Allt var bra! Som man förväntat sig 👍
Bernt i Lund AB
Bernt i Lund är din pålitliga symaskinsförsäljare och expert på symaskinsservice samt sytillbehör. Vi erbjuder ett brett sortiment av högkvalitativa symaskiner, från enklare modeller för nybörjare till mer avancerade maskiner för proffs. Hos oss får du även hjälp med service av din symaskin och finner sytillbehör till alla typer...
1759 omdömen om Bernt i Lund AB
Sedan starten hos Reco 2024
Snabbt, enkelt och utan problem...
Bra kvalitet och snabb leverans.
Mycket bra bemötande av personal!
Mycket bra Fick ordern dagen efter Är mycket nöjd
Snabb leverans på precis det jag ville ha
Den här lilla beställningen som jag gjorde gick fort och lätt. På bara några dagar låg den i min låda. På följesedeln fanns ett litet handskrivet tack för beställningen och det gav det lilla extra.
Helt okej. Snabb leverans. Bra att få det hemlevererat.
Så glad att hitta Bernt på nätet då jag inte hade möjlighet att ta mig till Lund. Bra service, råd och guidning även digitalt - precis som i butik. Strålande!
Enkelt och snabbt att hitta det men ska och handla. Konkurrenskraftiga fraktpriset och fantastiskt snabbt levererat hem till brevlådan. Det blir full pott.
Fick besked efter ett par dagar om att det jag behövde hade kommit in, beställningen expedierades snabbt. Tyvärr fattades en sak, mailade direkt och fick två dagar senare. Bra sortiment för syintresserade!
De leverade vad jag beställde omgående 😊
Snabb leverans. Utmärkt kvalitet.
Beställde några trådrullar. Fick trådrullar. Tack :)
Hur var det att handla av Bernt i Lund AB? <--- Det gick smidigt, jag sökte efter en produkt och kunde välja den. Vilka förväntningar hade ni och hur levde Bernt i Lund AB upp till dem? <-- Jag förväntade mig att få produkten, och jag fick den. Sammanfatta din upplevelse och beskriv gärna vad du köpte för vara eller tjänst. <-- Min upplevelse var att jag behövde ett spänne och jag fick det spännet.
Mycket bra 👍. Köpte fyllning till grytlappar mm. Rimligt pris och snabb leverans. Kommer handla där igen 🥰
Snabb service, fin kvalitet och tygerna motsvarade mina förväntningar.
Bra beskrivning av symaskinerna vilket gjorde det enkelt att välja rätt för mina behov. Supersnabb leverans också!
Smidigt, smart och snabb leverans! Enkelt helt enkelt!
Stort sortiment och snabb leverans
Bra priser och grejer och snabb levetans
Jag har bara bra upplevelse både med packet jag beställde och ni har lagat min gamla symaskin en gång! Ha en trevlig helg!
De skickade fel varor, men fixade det genom att skicka ersättning kostnadsfritt
Väldigt snabb leverans . Packades dagen efter och skickades .
Tacksam för den snabba leveransen
Snabbt och bra med beställning och leverans. Utmärkt material. Så gulligt med den personliga hälsningen på följesedeln. Nöjd kund!
Snabb leverans och inget krånligt betalsätt👍
Det funkade bra! Tog lite lång tid, men hade ju lång väg från start innan det var hos mig! Allt kom och var som det skulle! Tack!
Snabbt och informativt, bra bemötande
Snabb leverans. Lätt att beställa på hemsidan.
Jag är nöjd med mitt köp. Snabb service. Behöver jag sy grejer eller tyg så kommer jag att handla där igen.
Mycket bra,bra kontakt om hur varan har för status.
Bra sortiment och snabba leveranser !
Supersnabb leverans direkt hem i brevlådan! Stort tack för det, bra priser och kvalitet.
Smidigt att hitta rätt i webbutiken och snabb leverans 👍🏻
Jag fick det jag beställde och det jag beställde var bra. Det jag beställde blev först restat trots att det såg ut att finnas i lager men det tog inte så lång tid extra så det var ok.
Det var lätt och handla,snabb leverans och bra kvalitet. Rekommenderar.
Jag sökte ett spänne till livrem och som vanligt hade Bernt i Lund precis vad jag behövde. Jag beställde och det skickades direkt.
Efter mycket sökande på webben, hittade jag sashikotråd och nålar på en svensk hemsida - Bernt i Lund.
Enkelt att beställa via hemsidan. Otroligt snabb leverans. Allt motsvarade förväntningarna. Bara plus - jag kommer beställa härifrån igen!
Jättesmidigt. Visste inte vart jag skulle vända mig för att hitta svarta handdukshållarband, men här fanns de!
Väldigt Bra! Snabb leverans! Jag kommer säkert åter.
Snabbt och bra leverans dessutom bra pris
Bra produkter, alltid korrekt beställning och snyggt packat. Väldigt nöjd!
Anlände supersnabbt och fick allt jag hade beställt samt ett sött meddelande som tackade för att jag handlat! ❤️ kommer beställa igen för tygerna var superfina.
Varorna motsvarade mina förväntningar. Fakturan var tydlig. Bara bra!
Bra hemsida , snabb leverans ! Tyget såg ut att vara i fin kvalité ! Jätte nöjd
Beställde tyg och det gick fort och var exakt som bilden på webben
Allt funkade helt ok .........
Bra varor och snabba leveranser hyfsade priser