Bilelektro

Bilelektro

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.8

Välkommen till Bilelektro – din Autoexperten Bilverkstad i Hudiksvall! Vi servar och lagar alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi har ett brett utbud av verkstadstjänster som omfattar bland annat bilservice, reparation, felsökning, bromsservice, däckservice inklusive däckbyte med däckhotell, hjulinställning, däckmontering...

392 omdömen om Bilelektro

Sedan starten hos Reco 2015

Karin Linnéa J

Bra bemötande, trevlig personal

Svar från Bilelektro

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Åsa Margareta F

Har fått tydlig prisuppgift och tidsåtgång för arbetet. Kontakt togs med mig för godkännande innan ytterligare komplettering och åtgärd genomfördes med tid och pris. Trevlig personal med fint bemötande.

Skicka Vidare Till U

Mycket bra och professionell verkstad med trevlig personal.

Välsta B
Skrev om Bilelektro

Trevligt ställe med trevlig och bemötande och hjälpsam personal 🙏

Sven Erik Valter L

Alltid trevligt bemötande och hjälpsamma.

Svar från Bilelektro

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Norrlands Bilinvest A

Mkt bra service samt kunnig trevlig personal.

Björn Ove H
Skrev om Bilelektro

Som alltid trevligt bemött och hjälpsam med tips vilket i det här fallet räckte för köp av reservdel för eget montage.

Magnus Holger A

Trevligt och korrekt bemötande och mina förväntningar blev helt tillgodosedda. Snabbt fixades mina nycklar. Kan rekommendera verkstaden.

Frank Robert O
Skrev om Bilelektro

Bra bemötande jag är helt nöjd..

Hans Jonas L
Skrev om Bilelektro

Bra bemötande och de letade felet och byte fläkt och blev gjort den tid det sagt

Stig Gustaf Bal K

Trevligt bemötande av Niklas Rudolphi, och bilen åtgärdad i tid. Allt vekar okej.

Peter Örjan P
Skrev om Bilelektro

Väldigt bra bemötande av trevlig och kunnig personal.Får alltid snabbt den hjälp jag vill ha.

Karin Ingela S
Skrev om Bilelektro

Trevlig personal, frächa lokaler. Bra service.

Ronald Inge Bertil N

Bra bemötande och effektivt utfört arbete. Hörde dock inte av sig som planerat ang besked om tidpunkten för arbetet. Blev tvungen att ringa själv.

Inger Margareta Ejv J

Positivt och trevligt bemötande, hjälpsamma ,ger bra tips till en inte så kunnig bilägare

Jan Håkan S
Skrev om Bilelektro

Fint och trevligt bemötande, som tänkte från kundens bästa.

Mats Örjan F

Klockrent bemötande och kunande

Kerstin P
Skrev om Bilelektro

Tack , för att ni tog er an bilen, när den gav upp på E4 Väldigt trevligt bemötande. Och bilen blev lagad. Ha det bäst 🙏

Lars Peter A
Skrev om Bilelektro

Trevlig personal super bra servoce

Svar från Bilelektro

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Margit M
Skrev om Bilelektro

trevligt bemötande och snabb service

Margit M och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Jenny Linnéa P

Mycket informativ information om vad som gjorts. Mycket trevligt bemötande.

Birgitta Karin Elisab J

Vänligt bemötande. Yrkesskicklighet Hjälpte mig lösa problem som två tidigare verkstäder misslyckats med

Lars-Åke B
Skrev om Bilelektro

Jag fick ett bra och trevligt bemötande och en bra förklaring av vad som har gjorts och som måste göras framöver.

Gunborg B
Skrev om Bilelektro

Bra bemötande som vanligt. Fick en exakt information om vad de gjort och vad jag ska tänka på till nästa genomgång.

Simon Ingemar F

Bra jobb, pressade in min bil då dom fick ett återbud. Jag skulle annar måsta flytta på en resa norrut. Undersökte problemet , beställde packbox och fick en tid för att byta den. Trevlig personal.

Bo Thomas H
Skrev om Bilelektro

Bra service, i dubbel bemärkelse! Prisvärd service på elbilen… Mycket nöjd!

Ingrid Elisabeth V

Bra och trevligt bemötande både via telefon och personligt vid årlig bilservice. (Fick t o m bränslepumpen bytt gratis.) Enda negativa för min del var att jag tvingas åka till annan stad då märkesverkstad saknas här hos mig.

Svar från Bilelektro

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Linda Louise E
Skrev om Bilelektro

Fint bemötande. Gjorde vad dom kunde för att hitta felet.

Kajsa Helena S
Skrev om Bilelektro

Mycket bra mottagande. Snabb och bra service. Mer än nöjd.

Seth Thomas I
Skrev om Bilelektro

Bra bemötande. Beställde en bromssköld till min Hyundai. Gick snabbt och enkelt.

Björn V
Skrev om Bilelektro

Enkelt att boka och personal som snabbt förstod problemet

Baard Mats Örjan B

Trevlig personal. Bra bemötande och ambition

Bo Erik F
Skrev om Bilelektro

Bilelektro släckte varningslampa för styrningensfel.

Karl-Axel A
Skrev om Bilelektro

Det var bra bemötande och bilen blev klar tidigare än vad som var sagts. Bra gjort.

Lena Kristina S

Otrolig trevlig personal, snabbt och enkelt. Transparens och bra kommunikation

Pierre Daniel R

Mycket bra bemötande och duktig verkstad.

Hans Emiel Gab V

Mycket trevligt och professionellt bemötande, fick mycket bra hjälp och bilen var t.o.m. klar tidigare än planerat. Denna verkstad rekommenderas varmt!

Arento A
Skrev om Bilelektro

Trevligt bemötande och tacksam för bra och tydligt kontakt under tiden bilen va på verkstaden mvh Sammy Arento Söderhamn

Kent Owe F
Skrev om Bilelektro

Bra info vad dom ska göra och vad dom har gjort .Bra kännedom om olika modeller på bilar.

Ida Camilla R
Skrev om Bilelektro

Trevligt bemötande och bra service!

Rune Sören G
Skrev om Bilelektro

Ett företag som löser det mesta på jätte bra sätt trevligt mottagande

Mari Elisabet E

Mycket bra mottagande. Det blev dyrare än vad vi hade fått pris på.

Lisbet S
Skrev om Bilelektro

Man blir väl bemött av kunnig personal och känner sig välkommen och sedd. Vet att bilen är i goda händer. Rekommenderas!

Svar från Bilelektro

Vi är glada att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig framöver.

Lisa Maria Magdalen S

Mycket bra kundservice!!! Jag fick mina bildelar snabbt!

Zohaib A
Skrev om Bilelektro

Bra service och trevliga personal!

Anna Karin N
Skrev om Bilelektro

Känner alltid ett så bra bemötande. Service på bilen!

Karl Axel Elof S

Det är alltid bra service på verkstan och positivt bemötande

Jan Olov L
Skrev om Bilelektro

Som vanligt mycket välkomnade och bra behandling. Superproffsiga.

Jan-Olof O
Skrev om Bilelektro

Toppen från början till slut. Nöjd kund!!

Svar från Bilelektro

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!

Sven Göran B
Skrev om Bilelektro

Mycket bra bemötande servis toppen kundservis

Svar från Bilelektro

Stort tack för ditt fina omdöme, det betyder mycket för oss!