Biohack Balance

Biohack Balance

• Badge2025
4.7

Välkommen till Biohack Balance! Vi är ett företag som optimerar din livsstil och hjälper dig att ta kontroll över din hälsa genom biohacking och balans. I vår webbshop hittar du noggrant utvalda kosttillskott, funktionella livsmedel och innovativ hälsoteknik som stödjer din mentala skärpa, fysiska prestationer samt återhämtning....

83 omdömen om Biohack Balance

Marie C
Wrote about Biohack Balance

Jag beställde tandkräm utan fluor Tandkrämen är jättebra Jag tycker biohack balanse verkar bra

Elisabeth K
Wrote about Biohack Balance

Känns som en bra plats att handla på.

Karima B
Wrote about Biohack Balance

Jag kan inte sätta betyg för att jag väntar fortfarande på min beställning som tar mer än 11 dagar🙁

Svar från Biohack Balance

Hej Karima! Som vi har informerat dig via mail så verkar det som om detta paket har kommit bort på vägen, vi inväntar svar från postnord om dom kan se vart det har tagit vägen, och vi kommer såklart skicka ut ett nytt paket till dig. Ber om ursäkt att det dragit ut på tiden denna gång. Mvh / Biohack Balance

Ingegerd G
Wrote about Biohack Balance

Verkar bra och snabb leverans.

Irna T
Wrote about Biohack Balance

Bra prisvärde kosttillskott och snabba leveranser

Carl G
Wrote about Biohack Balance

Bra kvalitet och service och information

Maria L
Wrote about Biohack Balance

Bra produkter och snabb leverans. Spännande och intressant sida att följa för min egna hälsa.

Dennis K

Snabb och bra service

Raymond Z
Wrote about Biohack Balance

Smidigt, snabbt och enkelt hela vägen från beställning och betalning fram till leverans! Rekommenderas!

Christer K
Wrote about Biohack Balance

Snabba leveranser, bra grejor och bra info på deras sida, många intressanta produkter som inte finns i de stora kedjornas butiker. Kanske lite väl på med mail reklam. Men i övrigt nöjd med Biohack Balance.

Robert K
Wrote about Biohack Balance

Seriöst och enkelt vilket är det rätta.

Anita W
Wrote about Biohack Balance

Mycket bra produkter. Ska beställa av er igen.

196501149311 1
Wrote about Biohack Balance

Jag har bara erfarenhet av era tandkrämer,och de är väldigt bra, och det finns många sorter att välja på..

Oskar W
Wrote about Biohack Balance

Snabb och smidig leverans, bra!

Kim A
Wrote about Biohack Balance

Bra produkter av högsta kvalitet

Lars E
Wrote about Biohack Balance

Jättenöjd med de produkter jag köpt av Biohack. Utmärkt snabb leverans dessutom!

Maria S
Wrote about Biohack Balance

Snabb leverans, bra varor av allt jag kan döma så långt

Aida Z
Wrote about Biohack Balance

Toppbetyg! Snabb leverans, fantastiska produkter till ett överkomligt pris!

Rebecca S
Wrote about Biohack Balance

Extremt bra kvalitets produkter. Dom har satsat på att ha det bästa på marknaden samt att de svarar snabbt på frågor om man skriver. Bra service!

Ireneusz L
Wrote about Biohack Balance

Varorna kom i tid, jag tror att de uppfyller mina förväntningar

Helene S
Wrote about Biohack Balance

Tog lite lång tid att få produkten.

Ludvig W
Wrote about Biohack Balance

Mycket god service, snabba leveranser och bra produkter.

Michael P
Wrote about Biohack Balance

Super. Nöjd kund från Skåne Trelleborg.

Kieran O
Wrote about Biohack Balance

Great company to deal with. My parcel arrived within 6 days of my order and considering it was from Sweden to the UK I think that is very good.

Alexandra K
Wrote about Biohack Balance

Superbra service och bra produkter!

Pär J

Bra företag ,……….,,……………………,….

Ninva S
Wrote about Biohack Balance

Märker ingen skillnad tyvärr. Bortkastade pengar!

Svar från Biohack Balance

Hej Ninva! Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med produkten. Maila oss på info@biohackbalance.se så ska vi se om vi kan kompensera dig! Mvh / Biohack Balance

Zulfikar A
Wrote about Biohack Balance

Excellent fast service., my first order was delivered in about 24 hours in a well packed package.

