Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

• Badge2025
4.5

Välkommen till Best of Basic och vår butik i Väla Centrum Helsingborg! Vi är en klädbutik med särskild expertis inom byxor och jeans. I vårt utbud hittar du väldesignade och bekväma kläder för alla olika kroppsformer. I butiken arbetar erfaren och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt byxor för just dig. Vi tar fram...

97 omdömen om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Ingela T
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Tack för all hjälp jag fick! Ville ha en top som skulle passa till en viss kofta. Inga problem, flera togs fram. Gick hem med två stycken plus en härlig halsduk.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Ingela, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du fick bra hjälp att hitta matchande toppar och halsduk! Hoppas du får mycket glädje av dem. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lilian M
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Bra affär, fina kläder, jättetrevlig personal

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Lilian, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vårt sortiment och vår personal. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Carina L
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Fick mycket bra hjälp och smakråd av personalen. Köpte en jättefin blus,som jag trivs superbra i. Kommer att handla fler gånger i er butik.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Carina, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du fick bra hjälp att hitta en blus! Hoppas du får mycket glädje av den. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Bo-Anders A
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Väldigt trevlig personal som hälsade och frågade om jag behövde hjälp vilket jag ville ha. Beskrev vad jag var ute efter och genast plockades två olika modeller fram på byxor som jag provade, Dock var de lite för korta och vips hade jag fått nya par som var längre. Det blev köp och jag är såå nöjd.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Bo-Anders, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du fick bra hjälp att hitta byxor! Hoppas du får mycket glädje av dem. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Elna J
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Jag letade efter ett par bruna byxor och hittade ett par perfekta. Kunnig och trevlig personal hjälpte mig så att det blev rätt längd.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Elna, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du fick bra hjälp att hitta ett par bruna byxor! Hoppas du får mycket glädje av dem. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kerstin I
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Bra kvalité, ganska dyrt men trevlig personal.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Kerstin, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du gillar vårt bemötande och vår personal! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Rosa M
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig bemöttande ,fina kläder.Köper mest på Rea.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Rosa, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du gillar vårt bemötande och vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Bitten Ä
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Min make handlade byxor åt mig. Han fick bra bemötande.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Bitten, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att din make fick ett bra bemötande och hoppas du får stor glädje av dina nya byxor! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ulla T
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Alltid vänlig och trevlig personal som visar att de finns för att hjälpa men som låter mig titta själv och sedan be om hjälp vilket jag uppskattar väldigt mycket. Kläderna är presenterade i butiken på ett tilltalande sätt i stor, fräsch och luftig lokal som gör shoppingen till ett nöje. Ett måste att gå in en runda varje gång jag passerar, finns det inget behov kan jag lätt skapa ett om det dyker upp något som känns ”som jag”.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Ulla, Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi blir verkligen glada att du uppskattar både vår personal och vårt sortiment. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Milanka A

Hej!!! Jag är glad att ni finns. Milanka

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Milanka, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar oss! Alltid varmt välkommen! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Margareta T
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hjälpsam och vänlig personal. Kunskapsmässigt inte riktigt som butiken i Sollentuna, där jag upplevt att personalen hade mer erfarenhet.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Margareta, Tack för ditt fina omdöme! Tack snälla för din feedback och för att du tar dig tid att dela din upplevelse! Vi är glada att du upplevde personalen som hjälpsam och vänlig. Vi tar också till oss av dina synpunkter och arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt team så att du alltid får den bästa servicen – oavsett vilken butik du besöker. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Margareta S
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Vänlig och kunnig personal. Hade inga speciella förväntningar men gjorde ett par fynd på rean. Trevlig och lugn atmosfär i butiken. Kände mig inte "tvingad" att handla.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Margareta, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ewa W
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Ett fantastiskt engagerat bemötandet.jag går med glädje dit igen.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du gillar vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lis-Britt M
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Mycket vänligt bemötande. Vad kan jag hjälpa dig med. Jag är intresserad av Kaschmir jumpern Linea. Alldeles nyinkommen, fick råd om färg. Sen också vilken storlek som passade bäst. Efter en del diskussioner kom vi fram till en som satt perfekt. Gick därifrån med en mycket användbar jumper många år framöver. Hälsningar Lis-Britt

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Lis-Britt, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vårt bemötande, hoppas du skall få stor användning av din cashmere-tröja! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kerstin K
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Mycket vänlig och kunnig personal. Hade stora förväntningar eftersom jag kände till butiken i Sollentuna. Jag köpte en blå tröja. Min väninna köpte flera plagg.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Kerstin, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vår personal! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Britt-Marie S
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Bra sortiment av byxor.Hjälpsam personal.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Britt-Marie, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar våra byxor och vårt bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Maria A
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Fina kläder i bra material och storlekar som passar mig bra. Praktiskt att butiken nu finns på Väla så jag kan gå in och prova de kläder som jag annars skulle beställa från samma butik på nätet.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Maria, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kristina Å
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig och kunnig personal. Bra och stort sortiment. Har köpt olika plagg vid flera tillfällen.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Kristina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ing-Mari E
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Mycket bra service och bra sortiment. Tyvärr har jag många mil till butiken, enda nackdelen.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Ing-Mari, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lisbeth L
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hjälpsam personal Köpt byxor, tröja (som inte var av bästa kvalité) Byxdress mm Pos. Upplevelse med personal som engagerar sig.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Lisbeth, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och service! Tråkigt att du inte var nöjd med kvaliteten på det du köpt, dock. Hoppas vi ändå får möjlighet att välkomna dig i vår butik igen och att du skall bli nöjd med kvaliteten! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lisbeth W
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Bra bemötande. Tycker om sortimentet. Köpte tröja från Micha och en kofta. Även köpt en klänning från Micha.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Lisbeth, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du gillar vårt sortiment och bemötande! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Monica V
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig och hjälpsam personal.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Monica, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kirsten W
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trivs väldigt bra, fint utbud, proffsig, trevlig personal. God service med att visa och föreslå kombinationer av plagg utan att vara påträngande, vilket resulterar i köp av flera plagg per gång.🤗

