Lätt att beställa och suveränt snabba att leverera. Tygerna är precis som de är beskrivna både i färg och form.
Bernt i Lund AB
Bernt i Lund har varit Lunds syspecialist sedan 1973. Hos oss hittar du tyger, tråd, sybehör och allt smått som ett sömnadsprojekt kräver. Vi är auktoriserade återförsäljare för Janome och Baby Lock med ett brett sortiment av symaskiner, overlocks, covermaskiner och broderimaskiner. Du är välkommen in och prova innan du bestämmer...
2483 omdömen om Bernt i Lund AB
Sedan starten hos Reco 2024
Fin service och stort sortiment. Finns alltid något att shoppa med hem.
Super bra bemötande. Snabb leverans trots att vara var slut i lager.
Jag letade knappar och det var väldigt lätt att hitta det jag ville ha. Väldigt snabba med leveransen, beställde ena dagen och dagen efter hade jag knapparna i brevlådan.
Bra sortiment, känns som en gammeldags sybehörsbutik fast på nätet!
Handlade sidenband i plommon. Leveransen var snabb o bra
Alltid bra leverans och kommunikation. Varorna är av fin kvalitet.
Snabb leverans, super att kunna köpa till matchande tråd till sin produkt.
Snabb leverans och tyget enligt förväntan.
Tydliga hemsidor, lätt att se och läsa beskrivning av produkter. Snabb leverans av beställning.
Enkelt att handla, snabba leveranser och bra kundservice!
Snabb leverans och bra sortiment.
Bra sida med bra produkter och snabb leverans.
Bra varor snabb leverans. God service
Det var min man som köpte 2 dragkedjor till vår dotters jacka. Vi hade tidigare köpt en kedja på selfmade. Hon är kemikalie intolerant pga postcovid. Han var nöjd. Min dotter hittade ingen helt perfekt dragkedja. Vänligen Gunvor
Jag behövde band att sätta på mina nya handdukar o det hade dom, fick hämta påmitt upphämtningställe o sen varvet bara att sy på
Bra upplevelse allt fungerade jättebra!
En sybehörs affär med allt även till gamla symaskiner
Jag är väldigt nöjd med produkterna jag beställde, leverans och bemötande. Det känns som att butiken hade ett bra sortiment, en produkt hittade jag inte någon annanstans till vettigt pris.
Snabb leverans och liten extra gåva
Lätt att beställa. Snabb leverans, ska bli roligt att sy
Det var enkelt att handla ….till slut, vid det tillfället som jag var in på hemsidan var det strul med betalningen. Trots strulet så tycker jag att det var smidigt och vilken snabb leverans sen! Toppklass👍
Mycket nöjd med mitt köp och den service jag fått av Bernt i Lund! Rekommenderas!
.snabb o bra leverans. Inga konstigheter.
Bra. Inget att klaga på. Snabb leverans.
Perfekt utbud och snabb leverans. Mycket nöjd!
Bra mönster. Snabb leverans. Bra mailkontakt
Trevlig butik med rymliga och välordnade lokaler, där sortimentet är tydligt uppdelat i olika områden. Proffsig och kunnig personal som är hjälpsam och lyhörd, även när man bara är nyfiken på olika symaskiner och vill titta och fråga utan att känna någon köppress. Jag uppskattar särskilt att man får bra och ärlig information om både billigare och dyrare märken, utifrån vad man faktiskt söker och behöver. Även webbsidan är bra och lätt att hitta på, med snabba leveranser. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera butiken! Mvh Lola
Bra sortiment, snabb service. Blev uppringd och tillfrågad när en vara tagit slut men skulle komma in igen ett par dagar senare, ifall jag hade tid att vänta in den eller ej.
Bra varor. Bra service. Motsvarar förväntningar.
Jätte bra service och snabba leveranser 👍
Snabb och bra service samt bra utbud
Köpte en delbar lång dragkedja, bra pris och snabb leverans. Kommer att handla hos er igen när behovet finns! Inger
Varan var exakt det jag ville ha samt snabb leverans, tack.
Bra varor och bra service, lätt att hämta i butiken.
Snabb leverans och bra kundservice så
Prisvärt och snabb leverans! Tack så mycket!
Snabba med leveranser och trevliga! Alltid!
Snabbservice och väldigt vackra knappar. Mycket nöjd.
Jag har beställt ett mönster. Hanteringen var mycket skyndsam och bra. Tycker om att titta på den reklam som kommer. Den kan leda till inspiration. Med vänlig hälsning,/ Lena Ahl
Jag köpte sashikonålar och garn. Beställningen gick smidigt och leveransen var snabb.
Vara stämde bra överens med bild och beskrivning!!
Snabb leverans, bra varor. Utmärkt kvalite.
Fick det jag beställde och det gick hyfsat snabbt
Fick det jag beställde på kortast möjliga tid
Alltid god service både vid nätbeställning och i butik!
Hög kvalitet på allt från sybehör till tyger och leverans
Bra service. Snabba leveranser och mycket kunnig personal '
Bra service, inga problem att rätta till när en order blivit lite fel, det är mer värt än det mesta. Personlig service.
Snabb leverans 🚚 och bra kvalité 👍