Kazjal J
Wrote about Biohack Balance

Bra! Tack ☺️ snabb leverans.

Leena H
Wrote about Biohack Balance

Jag har bara erfarenhet av deras tandkräm som är så bra och helt utan flor.

Toni U
Wrote about Biohack Balance

Företaget är seriöst och kunnigt då man säljer mycket bra produkter, hjälper med frågor och samtidigt kan lösa frågor som de från början inte har svar på.

Oskar H
Wrote about Biohack Balance

Bra produkter och snabb leverans

Mats Ivan K
Wrote about Biohack Balance

Svenskt ambitiöst företag som kan sina produkter och kommunicerar med sina kunder. Återkopplar omedelbart och fixar problemen snabbt. Hade enkelt fått en 5:a om det inte vore för Postnord som tyvärr inte synkar med Biohack:s disciplin & ambitioner.

Christopher L
Wrote about Biohack Balance

Snabba leveranser och grymt bra bemötande när jag haft kontakt.

Martin N gillar detta
Offensive content
Choose a reason:
Marianne L
Wrote about Biohack Balance

Tack för att ni finns! Ett företag med bred syn på hälsa. Hela sortimentet är ett nöje och litar 100% på det som säljs på Biohack Balance. Rekommenderar varmt!

Sebastian J
Wrote about Biohack Balance

Snabb leverans. Inga klagomål.

Marie E
Wrote about Biohack Balance

Snabbt svar på en fråga innan beställningen Och en snabb leverans Jätte nöjd

Veronica F
Wrote about Biohack Balance

Fick vitare tänder, inte så där bländande vita som utlovas, men vitare och jag tycker de känns slätare

Eva V

Snabb leverans, snabbt svar på fråga via mail. MVH Eva

Jan N
Wrote about Biohack Balance

Trevligt med en god utveckling av kundrelationen!! Det var enkelt att beställa och även om jag råkar bo i Portugal så levererades varan mycket snabbt och utan problem. Min upplevelse av produkten kan jag ännu inte säga något om då jag vill använda Methylene Blue en längre tid för att kunna avgöra dess verkan på just mig. Utan att veta så anar jag att detta företag är ganska nytt och att det sannolikt drivs av unga människor med kundinteraktion satt ganska långt fram i skyltfönstret. Det gillar jag!!! Inte heller fel...

Svar från Biohack Balance

Hej Jan och tack för ditt omdöme! Kundtjänst är något vi värderare högt som du skriver då det är ni tillsammans med oss som är Biohack Balance. Vi ställer oss dock undrande till det att du skriver att vi stödjer Barncancerfonden? Vi stödjer ingen typ av fond och om det är något vi kommer börja med så kommer vi fråga er kunder vart ni vill att vi skänker pengar. Men i dagsläget gör vi inte det.

Ann S
Wrote about Biohack Balance

Har beställt Methylene blue och började med 6 droppar/dag är nu uppe i 12 droppar och tänkte ligga där så får jag se om det räcker. Mycket snabb leverans.

Fredrik L
Wrote about Biohack Balance

Bra utbud och lätt att handla från!

Jörgen B
Wrote about Biohack Balance

Hej. Jag köpte Taurin och hoppas den ska fungera så som jag fått den beskriven, i det här fallet i ett program av Aida Reva. Jag har bara hunnit äta dem i c:a två veckor, men kommer att fortsätta ta dem. Frakten fungerade snabbt och bra, lite strul med utlovad rabatt, men det rättade ni till med den äran. MVH Jörgen.

Nisreen A
Wrote about Biohack Balance

Mycket nöjd och glad 😊 mycket bra brudbukett och snabb leverans.

Helge W
Wrote about Biohack Balance

Profesjonell behandling og raskt levert.

Abbas D

Toppen👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Prohelsa A
Wrote about Biohack Balance

Smidig beställning. Snabb leverans. Bra utbud.

Frau F
Wrote about Biohack Balance

Super, die Lieferung war schnell und die Ware top :-)

Tiina K
Wrote about Biohack Balance

Jättebra när det är samma antal kapslar i de burkar jag köpte!

Patricia M
Wrote about Biohack Balance

Bra service och snabba leveranser 👏