Trevligt bemötande när jag bokade service av min bil. De angav kostnad när jag bokade tid samt om jag ville lämna bilen hela dagen eller vänta där De upptäckte att bromsbelägg behövde bytas och ringde och frågade om de skulle göra det samt angav pris. Noggrann kontroll av bilen med protokoll. Jag kommer att boka där igen.
Bilproffsen AB
Välkommen till Bilproffsen AB – din Autoexperten Bilverkstad i Uddevalla! Vi erbjuder bilservice och reparationer för alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vår verkstad är även en auktoriserad Mitsubishi och Hyundai-verkstad. Vi erbjuder professionell service och reparationer, inklusive AC-service, däckbyte, hjulinställning,...
230 omdömen om Bilproffsen AB
Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.
bra servic trevligt bemötande efektiva
Bra service som vanligt o en mycket trevlig personal😍
Super nöjd, vänlig och professionell personal
Bra service och bemötande. Kostnaden upplevdes hög.
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Bra bemötande och proffsigt arbete Tyvärr verkar priset gått upp en hel del senaste året
Fick snabb och bra service vid däckbytet.
Mycket trevliga snabb service och ett bra mottagande !
Jag tycker att dom gjorde rätt bra jobb.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevligt bemötande snabb hjälp
Tack för din recension. Varmt välkommen åter!
Har hittills varit mycket nöjd med Bilproffsen. De säger vad de ska göra, vad det kostar, och gör det de har sagt. Har varit kund i 2 år
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Snabbt däckbyte. Trevligt bemötande. Bra pris.
Hjulskifte. På utsatt tid smidigt och snabbt. Bra bemötande
Tycker att det funkat bra både med mina reperationer hitills och även kostnadsmässigt. Den senaste är ej utvärderad ännu då det handlade om ett mindre oljeläckage.
Bra nöjd snabbt och lätt Ha en bra dag !
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra service och support. Löser det mesta.
Underbart verkstad! Professionell! Rekommenderar! 🤝
MVG + får all personal. Pers Gav så mycket service som fyller på mina dränerade
Bra bemötande och snabb hantering!
Trevligt bemötande och fin hjälp med bilen.
Byte till vinterdäck Bra upplysning av mönsterdjupet på sommardäcken o ev. tvätt av vinterhjulen
Mycket snabb service och fick kakor och kaffe medan jag väntade. Fick bilen tillbaka efter 20 min. Bra service!
Lade ner bra jobb med att skaffa nya vinterdäck. Mycjet trevligt bemötande.
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Service mind och förtroende ingivande personal
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
En mycket bra verkstad. Rekommenderar
Upplevelsen var bra men de verkade ganska stressade, vilket kanske inte är så konstigt då det är säsong för däckbyte.
Bemötandet var mycket bra, och jag blev uppdaterad då reservdelarna hämtades upp i Norge, så förändringar i väntetiden och dylikt ringde dom upp och informerade om. Jag visste sedan tidigare att dom är mycket servicevänliga, så jag har inget annat än gott att säga om dom. Detta handlade om utbyte av en startmotor som hämtades i ett annat land. Mycket högt betyg, och personalen är mycket kunnig. 10 av 10
Trevligt, proffsigt. Ligger ett steg före, dvs de talar om vad som bör göras inför nästa däckbyte tex.
Mycket trevligt och informativt bemötande. Förväntningarna var att det beställda arbetet skulle utföras korrekt och inom den tid som var avsatt Vid detta tillfälle gällde det däckbyte, sommar till vinterdäck. Gick därifrån med en nöjd och positiv känsla!!
Det är en bra upplevelse när man kan få hjälp . Dock tycker jag byte av vindrutetorkare var dyrt, men jag är dålig på att veta vad såna grejer kostar.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevligt bemötande och bra sevice.
Bra bemötande, köpte 4 st dubbdäck och är jätte nöjd , har mina sommardäck på däck hotell hos bilproffsen.
Bra priser kunniga montörer lätt att få tid
Snabb reparation bra återkoppling
Mkt serviceinriktade å kunnig Hyundiverkstd med en vettig prissättning :)
God service, snabbhet, effektivitet och kvalitet Jag tycker att bemötandet är grundläggande för allt och varje tjänst man behöver
Snabb och bra service. Kan varmt rekommendera bilproffsen
Vi skulle byta startmotor och de hade väldigt fullbokat. Åkte dit och lämnade in bilen på en torsdag, ifall de skulle få en lucka, men troligtvis skulle inget ske fören tidigast måndag. På fredageftermiddag fick vi besked att den var klar!
Väldigt bra bemötande jag är mycket nöjd
Gillar inte den stora prisökningen sedan sist, jag funderar att byta däckhotell.
Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.
Alltid trevliga och gör ett bra jobb! Proffsiga!
Mycket duktiga biltekniker som tar hand om bilen.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Jättebra och alltid trevliga!
Byte av däck. Helt ok. Kort väntetid.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Snabb och korrekt utfört arbete Känns alltid seriöst
Trevlig personal och super duktiga
Bytte till vinterdäck. Inga problem med att boka tid. På plats gick allt snabbt och smidigt och trevlig personal!
Skifte till vinterdäck. Mycket nöjd. 😀
Enkelt att boka tid, snabbt fixat och bra service
Blir alltid bra bemött hos Bilproffsen, har stort förtroende för dem. Mina förväntningar är alltid att de gör det bästa för att fixa iordning min bil. Det var en bra upplevelse som alltid. Fick service gjord, ett fel med handbromsen lagat och byte till vinterdäck.👍
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.