Alltid bra personlig hjälp vid köp av byxor
Best of Basic - Sollentuna Centrum
Välkommen till Best of Basic i Sollentuna Centrum! På Best of Basic säljer vi kläder som passar kvinnan, inte kläder som kvinnan måste anpassa sig till. Våra kläder är stilrena och väldesignade, samtidigt som de passar alla kroppstyper. I vår butik hittar du kläder i hög kvalitet från ett flertal olika varumärken. Något som...
231 omdömen om Best of Basic - Sollentuna Centrum
Sedan starten hos Reco 2019
Hej Marie-Louise, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar våra byxor och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra service,trevlig personal och bra erbjudande på mina favorit kläder!
Hej Lucia, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Jättebra och bra och hjälpsam personal
Hej Birgitta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vår butik och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Vackra varianter med bra kvalitiet och färggöada modeller. Enda utmanning är höga priser.
Hej Elham, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Mycket bra damklädesaffär, speciellt för mig som kommit upp lite i ålder. Deras kläder faller mig i smaken och dessutom lätt att hitta storlekar efter olika kroppsstorlekar. Jättebra byxmodeller.
Hej Ingegerd, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Det är hög kvalitet på tröjor,byxor,blusar med mera.Personalen är hjälpsamma.Jag tycker däremot att priserna är lite för höga på varorna.Bra med reor ibland.
Hej Eva, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Visst är det toppen med lite REA i bland!? Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
En butik där man alltid hittar något för sig. Rekommenderar!
Hej Tatjana, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Toppen affär. Den villviha var i Sollentuna Centrum. Köper alla ia byxor där. De bästa. Även jacoronfraför allt oika tröjr tak för att ni finns. Nancy Andersson
Hej Nancy, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Finna kläder, toppen personal
Hej Maria, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Alltid bra hjälp av vänliga expediten.
Hej Siv, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevligt bemötande men lite höga priser
Hej Bigitta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra varor framförallt duktig personal som hjälper till Köper byxor och tröjor mest
Hej Meta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Köpte 2 par jeans och en tröja/jacka Jättefin personal. Gjorde allt för hitta rätt modell, färg , storlek m m Mycket nöjd med mina köp och den servic jag fick. Toppen !
Hej Ingegerd, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service. Hoppas du skall få stor glädje av dina nya kläder! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Varierat utbud efter säsong samt hjälpsam personal.
Hej Linda, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Alltid serviceinriktad personal. Bra hjälp att hitta passande kläder och storlek. Snygga kläder och stort urval.
Hej Karin, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Härlig affär med jättefin personal. Har köpt mycket fint där. Eva
Hej Eva, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
trevlig personal men jag behövde ingen hjälp då jag visste vad jag skulle köpa och det blev en klänning som jag är jätte nöjd med.
Hej Marina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service, kul att du hittade en ny klänning hos oss! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Stort urval Bra kvalitet Fina kläder bra färger o lätt att kombinera Bra modeller även för tantfigurer Snyggt placerat i butiken Väldigt bra service o stor hjälpsamhet från personalen Borde ha butik även i Täby Centrum!
Hej Lena, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra kvalite och perfekta byxor för äldre damer trevlig betjäning
Utmärkt hjälp av personalen. Utmärkt sortiment.
Proffsig personal som hittade de perfekta byxorna åt mig direkt, med matchande top och kavaj! Blev jättenöjd med hela outfiten, det var även 60 % rabatt på allt! Jag kan varmt rekommendera Best of Basics!
Hej Susanna, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår personal och vad kul att du hittade en ny outfit hos oss! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bästa klädbutiken och bästa personalen!
Hej Marie, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår butik och vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra kläder och trevligt bemötande!
Hej Agneta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra bemötande av personalen. Servisen var mycket god
Hej Camilla, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Dyrt men god klass på kläderna.
Hej Lill-Britt, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevligt och proffsigt bemötande. Hade inga andra förväntningar än just på detta. Affären har ett bra utbud som passar mig. Köpte en fin blus som var på REA.
Hej Ing-Gerd, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Hjälpsam och trevlig personal
Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Köpte två par sommarbyxor på rea som jag är mycket nöjd med.
Hej Yvonne, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment! hoppas du får stor glädje av dina nya byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Välsorterad butik med trevlig och hjälpsam personal.
Hej Kristina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Mycket nöjd personalen trevliga får hjälp när behov behövs. Tacksam för Er extrapris
Hej Inger, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Kvalitet i kläder och service. Gammaldags butik där personalen finns på plats för kunderna och har tid med dem.
Hej Viktoria, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Fina kläder och utbud. Passar olika smaker och stilar. Handlar ofta där och rekommenderas varmt.
Hej Crissa, Tack för ditt fina omdöme och rekommendationer! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Jag blir alltid trevligt bemött. Jag gillar kläderna. Det är i stort sett den enda affär som jag köper kläder i. Fast jag tycker klänningarna är för långa. Jag vill ha klänningar som slutar över knäet och jag är bara ca 160 cm.
