Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företag74 omdömen om Besiktningsföretaget AB
skrev om Besiktningsföretaget AB
Mycket nöjda. Strålande genomfört. Trevliga, noggranna, kompetenta. Väl dokumenterat. Över förväntan. Tack!
skrev om Besiktningsföretaget AB
Svarade snabbt och smidiga och proffsiga 👍🏻
skrev om Besiktningsföretaget AB
Trevligt bemötande från företaget. Däremot tog det längre tid än utlovat att få protokollet.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Supertrevlig karl. Snabb och smidig kontakt.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Statusbesiktning på kolonistuga - Professionellt bemötande och utförande, tog sig tid för frågor och förklarade, fick sedan en bra och proffsig sammanställning över allt. Rekommenderas 😊
skrev om Besiktningsföretaget AB
Kunne vært noen litt mer utfyllende beskrivelser av risker og generelt i utlåtandet :-) Helt supert utover det.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Mycket trevligt bemötande och positivt m kvinnlig besiktningsperson (jenny) som var extremt trevlig
skrev om Besiktningsföretaget AB
Jag köpte en besiktning och företaget har gett vänligt bemötande och motsvarat mina förväntningar
skrev om Besiktningsföretaget AB
Slutbesiktning: Ombyggnad - tillbyggnad.
Ett mycket trevligt och informativt möte.
Visade stor kunskap vid besiktningen.
Rekommenderas.👍👍👍 -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Bra bemötande, löste mitt problem med kort varsel.
Snabbt svar på telefon.
Bra bemötande av besiktningsman +++++ -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Bra bemötande, snabb service.
Köpte säljarbesiktning + fuktmätning -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Trevliga och lätta att ha att göra med. Gav ett proffsigt intryck från första samtalet och beskrev på ett transparent sätt vad dom tillhandahöll för tjänst och på vilka villkor. När dom var på plats och gjorde besiktningen av taket var dom mycket professionella och ingav stort förtroende. Jag är mycket nöjd och skulle definitivt använda mig av dom igen!
skrev om Besiktningsföretaget AB
Tydlig information innan besök. Noggrann och väl genomförd besiktning med efterföljande protokoll.
skrev om Besiktningsföretaget AB
1. Det var lätt att hitta företaget på Nätet.
2. Jag fick ett mycket vänligt och konstruktivt bemötande då jag sökte kontakt, och därpå avtalade om en Besiktning.
3. Besiktning utfördes på just det sätt som hade utlovats.
4. Besiktningsrapport kom med email inom den tid som hade utlovats.
5. Besiktningsrapporten var omfattande och innehållsrik, och har gett det slags vägledning som jag sökte.
Uppföljningssamtal borde emellertid ha avtalats och inplanerats. -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Tyckte informationen var lite oklar när man ringde och frågade angående vissa specifika frågor om en besiktning från förr
skrev om Besiktningsföretaget AB
väldigt dålig och ytlig besiktning. Inga detaljer kollades upp. I stället tal om luftvärmepump och träd i närheten av huset. Jag har haft problem med byggföretaget och visste att det finns en mängd fel men som privatperson är det inte så lätt att ha koll.
Trodde at beställd besiktning skulle kolla ordentligt. Besiktningen tog c:a 1,5 timme!!! -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Trevligt bemötande och ett snabbt och effektivt utfört uppdrag. Rekommenderas!
skrev om Besiktningsföretaget AB
Mycket bra besiktningsman som på ett snabbt och professionellt sätt gjorde energibesiktningen. Dessutom var han trevlig
Mycket nöjd -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Bra utfört arbete. Lyssnade in info från mig
skrev om Besiktningsföretaget AB
Everything went very well. Professional, nice and friendly contact.
Maybe one advise is for to reach more people, you could have documentation bilingual. There are write many people who don't speak Swedish so would be good with documents and leaflets in English too.
I didn't have a problem really but you might have some customer that would turn the service down due to that.
All in all am happy with everything.
Thank you! -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Jätte kunnig och mycket vänligt bemötande!
skrev om Besiktningsföretaget AB
Bra bemötande av kundtjänst och av besiktningsman. Genomgången av fastigheten var professionell och tydlig.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Trevliga och enkla att ha att göra med, kunniga och noggranna i sitt utlåtande.
skrev om Besiktningsföretaget AB
En besiktning av vårt nyköpta hus.
Otroligt snabba, det enda företaget som kunde ställa upp på så kort varsel.
Trevlig och noggrann besiktningsman, som lyssnade och tog in våra frågor och var väldigt noggrann att vända sig till oss som anställare och inte till säljarna av huset eller mäklaren.
Heller ingenting i protokollet som han inte redan hade tagit upp med oss redan på plats.
