det var mycket lätt att handla från hemsidan. Den var uppdelad i tydliga kategorier. Snabb leverans av produkterna. Jag handlade bland annat detaljer till väskor. En av produkterna hade lägre lagerstatus än angivet på hemsidan. Det löstes genom ett sms från BiL.

Jenny J
Skrev om Bernt i Lund AB

Bra bemötande i butiken! Bra sortiment.

Martina C

Billigt Snabbt Och bra på alla sätt Tack

Kristina B
Skrev om Bernt i Lund AB

Bra produkter och snabb leverans

Cecilia K
Skrev om Bernt i Lund AB

Jättebra utbud av knappar. Lätt att beställa och snabb leverans. Nästa gång jag är i Lund kommer jag också besöka butiken för kommande projekt.

Ulla G
Skrev om Bernt i Lund AB

Lätt att handla, fick även en trevlig personligt skriven hälsning på följesedeln, och klistertyglappen var jättebra. Ha’ en fin dag 😃

Julia L
Skrev om Bernt i Lund AB

Hittade vad jag behövde och fick det hem snabbt!

Helena L
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leverans , nöjd med produkten, trevlig bemötande med handskriven hälsning

Lena T
Skrev om Bernt i Lund AB

Det var lätt att hitta den vara jag sökte efter och behövde. Mina förväntningar uppfylldes. Jag hade en bra upplevelse av att handla från Bernt i Lund. Jag köpte en bra utformad tygsax med långt mjukt handtag och en saxslip. Hade en liknande tygsax från Fiskars tidigare men den gick fjädern sönder i tre delar på så då kunde jag inte använda den mer utan fick söka mig efter en ny sådan sax vilken jag hittade hos Bernt i Lund AB. Så på det hela taget är jag nöjd med produkterna och köpet. Kan varmt rekommendera det till andra jag kommer i kontakt med.

Ulla L
Skrev om Bernt i Lund AB

Mycket positivt, snabb leverans. Kanonbra.

Katrin J
Skrev om Bernt i Lund AB

Supertrevlig personal, fick hjälp direkt att välja rätt symaskin till mitt behov, bra videos som visar hur maskinen funkar och bara att ringa om man behöver hjälp

Tuija M
Skrev om Bernt i Lund AB

Bra material och snabb leverans.

Camilla K
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb och personlig service. Fina varor till bra priser.

Christina O
Skrev om Bernt i Lund AB

Välsorterad butik för sömnad.

Anna-Karin A
Skrev om Bernt i Lund AB

Kommer att köpa dragkedjor hos honom i fortsättningen+++

Sofia L
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leverans vilket uppskattas, men orimligt hög fraktkostnad , det blev nästan dubbelt så dyrt i slutändan. Kommer nog inte att beställa därifrån igen om de inte sänker fraktkostnaden

Virginie V
Skrev om Bernt i Lund AB

Köpte en kvalitetssax från Bernt i Lund och var väldigt nöjd med den ärliga marknadsföringen och den snabba leveransen.

Jennifer S
Skrev om Bernt i Lund AB

Mycket bra och snabb service!!

Lena E
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb och korrekt leverans. Synd bara att mönster som är slutsålda ligger kvar, dom borde plockas bort.

Svar från Bernt i Lund AB

Tack för din recension. Mönster som utgår tar vi bort så fort vi hinner. Mönster som är tillfälligt slut tar vi inte bort då kunder vill lägga en bevakning och få meddelande om när det kommer in igen. Vi har också ett avancerat system som rangordnar produkterna beroende på popularitet och lagerstatus. Dvs slutsålda mönster tenderar att hamna längre ner i listan när man kollar i kategorierna.

Lars J
Skrev om Bernt i Lund AB

Toppen, bra produkter. Snabb leverans.

Lisa P

Toppen och snabb frakt!! Jättenöjd

Merit T
Skrev om Bernt i Lund AB

Jag fick fel blixtlås i brevlådan. Jag ringde och informerade det och blev mycket fint bemött för han jag talade med sa att han skickar det rätta blixtlåset på en gång och att jag inte behövde returnera blixtlåset som vart ”fel”. Och mycket riktigt, jag hade det ”rätta blixtlåset” efter ett par dagar i brevlådan. Det löste sig verkligen smidigt. Ja, så Bernt i Lund får högsta betyg av mig för hur de bemötte misstaget som var gjort.

Åsa D
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leverans och bra kvalité

Gun F
Skrev om Bernt i Lund AB

Smidigt att handla och snabb leverans

Christine B
Skrev om Bernt i Lund AB

Köpte axelvaddar, fick det jag beställde inom rimlig tid

Maria E
Skrev om Bernt i Lund AB

Mycket bra att handla hos Bernt i Lund. Bra kvallite på alla varor! Köpte klädmönster och fingerborg, senaste gången. Snabb leverans.

Ingunn B
Skrev om Bernt i Lund AB

Bernt i Lund är en toppenbutik! Mycket bra sortiment och alltid lika trevligt bemötande.

Hege L
Skrev om Bernt i Lund AB

Flott utvalg av stoff. Jeg var på utkikk etter Liberty sist, og fant det og mye annet flott stoff. 🤩 Kjempeflott service. Jeg kommer nok igjen! Takk! 😃

Åsa K
Skrev om Bernt i Lund AB

Den beställda brodyren ser väldigt fin ut - har ännu inte hunnit använda den.

First-Name L
Skrev om Bernt i Lund AB

Jag uppskattar verkligen den trevliga, kunniga och snabba servicen jag fått. Det är lätt att ställa frågor och jag återkommer gärna som kund.

Magnus H
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabbt och smidigt att handla från Bernt i Lund.

Johan F
Skrev om Bernt i Lund AB

Har ingen uppfatning om företaget.

Päivi H
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leverans. Varan var som jag förväntade mig.

Denise L
Skrev om Bernt i Lund AB

Fick leveransen redan nästa dag. Jätte fint tyg som passade perfekt till mitt projekt!

Åsa H
Skrev om Bernt i Lund AB

Precis det jag behövde. Snabbt o smidigt!

Helena R
Skrev om Bernt i Lund AB

En överraskande innehållsrik butik som dessutom snabbt fixade så jag fick mina varor skickade med post.

Linnea K
Skrev om Bernt i Lund AB

Bra utbud, bra service. Roligt att hitta mönster från Svenska mönster.

Annelie G
Skrev om Bernt i Lund AB

Det var första gången jag bestälde där i från. Tyckte det gick ganska fort att få det jag bestälde.

Susanne L
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leverans. Bra mönster. Trevlig personlig hälsning på fakturan/ordersedeln. Väl packad!

Ebba L
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leverans av varan som motsvarade hur den presenterades i nätbutiken.

Birgitta L
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb service Leverans direkt hem i postlådan

Gunilla P
Skrev om Bernt i Lund AB

Bra utbud och mycket snabb leverans

Ingemo L
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb leverans på beställningen.

Märta N
Skrev om Bernt i Lund AB

Snabb att skicka varorna, perfekt!

Birgitta H
Skrev om Bernt i Lund AB

Ett fantastiskt klippbord men jag hade behövt veta att det väger 100 kilo…

Åsa L
Skrev om Bernt i Lund AB

Smidig beställning och leverans via posten.

Monika H
Skrev om Bernt i Lund AB

Lätt att hitta det jag sökte efter och enkelt att fixa mitt köp och snabb leverans 🤩 mycke nöjd med Hakspännena jag köpt, kan rekommendera er till andrs

Carina S
Skrev om Bernt i Lund AB

Mycket snabb leverans med en trevlig hälsning i paketet.