Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

• Badge2025
4.6

Välkommen till Best of Basic och vår butik i Väla Centrum Helsingborg! Vi är en klädbutik med särskild expertis inom byxor och jeans. I vårt utbud hittar du väldesignade och bekväma kläder för alla olika kroppsformer. I butiken arbetar erfaren och kunnig personal som hjälper dig att hitta rätt byxor för just dig. Vi tar fram...

19 omdömen om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Barbro K
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Jag har köpt 2 linneklänningar, 2 linneskjortor och en vinterjacka i ylle hos er. De flesta kläder som visas och säljs är alldeles för små för en 80-årig kvinna, 160 cm lång och en vikt på runt 70 kg.. Jag stör mig på mannekängerna, ni visar på hemsidan, som är långa och mycket smala. Ingen mannekäng ser ut som jag. De ser ut som 175 cm långa, kanske längre, och storlek XS eller S. Ni hade fått sälja mycket mer om, ni också hade mannekänger som ser ut som många kvinnor gör idag. I

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Barbro, Tack snälla för att du hör av dig och delar med dig av dina tankar – och för att du är kund hos oss! Vad roligt att höra att du hittat både klänningar, skjortor och jacka hos oss – det uppskattar vi verkligen. Vi förstår din synpunkt och du är inte ensam om att önska mer variation bland modellerna som visas på bilderna. Bilderna vi använder kommer oftast från de många olika leverantörer och varumärken vi erbjuder, vilket gör att vi inte alltid kan påverka hur modellerna ser ut eller presenteras. Vi önskar själva...

Maria F
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig och hjälpsam personal, luftig och överskådlig lokal., bra utbud av kläder. Jag känner mig alltid välkommen till Best of Basic på Väla centrum.

Karin L
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Bra service från expedit. Stort urval.

Inga J
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Vackra, kläder av god kvalitet, trevligt presenterade i butiken och framför allt en oerhört vänlig och trevlig personal - en butik jag gärna återvänder till!

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Inga, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och gillar kvaliteten på våra plagg! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ulla A
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevligt bemötande av personal ingen stress.. Min storlek fanns inte i butiken på Väla, koll på annan butik och den fanns, hemsänds till min hemadress. Något överraskad när jag öppnar en byxa som jag absolut inte köpt, så åter till Väla med paketet. Nu har jag tur att ny lev kommit av, så jag får den byxa som jag tänkt, ursäkt från personalen, den mänskliga faktorn!! Okej , men någon form av plåster på såren så att säga hade inte varit fel.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Ulla, Tack för att du tagit dig tid att skriva ett omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss, väldigt tråkigt att du fick fel byxor och vi ber åter igen om ursäkt. Hoppas att du skall få mycket glädje och användning för dina nya "rätta" byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Annicka B
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig personal som gärna hjälper till med storlek m m. Alltid trevligt bemötande.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Annicka, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och kul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Cecilia Å
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Köpte ett par gröna byxor som sitter bra och är jättesnygga. Tack vare personalen hittade jag snabbt det jag sökte.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Cecilia, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och kul att du är nöjd med ditt köp! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Cecilia M
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Alltid trevlig och intresserad personal. Duktiga på att ge förslag till helhetslösningar. Sådant uppskattas!

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Cecilia, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och kul att du är nöjd med vår service! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Marianne B
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Personlig och vänlig service.Lysnar aktivt och intresserad på kunden.Kommer med goda råd eller alternativ om så behövs.Går gärna dit!!

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Marianne, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ingela A
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig personal brett urval och hyfsade priser

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Ingela, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Elise S
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Mycket trevlig o hjälpsam personal 👍

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Elise, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kerstin S
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Mycket positivt bemött med nya förslag på byxor. Jag har långa ben och har svårt att hitta byxor som passar. Brukar köpa Brax Mary långa byxor som jag tycker passar perfekt. Nu köpte jag istället ett par Toni byxor som var lika långa.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Kerstin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och extra kul att du gillar våra byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kerstin L

Mycket bra 2 par byxor o 1 blus

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Kerstin, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och hoppas du får stor användning av dina byxor och blus! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Sari J
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Fantastisk personal, superbra hjälp. Mycket nöjd med mitt köp.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Sari, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och kul att du är nöjd med ditt köp! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Birgitta F
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig och hjälpsam personal. Mkt att välja pochera bra kvalitet på kläderna. Positiv upplevelse.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Birgitta, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och uppskattar vårt sortiment! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ing-Britt A
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Trevlig personal som gärna hjälper till med råd

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Ing-Britt, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och uppskattar våra råd! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lilian P
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Mycket bra personal. Fin service!

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Lilian, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Rut Berit Anne-marie O
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

alltid lika trevligt att gå in och handla hos Best of Basic på Väla. jag längtar alltid dit, det är en bra affär med bra sortiment för mig

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Anne-Marie, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ulla C
Skrev om Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Engagerade, trevliga och duktiga försäljare. Jag har köpt 2 par byxor nu under våren.

Svar från Best of Basic - Väla Centrum Helsingborg

Hej Ulla, Tack för ditt fina omdöme! Vi är så glada att du väljer att handla hos oss och extra kul att du gillar våra byxor! Med vänliga hälsningar Best of Basic