Bra bemötande .när jag lämnade in bilen Bilen var klar på angiven tid. Bilen var på 1500mila service.🙂
Bilelektro
Välkommen till Bilelektro – din Autoexperten Bilverkstad i Hudiksvall! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi har ett brett utbud av verkstadstjänster som omfattar bland annat bilservice, reparation, felsökning, bromsservice, däckservice inklusive däckbyte med däckhotell, hjulinställning, däckmontering...
31 omdömen om Bilelektro
Sedan starten hos Reco 2015
Bra och snabb service utifrån omständigheterna.
Vänligt bemötande, trevlig personal och bra jobb med bilen!
Hjälp direkt. Mycket trevlig personal. Jag kan rekommendera den här verkstan.
Har gjort en årsservice på min Hyundai i20 Mycket bra information och bemötande, både före o efter besöket!! Mycket nöjd🙋♀️
Mycket trevligt bemötande, kunniga och hjälpsamma.
Det var som vanligt, inget att anmärka på. Denna gång varning för lågt/frånvaro av oljetryck. Byte av givare (fanns ej i lager) fick vänta ett par dagar. Som pensionär är det i sig inget problem. Nöjd.
Snabb och bra service. Bra information från verkmästaren
Bra!
,mycket,bra bemött Trevlig,personal
Bra bemötande bra service mycket nöjd
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänliga Hälsningar Bilelektro
JAG ÄR helt nöjd med Billectro
Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Med vänliga hälsningar verkstaden
Som vanligt ett trevligt bemötande och bra service.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Mycket bra bemötande och omtanke. Tydliga och raka prisbesked. Rekommenderar denna verkstad.
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan
Hperdonslen är hjälpsamma och kunniga
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan
Bra bemötande och snabb service
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Super service och bra skruvat som vanligt , rekommenderas starkt !!
Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra bemötande och rådgivning som vanligt!
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Vänliga hälsningar från verkstan
Bra kundbemötande trevlig personal Personalen lyssnar och analyserar kundens behov. Flertal reparation har utförts noggrant till rimliga kostnader.. Stig
Tack för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen tillbaka! Vänliga hälsingar från verkstan
Bra service och trevlig personal.
Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänliga hälsningar från verkstan
👍helt klart bra betyg på servicen, kamremsbyte
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra bemötande. Alltid trevliga när man är där. Duktig personal.
Blir alltid väl bemött och har hittills varit nöjd med den tjänst vi bokat
Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas ses igen. Vänliga hälsningar från verkstan
Trevligt bemötande och en verkstad som alltid löser saker kring min bil. Det är en verkstad att lita på. Vi har köpt bilen där och det har vi inte ångrat
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Bra omhändertagande av trevlig och kunnig personal!
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan
Trevligt bemötande och jättebra service
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden
Bra service, trevligt bemötande och tydlig information om kostnaden.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan
Dom levde ju upp till mina förväntningar
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Hälsningar Verkstan
Trevligt bemötande av kunnig personal
Alltid ett bra bemötande. Tydlighet i vad som gäller när man lämnar bilen på service. Lika tydlig genomgång efter service om vad som gjorts.
Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Med vänliga hälsningar vi på verkstan
Vi har alltid blivit bra bemött och fått snabb hjälp av personalen på Bilelektro.
Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar vi på verkstan