bra service, utfört arbete väl, ingen lång väntan och hjälpsam personal
Bilbolaget
Välkommen till Bilbolaget – din Autoexperten Bilverkstad i Jönköping! Vår verkstad erbjuder heltäckande service och reparationer för alla bilar oavsett märke och modell. Våra skickliga tekniker utför bland annat bilservice enligt tillverkarens rekommendationer, bromsreparationer, felsökning, batteribyten, AC-service samt installation...
280 omdömen om Bilbolaget
Fantastisk service bra bemötande
Toppen. Perfekt o vänligt bemötandet
Bra service och försöker lösa problemen i rimlig tid för kundens bästa, väldigt hjälpsamma. Inga överpriser.
Jättebra service och bemötande
Fick hjälp med åtgärd snabbt trots att det inte var inbokat i förväg.
Allt gick kanon. Lite onödigt att de fyller spolarvätska a 70kr litern. Det kan man ju göra själv. Ingen fyller på bensin om det är halvtank. Tycker det är onödigt. Men det är en småsaker.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Snabbt och perfekt service, tack
Bra bemötande både vid beställning och efter utfört arbete. Förväntningarna jag hade var att få en en tid i närheten, vilket jag fick. Arbetet gick också snabbt vilket var uppskattat av mig. Högsta betyg till Bilbolaget 👍👍🙏
Hade missljud på bilens bromsar. Ringde Bilbolaget och fick snabb hjälp och möjlighet till undersökning redan dagen efter. Lämnade bilen på morgonen och redan kl.8 ringde ansvarig och meddelade vad som var fel samt kostnad för åtgärd, några timmar senare kom Sms med info att bilen var klar. Mycket nöjd!
Toppenbra!!! 😊😊😊Kan rekommenderas!
Suverän service på alla sätt, snabbt och bra utfört jobb, trevlig kundmottagning! Återkommer gärna.
Snabb, proffsig service, fint bemötande
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Väldigt bra bemötande och man känner sig nöjd och trygg hos er ☺️
Trevliga o hjälpsammaaaaaaaaaaaaaaaa
Tillmötesgående och professionella.
Anlitade bilbolaget för årlig service av bilen. Bra upplevelse av verkstaden
Alltid snabba o smidiga o trygga!
Snabbt och effektivt. Mycket gott bemötande!
professionella, snabba och väldigt trevliga!
Lämnade in min Volvo Xc60 25.500 mil för sköljning av automatlåda. Bra rådgivning och genomgång efter, vilket visade sig vara behövligt. Absolut prisvärt
Bra, trevliga, upplysande och tålmodiga.
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Är till fullo nöjd med arbetet på min bil som utförts
Fantastiskt service och bemötande
Bra service o trevligt bemötande
Mycket trevligt bemötande och de ombesörjde felet!!
Alltid smidigt och snabbt fixat
snabb hjälp och professionellt utfört arbete mycket nöjd superbra rekommenderas varmt
Vänligt bemötande och snabb service
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Mycket serviceinriktade! Återkommer vid behov!
Bra bemötande, snabb hjälp och nöjd med priset plus reparation
Bra, som vanligt. Inga konstigheter
Snabbt att komma i kontakt med, fick en tid för service tidigt och vi hittade en bra lösning för mitt ärende. Jättenöjd.
Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.
Snabb återkoppling, arbetet färdigt dagen efter, bra information under hela förloppet med trevlig personal. Mvh Lise-Lotte Nicander
Mycket nöjd med servicen! Trevligt bemötande, snabb hjälp och professionellt utfört arbete. Kändes tryggt från start till slut. Rekommenderas varmt!
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Trevligt bemötande och bra utförd service.
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Trevligt bemötande, kunde boka in ett besök i närtid. Servicen gick snabbt, blev kontaktad under dagen då de funnit annat som behöver kärlek. Underbart- lös! Bilen går så bra och vi behövde inte betala en massa.
Bra bemötande, bra service. Tack Peter för extra hjälpen. Jag rekommenderar starkt
Gjorde en felsökning och de kunde hjälpa mig med att åtgärda det fel som hittades inom bara någon dag. Mycket trevligt bemötande.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Mycket bra service och trevligt bemötande!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Var bra, värmt och respektfullt möte med de. De är duktiga på sitt jobb
Bra och snabbt utfört arbete, mycket nöjd.
Snabb handläggning från samtal till dess bilen var på verkstaden. Konkreta frågor om problemet och intresse av att få en saklig ”arbetsorder” att jobba efter. Bra återkoppling via telefon. Lättillgängligt med tider för att både lämna och sedan även hämta bilen från verkstaden. Trevligt bemötande både i telefon och på plats.
Bra bemötande. Snabbt att får servicetid. Snabb service
Kompetenta och trevligat bemötande.
Ett ärlig professionellt bemötande gällande prisförslag och kundhantering. Bytte ut en slitagedel "spidelled". Var inne på eftermiddagen, fick en tidig dagenefter. Delen utbytt under en förmiddagen. Ombesiktad och klart. Effektivt det 👍 Numera kommer det ett SMS när bilen är klar för avhämtning 👏
Har lämnat in mina bilar där i flera år. Är alltid nöjd och de är väldigt trevliga! Kan rekommendera 👍🏻
Trevlig personal alltid nöjd på arbetet de gör.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.
Bra bemötande och snabba med reperationen.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Utmärkt bemötande när man ringer och ska boka tid. Utförligt preliminärt kostnadsförslag på vad det ska kosta och inget pålagt när man väl ska betala. Snabba med att göra jobbet och jag är nöjd. Smidigt helt enkelt. Tack