Det verkar som om 95 procent av omdömen här är FAKE.
Biohack Balance
Välkommen till Biohack Balance! Vi är ett företag som optimerar din livsstil och hjälper dig att ta kontroll över din hälsa genom biohacking och balans. I vår webbshop hittar du noggrant utvalda kosttillskott, funktionella livsmedel och innovativ hälsoteknik som stödjer din mentala skärpa, fysiska prestationer samt återhämtning....
146 omdömen om Biohack Balance
Hej, Vi beklagar att du upplever detta som frustrerande. Du har varit i kontakt med oss idag, fredag, via mail gällande din beställning som lades i lördags, skickades i måndags och enligt spårningen från PostNord levererades till angiven adress i onsdags. Om ett paket av någon anledning inte kommit fram trots leveransstatus hjälper vi självklart till att utreda detta vidare tillsammans med transportören. Gällande recensionerna på denna sida sker alla omdömen via inloggning med BankID, vilket innebär att de kommer från...
Det som var angenämt var deras snabba leverans!
Har inte emotagit varan en. Tullproblem.
Hej! Vi skickar från Sverige och ibland kan leveranser till Norge tyvärr fastna i den norska tullhanteringen, vilket ligger utanför vår kontroll. Paketet är alltså på väg, men tullprocessen kan ibland skapa förseningar innan leverans sker. Hoppas att du får ditt paket väldigt snart, och du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill att vi hjälper dig att följa upp ärendet vidare. 🙏
Utmärkt produkter och snabbt levererad! Tack!
Jag har bara köpt en produkt en enda gång och jag har inte hunnit använda den färdigt. Hur ska jag kunna göra en bedömning då?
Hej Annie och tack för din feedback. Det vi är intresserad av är hur upplevelsen vid köp var, leverans och till exempel kundtjänst och mer sådana typer av upplevelser. Produktomdöme får man gärna lämna vid senare tillfälle under recensionsfliken på specifik produkt. Mvh / Biohack Balance
Tack föratt ni finns Mvh rimon
Hej..jag köpte tandkräm av er..helt fantastisk👍har aldrig känts så ren o fräscht i munnen som nu..tack..Mvh Yvonne.
Bra produktutbud, fina priser och smooth köpresa. Leveransen var blixtsnabb!
Jag har beställt en vara som inte har kommit ännu. Det utlovades snabb leverans, men det har gått över en vecka. Jag har tidigare inte haft någon beställning hos er.’
Hej Eva och tack för att du skriver! Kan du återkomma med ditt ordernummer till oss så ska vi se vad som har hänt här och varför detta paket inte kommit fram till dig som det ska Mvh / Biohack Balance
Jag hade samma förväntan på Biohack Balance som jag har på alla som jag beställer varor av. TYvärr minns jag inte vad jag beställde - men om det hade varit en produkt som jag ogillade, hade jag nog kommit ihåg det. Jag sätter stort värde på alla som är med och stöttar det som behöver stöttas. Så jag önskar Biohack en fin framtid.
Sleep Care va bra för sömnen och bra pris också med rabattkoden
Hej, undrar när man kan köpa barntandkräm?
Hej Anette! Så fort leverantör har fått hem dom i lager igen så kommer vi fylla på - men just nu har det tyvärr varit slutsålt även hos dom ett tag. Mvh / Biohack Balance
Otroligt trevligt bemötande och väldigt bra service!
Jag vet inte hur jag ska förklara vilken skillnad till det bättre mitt liv har blivit efter att jag har ändrat min kost och vad jag trycker i mig. Jag vill tacka Biohack Balance för ni hjälper mig att bli mitt bäst jag ❤️
Wow, stort tack för dina fina ord ❤️ Det betyder verkligen mycket för oss att få vara en del av din resa och din förbättring. Att höra att du upplever en så positiv förändring i ditt liv är precis det som driver oss framåt 🙏 /Teamet på Biohack Balance
Mycket lätt att använda och bra resultat
Snabb leverans och bra information om produkterna.
Snabbt och smidigt leverans, beställning och betalning. Dessutom hittade jag det jag sökte. Är tyvärr inte självklart när man söker nåt som har med naturlig hälsa att göra. Så tack!
Enkelt att hitta och beställa på sidan. Fantastiskt nöjd med produkten.