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Kirsten, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Gulsen C
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Jag köpte många plagg och de har högt kvalitet. Jag är jättenöjd med deras produkter. Tack för att ni finns ♥️

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Gulsen, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Monica S
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Mycket trevlig affär med fint bemötande!

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Monica, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Disa L
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Väldigt fin hjälp och service. Mycket trevlig petsonal.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Disa, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anette Reneé H
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Fina kläder, vi var 5 personer där och shoppade, ålder mellan 63-88. Alla fann något. Mycket stort utbud för alla. Trevlig personal.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Anette, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Kul att ALLA i sällskapet hittade något! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Birgitta L
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig lokal,trevlig personal, snygga kläder, god kvalitet. Allt i min smak!

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Birgitta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Stina R
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Enormt bra bemötande och väldigt serviceinriktad

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Stina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anita H
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hjälpsam och vänlig personal bra märkes varor lite höga priset

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Anita, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal och vårt sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Karin R
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Kläder med bra kvalitet. Passar även till äldre ( kan vara svårt att hitta i många andra affärer).Bra service. Snyggga men ändå inte för "tantiga". Gott om plats. Min favoritaffär.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Karin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Kul att vi blivit din favoritaffär! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Petra B
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Väldigt trevlig butik som jag aldrig besökt tidigare. Nu är jag inne ofta på er hemsida Super trevlig dam i kassan

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Petra, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår butik och personal! Kul att du besöker vår hemsida också! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anneli W
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Sökte efter ett par ljusa shorts och fick väldigt god hjälp med att hitta ett par i butiken . Mycket trevlig personal

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Anneli, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal! Kul att du hittade det du sökte hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva P
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Alltid lika trevlig personal o hjälpsam

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Sonja H

Gillar butiken, kläder som passar mig som är 70+

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Sonja, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Marie-Louise W
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Kunnig och trevlig personal som hjälper till att välja rätt kläder. Jag köper mina MAC-byxor hos dem. Har även köpt blusar, toppar och klänningar.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Marie-Louise, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Kul att du gillar våra byxor från MAC! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Agneta Christina G
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevligt bemötande och fint sortiment!!

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Agneta, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Christina Å
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Kläderna är prisvärda och av bra kvalitet, så jag hoppas butiken blir kvar på Väla!

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Christina, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vi vill gärna vara kvar i Väla centrum! Välkommen tillbaks! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ann-sofie Helena E
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig affär med bra utbud av kvalitetskläder. Personalen är hjälpsamma utan att vara för påflugna. Jag köpte 2 par byxor som jag är jättenöjd med. Kan rekommendera denna butik.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Ann-sofie, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Kul att du hittade byxor du gillar hos oss. Med vänliga hälsningar Best of Basic

Bibbi R
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevligt bemötande och bra utbud!

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Bibbi, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vårt sortiment och vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva N
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig personal. Hjälpsamma. Positiv upplevelse.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Eva, Tack för ditt fina omdöme! Så roligt att höra att du fått bra hjälp i vår butik! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Fatima D
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Fin butik och trevlig personal

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Fatima, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du gillar vår butik och vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Turid F
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Fin butikk, og god service. Besøker denne butikken hver gang jeg er på Vala.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Turid, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår butik och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Madeleine O
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Fin service och bemötande av personalen! Bra kvalitet på kläderna.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Madeleine, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anette T
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Mycket trevligt bemötande. Hjälpte till både med provning och att hitta lämpliga plagg. Kommer att besöka butiken fler gånger.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Anette, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Pia J
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Mycket bra trivs väldigt bra i affären o med personalen

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Pia, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du gillar vår butik och personal! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ulla J
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

min favorit handlar alla kläder där eller på er butik på nätet. trevlig personal

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Ulla, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ann-Marreth D
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Bra utbud och trevlig personal.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Ann-Margreth, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Marie-louise W
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig personal, hjälpsamma och tog hand om mig som kund. Visade modeller och hämtade andra modeller- storlekar medan jag var i provrummet. Vill gärna handla där då det verkar vara europeiska märken... Urvalet är stort och visst det kostar en del

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Marie-Louise, Stort tack för dina fina ord! Vad roligt att du kände dig väl omhändertagen hos oss – det betyder mycket. Vi är glada att du uppskattar både servicen, urvalet och våra europeiska märken. Varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar, Best of Basic

Mia A
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Mycket kläder att välja på men för dyrt tycker jag

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Mia, Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vårt utbud. Vi förstår att pris är viktigt och jobbar ständigt för att erbjuda god kvalitet till rätt värde. Hoppas vi ses igen! Vänliga hälsningar, Best of Basic