Bilelektro

Bilelektro

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Bilelektro – din Autoexperten Bilverkstad i Hudiksvall! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi har ett brett utbud av verkstadstjänster som omfattar bland annat bilservice, reparation, felsökning, bromsservice, däckservice inklusive däckbyte med däckhotell, hjulinställning, däckmontering...

448 omdömen om Bilelektro

Sedan starten hos Reco 2015

Robert Gunnar F

Bra bemötande och service. Lämnar gärna min bil där fler gånger.

Sara G
Skrev om Bilelektro

Bra kommunikation och serviceminded personal

Svar från Bilelektro

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Tappers Bilservice A

Bra och snabb service, expressleverans av delar fungerade bra.

Svar från Bilelektro

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Emil Tobias N
Skrev om Bilelektro

Kanon upplevelse, återkommande kund!

Anders Patrik H

Priset var exakt det utlovade, tiden hölls, gratis lånebil och trevligt bemötande

Per Håkan H
Skrev om Bilelektro

När jag kom in så mötte jag en frontman som var väldigt trevlig och hjälpsam . Det var mitt första besök och åkte från Sundsvall med en tveksamhet att åka så långt för service.Men en mycket trevlig upplevelse och otroligt trevlig och kunnig personal. Jag måste få nämna mekanikern som tog hand om min bil , han var så trevlig och förklarar på ett bra sätt Jag hade beställt en service och några garanti grejer som skulle bedömas

Åsa F
Skrev om Bilelektro

Trevligt, vänligt och sakligt bemötande.

Mats Allan Daniel R

Alltid bra bemötande och bra service. Jag fär bra svar på mina frågor. Finns ingen anledning att byta till en annan verkstad,

Karl Ove A
Skrev om Bilelektro

För långa väntetider för reparation och inte hittar felet.

Svar från Bilelektro

Vi beklagar att du inte fick det bemötande du förväntade dig.

Mona Cathrine H

Bilelektro är helt klart det bästa stället! Jag har gjort mina bilköp och all service här i många år. Det som gör att jag alltid kommer tillbaka är kombinationen av bra priser på service och den stora trygghet jag känner som kund. Rekommenderas varmt!

Tesfalem Baire T

Jättemycket och bra bemötande ni hade försätta så dar också jag är helt nöjd med allting också

Sp Fastigheter I Sundsvall A

Trevligt bemötande! Kan dock inte uttala mig om bedömningar innan vi varit till verkstan med bilen, men bra återkoppling från personalen.

Svar från Bilelektro

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Per A
Skrev om Bilelektro

Bra och kunnigt bemötande. Personalen förstod mitt problem och kunde ordna lösning.

Per Ove H
Skrev om Bilelektro

En bra firma som utför ordentliga arbeten, snabbt och effektivt. Rekommenderas verkligen till övriga bilägare😇

Svar från Bilelektro

Tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för nästa service.

Hans Erik P
Skrev om Bilelektro

Mycket bra bemötande och service,fick till och med bilen hemkörd till Sundsvall.”Tack”

Svar från Bilelektro

Tack för din recension! Det gläder oss att du är nöjd med ditt besök. Vi hoppas att vi får ta hand om din bil även nästa gång.

Karin Margareta N

Är mycket nöjd med bemötandet och utförandet av arbetet

Olaf J
Skrev om Bilelektro

Servicen är inte slutförd än, väntar på att vissa kompletteringar ska göras

Olaf J och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta
Svar från Bilelektro

Ditt omdöme hjälper oss att bli ännu bättre. Vi är måna om nöjda kunder.

Annica Cristina E

Hjälpsam snabb service och rätt reservdel kom till en äldre bil.Tar bort en stjärna då frakten är för dyr i förhållande till produkt.

Svar från Bilelektro

Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.

Frida Margaretha H

Grymt bra bemötande och service!

Svar från Bilelektro

Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.

Gert B
Skrev om Bilelektro

Bra bemötande,rimliga priser samt rent in tryck av anläggningen. Lite trevligare väntutrymme samt lite mer om Bilelektros verksamhet önskas.

Åsa Margaretha J

Lösningsorienterade. Mycket gott bemötande.

Hans Erik O
Skrev om Bilelektro

Mallem Dani skrova inta idaog. Jag bara handalar olaja. Bilelektro poss på pannan <3

Svar från Bilelektro

Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.

Lars Erik K
Skrev om Bilelektro

Då jag ej har någon hyundai verkstad där jag bor valde jag att serva bilen på bil elektro. De gav ett seriöst intryck, de var tillmötesgående, trevliga och tålmodiga med alla frågor jag hade via telefon. Valde bort en annan verkstad som gav felaktig information.

Svar från Bilelektro

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du hade en bra upplevelse hos oss och hoppas få hälsa dig välkommen tillbaka när bilen behöver service igen.

