Allt var till belåtenhet med vänlig hälsning Bo
Bilskadecenter Sydost
Välkommen till Bilskadecenter Sydost AB! Vi är en bilverkstad och skadeverkstad med full service inom bilreparationer. Vi har lång erfarenhet i branschen och specialistkompetens inom lackering, reparation av plåtskador, plastdetaljer och bilglas. Vårt team hjälper dig från skadetillfället, genom skadebesiktning och reparation,...
332 omdömen om Bilskadecenter Sydost
Kundservicenivå utöver det vanliga,
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Skadeärende Trevligt bemötande, enkelt att kommunicera med, snabb återkoppling och att åtgärda/ reparera bilen med gott resultat. Nöjd kund 👍
Smidigt och snabbt. Perfekt resultat.
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Vänligt och professionellt bemötande. Snabb service.
Bra och trevliga personal. Kunnig på allt som rör bilar, hyrbilar och allmän bra service. Mvh Fredrik
Tack för hjälpen killar. Otroligt serviceminded, hjälpsamma och professionella. Löste mitt problem snabbt. Det var mitt första besök men inte sista det lovar jag! Riktigt bra priser också! Rekommenderas starkt!!!
Snabbt, smidigt, billigt och mycket trevlig personal!
En proffsigt och kunnigt bemötande.
Väldigt trevliga och kunniga! 🤩
Snabb hjälp och bra service. Trevligt bemötande.
Bra bemötande av trevlig personal. Blev väl informerad om ärendet Lackering efter skada
Mekanikern ringde, trevlig och gick att diskutera med. Utförde sedan ett oerhört snabbt och väl utfört arbete till ett lägre pris än vad vi diskuterade. Trevligt bemötande av goa gubbar i receptionen när jag sen skulle hämta bilen. Besiktade bilen direkt efter reparationen och till och med besiktningsgubben tyckte det var ett bra jobb. 5 av 5 kommer återvända och rekommendera tlll andra.
Bra och mycket kunnig personal. Härligt bemötande.
Mycket bra, snabbt och utmärkt arbete
Allt har funkat till belåtenhet.
Service. Bra bemötande. Lösningsorienterade.
Trevligt bemötande, snabb och smidig service. Rekommenderas!
God service och fint bemötande
Kanon service och bemötande av personal
Trevlig personal, ett perfekt gjort jobb och mycket snabb leverans. Jag kan verkligen rekommendera denna firma👍
Tack för din kommentar och för att du väljer oss som din verkstad, vi ser fram emot att hjälpa dig igen. God Jul🎅
Trevliga och kunniga killar i kund mottagningen. Pratade mest med Fredrik. Snacka om att sprida god stämning!😃🇸🇪 Tack bilskade center !
Snabbt och enkelt. Bilen blev klar innan ursprungsdatum men lite B att man i te tvättade hela bilen när man lackerat om front, höger fram och bakdörr samt stötfångare bak.
Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.
Otroligt proffsiga och trevliga människor
Bra motagande snabbt gjort en sevic
Trevligt och proffsigt bemötande. Snabba i hanteringen av min bil. Rek varmt
Trevligt bemötande och bra service. Gulligt att man fick en skumtomte också.
Fantastiskt jobb. Sköna grabbar och kunde inte fått bättre hjälp.
Fantastiskt trevlig service och snabbt avlöst reparation. Rekommenderas starkt.
Mitt ärende togs omhand mycket snabbt och proffesionelt
Allt funkade jättebra även med hyrbilen Högsta betyg
Mycket hjälpsam, vänlig och serviceinriktad personal. Bra och snabbt utfört arbete (reparation efter viltolycka Saab 9-5 resp strålkastararbete Subaru Legacy). Prisvärt arbete! Återkommer gärna!
Trevligt bemötande helt igenom.
Nöjd med det lilla de utförde sätta dit en list.
Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.
Ett trevligt bemötande av personalen. Bra kommunikation. En service av min bil.
Trevligt och bra bemötande. Hade bilen på service
Tycker att om de säger en tid först sen händer en sak så tycker jag att man kan höra av sig om att tiden blir ändrad pgr av och inte att man tror att den faktiskt är färdig den tiden man sagt från början oavsett att de ej hört av sig om att de behöver bilen längre
Vi uppskattar din ärlighet och hjälper oss att bli bättre.
Snabbt och smidigt utfört jobb. Trevligt bemötande.
Trevligt bemötande, snabb tid.
Snabb hjälp och allt gick bra och smidigt!
Mycket trevligt bemötande samt snabbt åtgärdat. Ringde när bilen var klar och välkomna oss att hämta bilen
Mycket bra service trevligt personal allt var toppen.
Har inget negativt, bara positiv upplevelse och bemötande.
Mycket trevligt bemötande.Bra kontakt.Bra utfört jobb.
Service o byte av kamrem o vattenpump. Bra bemötande, ringde o informerade Bra pris på jobbet!
Trevligt bemötande och proffsigt utförande
Första mötet när jag kom var överraskande bra. Trevlig personal och beskrev hur allt gick till med skador och hur hyrbil fungerade.Med ett enda ord FANTASTISKT. Rekommenderar jag med glädje!
Klara besked, enkelt, tydligt, samt en helhetsbild med beröm godkänt
Mycket bra utfört jobb med en mycket trevlig personal. Högsta betyg.
Välkomnande och trevligt bemötande. Fick snabb hjälp med byte av lampa till bromsljuset.