Bhappy Bil

Bhappy Bil

www.blocket.se
  • Badge2025
4.5

Välkommen till Bhappy Bil och vår nya, större lokal! När det passar dig så tar vi oss tid just för dig för bästa presentation av fordonet. Välkommen in för din framtida bil. Vi har mer bilar på lager som ej hunnit komma ut på annons, så kika gärna förbi. Vi samarbetar med My Money med ränta från 0% samt 0kr kontantinsats på din nya bil. Vi reserverar för eventuella felskrivningar i annonserna.

30 omdömen om Bhappy Bil

Martin M
Skrev om Bhappy Bil

Smidig affär från första kontakt till att jag hade nycklarna i handen, kommer varmt rekomendera bhappy till vänner för framtida bilköp!

Annelie Helena E

Vi skulle köpa en bil, överenskommet via sms men när vi kommer till firman sitter dom och skriver kontrakt med annan kund. Urdåligt!

Svar från Bhappy Bil

Det stämmer och vi bad om ursäkt för de hela och gav er en förklaring där en kollega hade missat att den var reserverad samt ni velade med köpet innan o tyckte den va lite högt i pris därav så trodde han att ni inte va intresserade Vi har tagit lärdom av de hela och ska förbättra oss för nöjda kunder Samt så är ni välkomna att besöka oss för en annan bil där vi kan plåstra om de hela MvH

Karin A
Skrev om Bhappy Bil

Bra på alla sätt. Rekommenderas!

Georg G
Skrev om Bhappy Bil

Ett mycket trevligt och vänligt bemötande. Jag som är utsocknes blev välkomnad och hämtad på järnvägsstationen. Bilen jag köpte var som utlovats och allt var till sin belåtenhet.

Victor N
Skrev om Bhappy Bil

Bra människor och bra säljare. Stenkoll på det dom säljer och väldigt smidiga. Seriöst med all dokumentation.

Johan J
Skrev om Bhappy Bil

Trevligt bemötande, rätt prissättning samt transparens. Ingen press vid besöket eller klichéartade halvfigurer som lajvar bilhandlare. Jag hoppas detta gäng får växa i sin egen takt och inte tappa bort det genuina jordnära koncept som gäller idag. Nu köper jag inte bil på firma speciellt ofta men när det blir dags nästa gång så vet jag var jag ska vända mig. Tack till er på Bhappy Bil för en fin affär!! // Kia Cee’d SW ;)

Jessica L
Skrev om Bhappy Bil

Mycket Bra bemötande, Trovärdiga och trevliga vid mitt köp av min pärlvita Chevrolet Captiva!

Katalee H
Skrev om Bhappy Bil

Köpt min senaste bil hos Bhappy Bil i Västerås och mycket nöjd med deras bemötande och samarbete. Reko och bra på alla vis.

Riham L
Skrev om Bhappy Bil

Väldigt bra upplevelse. Fick hjälp direkt och kände mig hörd! Dem är så fantastiska, rekommenderar alla att åka dit om man ska byta bil🌟

Lukas B
Skrev om Bhappy Bil

Mycket trevlig och kunnig personal. Och jag är supernöjd med bilen jag köpte.

Pia W
Skrev om Bhappy Bil

En fantastisk fin bilfirma, så trevliga och hjälpsamma, jag behövde inte göra något de ordnade med allt , alla överföringar och billån och inbyte av min gamla bil, De tyckte att lag skulle ha nya nummerplåtar och fixade det direkt och de kom med posten idag . Jag köpte en Mercedes benz och är supernöjd

Sandra Heléne E

.......................................................

Shady G
Skrev om Bhappy Bil

Bra och smidig affär. Är nöjd med mitt köp och sjyst ägare💪🏾

Lars Staffan M
Skrev om Bhappy Bil

Har varit en återkommande kund till B-happy. Alla som jobbar där är alltid tillmötesgående och trevliga. En utav bilarna jag köpt där fungerade inte fyrhjulsdriften som den skulle men det ågärdade dom direkt och lämnade in den på verkstaden och sen funkade den kanon efter det. Kan verkligen rekommendera att köpa bil från B-Happy😊

Ricardo Johan A

Kan starkt rekommendera denna bilfirma !!!!! Bytte in min bil mot en annan. Ca 4 veckor senare efter bytet så skulle ja åtgärda första "felet" som skulle vara en glödlampa bak för dimljus, visade sig dock de va mer än lampa hela lyktan behövdes byta ut för de va fel på den. Kontaktade bilfirman tog reda på priset för reparation av baklyktan skickade kvitto till dem och dem skickade summan snabbt smidigt enkelt så som de ska vara. Ska snart lämna in bilen för belägg byte då de skakade i ratten vid inbromsning och belääg...

