Bilbolaget

Bilbolaget

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Bilbolaget – din Autoexperten Bilverkstad i Jönköping! Vår verkstad erbjuder heltäckande service och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra skickliga tekniker utför bland annat bilservice enligt tillverkarens rekommendationer, bromsreparationer, felsökning, batteribyten, AC-service samt installation...

316 omdömen om Bilbolaget

Karl Axel Håkan B

Mycket bra vänligt bemötande servis

Håkan Ingvar B

Snabbt, professionellt och god service!

Zandrah Cecilia P A

Finns inte så mkt att tillägga

Svar från Bilbolaget

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Jonas Petter K
Skrev om Bilbolaget

Fantastisk service som vanligt!

Bengt Lars-Bertil F

Alltid personligt o proffesionellt bemötande. Man litar på att ett seriöst arbete blir utfört.

Svar från Bilbolaget

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Aniola B
Skrev om Bilbolaget

Fantastik personal o service. En verkstad som verkligen levererar och sätter kunden främst. Rekommenderas varmt.

Sture Lennart W

Trevligt bemötande och snabb åtgärd vid totalstopp på bilen.

Eva Gunilla S
Skrev om Bilbolaget

Fin service, trevligt bemötande o arbetet utfört på bestämd tid. Supernöjd 😊

Jadranka S
Skrev om Bilbolaget

Jättebra, lösningsorienterade och kundvänliga.

Vivianne Madeleine A

Lämnade in bilen för att söka efter vad det var för fel på AC:n,då den ej fungerade. Blev väldigt imponerad av deras kunnande/servicekänsla,så tillmötesgående. AC:n blev fixad är storbelåten!

Vivianne Madeleine A

Lämnade in bilen för att söka efter vad det var för fel på AC:n, då den ej fungerade. Blev väldigt imponerad av deras kunnande/ servicekänsla,så tillmötesgående. AC:n blev fixad,är storbelåten.

Tobias S
Skrev om Bilbolaget

Bemötande och service i världsklass! Kan inte hitta en bättre bilverkstad!!

Patrik Simon Vallenti B

Montering dragkrok, 7-sitsig bil. Krånglig montering men de löste den galant. Bra service och kommunikation!

Caroline Ann-Sofie T

Vänligt bemötande och snabb hjälp/hantering! Trevligt rakt av :)

Petra K
Skrev om Bilbolaget

Proffsiga, flexibla och hjälpsamma.

Karl Johan Lennart F

Alltid vänligt bemötande och god service samt bra och professionellt utfört arbete.

Sven Emil V
Skrev om Bilbolaget

Bra bemötande och snabb service. Kan vara svår att få tag på via telefon men svarar snabbt via mail och man får snabbt en offert via hemsidan.

Karl Åke Stellan D

Trevligt bemötande och bra service.

Gösta Roland Y

Mycket bra bemötande och ett jättebra utförande

Åke Bertil Vilhelm N

Det var första gången jag besökte företaget. Jag har inget att klaga på. Förutsätter att servicen är fullgod i alla avseenden.

Svar från Bilbolaget

Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.

Anders Ingemar R

Smidigt snabbt o tryggt bemötande.

Svar från Bilbolaget

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Christer Bertil H

Bra personal och ett trevlig bemötande. Ett bra utfört jobb.

Peter Isidor L
Skrev om Bilbolaget

Bra service trevligt bemötande. Och snabbt utfört toppen.

Klas Lennart G

Svar från Bilbolaget

Vi är tacksamma för din feedback. Välkommen åter.

Ulf J
Skrev om Bilbolaget

Hämtade och återlämnade bilen, fixade service, besiktning och reparation. Allt på samma dag! Otrolig hjälp om man har dålig ork och svårt för allmänna kommunikationer. Trevligt bemötande och raka besked. Toppen med andra ord!

Lena Elisabeth M

Väldigt trevligt bemötande, härlig kunnig personal. Fullständig trygghet i att de gör ett bra prisvärt arbete snabbt och smidigt!

Owe Lennart E
Skrev om Bilbolaget

Trevligt bemötande, Peter gav lite tips vad jag borde tänka på vid service av bilen.

Bo Roland W
Skrev om Bilbolaget

Bra och snabb service, är mycket nöjd

Svar från Bilbolaget

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Olle Martin T

Bra service som utlovat.

Per Stefan P
Skrev om Bilbolaget

Ett vänligt bemötande samt bra kunnighet.

Svar från Bilbolaget

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Per E
Skrev om Bilbolaget

Bra bemötande. Snabbt åtgärdat. Mkt nöjd.

Cristiane S
Skrev om Bilbolaget

Trevlig bemötande, billigt, snabbt och bra service!

Roger R
Skrev om Bilbolaget

Mycket verkstad bra med Peter o Therese i spetsen Serviceinriktade Trevliga Kunniga Förtroendeingivande Rimliga priser Lätta att få kontakt med Tar även husbilar MVH Roger Rudolfsson Ekhagen

Per Gustaf Daniel S

Supertrevlig och kunnig verkstad med två mysiga hundar.

Åsa Maria B
Skrev om Bilbolaget

Bra service och trevlig personal!

Anas A
Skrev om Bilbolaget

Tack så jätte mycket för hjälpen.

Svar från Bilbolaget

Välkommen åter när det är dags för nästa service.

Görgen Mats Åke A

bra service, utfört arbete väl, ingen lång väntan och hjälpsam personal

Malin Annika Maria S

Fantastisk service bra bemötande

Ove Erik Göran V

Toppen. Perfekt o vänligt bemötandet

Thomas Ronnie P

Bra service och försöker lösa problemen i rimlig tid för kundens bästa, väldigt hjälpsamma. Inga överpriser.

Maud Birgitta G

Jättebra service och bemötande

Stig Göran Frank J

Fick hjälp med åtgärd snabbt trots att det inte var inbokat i förväg.

Carl Tomas T
Skrev om Bilbolaget

Allt gick kanon. Lite onödigt att de fyller spolarvätska a 70kr litern. Det kan man ju göra själv. Ingen fyller på bensin om det är halvtank. Tycker det är onödigt. Men det är en småsaker.

Svar från Bilbolaget

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Ljungdahls Lantbruk H

Snabbt och perfekt service, tack

Conny Lars F
Skrev om Bilbolaget

Bra bemötande både vid beställning och efter utfört arbete. Förväntningarna jag hade var att få en en tid i närheten, vilket jag fick. Arbetet gick också snabbt vilket var uppskattat av mig. Högsta betyg till Bilbolaget 👍👍🙏

Hans Erik Fredrik W

Hade missljud på bilens bromsar. Ringde Bilbolaget och fick snabb hjälp och möjlighet till undersökning redan dagen efter. Lämnade bilen på morgonen och redan kl.8 ringde ansvarig och meddelade vad som var fel samt kostnad för åtgärd, några timmar senare kom Sms med info att bilen var klar. Mycket nöjd!

Rut Inger Carina S

Toppenbra!!! 😊😊😊Kan rekommenderas!

Kjell Göran Rudolf A

Suverän service på alla sätt, snabbt och bra utfört jobb, trevlig kundmottagning! Återkommer gärna.

Jacob David Emanuel S

Snabb, proffsig service, fint bemötande

Svar från Bilbolaget

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Ardit P
Skrev om Bilbolaget

Väldigt bra bemötande och man känner sig nöjd och trygg hos er ☺️