Trevligt bemötande. Bra jobb. Finns inget att klaga på
Bilskadecenter Sydost
Välkommen till Bilskadecenter Sydost AB! Vi är en bilverkstad och skadeverkstad med full service inom bilreparationer. Vi har lång erfarenhet i branschen och specialistkompetens inom lackering, reparation av plåtskador, plastdetaljer och bilglas. Vårt team hjälper dig från skadetillfället, genom skadebesiktning och reparation,...
387 omdömen om Bilskadecenter Sydost
Tack för din kommentar och för att du väljer oss som din verkstad, vi ser fram emot att hjälpa dig igen
Snabbt och professionellt jobb till ett vettigt pris. Tack och gärna igen!
Bemötande har varit bra. Alllt har varit bra men … Bilen har stått kvar på verkstan i ca 6 månader och väntat på en reservdel. Jag fixade reservdelen till verkstaden (tog ca två veckor) efter några turer med LF så kunde jag beställa den. Fixandet av reservdelar kan bli bättre .
Tack för din recension! Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.
Supernöjd med servicen. Personalen var väldigt trevliga och hjälpsamma, och bilen blev klar snabbare än jag förväntade mig. Kan verkligen rekommendera!
Märks att det är mycket kunnig personal, inga tveksamheter. Det gick snabbt. Moderna och fina lokaler. Rekommenderas!
Snabb och trevlig kontakt! Jättefin service och reparationen gick fortare än förväntat. Väldigt nöjd.
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Snabba och behjälpliga med hög kundservice
Proffsig personal och perfekt åtgärdat fel!
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Mycket trevligt bemötande,kostnad direkt och snabb hjälp trots bilen blev bärgad.delar beställdes måndag förmiddag och tisdag morgon var bilen färdig
Proffsigt bemötande, fick hjälp med allt jag behövde ha gjort. Allt fungerade klockrent behövde service och bromvätskebyte . Tack för hjälpen!
När vi kom till firman blev vi mottagna av en väldigt trevlig person. Lagningen av bilen gick fort , höll kontakt via telefon. Vi är väldigt glada att vi kom till denna firman o fick proffsig hjälp i en för oss svår situation. Vänligen Tommy Fägerström
Trevlig personal men tog mer än 2veckor för att ordna en lättare däck skada.
Trevligt bemötande och bra service !
Bemötandet va jätte bra, men dom har missat å fixa bakskärmen och dom har kapat mina ena vindavvisare utan å berätta något helt klart väldigt dåligt.
Hej Daniel Vill att du återkopplar till oss på 0480-22247 så vi kan räta ut vad som blivit fel.
Jag är mycket nöjd med servicen hos Bilskadecenter Sydost. Personalen var trevlig, professionell och hjälpsam. Reparationen gick smidigt och resultatet blev mycket bra. Jag kände mig trygg som kund och kan absolut rekommendera dem till andra. Stort tack för ett fint bemötande!.
Fungerar kannon inga problem
Bra kundbemötande och serviceminded i de frågor som uppstod
Trevligt bemötande! Supernöjd med arbetet Fick låna deras bil under tiden vår bil var på reparation!
Bra bemötande, smidigt och snabbt att boka tid, inga konstigheter!
Utmärkt bilservice – snabbt, pålitligt och professionellt!
“Bilskadecenter Sydost har lagat min bil på ett mycket bra sätt. Reparationen blev professionellt utförd och bilen ser ut som ny igen. Jag är nöjd med resultatet och bemötandet.”
Trevligt bemötande. Snabb hantering av min bil.
Jag blev varmt bemött av trevlig personal.var första gången jag var där mina förväntningar var att de skulle göra ett bra jobb som de uppfyllde till 100 procent så är mycket nöjd med arbetet det utförde för att laga min bil
Fast and reliable, Will come back if needed. Good service
Everything were good, fast and reliable
Inga problem alls, väldigt effektivt & professionellt.
Jag är mycket nöjd med deras bemötande, jag har haft dom som verkstad sedan bilen inköptes. Denna gången var det inbokat en felsökning som ledde till ytterligare verkstadsbesök.
Riktigt bra mottagande och en fantastisk service. 100% nöjd
Bra bemötande och super nöjd med min bil :))
Mycket bra , trevlig personal trevligt bemötande
Super bra service och trevlig personal 😀
Löste mitt ärende på ett snabbt och smidigt sätt. Trevliga och hjälpsamma.
Vi kunde lämna in bilen för felsökning dagen efter vi ringt o dem fixade felet samma dag på bara några timmar. Suverän service !
Ärlig och effektiv. Kunnigt mottagande. Fick tid snabbt.
Bra bemötande och service. Snabb hjälp med skadan.
Trevlig personal med ett gott bemötande och som är väldigt hjälpsamma, hjälpte mig snabbt att hitta rätt produkter till min bil och när grejerna kom hem så fick jag hjälp med montering redan dagen efter. Jag har haft med dom att göra en gång innan och kom tillbaka så det säger väl allt och att jag även åker 10 mil tur och retur. Jag köpte ett takräcke med lite tillbehör. Jag kommer absolut att återkomma i fler ärenden då jag vet att jag får professionell hjälp.
Alltid lika trevliga och bemötande. Har träffat dom innan på ett annat ställe. 10 poäng av 10 mvh Kent Lundgren
Tack så mycket jag fick bra hjälpa av er
Mycket trevliga Fick hjälp fast jag inte bokat tid
Bra bemötande bilen klar den dag man lovat Bra utförd reparation Bilen som ny igen
Allt var kanon! Snabb hjälp och bra resultat
Snabbt, smidigt och trevlig personal.
Mycket bra bemötande och trevlig personal!
Trevligt bemötande Kanske lång väntan
Jag fick ett mycket bra bemötande.
Mycket bra bemötande av personalen
Trevligt bemötande, erbjuden lånebil, gott kaffe, inom angiven tid👍
Hela skadan har skötts bra. Kostnadsförslag till försäkringsbolaget gick snabbt. Skadan fixades på acceptabel tid. Rekomenderas.
Ett trevligt och bra sätt trevlig och bra personal ett ställe man kan rekomendera till sina vänner och bekanta
Kan rekommendera den här verkstaden 8 dagar i veckan. Trevliga, kompetenta, lösningfokuserade och till riktigt bra pris med 😊😊😊