Har antagligen skickat efter något för länge sen men inget minne av vad det var... Kan ni beskriva vad det var som jag beställde ?
Haha, den där är svår 😄 Vi hade gärna sagt exakt vad du beställde, men utan att kika i systemet blir det lite som att gissa sina drömmar efteråt… man vet att det var något bra, men detaljerna är borta. Men vi lovar – det var garanterat något kroppen tackade dig för 😉 Vill du få fram sanningen är det bara att höra av dig till oss så löser vi det snabbt!
Så mycket intressant. Älskar eran podd
Hej Ingela och tack för feedback, mycket roligt att du gillar Biohackpodden :) Mvh / Biohack Balance
Snabb leverans och enkelt att beställa.
Bra produkter och snabb leverans
Kvalitetsgrejer rakt av! 👍🏻🍀
Köpte tandkräm som ska fixa ilningar i tänderna väntar på resultatet sen kan jag ge betyg.
Snabb och smidig leverans! Aldrig några problem!
Varan jag köpte var inte så bra.
Hej! Tack för att du hör av dig 🙏 Tråkigt att höra att produkten inte levde upp till dina förväntningar – det tar vi verkligen på allvar. Vi vill gärna förstå vad som inte fungerade så att vi kan hjälpa dig på bästa sätt. Hör gärna av dig med lite mer info så ser vi till att hitta en lösning som känns bra för dig Allt gott, Martin Biohack Balance
Har tyvärr inte fått min beställning så hittills är upplevelsen inte toppen precis . Vh Carina
Hej Carina, det var tråkigt att höra, kontakta gärna oss så ska vi se vad som har hänt här och hjälpa dig så din beställning hamnar rätt. Vanligtvis så borde leverans ske runt 3 dagar efter man lagt sin order Mvh / Martin
Snabb leverans och bra urval produkter.
Hejsan, jag hade gärna berättat vad jag tycker om produkten ifall jag hade fått den. Det har gått ett par veckor, så jag väntar tills den kommer. Mvh
Hej Jennifer! Om du mailar ditt ordernummer till oss så ska vi se vad som hänt här, du bör ha fått produkten till dig inom 3 dagar Mvh / Biohack Balance
Bra grejer. Saknade bara möjlighet att kunna spåra frakten.
Bra utbud och smidig leverans, rimliga priser.
Mycket bra service, leverans och kvalitet. 🙂
Snabbt bemötande. Har tyvärr inte provat alla produkterna, men det som jag provat verkar fungera som jag trodde. Kommer att handla där igen.
Bra sida bra varor snabb leverans 10/10
Alla produkter som jag köpt hos Biohack Balance är jag HELNÖJD! med... ...har en Stark Känsla av att De ligger i VERKLIG FRAMKANT av Hälsoeran! Jag är en Erfaren konsument sen 70-talet och GILLAR VERKLIGEN Biohack Balance, och kommer Absolut att kolla hos dem om de har vad jag söker. Bengt Stefan Lönn
Förutom deras kunskap, är de väldigt service mindes och hjälpsamma. :)
Jag har en vän som beställt lite saker från denna sida. Måste säga att ryktena var sanna, bra saker som lever upp till förväntningarna. På det så gick det snabbt och enkelt att få hem allt.
Kvalitetsprodukter och snabba svar på frågor. Beställd vara anlände när den skulle. Har bara goda erfarenheter av Biohack Balance.
Köpt olika kosttillskott. Bra produkter!
Bra produkter och stort sortiment
Bra produkt. Lite långsam leverans.
Jag er nöjd,snabb leverans.köpte Methlylene Blue men saknade instruktioner till denna
Hej Victoria och tack för din feedback! :) Om du har frågor kring methylene blue med dosering etc så maila oss gärna på info@biohackbalance.se Mvh / Martin, Biohack Balance
Snabb leverans! Toppen. Handlar gärna igen.
Fantastiskt kundtjänst och noga utvalda produkter
Bra produkter och snabb leverans
Bra butik på nätet 👍👍👍👍👍👏👏👏👏👏👌👌👌👌👌👌
Beställningen kom snabbt och var enkelt att göra. Helt nöjd med varorna
Snabb leverans. Produkter motsvarar förväntningar. Lätt att beställa.
Bra produkter och undrar man något så är de snabba på att svara och ge tips 😊👍.
Bra grejer och lätt att söka på sidan efter produkter