Mycket bra bemötande, hade bra förväntningar har varit där förut. Bra upplevelse, bra information om vad som var gjort. Komplettering av underredsbehandling 6år. Mvh Anders
BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter
Välkommen till oss på BJ's Rostskydd & Bilvårdscenter i Falköping! Vi tar hand om din bil och behandlar den på bästa sätt när du lämnar in den till oss, och vi hoppas att du ska känna dig trygg med att lämna bilen i våra händer. Hos oss får du professionell service och hjälp med bl.a. rostskyddsbehandling, olika Ditec-behandlingar,...
668 omdömen om BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter
Sedan starten hos Reco 2015
Bra bemötande och informerade om vad som skulle utföras. Kanske en miss...det blev väldigt intensiv lukt i bilen 1 månads tid...nu börjar det avta...men jag har haft ont av lukten pga min lungsjukdom....jag kommer inte att göra någon efterbehandling...pga lukten! Rostskyddet är bra för bilen...men inte för hälsan! .
Trevligt och hjälpsamt bemötande. Mycket väl utfört arbete. Extra plus för att golvmattorna görs rent
Väl bemött vid mottagningen,lånebil till nästa dag. Känner mej trygg med utförandet. /R A.
Trevligt bemötande av kompetent och engagerad personal vid efterkontroll och komplettering av rostskydd
Mycket bra Jag har anlitat bh tidigare och har goda erfarenheter och de har gjort ett bra jobb även denna gång Tack
Dom har hög nivå på allt dom tar sej för En toppen anläggning och personal👍👍
Mycket serviceinriktade. Klart och tydligt med raka besked. Genomfört både rostskyddsbehandling och lackkonservering.
Snabb och bra service.. ........... ........... .... ..............................................................
Alltid lika nöjda kunder Och som bonus är hela bilen ren både ut och invändigt
Bra bemött Förväntningarna bra Ok helt enkelt Tog ett rostskydd 👍
Mycket bra o mycket trevligt bemötande av alla på. Företaget
Väl bemött,kunnig personal,fint arbete.
Kanon bemötande och otroligt duktig personal
Finns inget att anmärka på Tack så mycket.
Kanonbra funkade jättebra underedsbehandling 2 bilar
Bra service och mycket bra arbete
Alltid vänligt och trevligt och sakligt bemött. Enkelt och tydligt och korrekt i handhavandet av mitt ärende genom hela arbetet från mottagning till efter betalningen för det genomförda och överenskomna arbetet som alltid varit väl utfört.
Har lämnat min bil här under många år. Alltid
Alltid bra bra bemötande och proffsiga jobb!
Bra jobbat med bilen, och Bra bemötande
Mycket bra och trevligt bemötande, bilen klarar på utlovad tid och jag är nöjd med resultatet. Jag köpte en efterkontroll/ komplettering av en ditec behandling
Mycket bra bemötande. Lät BJ:s underred och akustikbehandla samt lackskydda bilen med ett riktigt bra resultat. Kommer köra in vår andra bil till BJ för behandling. Rekommenderar BJ:s för deras höga service.
Ni gjorde ett utmärkt lackskydd på min bil. Är väldigt nöjd! Tack för det jobbet!
Som alltid - bra jobb gjort. Bra bemötande och inget krångel.
Alltid bra bemötande och fin service. De gör lite extra för kunden.
Trevligt bemötande och hjälpsamma
Trevligt bemötande och ett mycket väl utfört arbete. All heder till dem.
Vänligt och professionellt. Infriade verkligen mina förväntningar då det gällde utanpå bilen men städningen och torkning inuti bilen finns lite att jobba på. Det finns många skrymslen att ha koll på.
Alltid mycket trevlig personal som utför mycket bra arbete.
Uppfyller alltid förväntningarna med råge. Trevliga är dom också vilket betyder mycket.
De gör ett proffsigt jobb kan det de gör och är trevliga
Alltid fint mottagande som ger förtroende. Förstklassigt arbete.
Bra och väl utfört arbete. Trevligt kundmottagande.
Profsigt som vanligt ! Trevlig och kunnig personal!
Blev väldigt bra bemött.Ni gjorde ett väldigt bra jobb med min bil.Kunde inte vara bättre.Helt nöjd.
Bra arbete.det blev som jag ville. Rostskydd för bilens framtid.
Bra bemötande på kontroll och bättring två år efter rostskyddsbehandling Känns bra att veta bilen är rostskyddad i regn o slask
Toppklass, en yrkesstolthet och ett mycket kundvänligt bemötande. Rekommenderas varmt!
Har låtit rostskydda och lackkonservera min bil när den var ny. Lämnade nu in bilen för årets efterbehandling av lacken. Det går inte att ana att bilen är 6 år gammal och går 2000 mil om året. Brukar lägga till invändig rengöring och det är värt varje krona. Bilen klar på utsatt tid. Bra bemötande! Varför göra jobbet själv när det finns proffs som personalen på BJ’s?!
Trevlig bemötande och bra personal. Gör alltid ett bra jobb. Rostskyddsbehandling+ditek lack behandling.
Arbetet är jag mycket nöjd med Bemötandet när jag hämtade bilen och ställde en fråga som var viktig för mig mottogs med ett otrevligt svar . Tråkigt
Hej Irene. Det var tråkigt att du upplevde oss så. kontakta gärna oss på 0515-16210 så ska vi hjälpa dig med din fråga. Mvh Lasse
Trevligt personligt bemötande. Perfekt leverans på utsatt tid utan krångel. Bilen underredsbehandlades och lackbehandlades. Fint jobb.
Ett mycket trevligt bemötande och bra genomfört arbete
Bra jobbat, trevligt bemötande och mycket bra med lånebil! 👍
De är alltid glada och trevliga när man ringer !! Jag ät en trogen gammal kund och jag vrt att det jobbet de gör ....antingen det är första behandlingen eller efterkontroller ....så är det jättefint gjort ! Jag kommer alltid atr lämns mina fordon till BJ:s Bilrostskydd i Falköping .....bättte ställe går inte att hitta. Lars är verkligen en driftig och kompetent drivare av företaget och hans anställda är jätteduktiga de också. Jag kan varmt rekomendera detta trwvliga företag !!!! Mvh Lars ....trogen kund
Mycket trevliga och bra bemötande
Gav vid första besöket (”rostbesiktning”) mycket bra intryck av. Sakkunskap och serviceanda. Visade mig var särskilt rostskyddsbehandling förelåg. Vid perioden för rostskyddsbehandlingen hölls tider för inlämning och klartid. Även avtalad inomhusförvaring över helg. Tog kontakt med mig för diskussion angående lackbehandling som även utfördes. De glömde dock montera stänkskydd vilket var avtalat, enda anmärkningen som skiljer dem från att å högsta betyg!
Seriöst och trevligt bemötande. Ren ich fin bil i retur.
Trevligt bemötande. Att jag får rätt behandling för bilen. Alltid gott resultat. Tjänsten var yttre beh. Av bilen.