Ricardo Johan A gillar detta
Pipsa Hannele H

Vi köpte vår ”Hulken” idag på BHappy Bil 😜 i Västerås, vilket bemötande och Service, vi vart hämtade från tåget, vilket vi inte förväntade oss ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Sedan vill vi Tacka Alla för All Hjälp och Fix 👍👍👍👍 Så Nöjda med Vår lilla ”Hulken” 👍👍😁❤️ Tusen Tack 👍👍👍👍

Wilhelm Bertil K

Supernöjd med gänget på Bhappy bil. Trevliga, proffsiga och löser verkligen alla problem. Fick problem med bilen jag köpt av dem, de skickade ut några till parkeringen jag stod på, beställde bärgare och fixade problemet. Dagen efter var bilen klar! Kan varmt rekommendera Bhappy bil!

Micke B
Skrev om Bhappy Bil

Köpte en Kia för en månad sen av Bhappy Bil och är helnöjd. Trevlig och humoristisk personal. Dom fixade även fram sommardäck till bilen, då det inte fanns med. Köper gärna bil där igen!

Evelina Ingeborg S

Härliga ägare med bra humor :) Kanon-utbud på bilar och väldigt hjälpsam och trygg service. Återkommer definitivt i framtiden!

Matti Mikael Alexis H

Köpte en bil nästintill ett år sedan och kan inte vara nöjdare! Bemötandet va även väldigt trevligt och hjälpsamt.

Inmar C
Skrev om Bhappy Bil

Köpte en Volvo s60 från de 2024 november bilen hade problem med Blis ljus (döda-vinkeln). Innan köp så kom vi överens om att han skulle fixa det, efter 1 månad så ringer jag så säger han fortfarande att hans Mikaniker e upptagen, sen januari valde att gå tillbaka besöka han då säger han ”Fan trodde du släppte det” nu har det gått 4 månader utan nån återkoppling varje gång jag ringer så säger han att han ska återkomma! Men 4 månader har gått inget e fixat och ingen återkoppling från han. Inget jag rekommenderar

Sandra S
Skrev om Bhappy Bil

Köpte en Nissan Juke. Mycket fin. Den va precis som jag förväntade mig utifrån annonsen. Det var oklart om kamrem var eller behövdes bytas. Men enligt Nissan verkstad skulle den inte bytas. Men jag ville ha den bytt och det var inget problem, den byttes och jag kunde hämta bilen nästa dag. Trevligt bemötande. Återkommer gärna vid framtida bilaffärer.

Thomas L
Skrev om Bhappy Bil

Jag tog tåget till Västerås för att kanske köpa bil på Bhappy Bil. Efter telefonsamtal nån dag innan med ägaren J var jag riktigt sugen på en Volvo XC90 som enligt annonsens foton var silver till färgen. På tåget dit lusläser jag annonsen och upptäcker att det står grön i Transportstyrelsens uppgifter. Drar ett SMS och uttrycker att jag hoppas bilen är silver enl foton och inte grön. Väl framme blev jag upphämtad av kollega till J. En otroligt trevlig och inbjudande person. Vi talade om bilen och han sa att ha grön är den...

Daniel L
Skrev om Bhappy Bil

Köpte min Subaru. Väldigt ärliga och inga konstigheter. Märkte ett fel under provkörningen. Dom fixade det utan problem. Kan varmt rekommendera denna bilfirma👌

Niclas P
Skrev om Bhappy Bil

--------------------------------------------------------------------- -----------------------------

Anders V
Skrev om Bhappy Bil

Köpte en mini cooper på bhappy bil som det visade sig att det luktade bränd olja ifrån. Pratade med dom och fick direkt lämna in bilen på mekonomen i Stockholm och dom böt ventilkåkspackningen utan frågor. Mycket nöjd och glad kör jag Vidars i min bil.

Inger L
Skrev om Bhappy Bil

Trevlig och kunnig personal. Rena och fräscha bilar.

Johan vitus mattias S

Köpt min Volvo hos Bhappybil. De låg väldigt bra i pris jämfört med motsvarande bil hos andra firmor. Efter att jag påtalat ett par skönhetsfel gick de med på att sänka priset lite så att jag skulle kunna åtgärda allt Jag och min familj blev väldigt trevligt bemötta både på plats och via telefon. Vid minsta bekymmer var de lösningsorienterade för att säkerställa att vi blev nöjda. Jag kan inget annat än rekommendera Bhappybil!

Bror karl erik K

Bra folk, dom är ärliga och har moral bakom sitt arbete :)

David D
Skrev om Bhappy Bil

Jätte bra köpte min bil här 2024-02-23 Kan starkt rekommenderas , trevliga och bemöttes väl . Med vänlig hälsning, David