Bilproffsen AB

Bilproffsen AB

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
4.7

Välkommen till Bilproffsen AB – din Autoexperten Bilverkstad i Uddevalla! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vår verkstad är även en auktoriserad Mitsubishi och Hyundai-verkstad. Vi erbjuder professionell service och reparationer, inklusive AC-service, däckbyte, hjulinställning,...

323 omdömen om Bilproffsen AB

Michael Timmy O
Skrev om Bilproffsen AB

Väldigt trevlig personal, bra bemötande. Inga problem.

Elvi Gunnel Anita W
Skrev om Bilproffsen AB

Bra att det finns anteckningar om vad som gjorts tidigare. Litar på killarna.

Svar från Bilproffsen AB

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Eva Gunilla H
Skrev om Bilproffsen AB

Bra bemötande både vid lämnande och hämtande. Lite lång väntetid bara. 14 dagar. Akut, byte av framfjädrar.

Maria Helena S
Skrev om Bilproffsen AB

Blev billigare än sagt, så det är positivt. Verkar noggranna också så bra.

Lars Elof A
Skrev om Bilproffsen AB

Bra mottagande snabb hjälp Byte av hjullager

Nils Sören S
Skrev om Bilproffsen AB

Den bokade tiden som jag hade, den dagen missade dom att ta den utav någon anledning. Men dom löste det på ett snyggt sätt och tog den dagen efter och kompenserade utan att jag behövde säga något.

Bengt Inge Oscar C
Skrev om Bilproffsen AB

Mycket bra. Duktiga mekare,som vet vad dom gör

Svar från Bilproffsen AB

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Kenth Gösta Christer O

Bra service Bra utfört jobb Återkommer till Er

Svar från Bilproffsen AB

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Lars Harry A
Skrev om Bilproffsen AB

Blev rekommenderad av en kollega att använda Bilproffsen då jag behövde hjälp ganska fort. Det fungerade verkligen perfekt. Mycket bra bemötande och proffsig hantering. Upplever att personalen är trevlig och intresserad av mig som kund. Det blir fler besök hos dem.

Rolf Henrik B
Skrev om Bilproffsen AB

Bra service, kort väntetid och serviceminded. Kvaliteten på utfört arbete verkar var bra…….

Peter Tobias F
Skrev om Bilproffsen AB

Trevlig och kunnig personal, bra priser

Josef Gustaf H
Skrev om Bilproffsen AB

Lämnade in bilen för byte av vevhusventilationen. När jag får tillbaka den har de satt tillbaka en trasig slang, istället för att beställa en ny och sätta in. När jag kommer hem ramlar slangen med slangklämma ut. Känns inte jätteproffsigt. Credd för att de åtgärdade problemet utan krångel, men segt att behöva lämna in bilen ytterliggare några dagar. Hade nog önskat en mekaniker med lite yrkesstolthet.

Svar från Bilproffsen AB

Tack för att du hörde av dig. Vi tar med oss dina synpunkter.

Annika T
Skrev om Bilproffsen AB

Väldigt proffsigt och väldigt trevlig personal.

Lisa Evelin Marg T
Skrev om Bilproffsen AB

Lämnade in bilen för ett rutinärende och när jag kommer hem ser jag att en lampa som skall sitta bakom instrumentpanelen för att lysa upp mätaren för motorvarven ligger i mugghållaren och varvräknaren lyser inte. Paneler som tidigare suttit fast med skruv är dit-tryckta på sniskan och är inte längre fastskruvade och skruvana är borta. Jag fick inte heller något kvitto när jag hämtade bilen på det jobb som gjorts. Så nu har vi en del att fixa själva som inte var problem tidigare! Nästa gång blir det en annan verkstad för...

Svar från Bilproffsen AB

Tack för ditt omdöme. Vi tar till oss av din kommentar och arbetar ständigt för att höja kvaliteten på det vi gör, så att resultatet motsvarar kundens förväntningar.

Mustafa H
Skrev om Bilproffsen AB

Trevliga i telefon och enkla att få kontakt med. Väntetiden för att få en verkstadstid är dock 1–2 veckor. I mitt fall behövde jag tyvärr ringa flera gånger och förklara problemet på nytt, eftersom den första felsökningen inte visade något fel. Samma problem uppstod igen efter 1–2 veckor, vilket innebar att jag fick vänta ytterligare 1–2 veckor på en ny tid. Efter besöket åtgärdades felet, men bilen blev fortfarande inte helt bra och krävde ytterligare åtgärder, vilket ledde till ännu en väntetid på nästan två veckor. Jag...

Svar från Bilproffsen AB

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Thomas Georg Siegfried H

Fint bemötande kunniga arbetare.Heder till dem

Svar från Bilproffsen AB

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Bob Gunnar Ingemar S
Skrev om Bilproffsen AB

Ett bra och trevligt bemötande i sb.m. mitt servicebesök!

