Best of Basic - Frölunda Torg

Best of Basic - Frölunda Torg

• Badge2025
4.5

Best of Basic i Frölunda Torg är en butik med ett varierat utbud av kläder från fina varumärken. Vi tror starkt på att kläderna ska passa dig, inte att du ska passa kläderna. Därför har vi lagt stor vikt vid att ta fram fashionabla och bekväma plagg för alla olika kroppstyper. All vår personal utbildas fortlöpande i modeller,...

154 omdömen om Best of Basic - Frölunda Torg

Sedan starten hos Reco 2019

Veronika M
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jag gillar varornas kvalité. Personalen är kunnig, trevlig och mycket hjälpsam.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Veronika, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Annika A
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra varor, trevligt bemötande och kunnig personal.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Annika, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Annika O
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Vid de 2 senaste besöken mkt god service av 2 olika expediter. Trevligt och proffsigt tack!

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Annika, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du uppskattar vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Maj-Britt T
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jag har blivit vänligt bemött vid varje tillfälle jag besökt butiken.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Maj-Britt, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Dana S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Proffsigt bemötandet och förslag.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Dana, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anne Christine F
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Personalen har alltid ett trevligt bemötande. Det finns en hel del av varor att välja. Saknar T-shirts med härliga mönster. Jag är på hugget när det är rea för den prisklassen passar mig bättre . De varor som jag har köpt är jag väldigt nöjd med.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Anne Christine, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Monica M
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra hjälp av personalen och stort utbud av varor .

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Monica, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vår personal och vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Barbro F
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Stort utbud, kunnig personal, bra pris oftast.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Barbro, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och vår personal! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Suzanne M
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Trevlig butik. Man får titta runt i ro och efter en stund är det alltid någon som frågar om fom kan hjälpa till. Fick fin hjälp när jag köpte en vinterjacka/kappa nyss.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Susanne, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vår butik och vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Christina W
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

En av era säljare tycker jag är väldigt bra. Hon hittar alltid rätt storlekar på byxor till mig även snygga blusar och annat som skulle passa mig i min stil, ger bra råd om mycket.Handlade mycket av henne när hon arbetade tidigare inne i stan.. Frölunda best of Basic har bra rymliga provhytter vilket jag uppskattar..

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Christina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lena Fritzell F
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Mitt senaste köp på Best of Basic på Frölunda Torg var ett par linnebyxor. Som alltid blev jag vänligt bemött och försäljerskan tog fram flera par möjliga byxor för mig. Jag uppskattar att ni har mitt favoritmärke vad gäller byxor, Brax, och köper alltid dem på Best of Basic. Vänlig hälsning Lena

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Lena, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Hoppas du skall få stor glädje av dina linnebyxor. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anna H
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jag fick mycket bra hjälp vid min inköpt. Det enda som jag tycker att rabbaten ska gälla längre inte bara ett år.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Anna, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva O
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Alltid tillmötesgående och hjälpsamma.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Eva, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Inger S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Fick bra hjälp utan att dom var påträngande. Hämtade olika storlekar. Är alltid nöjd med mina inköp här.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Inger, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Birgitta R

Trevlig och kunnig personal! Trevligt bemötande! Köpte senast en blus/tunika

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Birgitta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Gesa R
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra tillgänglighet, mycket trevlig hjälpsam personal, utmärkt utbud av för mig interessanta kläder

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Gesa, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kethy N
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Direkt erbjudande om hjälp . Jag går gärna själv och kollar först men bättre att få erbjudande om hjälp än att ignoreras som kund.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Kethy, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Sofia D
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Väldigt trevlig personal, fin miljö i butiken, lätt att hitta saker och få hjälp, bra utbud. Har de inte en vara inne hjälper de till att beställa hem den.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Sofia, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lars-göran J
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Alltid mycket duktig (och glad!) personal som hjälper till med storlekar, färger etc. Dessutom många bra märken -- en affär att trivas i!

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Lars-Göran, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Gunilla H
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jag ville prova ett par linnebyxor som jag visste fanns på rea. Bad expediten om råd och köpte byxorna. Gillar att handla på Best of Basic på Frölunda Torg då butiken har ett väldigt bra sortiment och allt är överskådligt presenterat.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Gunilla, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att höra att du gillar vårt sortiment! Hoppas du får stor glädje av dina linnebyxor! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Berit J
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Fick gå runt i lugn och ro och titta. Min man satt i en fåtölj utanför provrummet och språkade med en annan kunds man. Jättebra. Hittade ett rea plagg som passade i färg perfekt till byxorna jag hade på mig. Blev jättenöjd. Tycker Best of Basic är den bästa affären för kvinnor i min ålder (70) inte tantigt eller tråkigt. Mycket fina färger i tygen. Rund hals, inte slimmat och bra kvalitet. Tvättat mina plagg femtio gånger utan att det tar skada. Går även till affären i närheten av Domkyrkan.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Berit, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att vara din favoritbutik! Kul att höra att du gillar vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Birgitta K
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Trevlig personal o bra utbud, fina klänningar, jackor o byxor

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Birgitta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Stig H
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Jag blev bra bemött och fick bra service. Fick lagom hjälp att hitta rätt modell och färg. Dessutom fick jag hjälp att få hemsänt byxor som var slut i min storlek. Byxorna jag köpte verkar ha bra kvalite och sitter bra. Jag är nöjd.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Stig, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service och vårt sortiment! Hoppas du skall få stor glädje av dina byxor! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Mia S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Har varit kund i jättemånga år. Trevlig personal alltid väl mött. Är jättenöjd!

