Låga priser, bra produkter, snabba leveranser !
Bernt i Lund AB
Bernt i Lund har varit Lunds syspecialist sedan 1973. Hos oss hittar du tyger, tråd, sybehör och allt smått som ett sömnadsprojekt kräver. Vi är auktoriserade återförsäljare för Janome och Baby Lock med ett brett sortiment av symaskiner, overlocks, covermaskiner och broderimaskiner. Du är välkommen in och prova innan du bestämmer...
2048 omdömen om Bernt i Lund AB
Sedan starten hos Reco 2024
Gjort beställning av mönster på nätet. Snabb och korrekt service.
Ursnabb leverans Stort sortiment.
En bra tygsax till ett ok pris och bra långa knappnålar
Jag beställde ett mönster via nätet och det kom till min brevlåda bara efter några dagar. Snabbt och lätt.
Bra produkter, snabb behandling av order. Bra priser och bra fraktalternativ. Jag är lika nöjd vid varje köp!
Perfekt! Tyget var som önskat och bra uppdaterad leverans
Fantastisk hjälp av personalen
Letade material för japanskt hantverk och Bernt i lund har ett bra utbud. Leverans och kvalitet av produkterna är utmärkt. Jag är nöjd med mitt köp och kommer säkert handla där igen. Rekommenderar starkt!
Snabbt och mycket bra sidenband. Kommer att göra flera inköp. Tack
Bra vara och snabb leverans! Nöjd med inköpet.
Snabb leverans, dragkedjan är bytt👍
Jättefint tyg, snabb leverans.
Bra/trevlig känsla! Snabb leverans!
Snabb leverans, lätt att beställa, bara massa +++
Toppen bra! Gick snabbt med leverans
Mycket bra. Snabb leverans. Klänningen är snart klar.
Snabb leverans! Armbågslapparna motsvarade mina förväntningar.
Ganska höga priser men snabb service och bra produkter.
Snabb och bra leverans. Produkterna motsvarade beskrivningen!
Bernt i Lund har alltid gett bra råd och hjälp när jag har mailat dem med frågor. De har bra utbud och rimliga priser. Har aldrig haft något att anmärka på.
Snabbt leverans och trevlig service
Proffsig och personlig hjälp mycket nöjd
Snabb leverans och bra service!
Toppen! ___________________________________________________
Rask levering og jeg er nøyd med kjøpet !
Bra sortiment av sybehör. Jättesnabb leverans. Köpet fungerade perfekt!
Mycket nöjd och snabb leverans
Varan motsvarande mitt behov Smidig och bra leverans
Snabb och pålitlig leverans. Bra pris. Bra kvalitet.
Det är så fint att bemötas med generositet, vänlighet och professionalism. Bra varor. Tack för hjälpen när det blev fel.
Snabbt svar när man frågade om något. Snabbt leveranstid.
Trevligt bemötande och bra produkter
Nöjd med varorna.Snabb leverans.
Snabb leverans. Har inte använt nålarna ännu så jag kan inte lämna någon synpunkt.
Snabb behandling av ordern. Produkt överensstämde med vad jag beställde. Smidigt.
Att kunna hitta delar till en äldre Husqvarna symaskin är fantastiskt värdefullt. Snabb frakt direkt till brevlådan , Tusen Tack!
Smidigt och lätt att beställa och att betala. Bra leveranstid.
Mycket bra service. Trevliga vid kontakt. Mycket snabb leverans och fina produkter.
Hittar ofta varor som jag inte hittar på andra ställen. Många varor som är speciella och som man behöver då och då om man syr mycket. Aldrig problem med leverans eller betalning. Rekommenderas.
Lätt att beställa, bra produktbeskrivning, snabb leverans.
Jätteduktig och snabb leverantör
Bra service, snabb leverans. Bernt i Lund alltid brs
Fantastisk service. Tack för att ni ringde upp mig för att bolla alternativ då vissa saker jag beställt var slut. Det löste sig jättebra
Snabb service. Beställde ena dagen och nästa var paketet framme. Nöjd med produkt också
Snabba i kontakten, bra information, håller vad de lovar och har en personlig ton vid kontakt. De känns trygga och professionella!
Otroligt snabb leverans och bra utbud
Är bara nöjd. Mycket bra service och snabb leverans. Kan varmt rekommendera att handla där.
Snabb leverans medan jag fortfarande var inspirerad
Fungerade toppen med snabb leverans!