Bara positiv upplevelse med företaget! 👍 -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Bra bemötande. Vi gick igenom allt tillsammans på husbesiktningen. Han var noggrann men tyckte undersökningen av yttertak var lite lite. Men i övrigt bra. Mvh/ Birgitta ohlson
skrev om Besiktningsföretaget AB
Ett mycket professionellt och förtroendegivande bemötande.
Eftersom vi hade anlitat företaget tidigare och vi var då också väldigt nöjda.
Dessutom var det Jörgen Brädde vid bägge besiktningstillfällena, vilket vi är väldigt tacksamma för.
Med vänliga hälsningar
Annika o Olle Ponnert -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Fick jättebra hjälp med överlåtelsebesiktning med väldigt kort varsel inför husköp. Tack Jenny Segerström för proffsig hjälp!
skrev om Besiktningsföretaget AB
Bra bemötande och noggrann överlåtelse- besiktning
skrev om Besiktningsföretaget AB
Toppen, tycker allt fungerar perfekt. Enkelt att komma i kontakt med och kunniga personer i andra änden av telefonen.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Det fungerade bra trots att besiktningsmannen var dåligt påläst om huset som skulle kollas.
Hade inte tagit del av tidigare statusbesiktning. . -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Mycket bra . Professionell person som var noggrann.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Beställde genom mäklarfirma en energideklaration. Blev kontaktad av Besiktningsföretaget AB. Besiktningen genomfördes samma dag som företaget kontaktade mig. Fantastiskt och mycket flexibelt bemötande då jag var i tidsnöd! Uppdraget genomfördes snabbt, och professionellt. Goda energispartips gavs också. Går inte att vara annat än helt nöjd!
skrev om Besiktningsföretaget AB
Utfördes slutbesiktning tak.Proffsig personal,världsklass.Topp betyg.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Snabba svar, bra service och professionellt utfört arbete
skrev om Besiktningsföretaget AB
Strålande!! Perfekt bemötande och noggranna!
skrev om Besiktningsföretaget AB
Bemötande och service (snabbt svar på frågor) har varit jättebra, men jag är besviken på vad besiktningsmannen kunde utföra. Jag har beskrivit att jag varit orolig för konstruktionen, och uppfattat att jag genom besiktningen skulle kunna få hjälp med den bedömningen, men då hänvisar besiktningsmannen till att kontakt med konstruktör. Det önskar jag att jag hade fått veta innan.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Mycket bra service och trevlig personal
skrev om Besiktningsföretaget AB
Trevligt bemötande och professionell besiktning! Nöjd!
Hej
Tack för denna gång.
Ett fel är det tog tid att få protokoll
Mvh -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Beställde areamätning och energideklaration. snabbt svar på förfrågan, men felräknad area på biarea, som borde fångats upp i en rimlighetsbedömning. Nu fick vi påtala felet, vilket medförde att biarean ökade med 13 m2.
Hej Pia,
Besiktningsföretaget AB
Tack för ditt omdöme. Jag har tittat igenom ditt ärende och ber givetvis om ursäkt att det blev fel i ärendet och att du drabbades av detta. Skulle det vara så att du vill tala med oss ytterligare är du alltid välkommen att ringa till oss på 010-1820250 och fråga efter mig.
//David -
Brf körde OVK.
Överlag bra återkoppling men blev lite stökigt med fakturor till höger och vänster via mejl.
Överlag bra. -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Lätt att prata med och riktiga problemlösare.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Snabbt, flexibelt och proffsig hantering från beställning till husbesiktning förutom en mindre lyckad vidarebefordan av inskickade dokument.
Överträffade mina förväntningar. Mycket kunnig och trevlig besiktningsman -
Besiktning av vindsutrymme
Ett bra utfört arbete med utmärkt dokumentation av nuläget o med förslag till förbättringar
Besiktningsmannen får TEN POINTS -
Villabesiktning
Grundligt gjord och personen som var här gav ett positivt intryck. -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Mycket professionellt utförande och trevligt bemötande.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Jag ha blivit bra bemötat
Mina förväntningar ha blivit bra
Vi bokade en tid för husbesiktning efter renovering -
skrev om Besiktningsföretaget AB
Mycket professionellt utfört. Mycket noga inspektion av objektet där dolda fel upptäcktes. Mycket nöjd.
skrev om Besiktningsföretaget AB
Profsigt, personligt och tryggt, antagligen bästa besiktningsinsatsen jag varit med om!
skrev om Besiktningsföretaget AB
Uppdraget var att göra en slutbesiktning av tak. Proffsigt bemötande, noggrann, tydlig och bra dialog på plats.
Rekommenderar verkligen att anlita besiktningsföretaget AB.