Best of Basic - Sollentuna Centrum

Best of Basic - Sollentuna Centrum

www.bestofbasic.se
  • Badge2025
4.6

Välkommen till Best of Basic i Sollentuna Centrum! På Best of Basic säljer vi kläder som passar kvinnan, inte kläder som kvinnan måste anpassa sig till. Våra kläder är stilrena och väldesignade, samtidigt som de passar alla kroppstyper. I vår butik hittar du kläder i hög kvalitet från ett flertal olika varumärken. Något som...

231 omdömen om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Sedan starten hos Reco 2019

Marie-Louise W
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Alltid bra personlig hjälp vid köp av byxor

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Marie-Louise, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar våra byxor och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lucia V
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra service,trevlig personal och bra erbjudande på mina favorit kläder!

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Lucia, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Birgitta E
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Jättebra och bra och hjälpsam personal

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Birgitta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vår butik och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Elham R
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Vackra varianter med bra kvalitiet och färggöada modeller. Enda utmanning är höga priser.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Elham, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ingegerd Gunnarsdotter S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Mycket bra damklädesaffär, speciellt för mig som kommit upp lite i ålder. Deras kläder faller mig i smaken och dessutom lätt att hitta storlekar efter olika kroppsstorlekar. Jättebra byxmodeller.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Ingegerd, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva W
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Det är hög kvalitet på tröjor,byxor,blusar med mera.Personalen är hjälpsamma.Jag tycker däremot att priserna är lite för höga på varorna.Bra med reor ibland.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Eva, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Visst är det toppen med lite REA i bland!? Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Tatjana K
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

En butik där man alltid hittar något för sig. Rekommenderar!

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Tatjana, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Nancy A
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Toppen affär. Den villviha var i Sollentuna Centrum. Köper alla ia byxor där. De bästa. Även jacoronfraför allt oika tröjr tak för att ni finns. Nancy Andersson

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Nancy, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Maria D

Finna kläder, toppen personal

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Maria, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Siv R
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Alltid bra hjälp av vänliga expediten.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Siv, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Birgitta L
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevligt bemötande men lite höga priser

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Bigitta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Meta S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra varor framförallt duktig personal som hjälper till Köper byxor och tröjor mest

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Meta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ingegerd S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Köpte 2 par jeans och en tröja/jacka Jättefin personal. Gjorde allt för hitta rätt modell, färg , storlek m m Mycket nöjd med mina köp och den servic jag fick. Toppen !

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Ingegerd, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service. Hoppas du skall få stor glädje av dina nya kläder! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Linda L
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Varierat utbud efter säsong samt hjälpsam personal.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Linda, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Karin B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Alltid serviceinriktad personal. Bra hjälp att hitta passande kläder och storlek. Snygga kläder och stort urval.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Karin, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva F
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Härlig affär med jättefin personal. Har köpt mycket fint där. Eva

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Eva, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Marina L
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

trevlig personal men jag behövde ingen hjälp då jag visste vad jag skulle köpa och det blev en klänning som jag är jätte nöjd med.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Marina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service, kul att du hittade en ny klänning hos oss! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lena B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Stort urval Bra kvalitet Fina kläder bra färger o lätt att kombinera Bra modeller även för tantfigurer Snyggt placerat i butiken Väldigt bra service o stor hjälpsamhet från personalen Borde ha butik även i Täby Centrum!

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Lena, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva L
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra kvalite och perfekta byxor för äldre damer trevlig betjäning

Eva L
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Utmärkt hjälp av personalen. Utmärkt sortiment.

Susanna H
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Proffsig personal som hittade de perfekta byxorna åt mig direkt, med matchande top och kavaj! Blev jättenöjd med hela outfiten, det var även 60 % rabatt på allt! Jag kan varmt rekommendera Best of Basics!

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Susanna, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår personal och vad kul att du hittade en ny outfit hos oss! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Marie S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bästa klädbutiken och bästa personalen!

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Marie, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår butik och vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Agneta H
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra kläder och trevligt bemötande!

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Agneta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Camilla B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra bemötande av personalen. Servisen var mycket god

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Camilla, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lill-Britt A
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Dyrt men god klass på kläderna.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Lill-Britt, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ing-Gerd R
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevligt och proffsigt bemötande. Hade inga andra förväntningar än just på detta. Affären har ett bra utbud som passar mig. Köpte en fin blus som var på REA.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Ing-Gerd, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lena C

Hjälpsam och trevlig personal

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Yvonne H
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Köpte två par sommarbyxor på rea som jag är mycket nöjd med.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Yvonne, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment! hoppas du får stor glädje av dina nya byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kristina K
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Välsorterad butik med trevlig och hjälpsam personal.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Kristina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Inger R
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Mycket nöjd personalen trevliga får hjälp när behov behövs. Tacksam för Er extrapris

