Smidigt att telefonboka med tydligt vad som kommer göras och ungefärligt pris. Snabbt genomfört vid inlämning.
Bilbolaget
Välkommen till Bilbolaget – din Autoexperten Bilverkstad i Jönköping! Vår verkstad erbjuder heltäckande service och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra skickliga tekniker utför bland annat bilservice enligt tillverkarens rekommendationer, bromsreparationer, felsökning, batteribyten, AC-service samt installation...
204 omdömen om Bilbolaget
Fantastiskt bra service och kundbemötande!!!
Bra service Bra bemötande Generösa öppettider Därför är jag en trogen kund
Snabba, trevliga & till ett bra pris!
Mycket bra service! Kan starkt rekommendera Bilbolaget.
Blir alltid bra bemött, av alla får hjälp på plats om möjligheten finns. Är alltid nöjd när jag lämnar in bilen, de uppfyller alla förväntningar, återkopplar i rätt tid. Min upplevelse är alltid topp, lämnade in bilen för service och de besiktigade den med, återkopplade i slutet av dagen med att allt är klart och bilen är redo för att hämtas.
Jag är så tacksam för att ni hjälper mej på bästa sätt.Extra tack för hämtningen... Fungerar så bra för mej som bor en bit bort och jag litar verkligen på att ni gör ett bra jobb.
Bra service. Mycket nöjd. Trevligt bemötande
Alltid vänligt bemötande. Kunnig personal
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Man tog hand om min bil på bästa sätt.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Det var ett mycket professionellt och personligt bemötande. Och ett mycket bra utfört arbete. Jag kommer rekommendera Bilbolaget till alla som jag känner
Snabb och trevligt bemötande. Dom hittade fel som inte jag gjort, så dom kontaktade mej så dom fick mitt godkännande. Dom fixade allt vi kommit operans om. Mycket nöjd med besöket.
Bra utfört arbete, även mycket tillmötesgående vad gäller ändring av bokning.
Mycket duktigt personal och bra service
Det bästa av det BÄSTA! En stjärna till chauffören Albin. Topp
Alltid bra bemötande! Service-tänk och fokuserade på att lösa saker på bästa sätt. Flexibla. Lite svårt att komma fram och nå dom på telefon. Men åker man dit så får man alltid hjälp och prata med nån.
Alltid lätt få svar, oavsett om de ha mycket att göra så försöker de fixa det. Trevliga pålitliga man känner sig trygg.
Bra service till rimligt pris. Personalen är kunniga och löser olika problem man har haft genom åren.
Trevligt och proffsigt bemötande. Kunniga mekaniker👍
Toppe N . Kunde de svara i telefon 5 stjärnor av 5
Bättre kan det bli för att undvika (minska) väntetid.
Tack för att du berättar. Vi vill alltid bli bättre och göra dig som kund nöjd.
Alltid bra bemötande och hjälpsamma!
Jag skulle byta till vinterdäck. Det gick snabbt och smidigt.
Bra kontakt, bra service. Bra bemötande
Trevligt bemötande. Fantastisk serviceinriktning. Alltid hjälpsamma i alla situationer. Bra priser. Stort tack till Peter och all personal. /// Supernöjd kund Rolf Olson
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Alltid trevlig personal bra service
Snabb fixning, otroligt bra rådgivning och kommunikation
Trevligt bemötande dock lite sena med att ringa tillbaks. Beror säkert på att de har fullt upp i verkstaden. Duktiga på sitt jobb och vettiga priser. Kommer att rekommendera er…🤗
Mycket positivt bemötande och kunnig personal
Man blir mycket väl bemött på denna verkstad, men det är svårt att nå dem per telefon.
Har varit kund hos bilbolaget i många år alltid bra service och bra bemötande Fingal och personal toppen 👍👍👍👍
Bra bemötande fin service även rimligt tid för tidsboknig
Ett jättefint bemötande.Trevlig personal,får alltid hjälp.
Har inte varit på bilbolaget……..
Bra mottagning och väl utfört arbete.
Jag är supernöjd med både utfört arbete, bemötande och professionalitet.
Jag rekommenderar starkt bilbolaget.
Bra service. Ser till att alt är fixat innan dom tar betalt. Återkopplar på ett bra sätt. Janne
Mycket vänligt bemötande och proffsig service
Bra service & trevlig personal!
Trevligt och bra Service, rekommenderas
Gjorde service på bilen. Trevliga, smidiga, duktiga och rimligt pris 👍
Jag tycker att de var mycket trevliga och ställde upp för mig på ett utmärkt sätt och bra service av bilen 🤙🤙🤙👍👍
Om besiktning på husbilen handbroms fixades efter en vecka och även besiktades. Kanon service
Klockren service och kvalité på arbetet
Bilbolaget är fantastiska ,man får bra hjälp och jätte fint bemötande . Toppen och bra verkstad med snabb service, personalen är jätte trevliga.
Utförde service på min bil och blev bra bemött.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Ett gott bemötande och ett gott utfört jobb
Alltid positiva, trevliga och hjälpsamma!
Trevligt bemötande, snabbt däckbyte