Martin Philip Dougl S

Det gick väldigt fort och var ett trevligt bemötande, rekommenderar starkt!

Rune Ingemar S

Bra bemötande och humana priser. Är nöjd 👍

Leif Peter Johan G
Skrev om Bilproffsen AB

Lättsamt, trevligt bemötande och lösningsfokuserade.

Svar från Bilproffsen AB

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Mona Birgitta J
Skrev om Bilproffsen AB

Bra jobbat. Bra bemötande. Hel nöjd.

Ann Carola A
Skrev om Bilproffsen AB

Supertrevlig och tillmötesgående personal.

John Albin Oskar W
Skrev om Bilproffsen AB

Alltid bra och proffsigt gjort!

Bostadsstiftelse U
Skrev om Bilproffsen AB

Snabb och bra service och återkoppling

Jens Håkan E
Skrev om Bilproffsen AB

Personalen var så trevliga och vi fick en fantastisk service och mycket bra information vi ska återkomma till denna fina verkstad

Hans K
Skrev om Bilproffsen AB

Mycket bra bemötande. Kunnig personal som gör allt för att fixa även komplicerade fel.

Eva Lena Elisabet L
Skrev om Bilproffsen AB

Trevligt bemötande! Resultatet av poleringen av lyktglaset (som är i plast) höger fram blev långt över förväntan!! Tack så mycket! Fantastiskt Bra

Elias Anders Erik B
Skrev om Bilproffsen AB

Otroligt proffsig service som vanligt. Aldrig varit missnöjd, alla på Bilproffsen har otroligt mycket kunskap

Erik Klas Göran K
Skrev om Bilproffsen AB

rimligt pris, vänlig personal. snabb årgärd. kan verkligen rekommendera!

Åke Marcus L
Skrev om Bilproffsen AB

Fantastiskt bra service! Kunnig och framför allt trevlig personal. Kommer tillbaka!!

Crister Göran L

Jättebra bemötande Fina lokaler Trevliga killar som jobbar där

Per Erik W
Skrev om Bilproffsen AB

Mkt tillmötesgående, ducktiga hantverkare oavsett bilmärke!

Victor Olegar A
Skrev om Bilproffsen AB

Mycket bra cervice, och trevlig personal

Svar från Bilproffsen AB

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Andreas Mikael Dani J

De gjorde ett mycket bra jobb.

Svar från Bilproffsen AB

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Karin E
Skrev om Bilproffsen AB

Trevligt bemötande både på telefon och på plats Kommer att anlita vid behov framledes Nöjd!

Svar från Bilproffsen AB

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Karl Hampus P
Skrev om Bilproffsen AB

Bra och snabb service från första samtal till bokad tid.

Tine B
Skrev om Bilproffsen AB

Bra bemötande, lätt att få en tid för service på vår el bil. Rimlig kostnad för utfört arbete.

Sven Erik Conny K

Aaaaaaaaaaaassaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssss

Svar från Bilproffsen AB

Välkommen åter när det är dags för nästa service.

Catharina Sofia S
Skrev om Bilproffsen AB

Snabb, bra och enkel service och hjälp.

Famico A
Skrev om Bilproffsen AB

Bra och snabbt utförd service

Svar från Bilproffsen AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Stig Gustaf Lennart K

Vi har alltid fått ett fint mottagande och snabb service på bilen.

Lars H
Skrev om Bilproffsen AB

Toppenbra kundmottagare, kunnig inom området. Höll angiven tid.

Ronja Therese Christi E

Snabb och prisvärd service. :)

Lars Olof Johannes B
Skrev om Bilproffsen AB

Bra och trevligt bemötande och bra och tydlig information

Lars Fredric T
Skrev om Bilproffsen AB

Löste problem efter egna erfarenheter. Väldigt tacksamt, kom med lösnings förslag.

Ethel Hulda Maria O
Skrev om Bilproffsen AB

Mycket bra bemötande och god sevice. !!!!!

Svar från Bilproffsen AB

Vad kul att höra att du är nöjd, det är precis det vi jobbar för varje dag. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Solenso A
Skrev om Bilproffsen AB

Bra service och alltid bra bemötande. Kan starkt rekommendera Bilproffsen i Uddevalla.

Bo Georg Sören A
Skrev om Bilproffsen AB

Bra service.Vänligt bemötande. Bra information om vad som skall åtgärdas.

Andrea Wilhelmina Sofi U

Bra service! Både gällande bil och bemötande.

Hogstorps Rör A
Skrev om Bilproffsen AB

Jag tycker att jag fick stort förtroende för dom. Och väldigt bra bemötande.