Bra produkter o snabb hantering, så nöjd med allt.
Bernt i Lund AB
Bernt i Lund är din pålitliga symaskinsförsäljare och expert på symaskinsservice samt sytillbehör. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa symaskiner, från enklare modeller för nybörjare till mer avancerade maskiner för proffs. Hos oss får du även hjälp med service av din symaskin och finner sytillbehör till alla typer...
1902 omdömen om Bernt i Lund AB
Sedan starten hos Reco 2024
Snabb service alltid nöjd,trevliga att ha och göra med.Pia
Bra produkt och snabb leverans.
Snabbt och tryggt
Enkelt att beställa, tydlig info om mått & material!
Fina produkter och väldigt snabb leverans!
En av de få firmor som säljer persiennsnören i storlek 1 mm och rekordsnabb leverans, jag är helnöjd!
Allt var utmärkt!! Jag är mycket nöjd! Tack!
Inga problem! Rekommenderas absolut!
Bra överskådlig hemsida och enkelt att beställa. Snabb leverans! Kan varmt rekommendera att köpa härifrån.
Det gick lätt att hitta det jag sökte👌. Och leveransen gick snabbt och bra att den levererades i mitt brevinkast så att jag inte behövde gå till något utlämningsställe. Önskar er en fin vårdag🌸
Snabbt ,smidigt och billigt Tack
Smidigt och snabb leverans, varan har super kvalitet.
Otroligt snabbt svar på vad jag behövde och sen snabb leverans 👍
Bra snabb service då jag beställt på nätet. Kunnig personal vid frågor.
Mycket behjälplig med att se till att jag fick den övermatare jag behövde till min Janome symaskin. Monixa
Såklart mitt eget fel att jag inte läser tydligt nog att man köper 0.5/m i taget och inte 1/m i taget. Jag är säkert inte den enda som gör detta felet.
Alltid smidiga att ha att göra med och snabba leveranser.
Snabb leverans och bra kvalité.
Bra service. Nöjd med mina fina knappar. Snabb leverans.
Snabb leverans och fina varor!
Fick det jag beställde, snabb leverans, bara plus👍🏼
Lätt att beställa och snabb leverans
Bra och snabbt leverens, produkten rejäl
My experience has been very positive. The delivery was smooth and even a bit quicker than expected. I also appreciated a personalized note from the company. Unfortunately there have been a mistake in the order. The 677 DMC mouline was put instead of E677 (metallic) which has difference in both the shade and the price.
Snabb leverans av det jag beställt. Kan tänka mig att skicka efter fler gånger från dem
Det var första gången jag handlade. Det var smidigt och rimlig leveranstid
Mycket bra! Enkelt att hitta på sidan och beställs. Snabb leverans uppskattas mycket. 👍👍👍
Ville få råd om symaskin som födelsedagspresent. Jag fick råd o demonstration av olika maskiner o tyckte, att jag fick gott om tid. Seriöst o bra. Jag köpte en maskin som visades. Rekommenderar affären.
Ingenting att klaga på. Kom fram snabbt och min fru var nöjd med saxen.
Väldigtt bra och snabb och fint!
Snabb leverans och bra varor som motsvarade beskrivningen .
Jag blev mycket nöjd. Jag blev nöjd med det jag beställde
Köpte ett blixtlås som motsvarar beskrivningen på nätet. Passade perfekt till mitt stickprojekt , en herrtröja. Svårt att få tag i blixtlås I min stad . Blev snabb och smidig leverans. Mycke nöjd med köpet. Vera
Det blir alldeles för lite tyg och tillbehör. Inga garn länge. Det finns nästan bara symaskiner nu... Tråkigt
Hej Tatiana och tack för din recension. Vi har sålt ut lite gamla tyger och tillbehör för att göra plats för nytt som är på väg in. Det är inte säkert att vi kommer ha exakt lika många, men det kommer vara i mycket bättre kvalitet. Vi vill inrikta butiken mer till de som älskar att sy. Där ingår symaskiner, tyger, mönster, tillbehör, knappar, med mera. Vi har tagit bort en del tillbehör som vi tycker generellt har mer inriktning åt de som vill laga utan att sy, pyssel, presenter, eller och andra kreativa inriktningar än...
Alldeles utmärkt! Snabb leverans - perfekt vara.
Snabb och bra leverans som motsvarade bilderna.
Bra service och bra verktyg/material
Toppen, gällande alla moment! Återkommer gärna:)
Fint bemötande, lösningsorienterade. Bra kommunikation. Bara bäst 👍🏻
Lätt att hitta på nätet, lätt att hitta varorna som fanns. Jag köpte ett blixtlås till en jacka, passade perfekt. Återkommer om jag behöver något annat
Det var lätt att beställa och leveransen var snabb. Produkten har bra "tumgrepp" .
Verkar vara väldigt bra service! Har bara beställt därifrån en gång, men då fick jag en färdigträdd och förmodligen funktionstestad symaskin.
Allt fungerade bra o det jag beställde var också 😊
Tack för en snabb leverans av det jag beställde
Skickade en fråga på mail som jag snabbt fick svar på. Snabb leverans och varan var till belåtenhet
Snabb leverans och precis vad jag förväntade mig. Tack
Bara bra … handlat vid ett tillfälle.. fick mina varor.. allt va bra… nöjd..Innan jag beställde ringde jag och hade en del frågor (ang.sashiko ) .. Hade ett trevligt samtal med en kvinna hos er… fick svar på de frågor jag hade… Ja nöjd..
När vi väl fick kontakt på telefon upplevde jag hög kompetens. Krånglade med leverans - löstes perfekt! Fick symaskinen hemkörd
Snabb leverans, stort sortiment, bra priser