Best of Basic - Sollentuna Centrum

Best of Basic - Sollentuna Centrum

www.bestofbasic.se
  • BadgeTwoYears
4.6

Välkommen till Best of Basic i Sollentuna Centrum! På Best of Basic säljer vi kläder som passar kvinnan, inte kläder som kvinnan måste anpassa sig till. Våra kläder är stilrena och väldesignade, samtidigt som de passar alla kroppstyper. I vår butik hittar du kläder i hög kvalitet från ett flertal olika varumärken. Något som...

286 omdömen om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Sedan starten hos Reco 2019

Sari G
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Jag brukar handla på Best of Basic när jag behöver nya långbyxor. Bra modeller för mig. När de har rea brukar jag handla t ex en tröja eller en kavaj.

Ulla B

Trevligt bemötande, stort urval

Ann-Kristin E
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra tillmötesgående och bra sortiment.

Agneta M
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Blev bemöter med glädje och kunskap. Jag hade inga förväntningar för jag tycker att affären är dyr. Men nu var det rea och jag blev väldigt överraskad. Köpte två klänningar till priset av en av underbar personal

Leif R
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Stort utbud. Tack för att ni har öppnat i Helsingborg också.

Manijeh K
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Allt är på sin plats och sorterat efter färg, vilket gör det enklelt att snabbt hitta det man letar efter.

Kerstin H
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bemötande: trevligt, proffsigt Förväntningar: hoppades hitta något. Gjorde det. Nöjd med inköpet. Känns trevligt att komma in i butiken, avslappnat. Köpte en blus.

Agneta S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Fick bra hjälp att hitta rätt modell som passade min kropp.

Barbro F
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Välsorterad butik man hittar alltid något stt köpa.

Mary E
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Butiken känns helt okej men sticker inte riktigt ut jämfört med andra butiker. Stilen upplevs lite gammaldags och priserna känns något högre än i liknande butiker. Det skulle kunna bli trevligare med lite mer stämning i butiken, till exempel bakgrundsmusik eller en mer inspirerande presentation av kläderna.

Ulla-britt B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra grejer, trevlig personal.

Asnaketch Kumsa D
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra bemötande! bra qualitet kläder!

Margit N
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra sortiment till rimliga priser.

Tholsson M
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Kunnig personal som ger god hjälp att hitta plagg som passar kroppsformen. Sedan många år åker jag lång väg (från Hässelby)för att handla på Best of Basic.

Hedberg A
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevlig affär med hållbara kläder för alla åldrar !

Vuzwala K
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra bemötande! Man får ta sin tid att prova i lugn och ro. Personalen är hjälpsam och svarar gärna på frågor.

Sofia J
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevlig och hjälpsam personal och bra kvalitet på kläderna.

Ronak P
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Mycket bra kvalité på tyget, fina unika designer, och fina färgnyanser

Anita E
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra hjälp och stöd vid köp av byxor

Elisabeth B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Letat efter jeans i flera affärer utan att hitta traditionella jeans. Nu fann jag två par toppen jeans och en supersnygg långärmad överdel. Nu hade jag tur att det var rea och att det fanns passande storlekar. Personalen var så hjälpsamma och supertrevliga. Rekommenderar denna butik med kvantitets kläder och toppenpersonal.

Elisabet A
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Jag har alltid blivit trevligt och proffsigt bemött. För det mesta har jag alltid hittat byxor i rätt storlek och passform. När det gäller övriga utbudet kan det vara svårare. Fastän jag är tant själv och i rätt målgrupp hittar jag sällan något. Jag vill inte ha dessa stormönstrade klänningar, blusar och tröjor i konstig passform. Ta gärna in mer enfärgade varor och inte enbart i årets modefärger utan kanske mer klassiskt.

Reigun Thune H
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Alltid hjälpsamma och intresserade av mig som kund. Hittar alltid de byxor, som jag älskar - aldrig misstag - Tröjor av alla de slag behöver knappast prova kläderna - bara väljer , tar och betalar! Hyperbra!!!

Britt I
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Reorna är rejäla prissänkningar. Bra plagg i god kvalité.

Raza N
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra kvalitet och snälla personalen

Eva C
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Jag har handlat i butiken de senaste 6 åren. Numera är det inte min favorit butik. Den är stor o ljus men svår att hitta i. Det senaste storköpet fick jag dålig service. Handlade för >8000kr o fick betala för 6 kr för en påse!!! Dessutom bestod ”servicen” att visas med handen VAR spec str låg. Svårt att se var korta /längre tex byxor ligger. Då för tre år sedan var personalen ung o väldigt intresserad av varandra. Inte av kunderna. Väljer hellre affärer i stan numera där jag får den service jag önskar! Annars bra utbud av byxor o toppar.

