Jag blev bemött på ett helt korrekt sätt. Tyvärr var jag som kund påstridig vilket jag vill be om ursäkt för. Med vänlig hälsning! Margareta Hyltegren
Best of Basic - Korsgatan
Vi på Best of Basic på Korsgatan i Göteborg är experter på byxor! I butiken hittar du stilrena och bekväma plagg från utvalda varumärken som passar alla, oavsett siluett. Vi har ett av Sveriges största och bredaste utbud av byxor och jeans. Hos oss får du hjälp av kompetent personal som tar fram de perfekta byxorna för just...
144 omdömen om Best of Basic - Korsgatan
Sedan starten hos Reco 2019
Hej Margareta, Tack för din fina återkoppling! Det är inga problem alls – vi uppskattar att du hör av dig och att vi fick hjälpa till. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevlig personal, och mycket kompetent. Det behövs bara "ett getöga" innan de plockar fram ett plagg enligt önskemål, och som oftast är i rätt storlek. Jag förväntade mig också just detta, eftersom jag handlar där då och då när jag behöver ett nytt par jeans. (Dessutom brukar jag ibland följa min syster dit när hon är på besök i stan.) Vid det här besöket var det dock lite rörigt, kanske för att det var strax före stängning en lördag och en annan kund ville ha viss uppmärksamhet. Det tog ovanligt lång tid, men inte...
Hej Margareta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Ja lördagar innan stängning kan vara lite extra mycket för oss att göra, men hoppas du får stor glädje av dina nya byxor! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Fint bemötande o hjälp. Bra o varierat utbud i olika färger
Hej Elisabet, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra, lite trångt , lite begränsat utbud.
Hej Annika, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Ja, vår butik på Kungsgatan är lite mindre, så för att kunna erbjuda så mycket som möjligt kan den upplevas lite trång! Hoppas ändå att du skall hitta något som du gillar. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Jag blev välkomnad, fick bra service när jag köpte en kjol. Expediten hette visst Signe👍
Hej Mona, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt bemötande! Hoppas du får stor användning av din kjol. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Jag har alltid blivit bemött på bästa sätt. Man behöver knappt komma in genom dörren förrän de är framme och frågar vad de kan hjälpa till med . Best of Basic är en klädesbutik för vuxna kvinnor som söker kläder passande för oss lite äldre. Kläderna är inte tråkiga för det, många chica och trevliga byxor, klänningar, jumprar och jackor kan man hitta. Många härliga färger finns de i. Nästan alltid när jag går dit så kommer jag hem med ett nytt plagg. Expediterna ser vad man passar i och tar fram olika förslag. Jag...
Hej Gunilla, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Hoppas du får stor glädje av dina nya jeans och sjal! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevlig och hjälpsam personal.
Hej Karina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vår personal! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevlig personal, bra kvalite på all sortiment, helt ok priser.
Hej Ada, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Var senast där som hjälp till en gammal dam Hon provade många blusar och det tog tid och hon behövde mycket hjälp Personalen var oerhört service inriktade och hade änglatålamod Damen köpte två blusar som hon är mycket nöjd med Snygga och lättvättade alltså bra kvalitet
Hej Florence, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att ni valt vår butik för shopping och roligt att höra att ni blev nöjda med vårt bemötande och blusarna som köptes! Välkomna tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra utbud och fantastiskt service
Hej Anna-Maria, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service och vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Tittar in ibland vid tillfälle och just vid senaste tillfället var det rea och då gick jag igenom plaggen än mer noggrant och fann en mjuk fin tuff skinnjacka. Har varit på jakt efter en snygg skinnjacka men inte funnit någon. Men Personal på plats var trevlig och gav ett gott smakråd😊och kände mig bekräftad i mitt val. Överlag håller butiken god kvalitet på sina kläder. Kanske en prisnivå i överkant för mig. Har absolut inte ångrat köpet😁👌
Hej Gerd, Tack för att du tagit dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service och vårt sortiment! Kul att du hittade en skinnjacka hos oss, hoppas du får stor glädje av den! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Har bara varit i butiken en gång. Kläderna hängde så att det var lätt att se dem. Fick hjälp av expediten. Var mycket nöjd med mitt besök.
Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service och vår butik! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Snyggt och rent i affären. Lätt att hitta det man vill ha.
Hej Anita, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår butik! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevlig personal och bra utbud av byxor.
