Bilbolaget

Bilbolaget

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Bilbolaget – din Autoexperten Bilverkstad i Jönköping! Vår verkstad erbjuder heltäckande service och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra skickliga tekniker utför bland annat bilservice enligt tillverkarens rekommendationer, bromsreparationer, felsökning, batteribyten, AC-service samt installation...

280 omdömen om Bilbolaget

Görgen Mats Åke A

bra service, utfört arbete väl, ingen lång väntan och hjälpsam personal

Malin Annika Maria S

Fantastisk service bra bemötande

Ove Erik Göran V

Toppen. Perfekt o vänligt bemötandet

Thomas Ronnie P

Bra service och försöker lösa problemen i rimlig tid för kundens bästa, väldigt hjälpsamma. Inga överpriser.

Maud Birgitta G

Jättebra service och bemötande

Stig Göran Frank J

Fick hjälp med åtgärd snabbt trots att det inte var inbokat i förväg.

Carl Tomas T
Skrev om Bilbolaget

Allt gick kanon. Lite onödigt att de fyller spolarvätska a 70kr litern. Det kan man ju göra själv. Ingen fyller på bensin om det är halvtank. Tycker det är onödigt. Men det är en småsaker.

Svar från Bilbolaget

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Ljungdahls Lantbruk H

Snabbt och perfekt service, tack

Conny Lars F
Skrev om Bilbolaget

Bra bemötande både vid beställning och efter utfört arbete. Förväntningarna jag hade var att få en en tid i närheten, vilket jag fick. Arbetet gick också snabbt vilket var uppskattat av mig. Högsta betyg till Bilbolaget 👍👍🙏

Hans Erik Fredrik W

Hade missljud på bilens bromsar. Ringde Bilbolaget och fick snabb hjälp och möjlighet till undersökning redan dagen efter. Lämnade bilen på morgonen och redan kl.8 ringde ansvarig och meddelade vad som var fel samt kostnad för åtgärd, några timmar senare kom Sms med info att bilen var klar. Mycket nöjd!

Rut Inger Carina S

Toppenbra!!! 😊😊😊Kan rekommenderas!

Kjell Göran Rudolf A

Suverän service på alla sätt, snabbt och bra utfört jobb, trevlig kundmottagning! Återkommer gärna.

Jacob David Emanuel S

Snabb, proffsig service, fint bemötande

Svar från Bilbolaget

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Ardit P
Skrev om Bilbolaget

Väldigt bra bemötande och man känner sig nöjd och trygg hos er ☺️

Margareta Linnéa B

Trevliga o hjälpsammaaaaaaaaaaaaaaaa

Sven Ronny M

Tillmötesgående och professionella.

Lars Ola O
Skrev om Bilbolaget

Anlitade bilbolaget för årlig service av bilen. Bra upplevelse av verkstaden

Anna Katarina Å

Alltid snabba o smidiga o trygga!

Wivan Signe Victoria O

Snabbt och effektivt. Mycket gott bemötande!

Jönköping Airport A

professionella, snabba och väldigt trevliga!

Leif Arne Stig Å

Lämnade in min Volvo Xc60 25.500 mil för sköljning av automatlåda. Bra rådgivning och genomgång efter, vilket visade sig vara behövligt. Absolut prisvärt

Carl-Johan Axel And R

Bra, trevliga, upplysande och tålmodiga.

Svar från Bilbolaget

Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.

Lars Erik N
Skrev om Bilbolaget

Är till fullo nöjd med arbetet på min bil som utförts

Malek C

Fantastiskt service och bemötande

Gej Örjan Bertil E

Bra service o trevligt bemötande

Carina Margaretha E

Mycket trevligt bemötande och de ombesörjde felet!!

Manne M
Skrev om Bilbolaget

Alltid smidigt och snabbt fixat

Karin Irene Ö
Skrev om Bilbolaget

snabb hjälp och professionellt utfört arbete mycket nöjd superbra rekommenderas varmt

Ulrika Louise L

Vänligt bemötande och snabb service

Bo Christer A
Skrev om Bilbolaget

Mycket serviceinriktade! Återkommer vid behov!

Björn Nils Gunnar B

Bra bemötande, snabb hjälp och nöjd med priset plus reparation

Johan Per Krister L

Bra, som vanligt. Inga konstigheter

Ralf Bernd P
Skrev om Bilbolaget

Snabbt att komma i kontakt med, fick en tid för service tidigt och vi hittade en bra lösning för mitt ärende. Jättenöjd.

Svar från Bilbolaget

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Margareta Lise-Lotte N

Snabb återkoppling, arbetet färdigt dagen efter, bra information under hela förloppet med trevlig personal. Mvh Lise-Lotte Nicander

Karzan H
Skrev om Bilbolaget

Mycket nöjd med servicen! Trevligt bemötande, snabb hjälp och professionellt utfört arbete. Kändes tryggt från start till slut. Rekommenderas varmt!

Svar från Bilbolaget

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Carl Anders Rickard H

Trevligt bemötande och bra utförd service.

Svar från Bilbolaget

Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!

Eva Carina F
Skrev om Bilbolaget

Trevligt bemötande, kunde boka in ett besök i närtid. Servicen gick snabbt, blev kontaktad under dagen då de funnit annat som behöver kärlek. Underbart- lös! Bilen går så bra och vi behövde inte betala en massa.

Omar S
Skrev om Bilbolaget

Bra bemötande, bra service. Tack Peter för extra hjälpen. Jag rekommenderar starkt

Annika Irene K
Skrev om Bilbolaget

Gjorde en felsökning och de kunde hjälpa mig med att åtgärda det fel som hittades inom bara någon dag. Mycket trevligt bemötande.

Svar från Bilbolaget

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Bo Jonas P
Skrev om Bilbolaget

Mycket bra service och trevligt bemötande!

Milad G
Skrev om Bilbolaget

Var bra, värmt och respektfullt möte med de. De är duktiga på sitt jobb

Pär Jörgen Ramon Å

Bra och snabbt utfört arbete, mycket nöjd.

Sussan F
Skrev om Bilbolaget

Snabb handläggning från samtal till dess bilen var på verkstaden. Konkreta frågor om problemet och intresse av att få en saklig ”arbetsorder” att jobba efter. Bra återkoppling via telefon. Lättillgängligt med tider för att både lämna och sedan även hämta bilen från verkstaden. Trevligt bemötande både i telefon och på plats.

Anders Patrick B

Bra bemötande. Snabbt att får servicetid. Snabb service

Gustav Jan Victor T

Kompetenta och trevligat bemötande.

Adisak M
Skrev om Bilbolaget

Ett ärlig professionellt bemötande gällande prisförslag och kundhantering. Bytte ut en slitagedel "spidelled". Var inne på eftermiddagen, fick en tidig dagenefter. Delen utbytt under en förmiddagen. Ombesiktad och klart. Effektivt det 👍 Numera kommer det ett SMS när bilen är klar för avhämtning 👏

Lisa P
Skrev om Bilbolaget

Har lämnat in mina bilar där i flera år. Är alltid nöjd och de är väldigt trevliga! Kan rekommendera 👍🏻

Marie Elisabet J

Trevlig personal alltid nöjd på arbetet de gör.

Svar från Bilbolaget

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Johan Olof G
Skrev om Bilbolaget

Bra bemötande och snabba med reperationen.

Anette Sofia F
Skrev om Bilbolaget

Utmärkt bemötande när man ringer och ska boka tid. Utförligt preliminärt kostnadsförslag på vad det ska kosta och inget pålagt när man väl ska betala. Snabba med att göra jobbet och jag är nöjd. Smidigt helt enkelt. Tack