Bilskadecenter Falköping

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.4
Få pris & boka Ring 0515-71 18 27 Dela

Välkommen till Bilskadecenter Falköping – din Autoexperten Bilverkstad i Falköping! ​Vi erbjuder allt från bilservice och reparationer till däckbyte, däckmontering, däckhotell och montering och kalibrering av alkolås. Vi utför även hjulinställning, bromsreparationer, batteribyten, felsökning och installation av motor- eller...

14 omdömen om Bilskadecenter Falköping

Lisa Erica Charlotte D
Skrev om Bilskadecenter Falköping

Otrevlig och nedlåtande personal. Höll inte avtalad tid och blev otrevlig när detta ifrågasattes. Höll inte heller avtalat pris även fast inget mer gjorts. Otroligt besviken och ledsen efter denna situation.

Svar från Bilskadecenter Falköping

Vi uppskattar att du skriver om din upplevelse. Vi vill göra allt vi kan för att förbättra oss.

Petra Mari A
Skrev om Bilskadecenter Falköping

Trevligt och proffsigt bemötande. Flexibel personal som kunde kika på fler saker på bilen utöver servicen. Rekommenderas!

Birgitta Ann Char F
Skrev om Bilskadecenter Falköping

En ny upplevelse hur ett bemötande av kunnig personal förstärker känslan: Här vill jag fortsätta och bli en trogen kund. Lyssnar på mina frågor, ger mig svar så jag blir både nöjd och glad. Som lärare gav jag det bästa betyg någonsin till Bilskadecenter Falköping. 🤗🤗🤗🤗🤗

Shadan A
Skrev om Bilskadecenter Falköping

Alltid lika bra bemötande, snabb och bra service.

Fredrik G
Skrev om Bilskadecenter Falköping

Allt bra, trevlig personal och god service.

Bo-Erik Lennart J
Skrev om Bilskadecenter Falköping

Bra kille vid Autoexperten som hjälpte mig . Snälla tag bort all info om Bo Erik Johansson för min man dog 19 april i år. Lite jobbigt nä det kommer i hans namn. Tack

Andreas Daniel H

Bra bemötande! Hjälpsamma. Räddade mig från en saltad faktura från Brandt Bil

Monica S
Skrev om Bilskadecenter Falköping

Lätt att få tid och bra pris för däckbyte.

Svar från Bilskadecenter Falköping

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss. Mvh Autoexperten

Agne Nils Jonny B
Skrev om Bilskadecenter Falköping

Jag fick bra bemötande fick tillfredsställande arbete utfört Bra begagnat säkerhets bälte åtgärdad handbroms. Tackar.

Svar från Bilskadecenter Falköping

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och hoppas vi ses snart igen.  Med vänliga hälsningar Autoexperten

Bo Jörgen N

Mycket bra. Trevlig personal. Vettiga priser

Svar från Bilskadecenter Falköping

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Per Arne Roland M

Bra service Snabb respons Hyggligt billigt

Svar från Bilskadecenter Falköping

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Vänligen Autoexperten

Jt M
Skrev om Bilskadecenter Falköping

Trevliga och bra. Gör fina jobb

Svar från Bilskadecenter Falköping

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök.

Helga Eva Christina W
Skrev om Bilskadecenter Falköping

Vänligt bemött. Okunniga mekaniker. Dyrt. Service.

Svar från Bilskadecenter Falköping

Din upplevelse är viktig för oss. Vi tar med oss din feedback och hoppas att kunna erbjuda dig en bättre upplevelse nästa gång. Vänligen Autoexperten

Mats Jan-Åke Ö
Skrev om Bilskadecenter Falköping

Bra. Väldigt bra. Upplevelse var bra jag köpte två nya däck.

Svar från Bilskadecenter Falköping

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Autoexperten