Hej Anette, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och kul att du gillar våra byxor! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevlig personal Alltid snygga och bra kläder Köpte en klänning
Hej Gerd, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service och vårt sortiment! Hoppas du får stor glädje av din nya klänning! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra bemötande o bra service . Nöjd
Hej Lisbeth, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Mitt första besök gav mersmak mycket fina kläder och trevligt bemötande. Jag köpte en kjol, topp och jacka. Kommer att återkomma
Hej Gun-britt, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service och vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Positivt bemötande och jag fick god hjälp.
Hej Kerstin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Uppfattar att jag får bra personlig hjälp, en stor anledning till att jag gärna handlar där. Stort utbud av byxor vilket är det jag oftast köper. Ibland även tröja. En av mina favoritaffärer som jag åker från Uddevalla för att besöka. Fortsätt vara så kundvänliga och ha så bra sortiment!!
Hej Ann-Marie, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service och vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Ett komplement - bra utbud av byxor!
Hej Marianne, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment av byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Vänligt, prydliga affär, hjälpsamma
Hej Lena, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår butik och vår personal! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevligt bemötande i kassan. Hade ingen direkt förväntan gick i spontant för att titta på en tröja. Hittade tröjan jag tidigare tittat på samt hittade flera andra fina plagg. Byxor, en vit blus och en kornblå blus. Jättenöjd.
Hej Britt-Marie, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Kul att du hittade flera fina plagg hos oss! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Det är fantastiskt att bli omhändertagen av ett proffs som ser hur kläderna sitter och kan komma med alternativ.
Hej Annika, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra och personligt bemötande. Fick utsökt hjälp att hitta ett par byxor som jag är väldigt nöjd med.
Hej Christina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Hoppas du skall få stor glädje av dina byxor! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevligt bemötande bra urval o bra kvalitet
Hej Christina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Blev bra bemött Köpte en kjol det var rea
Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt bemötande, hoppas du skall få stor glädje av din kjol! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Får väl motagande. Bra service. Lungt. Ingen stress
Hej Katarina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Har handlat vid två tillfällen nyligen, första gången väldigt trevligt bemött men fick inte utlovad rabatt. När jag gick tillbaka fick jag tjafsa mycket med två säljare innan jag fick rabatten. Jag köpte då ett par jeans och en kjol. Andra gången kände jag mig osedd och styvmoderligt behandlad, köpte en blus.
Hej Gunnel, Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att det blev krångel med rabatten och att du inte kände dig sedd vid ditt andra besök – så ska det förstås inte vara. Vi uppskattar din feedback och tar den med oss för att kunna bli bättre. Hoppas vi får chans att ge dig ett bättre bemötande nästa gång! Vänliga hälsningar Best of Basic
Bra hjälp och bemötande. Väldigt trångt i affären.
Hej Anna, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Proffsigt, hjälpsamt bemötande.
Hej Anita, Tack så mycket för dina fina ord! Vi strävar alltid efter att ge proffsigt och hjälpsamt bemötande. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Best Of Basic
Bra urval och hjälpsam personal
Hej Barbara, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Har i många år gillat att handla byxor på BoB, både i butik på Korsgatan och även på nätet, eftersom jag inte är Göteborgare. Stort urval på byxor och storlekar, kunnig personal och även läckra toppar att stoppa i kassen. Besökte butiken en fredag i april och fick, precis som alltid, ett härligt bemötande och detsamma hände en lördag i juni, då en top fick följa med hem och dessutom lämnade vi som var hungriga, butiken med några lunchtips. Tänk, att jag har aldrig lämnat denna butik missnöjd! Monica
Hej Monika, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service och hoppas du fått stor glädje och användning för dina nya plagg från oss!? Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Kunnig personal och mycket bra utbud av byxor!
Hej Evalotta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service och extra kul att du gillar våra byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Jag tycker om deras stora utbud av byxor och gillar storleken på affären. Jag köpte 2 par byxor. Flertalet av personalen är mycket vänliga o trevliga och kunniga.
Hej Christina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service och extra kul att du gillar våra byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Tyckte butiken var trevligare tidigare.
Hej Eva, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Tråkigt att du inte tycker att vår butik är lika trevlig längre! Hoppas att du ändå vill ge oss fler chanser? Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
För det mesta välkomnande och hjälpsam personal. Köper i princip alla byxor och många överdelar hos er på Korsgatan. Liten och behändig affär, där det är lätt att få en överblick.
Hej Christina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Tyvärr kan jag inte säga något positivt om Best of Basic! Köpte ett par vita byxor som vid tvätt färgade hela linningen brun från märket som sitter i linningen! Trodde självklart att de kunde ge med en skälig ersättning och jag kunde behålla byxan, ha något som skylde linningen! 10%…… ja tackar ja, fantastiskt! Men så är det ju… en nöjd kund berättar för vänner o bekanta och tyvärr så gör även en missnöjd kund detsamma och kommer inte tillbaka själv som kund! Lena i butiken har fullföljt sin plikter och har gjort vad hon har kunnat!-Tack!
