Bilskadecenter Sydost

www.bilskadecentersydost.se
  • Badge2025
4.7
Ring 0480-222 47 Dela

Välkommen till Bilskadecenter Sydost AB Vi är din bilverkstad och skadeverkstad med full service inom bilreparationer. Vi är specialister på lackering, reparation av plåtskador, plastdetaljer och bilglas. Vi erbjuder allt från bilservice, reparationer, felsökning, däckservice inklusive däckbyte, montering av däck på fälg och...

286 omdömen om Bilskadecenter Sydost

Tine Christine Eva A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Första mötet när jag kom var överraskande bra. Trevlig personal och beskrev hur allt gick till med skador och hur hyrbil fungerade.Med ett enda ord FANTASTISKT. Rekommenderar jag med glädje!

Leif Ingvar A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Klara besked, enkelt, tydligt, samt en helhetsbild med beröm godkänt

Svar från Bilskadecenter Sydost

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Stefan N
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mycket bra utfört jobb med en mycket trevlig personal. Högsta betyg.

Signe Marianne Borisd S
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Välkomnande och trevligt bemötande. Fick snabb hjälp med byte av lampa till bromsljuset.

Eva M Chris V
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Hjälpsamma och trevliga och förstående för att vi åldringar inte är så digitala

Lucas Tom J
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Snabbt, från skadebesiktning till reperation till färdigt arbete. Klart på en vecka

Birgitta Asta Elisab B
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevlig personal, och väldig service minded

Monica G
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevligt bemötande av personalen. Bilen servades under sagd tid. Nya torkarblad satt monterade, tack för det. Kommer igen om ett år.

Neshdet Y
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Det gick mycket smidigt. Bilen var reparerad och klar samma dag innan kl 14.

Hans Oskar William W
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Fick felaktigt meddelande om att min bil var klar när flera dagars reparation kvarstod. I övrigt inget att anmärka på.

Marsjö Gård A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Vänligt, hjälpsamt och kunnigt motagande. Mycket bra utfört arbete

Bo Peter Gerhard J
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mycket bra service och snabbt!

Nils Johan B
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra o trevligt bemötande, Känner mej sedd Dom har en Subarukille där - himla bra

Malin Christin B
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Trevlig och kunnig personal. Prisvärt.

Annica A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Det var enkelt att lämna bilen kvällen innan och lämna nyckeln. Saknade dock något att skriva registreringsnumret på samt en penna. Kanske kan ha en lite låda bredvid med detta. Servicen var klar på 1 timma. Lätt att hämta och betala. Bra pris och trevlig personal!

Gunnel Ingalill W
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Mycket bra! Alla trevliga! Kommer att fortsätta hos dem när jag är i behov av hjälp med bilen.

Mila N
Skrev om Bilskadecenter Sydost

The work is good. The communication also. The only thing is it takes very long time.

Sanna Christina Hele G
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Lämnade in min bil för service & byte av fläktremmen, fick tid inom 2v och bra bemött via telefon. Fräscha och rena lokaler!! Känner mig supernöjd och kommer vända mig hit igen nästa gång något händer min bil👍🏽

Inger Solveig R
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Fint bemötande och snyggt utfört arbete på min bil.

Anneli Viola P
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Blev på ett trevligt och professionellt sätt bemött. De förklarade på ett bra sätt vad servicen innebar. Jag kommer i fortsättningen att anlita dem, och även rekommendera till andra.

Sven-Olof J
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Hej! Jag är mycket nöjd med det trevliga Mottagandet och och servisen Kommer med all säkerhet att anlita er om jag behöver. Mvh.Sven-0lof

Eva Gunilla A

Service 9000 mil alltid helt perfekt bemött

Sydställningar I Sölvesborg A

Mycket bra.Inga konstigheter! Bra service

Niklas Carl Bertil L
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Fint bemötande. Bra utfört jobb som var klart i god tid.