Mia G
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevligt bemötande och god service av kunnig personal

Margoth F
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevlig och hjälpsam personal.

Kate S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Mycket trevlig och hjälpsam personal. Bra jeans, handlar mest byxor. Ganska dyrt.

Eva J
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevlig butik med fint sortiment! Köpte en snygg mörkblå slipover( märke Micha), som enligt uppgift består av 100% bomull. Det verkar inte stämma, eftersom den på mindre än en vecka blivit ” nopprig”… bomull brukar inte bli det. Besviken på detta men ej butiken i stort. Bor i Kalmar och kan inte så lätt gå och reklamera den.

Ingegerd B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevlig butik med kunnig personal. Härligt med färggranna kläder.

Lena S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra urval, bra märken, rimliga priser. Vänligt och kunnigt bemötande. Jag gillar den här affären!

Ingela A
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Blev väl bemött. Överskådlig butik, lätt att hitta det man söker. Ett sortiment som passar de flesta.

Tsegay E
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra bemötande och bra kvalitet kläder

Susanne T
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevlig hjälpsam personal. Dock hittade jag inte riktigt det jag sökte

Kerstin K
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Stort sortiment av varor av hög klass. Mycket hjälpsam och trevlig personal.

Anna R
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Köper byxor när det är 70% rea, passar jättebra på mig! Annars lite för ”tantigt”sortiment, vill ha blusar klänningar mm i ren bomull, ull eller linne, tycker inte om material som polyester och liknande. Önskar lite mer ungdomligt/tuffare sortiment/design. Mycket nöjd med utbudet av långbyxor!

Karin S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Fint sortiment med kvalitetskläder. Hjälpsamma expiditer och stort urval. Smygga modelker och många olika färger som lockar till köp.

Tomas S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

De är fantastiska vad gäller att hitta byxor som passar i model och storlek. Handlar bara byxor där!

Marina G
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Trevlig affär med trevlig personal

Margareta G
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Jag blev mycket väl bemött. Bra service. Jag förväntade mig kläder i glada färger och med många storlekar. Jag köpte ett par långbyxor som satt perfekt och hade precis den färg jag ville ha.Dessutom köpte jag två tröjor som jag ej hade planerat.

Fatme D
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Stor utbud, färgglada plagg samt bra kvalitet. Bästa erbjudanden på rean.

Maili L
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Jag blev vänligt bemött som alltid och fick hjälp att hitta rätt passform och prova kläder. Jag önskade att köpa nya byxor i vinter tyg och en blus eller tröja. Jag fick svar på mina frågor och kunde bestämma mig snabbt. Jag är mycket nöjd. Jag köpte byxor märket Winter dream Brax och en blus märket Soulmate.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Maili, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Hoppas du får stor glädje av dina nya byxor och blus. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ann R
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Första besöket,blev medlem 30% rabatt. Bra bemött fick förslag/provade på olika byxor. Köpte byxor o en jumper.Kommer troligtsvis tillbaka.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Ann, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du hittat till vår butik och extra kul att du hittade något du gillade! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Berit S
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Har alltid fått hjälp om jag behöver det. Bra sortiment .

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Berit, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Hellron B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra fick hjälp för aty köpa byxor

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Hellron, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Maria B
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra utbud och trevlig expedit!

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Maria, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lena V
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Bra bemötande, hjälpsam personal bra varor men högt prisläge. .

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Lena, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Vill tipsa om att vi just nu har rea på massor av produkter med fördelaktiga priser. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ingrid L
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Lagom stor affär, överskådligt, trevlig o hjälpsam personal, bara köpt två jackor där de senaste året, men mycket nöjd. Lite dyra kanske, men fick 20 % sist👍, men känns och upplevs, som god kvaltet

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Ingrid, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Gail E
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Mycket trevlig bemötande i Best of Basic i Sollentuna Centrum. Vad jag gillar mest av butiken är deras kollektioner av ” basic” mode och inte bara festliga kollektioner. Viktig att kunna hitta vardagskläder i Sollentuna.

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Gail, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Extra kul att du uppskattar vårt "vardagsmode". Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva F
Skrev om Best of Basic - Sollentuna Centrum

Jättetrevlig personal! Fick hjälp med klädval

Svar från Best of Basic - Sollentuna Centrum

Hej Eva, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vår personal! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic