Bestofbasic.se

Bestofbasic.se

• BadgeSixYears
1 942
4.5

Välkommen till Best of Basic! Vi är varumärket som erbjuder kläder som passar kvinnan, inte som kvinnan måste anpassa sig till. Vi har butiker i Göteborg, Helsingborg och Stockholm, men du kan även handla smidigt online. Hos oss får du hjälp att hitta rätt passform och silhuett, både i butik och på distans. I vårt sortiment...

1942 omdömen om Bestofbasic.se

Sedan starten hos Reco 2019

Visar 1942 omdömen med 4.5 i snittbetyg
Ann-Charlotte O
Wrote about Bestofbasic.se

Kan bekvämt och enkelt handla de byxmärken jag använder.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Ann-Charlotte, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår service och extra kul att du gillar våra byxor. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Katarina W
Wrote about Bestofbasic.se

Jag fick det jag ville ha. Snabbt!

Svar från Bestofbasic.se

Hej Katarina, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår service. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Erika M
Wrote about Bestofbasic.se

Snabb leverans, perfekt passform, suverän kvalitet Erika

Svar från Bestofbasic.se

Hej Erika, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vårt sortiment och vår service. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Marianne H
Wrote about Bestofbasic.se

Hade länge tänkt gå in i affären. När det äntligen blev av, fick jag en kunnig och vänlig expedit som direkt hittade ett par byxor, Brax Shakira 34K. De passade direkt, utan någon som helst ändring. Äntligen! Jag är liten och har tidigare alltid behövt sy in eller lägga upp. Men inte nu. Dessutom är tyget winterdream skönt som en dröm.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Marianne, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår personal och vår service och extra kul att du hittade en byxmodell som du gillade. Hoppas du får mycket användning av dina nya byxor! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Berit S
Wrote about Bestofbasic.se

Snabb leverans och bra med fri retur.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Berit, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår service. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Malin B

snabb leverans, enkelt returflöde

Svar från Bestofbasic.se

Hej Malin, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår service. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Annamaria B
Wrote about Bestofbasic.se

Jag har handlat i butiken i Sollentuna i 20 år och har alltid varit väldigt nöjd med sortiment och service. På sistone har jag handlat on-line några ggr och leveransen är fantastiskt snabb och professionell.

Annamaria B och Best of Basic gillar detta
Svar från Bestofbasic.se

Hej Annamaria, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår personal och vår service. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Jeanette L
Wrote about Bestofbasic.se

Mycket lätt att beställa från Bestofbasic och snabb leverans Så vill man att det ska fungera Köpte en jacka Mapelina Brown XXL, pga att storleken var liten har normalt L-XL

Svar från Bestofbasic.se

Hej Jeanette, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår service. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ylva S

Tillhör de seriösa nätbutikerna. Bra

Svar från Bestofbasic.se

Hej Ylva, Tack för ditt fina omdöme! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kerstin S
Wrote about Bestofbasic.se

Leverans och byxa var toppen men jag klickade i fel storlek så nu får jag returnera. Toppen med en retursedel. Mvh Kerstin Svanqvidt

Svar från Bestofbasic.se

Hej Kerstin, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår service. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Gunilla H
Wrote about Bestofbasic.se

Bra variation av klädsortiment.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Gunilla, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Kul att höra att du uppskattar vårt sortiment. Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lilian K
Wrote about Bestofbasic.se

Bra att handla, men jag vill få fakturan med e-post. Har fått påpeka detta några gånger.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Lilian, Vi är så glada att du tycker det är bra att handla hos oss. Vår betallösning är SVEA, så det är av dem du får fakturan. Det bästa är att ladda ner deras app, så blir det betydligt enklare. Hör av dig till oss i fall du har vidare frågor. kundtjanst@bestofbasic.se Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Yvonne E
Wrote about Bestofbasic.se

Enkelt att beställa på nätet. Jag köpte en Micha jumper som jag är mycket nöjd med.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Yvonne, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du uppskattar vår service! Kul att du hittade en tröja hos oss. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Grita L
Wrote about Bestofbasic.se

Jag brukar handla hos Best of Basic ca 2-3 gånger per år i Sollentuna och hittar oftast det jag vill ha. Den här gången beställde jag på nätet 2 plagg men ska skicka tillbaka 1 st, som är inte vad jag väntade mig. Hur gör jag med betalningen? Betala jag endast för den delen jag behåller?

Svar från Bestofbasic.se

Hej Grita, Tack för din beställning och för att du väljer att handla hos oss. Du kan själv korrigera beloppet och bara betala för det du behåller, ( plus 40 kr för fraktkostnad). Annars justerar vi din betalning när du skickat tillbaka varan oavsett om du betalat med Swish, kort eller valt faktura. Återbetalningen/fakturajusteringen görs så snart vi behandlat din retur. Hör gärna av dig om du vill ha hjälp med något mer! kundtjanst@bestofbasic.se Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anna-Carin K
Wrote about Bestofbasic.se

Påtagligt ofta är varor slut fast de skall finnas enl webshopen Långsam hantering. En enkel leverans av EN vara har tagit nästa två veckor ! Det duger inte i dagens värld av betydligt snabbare hantering Enda anledning att handla är de fina märkena men som sagt uråldrigt sustem fö

Svar från Bestofbasic.se

Hej Anna-Carin, Tack för att du delar din upplevelse. Vi beklagar verkligen att hanteringen och lagersaldot inte fungerat som det ska – särskilt under perioder med hög belastning och rea, då vårt system ibland inte hinner synka i realtid. Vi arbetar aktivt med att förbättra både lagerprecision och leveranstider för att ge en smidigare upplevelse framöver. Tack för din ärliga feedback och för att du valt att handla hos oss. Med vänliga hälsningar Best of Basic

Jan N
Wrote about Bestofbasic.se

Jag var tidigare stamkund på välrenomerade Agassi herrmode i Sollentuna. Efter att ägaren pensionerat sig och lagt ner företaget har jag blivit stamkund på Best of Basic. Här har jag mött samma fina service och branschkännedom som hos Agassi. //Jan Nyström

Svar från Bestofbasic.se

Hej Jan, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår personal och vår service. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ghita J
Wrote about Bestofbasic.se

Det gick fort och lätt att handla och leveransen var snabb. Lite på gränsen högt pris dock på kappan jag köpte. Hoppas kvalitén är bra så att den håller minst 5 år.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Ghita, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår personal och vår service. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Marita K
Wrote about Bestofbasic.se

Bra o smidigt! Snabb leverans och möjlighet till retur!

Svar från Bestofbasic.se

Hej Marita, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår service. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Annacarin E
Wrote about Bestofbasic.se

Snabb leverans, snygg och skön skjorta

Svar från Bestofbasic.se

Hej Annacarin, Tack för ditt fina omdöme! Kul att höra att du uppskattar vår service. Hoppas du får mycket glädje av din skjorta. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Elisabeth T
Wrote about Bestofbasic.se

Snabb o bra leverans, exakt vad man kan förvänta sig.

Siv O
Wrote about Bestofbasic.se

Plagget kom dagen efter beställningen och uppfyllde mina förväntningar

Berit J
Wrote about Bestofbasic.se

Snabb leverans. Färg och storlek stämde med informationen.

Ehri H
Wrote about Bestofbasic.se

Tack !! Äntligen ett ställe som jag hittar byxor, utan att slippa lägga upp.

Inger J
Wrote about Bestofbasic.se

Enkelt att leta efter produkter på hemsidan. Snabb leverans.

Majlis J
Wrote about Bestofbasic.se

Bra och snabbt med hemleverans, då slipper man trängas i butiken med andra kunder och provrum. Köpte en blus.

Ulla L
Wrote about Bestofbasic.se

Blev så besviken och förvånad när jag öppnade mitt paket. Klänningen var så skrynklig och såg ut som om den hade legat ihopskrynklad i en påse en längre tid. Min erfarenhet av kläder från Micha är att de alltid ser väldigt snygga och eleganta ut. Även om det är rea-plagg så förväntar jag mig att de ska se ut som i nyskick. Jag returnerade klänningen i butik. Passade inte i storlek. Ub

Eva B
Wrote about Bestofbasic.se

Jag är mycket nöjd med den service jag får, både i butik och online.

Ann H
Wrote about Bestofbasic.se

Produkterna är bra men sökfunktionen är otymplig. Jag fick leta länge för att hitta vad jag sökte.

Inger M
Wrote about Bestofbasic.se

Jag beställer på webben och mest mitt favoritmärke Micha. Blir alltid nöjd med snabb leverans och beskrivningen av artikeln stämmer mycket bra. Rekommenderas varmt.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Inger, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar Michas produkter och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Eva S
Wrote about Bestofbasic.se

Nöjd kund konstaterar att leveransen var snabb och byxorna var mkt bra.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Eva, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar våra byxor och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Britt-Marie R
Wrote about Bestofbasic.se

Köper de flesta av mina kläder där.De har stort utbud och bra service.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Britt-Marie, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ingrid S
Wrote about Bestofbasic.se

Att handla på hemsidan är helt ok. Jag känner till de olika varumärkena sedan tidigare. Snabb leverans och lätt att returnera. Tycker däremot att fraktfritt borde gälla. Handlar sällan i butik. Känns inte trivsamt där.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Ingrid, Tack för din feedback och för att du delar dina erfarenheter med oss – det uppskattar vi verkligen. Vad roligt att du tycker att det är enkelt att handla via hemsidan och att leveransen fungerar smidigt. Tyvärr är vi tvungna att ta ut en mindre fraktavgift, som endast täcker en liten del av den verkliga kostnaden. Däremot är returer alltid gratis, eftersom vi vill att det ska kännas tryggt och enkelt att beställa hos oss. Hoppas att vi får glädjen att välkomna dig som kund många gånger framöver. Med vänliga hälsningar Best of Basic

Anita S
Wrote about Bestofbasic.se

Jag köpte en grön bomullskofta som kom hem till min dörr efter ca en vecka! Fick ett sms innan! Jag blev mycket nöjd med varan! Snygg passade perfekt!

Svar från Bestofbasic.se

Hej Anita, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du blev nöjd med din nya kofta! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Elisabeth J
Wrote about Bestofbasic.se

Fin vara, bekvämt få hem i brevlådan. Lätt att betala med svisch, o det gick snabbt att få varan. In front kläder passar mig bra

Svar från Bestofbasic.se

Hej Elisabeth, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Rut S
Wrote about Bestofbasic.se

Bra kvalitet och snabb leverans

Svar från Bestofbasic.se

Hej Rut, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Ingvar J
Wrote about Bestofbasic.se

Lätt att beställa och betala. Varan kom snabbt till min brevlåda. Fin produkt med god kvalitet.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Ingvar, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Liliam G
Wrote about Bestofbasic.se

Dåligt! Jag har inte fått hela min order och inget meddelande om varför, har försökt mejla varpå får meddelande att det inte går fram.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Liliam, Tack för din feedback. Vi ser att din order skickades den 9:e september och att du fick den vara som fanns i lager. Den andra varan du beställde tyvärr var slutsåld, och vi skickade information om detta till den e-postadress som angavs i beställningen samma dag. Det verkar som att adressen du angav vid order var felaktig, vilket är orsaken till att du inte fått vårt mail. Vi beklagar verkligen att detta inte nådde fram till dig och förstår att det orsakat förvirring. Vi hoppas att du blir nöjd med varan du har...

Siv R
Wrote about Bestofbasic.se

Bra utbud. Kvalite och lätt att handla. Smidig leverans.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Siv, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kerstin B
Wrote about Bestofbasic.se

Mycket nöjd med mina köp och leverans

Svar från Bestofbasic.se

Hej Kerstin, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kristiina H
Wrote about Bestofbasic.se

Mycket fint att välja på, snabb leverans ! Köpte en kjol och blev så glad, den är så snygg och jag är så nöjd!

Svar från Bestofbasic.se

Hej Kristiina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Fereshteh S
Wrote about Bestofbasic.se

Vid beställning av reavaror online betalade för varor som först kom leverans på alla och efter en minut de flesta varor var slutköpta och inte levererades. Direkt efter fick jag pengarna tillbaka. Jag hade räknat att online beställning fingerade men inte det var fallet. Jag skulle åtminstone ha fått nån sort av kompensation men inte det heller. Mvh Fereshteh Shojaei

Svar från Bestofbasic.se

Hej Fereshteh, Tack för ditt meddelande. Vi beklagar att flera av de reavaror du beställde tog slut i lager innan din order hann behandlas. Vid stora reor kan lagersaldot ibland uppdateras för sent när många beställer samtidigt. Summan har därför återbetalats direkt. Vi förstår att detta kan upplevas som frustrerande och tar med oss din feedback för att förbättra upplevelsen framåt. Med vänliga hälsningar, Best of Basic

Birgitta S
Wrote about Bestofbasic.se

Byxorna var ok. Har ingen anledning att skriva mer.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Birgitta, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Susanne B
Wrote about Bestofbasic.se

Jag har handlat i affären och beställt på nätet. Jag är mycket nöjd med mina köp.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Susanne, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Marielle R
Wrote about Bestofbasic.se

Hej! Jag beställde en leopard top på eran Webbshop i fredags den fanns i lager så jag swichade betalningen på en gång samtidigt köpte jag matchande byxor till i affären i Sollentuna men dagen efter fick jag besked att toppen inte fanns kvar i min storlek tråkigt då hade jag inte köpt byxorna om inte toppen fanns för jag ville ha ett set med både byxor/top jag blev jättebesviken.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Marielle, Tack för din feedback! Vi beklagar att det du beställde visade sig vara slut i lager. Ibland, särskilt under reor och vid hög belastning på webben, hinner våra tekniska system inte alltid uppdateras i realtid. Då kan det tyvärr hända att ett plagg som ser ut att finnas tillgängligt online redan hunnit säljas i någon av våra butiker. Vi ber om ursäkt för detta och arbetar kontinuerligt med att förbättra systemet för att undvika liknande situationer framöver. Varmt välkommen tillbaka – vi uppskattar att du handlar hos oss! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Lilita Z
Wrote about Bestofbasic.se

XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Alessandro M
Wrote about Bestofbasic.se

Köpte ett par jeans på rea åt min fru. Enkelt att välja, bra storlekstabell, goda tips. Handlade förut i deras butik i Sollentuna och visste redan att de har högkvalitativa varor.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Alessandro, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Kul att du hittade ett par jeans åt din fru! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Giedré G
Wrote about Bestofbasic.se

Handlar där ofta i fysiska butiker, nu hanlat på nätet. Bra produkter, bra pris!

Svar från Bestofbasic.se

Hej Giedré, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Inger A
Wrote about Bestofbasic.se

Proffsig hjälp vid köp av byxor.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Inger, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar våra byxor! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Linnea W
Wrote about Bestofbasic.se

´Lätt att handla online bra pris samt snabb leverans. Så högsta betyg.

Svar från Bestofbasic.se

Hej Linnea, Tack för att du tar dig tid att lämna ett så fint omdöme! Vi är så glada att du gillar vår service! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic

Kristina W
Wrote about Bestofbasic.se

Bra urval av kläder, speciellt att de har ett bra utbud av kjolar

Svar från Bestofbasic.se

Hej Kristina, Tack för att du tar dig tid att lämna ett omdöme! Vi är så glada att du gillar vårt sortiment och extra kul att du gillar våra kjolar! Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Best of Basic