Karl Johan Christer N
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra bemötande, service och rådgivning på de frågor jag hade.

Kent Åke H
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Alltid trevligt bemötande när man kliver in eller ringer.

Tack så mycket för fina ord. // Bilskadecentersydost

Pf Lyft & Entreprenad A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Nästan allt var kanon. Bilen blev hämtad, grym service! Sjukt snabbt klar, uppskattas till 1000! Mycket bra kundbemötande, trevliga o bra återkoppling 😊 Synd bara att färgen blev helt fel… Brun metallic bil. Lila blev det ommålade. Men det löser ni säkert 👌 Mvh Peter Fredriksson

Hej Peter Tack för din återkoppling. Det får vi lösa. // Bilskadecentersydost

Santander Leasing A
Skrev om Bilskadecenter Sydost

Bra fixat, som ny. Bra omhändertagande från början till slut.

Klas Peter Holgersson W
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Vi blev väl bemötta och utförde det som skulle göras inom rimlig tid. Valde Bilskadecenter sydost på uppmaning av länsförsäkringar eftersom det var ett försäkringsärende.

Pilkington Automotive Sweden A

Trevligt bemötande,god service

Nils Olof I
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Seriösa, vänliga och hjälpsamma.

Berit Annika Elisab P
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Snabb hjälp, mycket bra bemötande, kändes proffsigt

Lars Thomas Christe S
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Bra bemötande och dialog med ansvarig Kontaktperson.

Iréne Ann-Christin J
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Väldigt vänligt bemötande o riktigt trevlig personal. Både på telefon o när jag kommer dit. Toppenställe

Tina Eva Margaretha H
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Suverän service och bemötande.

Svar från Bilskadecenter Sydost AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Beatrice Gabriella L
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Bara bra ! Mycket trevlig personal och extremt bra service.

A C Therese G
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Trevlig kontakt! Snabb service!

Svar från Bilskadecenter Sydost AB

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Anders Fredrik H
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Bra mottagande. Snabb hantering. Bra resultat.

Tobias Bernardus C
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Mycket bra service och bemötande

Daniel Nilanka Damit S
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Trevligt och proffsigt bemötande.

Annette Margareta R
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Kanon bemötande och väldigt bra utfört arbete på bilen .Väldigt nöjd TACK👌

Mats Åke Allan M
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

I början på detta året , fick jag hjälp med en plåtskada dörrar . Allt blev jättebra . Jag blev mycket nöjd . Nu fick jag service gjord på bilen också . Perfekt . Mats Mårtensson . LGD 978

Björn Henning Kri H
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Trevliga och duktiga, allt gick snabbt

Svar från Bilskadecenter Sydost AB

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Tom Tage Olof N
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Tvättade inte av sidan för att se om det var repor efter rådjur, annars bra.

Johan Erik Marcus N
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Mycket bra service. Blev klar tidigare, och mycket trevliga.

Ellinor Margareta K
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Fick tid snabbt och bilen klar på ett par dagar. Mycket nöjd kund.

Kerstin Katharina J
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Mellanservice av SAAB 93. Bra jobbat, helt enligt förväntningarna!

Pia Ulrika Christina O
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Blev påkörd på lördagen, anmälde till försäkring på webben och direkt på måndag morgon åkte jag obokad till Bilskadecenter för förbesiktning, Fredrik tog emot mig direkt och det var avklarat på 20min. 2 timmar senare får jag mail från Länsförsäkringar att allt är utrett och klart, noll i självrisk. Lämnade in för själva reparationen nån vecka senare och bilen klar på 4 dagar. Bilen lika fin som ny efter reparation. 👌 Världsklass av Fredrik och övrig personal! 😊💐

Annelie Christina F
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Bra service och snabbt svar på mail.

Svar från Bilskadecenter Sydost AB

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Åse M
Skrev om Bilskadecenter Sydost AB

Proffsigt och bra utfört arbete.