Best of Basic - Frölunda Torg

Best of Basic - Frölunda Torg

www.bestofbasic.se
  • Badge2025
4.4

Best of Basic i Frölunda Torg är en butik med ett varierat utbud av kläder från fina varumärken. Vi tror starkt på att kläderna ska passa dig, inte att du ska passa kläderna. Därför har vi lagt stor vikt vid att ta fram fashionabla och bekväma plagg för alla olika kroppstyper. All vår personal utbildas fortlöpande i modeller,...

85 omdömen om Best of Basic - Frölunda Torg

Sedan starten hos Reco 2019

Bertil H
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Vänlig och trevlig personal. Vet precis vad som behövs Går gärna och handlar där!

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Bertil, Tack snälla för att du hör av dig och delar med dig av dina tankar. Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och uppskattar vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Helen B
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

En anledning till att jag besöker affären är att jag får hjälp att hitta lämpliga storlekar och kläder till mig. De är personliga och talar om vad jag passar i. Den servicen är det inte många affärer som erbjuder!

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Helen, Tack snälla för att du hör av dig och delar med dig av dina tankar – och för att du är kund hos oss! Vad roligt att höra att du uppskattar vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Madeleine L
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Fick väldigt bra hjälp och hittade vad jag ville ha

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Madeleine, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Marianne H
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Det var helt ok. Jag har handlat där många gånger och hittar för det mesta det jag vill ha.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Marianne, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Siv A
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Alltid bra bemötande av all personal! Får alltid bra service! Bra kläder för mogna kvinnor! Köper mina mesta kläder där!

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Siv, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Paula L
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Trevligt bemötande och mycket bra service. Provade en kofta för att se om storleken passade. De hade inte den färg jag ville ha ii affären men de kollade var den fanns och såg till att jag fick den hemskickad. Mycket bra😀

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Paula, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och kul att du uppskattar våran "hemsänt"-service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Jan-olof E
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jag har alltid varit nöjd med mitt bemötande på Best of Basic. Jag köpte ett par långbyxor nyligen, fick hjälp av expediten med råd och så vidare. Det verkar som andra kunder tycker likadant när man är i affären.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Jan-Olof, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss, hoppas du får mycket användning av dina nya byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ann-Charlotte T
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Otroligt bra kvalité och bra service.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Ann-Charlotte, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Margareta K
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Best of Basic / Frölunda torg och även butiken nära Centralstationen Gbg / har personal som ger gott bemötande och oftast är mycket kunniga. Butiken Frölunda torg är rymlig och ger plats så man ser varorna. Senaste besöket där fick jag hjälp att prova och köpa jeans och fick god hjälp. Fastän jag bor långt från Gbg reser jag till butiken för inköp av särskilt byxor.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Margareta, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och extra kul att du gillar våra byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Berit K
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra sortiment tycker att personalen kunde vara mer aktiva.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Berit, Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme! Tråkigt om du upplevt att du inte fått den hjälp du behövde! Hoppas vi får se dig igen i vår butik, så vi får chans att hjälpa dig att hitta det du söker! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva G
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra och användbart sortiment oc bra hjälp av personal.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ulla J
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Väldigt bra sortering av långbyxor och toppar

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Ulla, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och extra kul att du gillar våra byxor och toppar! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Desireé S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Trevlig personal. Sortiment i min smak.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Desireé, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och att du gillar vårt sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Birgitta C
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bästa butiken, jättetrevlig personal bästa servicen man kan tänka sig.och ett jättebra sortiment . Så jag är mycke nöjd som kund

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Birgitta, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anna K
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Personalen är trevlig och hjälpsam.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Anna, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lena H
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Blir alltid bemött på ett trevligt och professionellt sätt. Vet att jag alltid får hjälp när jag behöver det. Har aldrig gått därifrån och varit missnöjd.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Lena, Tack för du tagit dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du är nöjd med vårt bemötande och väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Cristina P
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Trevligt bemötande och bra hjälp.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Cristina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kerstin N
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Anser att jag blir väl bemött för det mesta. Har blivit lite dåligt bemött vid retur av ett plagg men senaste gången väl bemött. Jag tycker om sortimentet snygga kläder i min smak. Det är enda butiken jag inhandlar byxor och jeans i.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Kerstin, Tack för ditt fina omdöme! Vi ber om ursäkt om du upplever dåligt bemötande vid retur, det är inte vår mening. Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och extra kul att du gillar våra byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva J
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Otroligt fint bemötande Hjälpsamma på alla sätt Så snygga kläder,,, passar mig perfekt Kan inte gå förbi utan att gå in och alltid hittar ja nägonting

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och gillar våra kläder! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva A
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Hjälpsam personal Mycket att välja på Hittade vad jag letade efter

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och extra kul att du hittade det du sökte! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ingela Margret I
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Tycker Best of Basic på Frölunda är mycket bra .Har bra service o mycket trevliga .Jag åker långt för att komma till denna butik.Den får 10 st stjärnor av mig .

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Ingela, Tack för dina 10 st stjärnor!! Vi är så glada att du väljer att åka hela vägen till oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lisbeth A
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Hjälpsam och kunnig personal. Ibland lite för mycket tantstämpel på sortimentet för min smak. Men har köpt flera byxor som har blivit favoriter. Bra passform bra material.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Lisbeth, Tack för att du tar dig tid att skriva ett omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och extra kul att du gillar våra byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Monica S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Första ggn i butiken trevligt bemötande och hjälpsam personal. Köpte byxor och en blus.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Monica, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och kul att du hittade byxor och blus! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Christel J
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra utbud och trevligt bemötande.