Elin Annika Marie H

Hjälpte mig trots att det var mitt i semestern. Bilen går bra igen.

Svar från Bilelektro

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Det betyder mycket för oss att höra att du är nöjd. Vi hoppas att vi ses igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.

Björn B
Skrev om Bilelektro

Proffsigt bemötande. Dröjde lite till det att jag fick en servicetid men blev nöjd med jobbet.

Svar från Bilelektro

Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.

Bo Håkan L

Bra bemötande ..Bilen klar för ombesikning, Tack

Gunnar S
Skrev om Bilelektro

Bra bemötande, kändes välkommande. Ok pris på arbetet. Ok lånebil och den framkörd o klar. Tack!!!!

Svar från Bilelektro

Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.

Anna Katarina S

Fantastisk kunnig och trevlig personal.

Svar från Bilelektro

Tack för att du valde vår verkstad. Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Anna Katarina Linnéa S

Bra bemötande från personal. Löste lämning, hämtning och betalning när det körde ihop sig för mig pga jobb

John Edvin L
Skrev om Bilelektro

Smidiga och snabba att ha att göra med, bra jobb till ett rimligt pris! Mycket nöjd med de tillfällen jag har haft med Bilelektro att göra.

Sten Patrik S
Skrev om Bilelektro

Absolut bästa bemötandet och alltid jättenöjd efter att ha varit här.

Lars Ove S
Skrev om Bilelektro

Bra bemötande som alltid,servicen utförd efter överenskommelse,jag är nöjd!

Lars Yngve L
Skrev om Bilelektro

Bilen renoverad/servad var på resa under tiden, bra tfn kontakt från dom löste fler problem än jag först visste om Kanon

Erik Lars Jonas H

Mycket bra bemötande. Genom hela processen.

Svar från Bilelektro

Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.

Elin S
Skrev om Bilelektro

Trevliga, hjälpsamma och tillmötesgående! Stannade efter stängning för att hjälpa och förklara. Löste tider för att åtgärda uppkomna fel. Guldstjärna till Niklas!

Svar från Bilelektro

Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.

Anna Karin N
Skrev om Bilelektro

Årsservice. Bra att få prisuppgift i förväg. Bra att de ringde upp mig för att få okej på byte av ytterligare en reservdel.

Carlsson Ring F

Bra, trevlig och kunnig personal. Gjorde en service.

Süreyya Y
Skrev om Bilelektro

Mycket trevligt bemötande bra service

Svar från Bilelektro

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Lars-Magnus E
Skrev om Bilelektro

Synnerligen struligt på verkstaden,då saker som skall bytas inte blir gjorda, samt att utan kontaktat kund byter sådant som ej är överenskommet, jag kan inte rekommendera bilelektro till annan.

Svar från Bilelektro

Tack för din ärliga återkoppling, vi beklagar att du är missnöjd med ditt besök. Kontakta gärna verkstaden direkt för vidare hjälp.

Stig Lars Johnny H

Bra bemötande med snabb service. Klara besked rörande reparationstider och kostnader, helnöjd!

Kristina L
Skrev om Bilelektro

Kund i verkstaden under drygt 25 år, och har undantagslöst blivit bemött med vänlighet, intresse och respekt. Har aldrig någonsin behövt reklamera en tjänst. De har alltid löst problemet eller presenterat alternativa lösningar för mig att ta ställning till. Dessutom har de ett gott kaffe😊

Lars Göran P
Skrev om Bilelektro

Snabb hjälp och trevlig personal

Simon I
Skrev om Bilelektro

Trevlig personal och bra bemötande, beräknad reparationstid hölls och smidigt bilåterlämning. Trevliga lokaler med gott kaffe. Vi hade lämnat in bilen för en rep av kabel till ERG ventil.

Stefan Tony E
Skrev om Bilelektro

Bra och snabb service. Trevligt mottagande

Klas Bertil S
Skrev om Bilelektro

Mycket bra som vanligt. Alles gut!

Marie Elisabeth K

Jag blev mycket bra bemött i alla kontakter från bokning till genomfört arbete. Bilelektro levde upp till mina förväntningar som kund, förutom att min programvara till kartsystemet inte uppdaterades. Det berodde på att den som var ansvarig för att uppdatera i deras interna system inte hade gjort det. Jag lämnade in bilen för att göra min 4-årsservice och jag känner mig nöjd med arbetet.

Bernt Erik A
Skrev om Bilelektro

Ett mycket bra bemötande och snabb service

Ernst Jörgen F

Trevligt och proffsigt bemötande! Mycket nöjd!

Ivan G
Skrev om Bilelektro

Snabb och bra service med trevlig personal.

Sonja Elisabeth A

På bästa sätt. Mycket trevlig personal.