Hej Carina, Stort tack för dina fina ord – det betyder mycket för oss att du trivs både med vårt bemötande och vårt sortiment. Vi förstår din synpunkt kring längden på klänningarna, och vi försöker alltid ha modeller som även passar oss som inte är så långa. Din feedback tar vi med oss i vårt inköpsarbete framåt. Varmt välkommen in snart igen! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra kvalité och hjälpsam personal
Hej Rurik, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevligt personal Fin miljö Men fast allt var på rea tycker jag iallafall var lite för dyrt fortfarande
Hej Claudia, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår butik! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevlig och hjälpsam personal. Passande byxstorlek för mig. Ganska stort sortiment. Ljus och trevlig lokal. Köpte 2 par byxor och 1 blus vid mitt senaste besök där. Mycket nöjd med Best of Basic i Sollentuna!
Hej Sigrid, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Senaste besöker mycket väl bemött. Tidigare dålig erfarenhet av personal, osedd., nonchalant, pekat istället för att visa trots få kunder.
Hej Christina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gav oss en andra chans och besökte vår butik! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bästa butiken för damkläder i Stockholm.
Hej Lena, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår butik! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Jag tycker att det är trist att inte få ta med den lilla hunden i centrumet. Det skulle vara trevligt att besöka er oftare eftersom er butik har de produkter som passar min smak, dessutom fiock jag ett trevligt bemötande av personalen. Sollentuna Centrum kan ha typ varuvagn där man kan sätta sin vovve. Då kan vi pensionärer besöka er oftare.
Hej Maria, Tack snälla för dina fina ord om både vårt sortiment och vårt bemötande – det gläder oss verkligen att höra! Vi förstår också din synpunkt kring hundar i centrumet. Tyvärr är det allmänna regler i Sollentuna Centrum som vi som enskild butik inte kan påverka, men vi håller helt med om att det skulle vara trevligt med en lösning som gör det enklare för hundägare att besöka butikerna. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Alltid vänligt bemötande. Man kan gå in i affären utan att köpa något specifikt men lika gärna, åka dit för man är ute efter något speciellt. Man kommer oftast ut med en påse, med bra kvalitets kläder och man har blivit bemöt på ett mycket trevligt viss.
Hej Kerstin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevlig, kunnig personal som gör att du känner dig välkommen. De ser vilken storlek du behöver och vilka plagg som klär dig.
Hej Inger, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bra service,kompetent personal
Hej Irina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Jättefina kläder och bra reapriser!
Hej Karin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och våra priser! Med vänliga hälsningar Best of Basic
"Best of Basic" i Sollentuna Centrum är en affär som satser på bra bemötande och ger det lilla extra som bidrar till att kunden får en utmärkt upplevelse!
Hej Lene, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Hittar alltid något speciellt i denna affär och får bra hjälp av en trevlig personal.
Hej Tiina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Trevliga och duktiga expediten mycket fint bemötande och ett stort sortering av fina kläder.
Hej Ulla, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Mycket positiv till butiken och tar gärna T-banan från city ut till Sollentunad bara för att besöka Best of Basics. Fint sortiment och vänlig service.
Hej Gertrud, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Fina kläder. Alltid hittar nånting fint att köpa. Trevlig och kunnig personal som ger råd.
Hej Rodica, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic
Bad att butikschefen skulle återkomma till mig gällande ett köp i butiken eftersom man glömde ta bort larmet i byxorna vilket orsakade problem för mig när jag gav dem som present till min syster. Hon skulle ha dem på en fest men det fungerade ju inte eftersom min syster inte bor i Sthlm. Ingen hörde av sig.
Hej Christina, Tack för att du hör av dig och berättar om det här. Det var olyckligt att larmet inte togs bort vid köpet och vi beklagar att detta. Att du dessutom inte blev kontaktad som utlovat är självklart inte okej, och vi ber om ursäkt för det. Vi vill gärna rätta till misstaget så smidigt som möjligt. Kontakta oss gärna i butiken igen, så får vi hitta en lösning. Tack för ditt tålamod, och vi hoppas få återupprätta ditt förtroende för oss. Vänliga hälsningar, Best of Basic
Oftast bra men sist köpte jag shorts som luktade så mycket kemikalier. Kändes olustigt
Hej Margareta, Tack för att du delar med dig av din upplevelse – det betyder mycket för oss. Det är verkligen tråkigt att höra att shortsen du köpte hade en stark kemisk lukt, och vi förstår att det kändes olustigt. Vi vill självklart att alla produkter ska kännas fräscha och behagliga från start. Du får gärna vända dig till butiken du köpt shortsen, så vi får reda på vilka det gäller och kan föra detta vidare till leverantören av shortsen. Tack igen för att du hjälper oss bli bättre! Vänliga hälsningar, Med vänliga hälsningar Best of Basic