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Inger, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Viktoria H
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Kvalitet i kläder och service. Gammaldags butik där personalen finns på plats för kunderna och har tid med dem.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Viktoria, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Crissa B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Fina kläder och utbud. Passar olika smaker och stilar. Handlar ofta där och rekommenderas varmt.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Crissa, Tack för ditt fina omdöme och rekommendationer! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Carina B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Jag blir alltid trevligt bemött. Jag gillar kläderna. Det är i stort sett den enda affär som jag köper kläder i. Fast jag tycker klänningarna är för långa. Jag vill ha klänningar som slutar över knäet och jag är bara ca 160 cm.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Carina, Stort tack för dina fina ord – det betyder mycket för oss att du trivs både med vårt bemötande och vårt sortiment. Vi förstår din synpunkt kring längden på klänningarna, och vi försöker alltid ha modeller som även passar oss som inte är så långa. Din feedback tar vi med oss i vårt inköpsarbete framåt. Varmt välkommen in snart igen! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Rurik A
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra kvalité och hjälpsam personal

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Rurik, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Claudia M
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevligt personal Fin miljö Men fast allt var på rea tycker jag iallafall var lite för dyrt fortfarande

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Claudia, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår butik! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Sigrid T
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevlig och hjälpsam personal. Passande byxstorlek för mig. Ganska stort sortiment. Ljus och trevlig lokal. Köpte 2 par byxor och 1 blus vid mitt senaste besök där. Mycket nöjd med Best of Basic i Sollentuna!

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Sigrid, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Christina L
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Senaste besöker mycket väl bemött. Tidigare dålig erfarenhet av personal, osedd., nonchalant, pekat istället för att visa trots få kunder.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Christina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gav oss en andra chans och besökte vår butik! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lena J
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bästa butiken för damkläder i Stockholm.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår butik! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Maria M
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Jag tycker att det är trist att inte få ta med den lilla hunden i centrumet. Det skulle vara trevligt att besöka er oftare eftersom er butik har de produkter som passar min smak, dessutom fiock jag ett trevligt bemötande av personalen. Sollentuna Centrum kan ha typ varuvagn där man kan sätta sin vovve. Då kan vi pensionärer besöka er oftare.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Maria, Tack snälla för dina fina ord om både vårt sortiment och vårt bemötande – det gläder oss verkligen att höra! Vi förstår också din synpunkt kring hundar i centrumet. Tyvärr är det allmänna regler i Sollentuna Centrum som vi som enskild butik inte kan påverka, men vi håller helt med om att det skulle vara trevligt med en lösning som gör det enklare för hundägare att besöka butikerna. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kerstin R
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Alltid vänligt bemötande. Man kan gå in i affären utan att köpa något specifikt men lika gärna, åka dit för man är ute efter något speciellt. Man kommer oftast ut med en påse, med bra kvalitets kläder och man har blivit bemöt på ett mycket trevligt viss.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Kerstin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Inger H
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevlig, kunnig personal som gör att du känner dig välkommen. De ser vilken storlek du behöver och vilka plagg som klär dig.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Inger, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Irina B

Bra service,kompetent personal

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Irina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Karin S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Jättefina kläder och bra reapriser!

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Karin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och våra priser! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lene B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

"Best of Basic" i Sollentuna Centrum är en affär som satser på bra bemötande och ger det lilla extra som bidrar till att kunden får en utmärkt upplevelse!

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Lene, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Tiina L
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hittar alltid något speciellt i denna affär och får bra hjälp av en trevlig personal.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Tiina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ulla E
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevliga och duktiga expediten mycket fint bemötande och ett stort sortering av fina kläder.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Ulla, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Gertrud K
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Mycket positiv till butiken och tar gärna T-banan från city ut till Sollentunad bara för att besöka Best of Basics. Fint sortiment och vänlig service.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Gertrud, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Rodica M
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Fina kläder. Alltid hittar nånting fint att köpa. Trevlig och kunnig personal som ger råd.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Rodica, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Christina E
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bad att butikschefen skulle återkomma till mig gällande ett köp i butiken eftersom man glömde ta bort larmet i byxorna vilket orsakade problem för mig när jag gav dem som present till min syster. Hon skulle ha dem på en fest men det fungerade ju inte eftersom min syster inte bor i Sthlm. Ingen hörde av sig.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Christina, Tack för att du hör av dig och berättar om det här. Det var olyckligt att larmet inte togs bort vid köpet och vi beklagar att detta. Att du dessutom inte blev kontaktad som utlovat är självklart inte okej, och vi ber om ursäkt för det. Vi vill gärna rätta till misstaget så smidigt som möjligt. Kontakta oss gärna i butiken igen, så får vi hitta en lösning. Tack för ditt tålamod, och vi hoppas få återupprätta ditt förtroende för oss. Vänliga hälsningar, Best of Basic

Margareta G
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Oftast bra men sist köpte jag shorts som luktade så mycket kemikalier. Kändes olustigt

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Margareta, Tack för att du delar med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss. Det är verkligen tråkigt att höra att shortsen du köpte hade en stark kemisk lukt, och vi förstår att det kändes olustigt. Vi vill självklart att alla produkter ska kännas fräscha och behagliga från start. Du får gärna vända dig till butiken du köpt shortsen, så vi får reda på vilka det gäller och kan föra detta vidare till leverantören av shortsen. Tack igen för att du hjälper oss bli bättre! Vänliga hälsningar, Med vänliga hälsningar Best of Basic