Marita L
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jeans, blus och en blusjacka. Mycket trevlig personal som presenterade olika alternativ som skulle passa min stil. Förväntade mig kläder i god kvalitet, vilket det oxå visade sig vara. Efter avslutat köp hade jag en fin känsla av att jag fått kläder som jag skulle trivas i.

Marianne D
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Sist köpte jag en klänning och ett par byxor. Klänningen har jag fått mycket beröm för av omgivningen! I butiken är man mycket hjälpsamma. Man får tips och råd om något inte passar etc. När man provar kommer man med andra storlekar eller annan färg på plagget. Det känns inte som att man är i en butik utan hemma hos en väninna där man har ett ”klädparty”. Jag gillar Best of Basic. För yngre kvinnor kan den nog upplevas som tantig.Tänker då på topparna. Hälsningar Marianne

Ingrid S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Har varit stamkund i många år men tycker inte längre sortimentet är lika intressant. Det är inte tillräckligt varierat för min smak. För många ”blommiga” toppar. Och för många koftor. Personalen är jag inte heller lika nöjd med-mer påträngande i stil med att ”oh det passar så bra och är så fint ” oavsett vad jag prover. Det gillar jag inte då jag oftast vet vad jag vill ha och vilka kläder främst byxor som passar mig. Köp gärna in lite tuffare kläder och fler kjolar

Birgitta J

Jag köpte Rosner byxor Bra bemött

Eva Å
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Köpte en jacka på rea samt två tröjor. Trevlig och serviceinriktad personal som var uppmärksamma och hjälpsamma.

Ann J
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jag har köpt tröjor och byxor. Enda stället i stan där man kan få service och som dessutom har kläder för oss med olika former. Kläder av god kvalitet!

Anne-marie C
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jag hittade lite varor som jag gillade på rean! Som pensionär tycker jag att varorna är lite för dyra! Annars fin kollektion! Mycket stort klädintresse har jag! Handlar mycket numera i Spanien som jag vistas i på vintern

Birgitta W
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Mycket väl bemött! Köpte långbyxor som jag köpt flera gånger!

Lena L
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Köpte en tröja. Proffsig och trevlig expedit. Kommer gärna igen!

Margareta S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Hög kvalitet och lite personliga kläder. Mycket bra på byxor. Väldigt trevlig och hjälpsam personal.

Malin B
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Byxor, Brax Carola Positivt bemötande, med hjälpsam och rättfram personal som gav relevant hjälp och service

Anna-greta B
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Kunnig personal och trevligt bemötande. Bra sortiment och kvalitet.

Eira B
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Best of Basic är en affär som jag alltid besöker när jag är på Va Frölunda . Trevlig, hjälpsam personal. Mina långbyxor köper jag där, och på senaste rean hittade jag vackra toppar som jag använt flitigt och trivs med. En affär som har kläder för oss ”mogna” kvinnor.

Anne P
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Hittade, som alltid, snygga o bra sittande byxor o top o blus! Fantastisk personal som hittar rätt storlek snabbt o lätt o som springer o hämtar o byter färg o kommer med goda råd! Alltid leende o trevliga! Hittar alltid nåt jag vill ha!!

Gull-britt A
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra bemötande och kunnig personal.

Kerstin J
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jeans. Får alltid gott stöd vid köp vad gäller val av modell för bästa passform. Det gäller även andra typer av kläder. Återvänder gärna till denna butik isynnerhet för att köpa byxor.

Ingalill L
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Trevligt välkomnande och bemötande. Goda råd och tips. Informerade om vårens nyheter .

Ivi-mai S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Gillar kläder som jag kan använda länge. Är mycket nöjd med den hjälp jag får i butiken.

Gunel S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

två par jeans och två jumpers de senare på rea. Jag vet att jag kan lita på expediterna : hjälp med storlekar längd bredd mm och denna gången tom överskred mina förväntningar. FANTASTISK BUTIK I V Frölunda

Monica E
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Sökte långbyxor och fick ett bra bemötande. Mitt önskemål av märket fanns inte i lager men andra alternativ presenterades och jag hittade ett annat märke som uppfyllde mitt önskemål av färg, storlek och passform. Kommer att söka upp företaget i framtiden när aktuella behov uppstår. Vänliga hälsningar från Monica Dahlström Enyck, nöld kund

Inga- L
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Två par jeans, Toni. Proffsigt och omtänksamt. Precis vad jag behövde.

Britt-inger L
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Köpte byxor som jag var där för att handla. Positivt att man kan prova i lugn o ro utan att bli störd av personal.

Eva R
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Hade tänkt köpa en topp som jag sett på nätet. Blev helt nonchalerad av försäljaren, trots att det bara var några få kunder i affären.

Lamija S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Kunnig och trevlig personal, bar utbud, bra kvalitet

Gunilla E
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jag köpte ett par byxor, jag behöver den modell: Carola, som ni saluför. Har annars svårt att hitta byxor som passar min figur. Har köpt flera byxor hos er i denna modell och är nöjd med dem. Ni har många snygga plagg, men jag saknar de som är mer basplagg som ni hade förut: T-shirts etc. Ibland är ni lite väl dyra. Personalen är annars kunnig och man blir väl bemött.

Eva J
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra pris på två par byxor på rean