Bilskadecenter Sydost

Bilskadecenter Sydost

• BadgeTwoYears
4.7
Ring 0480-222 47 Dela

Välkommen till Bilskadecenter Sydost AB! Vi är en bilverkstad och skadeverkstad med full service inom bilreparationer. Vi har lång erfarenhet i branschen och specialistkompetens inom lackering, reparation av plåtskador, plastdetaljer och bilglas. Vårt team hjälper dig från skadetillfället, genom skadebesiktning och reparation,...

441 omdömen om Bilskadecenter Sydost

Mats W
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevlig service saknade lite information vad som verkligen var gjort?

Bo Holger F
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mycket bra hoppas att reparationen arbetet med min bil håller 🙏

Lena Signe Elisabet N
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabb service och bra gjort arbete. Mycket service inriktade. Mycket nöjd

Anna Camilla P

trevligt bemötande och hjälpsam

Navitech A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Supersmidigt, de skötte all kontakt med försäkringsbolag och uthyrare. Tack!

Nordic Auto Kalmar A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Proffsigt, snabba och smidiga. Mycket vettig och kunnig personal!!

Marianne Annika Marg K

Bra bemötande, trevlig personal,

Oscar Louie Andreas H
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mycket bra bemötande. Ärliga och hjälpsamma.

Ulf Stefan L

Vänligt o proffsigt bemötande

Kerstin Berit Susanne P
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra och smidigt. Väldigt smidigt att fotografera skadorna och skicka in

Herb. Hagblom A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bilskadecenter Sydost utförde reparationen av vår företagsbil snabbt, professionellt och med utmärkt resultat. Tydlig kommunikation, god service och ett fackmannamässigt utfört arbete. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem.

Emelie Sigrid Linn E
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Jag blev väl mött i telefonen när jag skulle boka in en tid. När jag klev in innanför dörrarna kände jag mig välkommen och trygg med att kunna lämna in min bil och den behandlas väl. Bra jobbat, fortsätt med det ni gör.

Ebert Eyvind A

Mycket bra. Vi känner Jhsn sen länge L

Svar från Bilskadecenter Sydost

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Hans J
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabb och bra service som håller vad den lovar! Trevlig personal!

Annie Ella Maria O
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Hjälpsamma, inlyssnande och bra reparation.

Gertrud Anna Karin A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra utfört arbete polering strålkastare.

Göran Roland B
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevligt bemötande samt ett bra arbete med min bil Gdo 818 Ett stort tack Göran Bäckstedt

Ewa N
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevlig och tillmötes gående personal. Inget att klaga på.

Juha Rikhard K
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Ingen bärgning denna gång, bara lån av verktyg då bromsarna låst sig. Jättesnabb assistans med väldigt bra bemötande.

Helge Emil K
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra verkstad att anlita, oroblemfritt

John Erik Benny A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra bemötande och bra service.

Svar från Bilskadecenter Sydost

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Ulrika Maria Louise I
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bokat däckbyte på webben, kunde dock ej välja tid den utvalda dagen, men blev uppringd och fick min tid. Bra och snabbt Byte på plats.

Peter Sven Åke J
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Gjorde jobbet enligt avtalad beställning.

Keith Stig Mikael K
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Alltid trevligt bemötande och bra service.

Kalmar Kommun R
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Som alltid trevligt bemötande och man får all hjälp man behöver. Sen går det snabbt att få en tid. Finns inget att klaga på. Försäkringsärende skador.

Madicken Maria Lise Ö
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Jag fick snabbt hjälp med att fixa min bil samt ett bättre pris än hos andra tillfrågade.

Thomas Birger I
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Hela processen och informationen har fungerat bra. Skadan är proffsigt genomfört,bara bra upplevelsen.

Krister Per Erik N
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Tyvärr var inte bilen klar när det var utlovat. Annars mycket bra bemötande, service och information. Allt kring hyrbilen fungerade perfekt.

Gerrit Alexander S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra service och trevligt bemötande.

Arne Kenneth S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mycket bra bemötande med trevlig personal

Bo Peter E
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevligt bemötande o proffsig reparation

Mustafa J
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra företag.Tar hand om sina kunder.Alltid trevliga.Bästa betyg av mig.

Hans Evert Nils A

Tack Helt nöjd med ert jobb på mln honda Hans

Svar från Bilskadecenter Sydost

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Simon Pär Anton Q
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevligt bemötande och det viktigaste, proffsigt utförande av reparationen.

Scan-Möre A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Enkelt - snabbt och bra. Trevligt bemötande.

Najla K
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Hej och stort tack för en trevlig bemötande och snabb respons. Ok tack för snabbt åtgärd! Med vänlig hälsning, Najla

Kaouthar O
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Jätte trevlig personal, förklara bra och återkoppla väldigt snabbt.

Svar från Bilskadecenter Sydost

Tack för din kommentar och för att du väljer oss som din verkstad, vi ser fram emot att hjälpa dig igen

Ayvens Sweden A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mitt första besök hos Bilskadecenter Sydost var en trevlig upplevelse. Trevligt bemötande och fick hjälp och råd gällande skadan som skulle besiktigas.

Kjell Uno K
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Jag är nöjd trevligt bemötande

Roger Lars-Inge W
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra bemötande och trevlig personal. Hade velat få en förklaring av hjulinställningens delar och protokollet. Lämnade på morgonen ca 7.20 och fick SMS om att bilen var klar 8.20.

Tobias Per Lars L

Bra service, trevlig personal

Anna Maria Cathrine L
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevligt bemötande. Åtgärdade min bil snabbt vilket är tacksamt

Bilskadecenter Sydost och Marknadsteamet Autoexperten gillar detta

Ulla Kristina Ö
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra bemötande, tryggt. Proffigt arbete, ärligt. Gott förtroende. Års service.

Patrik L

Trevligt och smidigt bemötande

Jesper Christian A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Var till att börja med nöjd med resultatet av deras arbete men tycker också de har en rak och tydlig hållning i kommunikationen och en utpräglad "inga-problem-mentalitet". I samband med min reparation bad jag dem kolla en annan grej på bilen vilket de gjorde. Ingen åtgärd krävdes men jag uppskattade ändå att de inte tog ta betalt för den extra sökningen. Bra service. Mvh Jesper

Ep Gotland Ax A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Riktigt trevligt kundbemötande, snabb och korrekt hjälp. Kommer återkomma.

Inge Ulf Birger P
Skrev om Bilskadecenter Sydost

löste mitt problem och trevlig personal

Lina K
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Allt gick snabbt och smidigt. Pedagogisk och trevlig personal !

Karin Maria L
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Toppen, smidigt. Hade önskat en fåtölj att sitta i medan jag väntade dock

Svar från Bilskadecenter Sydost

Tack för din recension! Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.

Mli Linnéa Charlotte S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Väldigt trevligt bemötande och hjälpsamma😊