Snabb och personlig service, brett utbud av produkter. Här finns allt.
Bernt i Lund AB
Bernt i Lund har varit Lunds syspecialist sedan 1973. Hos oss hittar du tyger, tråd, sybehör och allt smått som ett sömnadsprojekt kräver. Vi är auktoriserade återförsäljare för Janome och Baby Lock med ett brett sortiment av symaskiner, overlocks, covermaskiner och broderimaskiner. Du är välkommen in och prova innan du bestämmer...
2173 omdömen om Bernt i Lund AB
Sedan starten hos Reco 2024
Snabbare leverans än det utlåvade
Skinnnålarna är precis så bra de bör vara!
Srort sortiment och snabb service😊
Snabb leverans, bra kvalitet. Nöjd med köpet.
Toppen. Bra pris. Snabb frakt. Rekommenderar.
Snabb leverans och bra sortiment.
Bra produkter och snabb service 👍🏻
Allt fungerade bra. Båda produkterna motsvarade beskrivningen.
Snabb leverans ,direkt till brevlåda
Snabb leverans och personligt bemötande. Produkten var av jättefin kvalitet!
Man vet att det är bra kvalitet och snabb leverans 👍
Bra sortiment och bra service!
Nöjd! Fick det jag beställde, säker leverans inom några dagar
Jag är helt nöjd med varorna jag köpte. Framför allt ehandelns beskrivningar gjorde köpet lätt och rätt.
Bra, enkelt att handla och fin kvalitet på tyget! Även snabb leverans
Bra utbud av det man kan behöva för sömnad. Trevlig service.
Bra produkt Snabb leverans Mycket bra
Jag köpte Sashiko nålar och garn.Lätt att beställa. Snabb leverans! Svenskt företag. Rekommenderas!
Tack, leveransen var jag nöjd med men tyvärr var Prym klisterbandet 20 mm värdelöst då klisterremsan och skyddspappret inte höll ihop vilket gjorde det väldigt svårt att försöka värma fast de bägge. Det fanns ingen vidhäftning mellan klisterremsan och skyddspappret.
Snabb leverans , bra priser & bra utbud
Snabb leverans. Bra utbud. 🌸🌸🌸🌸
Bra och snabb service! Toppen kvalitet på tyget jag köpte. Jag är så nöjd!
Bra, snabbt och enkelt att handla.
Snabb leverans och bra kommunikation vid kontakt. Bra service! Tack!!
Superbra, allt fungerade utmärkt
Fungerat mycket bra när jag köpt bomullsband.
Bra webbutik, lätt att söka och beställa produkter. Mycket snabb leverans
Mycket positiv, snabb leverans. Mycket snyggt att välja bland.
Snabb leverans, bra priser. Mycket nöjd!
Bra på alla sätt! Har oftast det jag behöver i syväg. Snabb leverans dessutom.
Enkelt att beställa och kom omgående på posten
Snabb och kunnig support som lösta problemet när nålskruvarna inte passade.
Fick snabbt det jag beställde med en trevlig personlig hälsning. Uppskattades. Har inte stor erfarenhet av företaget men verkar ha ett bättre sortiment än många andra. I vart fallpassar det mig.
Bra leverans tid samt som uppnått det kvalitet de lovat på beskrivningen.
Rätt varor levererades jättesnabbt!
Supernöjd och snabb leverans!!!
Jag har inte fått det jag beställde.
Hej Helena. Du har valt att du vill hämta beställningen i vår butik. Ordern packades den 3e juni och väntar fortfarande på att bli hämtad
Väldigt nöjd!! Beställde en stor bunt småsaker och allt var perfekt. Bra packat och glad att jag kunde välja att få paketet till ombud. Jag har inte behövt kontakta kundtjänst/motsvarande så kan inte berätta om den biten. Jag plannerar att köpa mer saker från dom :)
Snabbt och bra. Jag är nöjdmed allt. Varan levererades snabbt.
Hade svårigheter att få tag på större förpackning av rå kallpressad linolja men det fixade ni utan problem!
Utbudet var ganska bra och jag fann vad jag sökte. Snabb och bra leverans
En mycket välsorterad butik!!! Och så får man sina varor snabbt. Toppen helt enkelt!
Snabb leverans av varorna. Toppen.......................
Snabb och smidig leverans. Köpte resårsnodd som blir mycket användbar. Tack så mycket!
Snabb och smidig leverans!
Snabb leverans. Köpte synålar
Handlat vid ett tillfälle på webb shoppen, allt funkade bra, inget att klaga på! Följer Instagram kontot pga information.
Toppen! Bra grejer, smidigt, billigt!
ni hade det jag sökte och snabb leverans