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Mia, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Pia L
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Best of Basic på Frölunda torg är min favoritbutik! Man blir alltid bemött av trevlig och hjälpsam personal! Oftast hittar man alltid något nytt klädesplagg. Bra utbud i härliga färger och god kvalité!

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Pia, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att vara din favoritbutik! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lena B
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Handlade i våras och fick full uppmärksamhet och en personal som gjorde allt för mig. Var där i somras och handlade och fick sköta mig helt själv. Ingen såg mig förutom när jag betalade mina varor. Det var inte så många kunder där men expediten fokuserade på de andra ( 2 stycken). Jag var nöjd med det jag hade hittat.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Lena, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad roligt att höra att du blev så fint omhändertagen vid ditt första besök, men samtidigt tråkigt att du inte kände dig lika sedd vid ditt andra. Vi tar med oss din feedback – alla våra kunder ska känna sig välkomna och uppmärksammade hos oss. Hoppas vi får chansen att ge dig en ännu bättre upplevelse nästa gång! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Inger S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Alltid nöjd har oftast något när jag är där

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Inger, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kerstin B
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra butik för att köpa byxor, t-shirts och koftor. Kläder att vara snygg i och som håller länge.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Kerstin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Saga H
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Positiv personal som ser vad jag tycker om ochbehöver

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Saga, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kristina R
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Ttevligt bemötande och hjälpsam personal

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Kristina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Inger K
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Personligt och vänligt bemötande,hjälp med att finna rätt plagg för mig.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Inger, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Carina B
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Trevlig och hjälpsam personal.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Carina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Annika C
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra service och trevlig personal

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Annika, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ann J
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra utbud och personlig service

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Ann, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anna-Maria B

Bra utbud, trevligt bemötande

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Anna-Maria, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Sissi C
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Trevligt och kunnig personal alla gånger

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Sissi, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva M
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Bra trevlig service! Inte fel att det var rea !

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anita S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Alltid roligt att besöka er, fina kläder och trevligt hjälpsam personal. Älskar Best of Basic min favorit butik .♥️

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Anita, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår personal! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Birgitta O
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Mycket bra sortiment och mycket bra personal !

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Birgitta, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Inga Lill E
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Mycket bra bemötande jag sökte något nytt hittade en blus och t-shirt tll bra pris Jag tycker inte om deras poängräkning handlari varberg på en mode för vuxna och där får man bonus på allt man köpt kommer på sms gäller 2-3mån på B fryser det inne om man inte bevakar det själv såman förlorar ....Bonus systemet tycker jag inte om ...

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Inga Lill, Tack för din fina kommentar – så roligt att du hittade både en blus och en t-shirt du blev nöjd med, och att du uppskattade bemötandet! Vi förstår att vårt bonussystem inte passar alla, och vi tar med oss dina synpunkter. Dina tankar är värdefulla för oss när vi ser över hur vi kan göra det både tydligare och enklare framöver. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Best of Basic

Ing-britt S

Översiktlig varupresentation Hjälpsam och trevlig personal Fin välordnad lokal

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Ing-britt, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva J
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Personalen uppmärksammar en när man kommer in och frågar vid ett flertal gånger om man behöver hjälp. De hjälper gärna till med rådgivning.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Agneta G
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Enligt mitt tycke, för lite personal. Endast en person som tjänstgjorde som jag kunde se.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Agneta, Tack för din feedback! Vi tar det till oss och ser löpande över vår bemanning för att ge bästa möjliga service. Varmt välkommen åter! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva O
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Alltid trevligt bemötande. Fantastisk service och hjälpsam personal.

Ulla N
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Trevlig affär med varor som passar mig. Trevlig personal

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Ulla, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service och vårat sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Britt-Marie H
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Alltid trevligt bemötande. Lätt att hitta i butiken. God kunskap. Fina kvalitet senaste inköp byxor.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Britt-Marie, Tack snälla för att du hör av dig och delar med dig av dina tankar. Vi är så glada att du uppskattar vår service och vårat sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Marie L
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Trevlig personal och fina kläder.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Marie, Tack snälla för att du hör av dig och delar med dig av dina tankar. Vi är så glada att du uppskattar vår service och vårat sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Inger C
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Snygga kläder bra kvalitetTrevlig personal

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Inger, Tack snälla för att du hör av dig och delar med dig av dina tankar. Vi är så glada att du gillar våra kläder och uppskattar vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Asta H
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Personalen är trevlig och hjälpsam.

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Asta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Maud S
Skrev om Best of Basic - Frölunda Torg

Vänligt bemötande, fint urval, bra priser

Svar från Best of Basic - Frölunda Torg

Hej Maud, Tack snälla för att du hör av dig och delar med dig av dina tankar. Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och uppskattar vårt sortiment och service! Med vänliga hälsningar Best of Basic