Bemötande har varit mycket gott, både personligt och professionellt. Jag är tacksam för att de tog hand om bilen, vilken blänker som om den vore ny.
Bilskadeservice i Nacka AB
Bilskadeservice i Nacka AB – Din expert på plåt, lack & försäkringsskador Med 25 års erfarenhet levererar vi högklassiga bilreparationer med fokus på plåtskador, billackering och vindrutebyten. Vårt engagerade team använder modern utrustning för att återställa din bil till sitt ursprungliga skick – med felfri finish och största...
159 omdömen om Bilskadeservice i Nacka AB
Suverän service. Bilen blev klar på utsatt tid och de har gjort ett riktigt bra jobb.
Trevligt bemötande och god service
Bra service och snälla personer där.
Snabba, trevliga med en suverän resultat och jobb! Stark rekommenderas.
Jag hade nyligen min bil inne på reparation hos Bilskadeservice i Nacka AB efter en krock, och jag måste säga att hela upplevelsen var otroligt positiv från början till slut. Personalen var exceptionellt trevliga och professionella – de tog sig tid att lyssna på mina frågor, förklarade allt tydligt och fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Det var uppenbart att de värdesätter kundens välbefinnande, och deras vänliga bemötande gjorde en stressig situation mycket lättare att hantera. Sammanfattningsvis rekommenderar...
Tog lång tid innan de kunde ta emot bilen men tydlig kommunikation vilket är bra.
Väldigt trevligt bemötande, bra information och nöjd med reparationen. Trångt runt byggnaden.
Professionella, trevliga och snabba. Rekommenderas varmt!
Väldigt bra bemötande , strålande uppföljning och väl utfört arbete
Super service är bara förnamnet på denna fantastiska bilverkstad. De har enormt duktig personal kunniga och så noga med allt vad de gör. Så jag rekommenderar verkligen denna verkstaden när olyckan varit framme så får ni ett superbra utfört arbete på Nacka Bilskade Center. Och stor tack till Andreas Radinger Mvh Hans
Super bra på att kommunicera med mig. Mycket vänliga. Gjorde ett mycket fint jobb.
Professionell verkstad med ordning och reda. Snabba i sin hantering och ger kunden löpande återkoppling hur ärendet fortskrider. Inget att invända.
Extremt smidigt att göra service här. Riktiga proffs inget tjafs.
Snabb proffesionell service och utmärkt resultat.
Mycket nöjd med servicen och hjälpen jag fått när olyckan varit framme. Bilen blev omhändertagen med omsorg.
Trevligt bemötande och relativt snabbt utfört arbete som ser bra ut! Dock en detalj restnoterad så behöver åka dit igen, vilket känns lite bökigt. Hade ev varit bra att veta innan för då hade jag kunnat skjuta på lagningen tills ALLA delar fanns hemma.
Snabbt och smidigt! Från första bedömning/uppskattning till genomfört arbete - enkla att ha och göra med.
Utmärkt bemötande och snabb och smidig planering av reparationen. Kanonfin reparation och snyggt rekondad bil när den hämtades inom utsatt tid! Så alldeles toppen!
Helt smärtfri process från start till mål
Snabba och proffsiga, mycket bra resultat.
Bilskadeservice gjorde finfint jobb med min skada! Rekommenderas!
Utmärkt bemötande. Snyggt jobbat. Bra kommunikation tack
Super bra jobb och ganska trevligt bemötande, annars hade det blivit en stark 5 nu blev det en stark 4
Bra och trevlig kundmottagning. Snabb och bra reparation. Kan varmt rekommenderas.
Smidigt, snabbt och bra resultat.
Trevligt bemötande och fläckfritt genomfört uppdrag. Slutsumma något lägre än offert.
Bra, snabb service. Ser till att hitta lösningar om problem uppstår.
Bra service.
Perfekt kundbemötande i både person och på plats!
Superbra service och mycket bra personal. Höll med råge lovad tid
Väldigt bra service o bilen blev bra lagad
Trevlig service och bilen blev klar tidigare än beräknat!
Blev glatt överraskad av de snabba servicen och det positiva mottagandet. Så skall det alltid vara
Bra service och bemötande, mycket nöjd
Bra kundservice, bemötande och arbete. Väntetiden för att få jobb gjorda är ett minus dock.
Snabb och smidig service. Kändes tryggt och bra👍
Alltid trevliga och hjälpsamma!
Trevligt bemötande och snabb och smidig reparation på min bil! Rekommenderas!
Otroligt trevlig och serviceinriktad personal, mycket vänligt bemötande! Uppskattar att bilen blev klar snabbare än vad som sas från början. Kontakten med Bilskadeservice är en helt igenom positiv upplevelse.
Bemötandet från personalen var mycket bra vid varje tillfälle. Såvitt jag har kunnat se med begränsat ljus är lackarbetet bra utfört. Det enda som var mindre bra var att den ganska enkla lackskadan på plastskärmen bedömdes ta 7-10 dagar när jag lämnade in bilen. Det var lång tid att vara utan bilen och kändes som en onödigt lång tid mot bakgrund av att jobbet var bokat en dryg månad i förväg. Bilen var dock klar redan efter två dagar vilket var mycket bra.
Jätteduktiga och kan verkligen sin grej. Ända som hade kunnat göras bättre är om min bil hade kunnat påbörjats snabbare. Överlag riktigt nöjd med deras service!
Utmärkt bemötande och ett utmärkt jobb. Det här är en firma jag verkligen kan rekommendera. Lasse med missun.
Mycket trevligt och kunnigt bemötande. Reparationen överträffade mina förväntningar. Jag är sammantaget med mycket nöjd med arbetsresultat och bemötande.
Bra bemötande och tydlig information. Bra tidsplanering och lagning till belåtenhet. Kommer med all sannolikhet kontakta samma verkstad om ny bilskada skulle uppstå.
Trevlig personal och bilen blev som ny.
Hej. Från första mötet till sista ett fantastiskt bemötande. Alltid med god service. Så nöjd!
Anlitade Bilskadeservice i Nacka då jag fick en skada på min bil. Trots att dom hade fullt med jobb tog dom in bilen snabbt och bytte taklucka så jag kunde fortsätta använda den. Trevligt bemötande, mycket snabb återkoppling och ett bra utfört arbete! Kommer definitivt använda dom igen. Micke
Bra service och snyggt resultat.
Alltid trevligt att komma till Bilskadeservice, man blir väldigt välkomnad. De gör även ett väldigt bra jobb