Hej Birgitta, Tack för att du hörde av dig och delade din upplevelse. Enligt våra reklamationsrutiner, som följer reklamationsnämnden (ARN), behöver vi få in plagget fysiskt för att kunna göra en korrekt bedömning och eventuellt ta ärendet vidare med leverantören. I detta fall har vi endast fått bilder – och eftersom du också valt att behålla och angivit till oss att du vill använda byxorna, har vi inte haft möjlighet att hantera ärendet fullt ut. Trots det har vi erbjudit en kompensation på 10 % (150 kr) som en goodwillgest,...
Fick bra hjälp och fick ihop en fin kombination av plagg. Bra med ärlig smakhjälp.
Hej Monica, Tack snälla för att du hör av dig och delar med dig av dina tankar. Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och uppskattar vårt sortiment och service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Hade önskat att bemötande skulle vara bättre.
Hej Gunvor, Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det är verkligen tråkigt att höra att du inte känt dig så väl bemött som vi alltid strävar efter att våra kunder ska göra. Vi vill att varje besök hos oss ska kännas både trevligt och personligt. Vi hoppas att det du upplevde var ett enskilt tillfälle och att du vill ge oss en ny chans framöver – du är alltid varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Får alltid bra hjälp att hitta det jag söker. Har ett stort och bra urval av långbyxor och jeans. Hittar ofta kläder av de märken jag gillar. Alltid vänligt och trevligt bemötande från personalen.
Hej Eva, Tack snälla för att du hör av dig och delar med dig av dina tankar. Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och uppskattar vårt sortiment och service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Min storlek på Brax jeans var slut och hon ordnade att rätt storlek skickades från Stockholm. Det gick jättefort. Toppen!
Hej Sonja, Tack snälla för att du hör av dig och delar med dig av dina tankar. Vad skönt att höra att våran hemsänt-service fungerat bra! Hoppas du får mycket användning för dina nya jeans. Med vänliga hälsningar Best of Basic
Mycket bra bemötande från personalen och bra och mycket olika kläder.
Hej Christel, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer vår butik och uppskattar vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevligt bemötande. Kunnig när det gäller storlekar och sortimentet i affären. Första gången jag besökte affären köpte jag en dräkt. Ett impulsköp. Andra gången köpte jag en kofta.Då visste jag vart jag skulle gå. Dessa kläder är av klassiskt snitt men i vårens rosa färg. Tror att de kan användas många gånger. Anledningen till att jag gick in i affären var skyltningen. Färgglada och snygga kläder visades i fönstret. Kläder piggar upp och gör att man presterar lite bättre.
Hej Kristin, Tack för att du tagit dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Visst är det härligt med lite färgglada kläder? Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevlig expedit som hjälpte mig. Lagom stor och mysig butik. Lätt att hitta det jag sökte. köpte en fin tröja som jag använt några gånger. Tänker använda den mer i sommar.
Hej Ingrid, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och hoppas du får stor användning av din nya tröja! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevlig och duktig personal, som alltid kan hitta de rätta byxorna som sitter perfekt.
Hej Ulrika, Tack för ditt fina omdöme! Så kul att du gillar vår personal och våra byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra personal som är duktiga på bla byxor och ser vad som passar min form.
Hej Rose-Marie, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och så kul att du gillar våra byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic
era byxor är bäst. men saknar dock hängen för skärp på flera. får fin hjälp att finna byxor som passar mig.
Hej Angelica, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och extra kul att du gillar våra byxor! Vi skall framföra din åsikt angående hällor till våra leverantörer. Med vänliga hälsningar Best of Basic
Tycker om sortimentet har plagg som passar mig. Senaste köpet var kofta och byxor. Speciellt byxdortimentet är jätte bra med korta och långa ben.
Hej Eva, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och extra kul att du gillar våra byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Vänligt bemötande. Bra varit till vettiga priser.
Hej Maud, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Butiken är trevlig men trång. Personalen trevlig och hjälpsam. Jag köpt ett par byxor och en blus.
Hej Ingegerd, Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och ja, vår butik på Korsgatan är inte så stor, för att få plats med alla våra fina plagg blir det inte mycket yta kvar till provrummen tyvärr! Kul att du hittade byxor och en blus, hoppas du får stor glädje av dem. Med vänliga hälsningar Best of Basic