Bilskadecenter Sydost

Bilskadecenter Sydost

• BadgeTwoYears
4.7
Ring 0480-222 47 Dela

Välkommen till Bilskadecenter Sydost AB! Vi är en bilverkstad och skadeverkstad med full service inom bilreparationer. Vi har lång erfarenhet i branschen och specialistkompetens inom lackering, reparation av plåtskador, plastdetaljer och bilglas. Vårt team hjälper dig från skadetillfället, genom skadebesiktning och reparation,...

488 omdömen om Bilskadecenter Sydost

Hans Christian Ingva S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bokningen gick smidigt. Tjänsten prisvärd och servicen snabb.

Jennie Maria G
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra service och trevligt bemötande.

Anne Jennie Sofia S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevligt bemötande och snabb återkoppling

Marie Charlotte Å
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Toppen på alla sätt. Personlig service av kunnig personal. Löste mina problem

Annica A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mkt snabbt svar och proffesionellt bemötande vid kontakt. Fick omgående en offert som var lätt att förstå och med ett rimligt pris. Fick relativt snabbt en tid för en omfattande service på vår husbil. Jag blev sjuk på inbokad tid men det var inga problem att boka av och få en ny tid. Inga svårigheter att lämna in dagen före, erbjöd oss till och med att ställa vår husbil innanför grindarna så den skulle stå säkert. Service genomfördes och vi fick återkoppling när den var klar och kunde hämtas. Vi fick ett protokoll på vad...

Svar från Bilskadecenter Sydost

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Emelie Mahlin Maria F
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabb och bra hjälp. Trevligt bemötande.

Karl Jonny S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Väldigt trevligt bemötande och proffsigt omhändertagande av min skadade bil.

Sven Bror Peter A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Allt fungerade perfekt jobbet och priset, snabbt jobbat.

Svar från Bilskadecenter Sydost

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Intrinitec A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevligt och positivt bemötande!

Granitor Electro A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra och snabbt mottagande Höll utlovade tider vilket är bra även om det kan vara svårt att bedöma. Hade inga förväntningar då det är väldigt sälla vi behöver dessa tjänster, som tur är. Men har inget att klaga på det vara snabbt fixat och blev bra. Betyg fullt godkänt Rep av Bilskada plåt med mm.

Mia B
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra och snabb service. Trevlig personal.

Frida E
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabbt och smidigt när de hjälpte mig byta ac pump

Svar från Bilskadecenter Sydost

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Melissa H
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabb service och bra bemötande

Karl Ernst Pat P

Mycket bra! Hjälpsamma

Karl Olov S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bästa möjliga hantering av ett ärende jag kan komma på. Kunnig personal. Snabb hantering. Super fina lokaler.

Christina Ing S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Vänligt och professionellt bemötande samt de höll tiden. Inget att klaga på

Christer Albert Jörg S

Smidigt o okomplicerat. Bra utförande. Tider hölls korrekt. Allmänt positivt

Prema A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabb och bra service, vänligt mottagande, kunnig och personal och proffsiga hantverkare. Inga onödiga ingrepp och kostnader.

Svar från Bilskadecenter Sydost

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Nils Åke J
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra info och trevligt bemötande

Emmy Karin Elisabet S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevliga, tillmötesgående och snabba!

Miljödata I Karlskrona A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevliga, enkla att ha att göra med!

Magnus Per Olof S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Blir alltid bra och korrekt bemött hos dem. De har en otrolig proffsighet som sträcker sig långt mer än hos andra konkurrenter. De gör jobben snyggt och prydligt.

Elin Linnea Josefine O
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Duktig och trevlig personal, bra bemötande.

Kjell Mathis S

Mycket trevligt bemötande . Kändes proffsigt hela vägen

Sigbritt Monika R
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mycket trevligt bemötande. var där för att serva min bil. allt var till belåtenhet.

Svar från Bilskadecenter Sydost

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Pär Göte Hendrik L
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra bemötande och trevlig personal.

Jarmo Mattias I
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabbt och proffsigt. Trevligt bemötande.

Martin C
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabb och bra service. Bra lagning.

Maria Kristina O
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Blev trevligt bemött, tyvärr tog det en månad innan jag fick tillbaka bilen pga reservdelar som tog lång tid att få.

Lars-ingvar Harald S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Tillmötesgående kunniga och hjälpsamma på alla sätt och vis jag är så nöjd TOPPEN BETYG

Bygg & Flytt Sydost A

Snabbt, smidigt och väldigt bra utfört . Supernöjd

Lars Johan Philip A

Bra kundservice.

Svar från Bilskadecenter Sydost

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Yvonne Berit Marie I
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Saknar en följese Del , på vad man har gjort , vilka delar man har bytt och åtgärdat , man missade givaren till bakluckan , men det var en bra verkstad , trevlig personal , bra bemötande TREVLIGA 🤠

Svar från Bilskadecenter Sydost

Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.

Björn Lars Daniel A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra och trevligt bemötande som ingav förtroende. Snabb reparation av skadan på min bil och ett felfritt resultat!

Stavros A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra,snabb o tydlig service.Både jag o bilen är nöjda😉

Eva Christina Y
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevligt bemötande och mycket god service

Lars G
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mycket fint att möta så skickliga hantverkare och trevlig personal. Offerten kom fort och jobbet utfördes på utsatt tid. Mycket nöjd med allt.

Max Henrik Robert K
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra kundbemötande! Gjorde service & byte av vindruta, vilket överträffade våra förväntningar med hur lång tid det tog. Allt gick snabbt & smidigt!

Marie Elvy Henrietta H
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevlig och hjälpsam personal så lär bli fler besök i framtiden

John Kevin Antonio R
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevliga killar. Jobb snabbt och bra utfört till ett bra pris! Kommer definitivt gå dit igen.

Nils Göran Kennert A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra jobbat trevlig personal rekommenderas

Conny Stefan H
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevligt bemötande och bra dialog under hela processen.

Eva Irene E
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevligt och "lagom" bemötande av alert personal måna om snabb service hade inga direkta förväntningar , upplevde att jag fick korrekt och "kundorienterat" , och inte minst ärligt bemötande

Britt Eva Annika J
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Väldigt trevligt och vänligt bemötande. Bra utfört arbete.

Bodil Katarina S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Jag är så himla nöjd Bilen blev jättefin Personalen var super trevlig och tillmötesgående Skadan på dörren syns inte alls då jag fick en ny dörr😁

Emtech Service A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabb och bra reparation, perfekt resultat.

Svar från Bilskadecenter Sydost

Vi blir både stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid. Vi ser fram emot att träffa dig igen när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Ylva Margareta Lilian E
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Vänligt bemötande, bra utfört arbete med bilens framvagn. Helnöjd med lackeringen. /Ylva

Mats W
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevlig service saknade lite information vad som verkligen var gjort?

Svar från Bilskadecenter Sydost

Härligt att höra att du är nöjd, det betyder mycket för oss.

Bo Holger F
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mycket bra hoppas att reparationen arbetet med min bil håller 🙏

Svar från Bilskadecenter Sydost

Tack för din feedback, den hjälper oss att fortsätta utvecklas.

Lena Signe Elisabet N
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabb service och bra gjort arbete. Mycket service inriktade. Mycket nöjd