Trevligt bemötande av personalen. Fick tillbaka bilen på utsatt tid.
BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter
Välkommen till oss på BJ's Rostskydd & Bilvårdscenter i Falköping! Vi tar hand om din bil och behandlar den på bästa sätt när du lämnar in den till oss, och vi hoppas att du ska känna dig trygg med att lämna bilen i våra händer. Hos oss får du professionell service och hjälp med bl.a. rostskyddsbehandling, olika Ditec-behandlingar,...
568 omdömen om BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter
Sedan starten hos Reco 2015
Servicevänliga och ett bra arbete utfördes.
Alltid trevliga och suveräna i bemötandet, gäller all personal i lokalerna Tillmötesgående i önskemål om tid för lämning hämtning av bilen Det gäller både rostskydd, lackbehandling och heltvätt. 😜😊👏
Bra bemötande och håller vad de lovar.
Jätte bra trevligt bemötande och bra jobbat supernöjd 🤗🤗
Bra personlig service och bra utfört jobb.
Alltid trevligt bemötande! Företaget levde upp till mina förväntningar! Hel tvätt och städning in- och utvändigt och bilen blev som ny. Är mycket nöjd!
Bästa recokond trevlig personal
Gör alltid ett bra jobb. Trevlig personal.
Mycket bra arbete utfört fanns inget att anmärka på.
Mycket nöjd. Kommer tillbaka. Proffsiga och vet vad de håller på med.
Fantastiskt bra jobbat. Väldigt trevlig personal.
Ett proffsigt och bra bemötande. 3 gången jag är där för en tilläggsbehandling av den ena av våra 2 bilar.
Jag fick ett bra förtroende för företaget
Stabila killar, gör ett super jobb enligt ök.
Proffsigt och snabbt sant mycket bra jobb
Bra kommunikation, trevlig personal
Mycket bra bemötande. 👍 trevlig personal
:) Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse vid besöket hos oss.
Bra service och kvalificerat utfört arbete! 👍
Helt ok bemött.. Att bilen blev ordentligt polerad. Reconding.
Bra bemötande Genomgång av olika olika program och pris , rena och fina lokaler.
Tack för dom orden :) och tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse vid besöket hos oss.
Proffsigt och vänligt bemötande. Arbetet utfört enligt överenskommelse och på ett bra sätt.
Mycket bra bemötande och förklaringar på frågor.
Seriös och trevlig personal.Har köptrostskybbsbehandling med återkommande besök för kontroll.Har även gjort lackförslutning två gånger.Fortsätter att följa de bägge programmen.Perfeckt att ta vara på en äldre årsmodell av bil.Är mycket nöjd med detta.Tack
Vi hade flera bilar som skulle in efter varandra och allt flöt på bra.
Ett bra och proffsigt bemötande. Lite lång led tid kanske men ok. Jag köpte en underedsbehandling och en polerings av bilen. Mycket nöjd med jobbet men det extra skyddet som är påsar med plast på trösklar och utsatta delar lossar tyvärr…
Det var kul att höra. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse vid besöket hos oss. Hoppas de utbytta delarna satt bättre ;)
Kanon underedsbehanling 2 bilar + lackonserverig 1 bil
Beställde återbehndling av ditec-skydd och det blev riktigt bra. Bra utfört och fick även hjälp med faktura då jag inte kunde hämta bilen själv pga sjukdom. Bra jobbat! 👍
Mycket bra service Bra bemötande
Utmärkt resultat av rostskydd och lackbehandling på två bilar. Smidigt med samverkan med lackering och glasfirma!
Bra jobb och bra beskrivning av utfört arbete. Bästa rekommendationer
Helt perfekt. Alltid lika trevliga
Bilen rostskyddsbehandlades hade lånebil under tiden allt gick smidigt inga problem
Perfekt bemötande Köpte förnyad/förlängd på underredsbehandling och recond på lacken. Mkt nöjd!
Skickliga hantverkare med kunden i fokus❤️
Alla förväntningar uppfylldes! Rost- å lackskydd.
Väldigt bra och professionella Jag undereds behandlade bilen, efter kontroll!!!!
Mycket bra bemötande med fin service. Lånetid ett stort plus.
Blev mycket bra bemött.Allt stämde som vi hadde kommit överens om.
Fantastisk personal.åter behandling lackskydd mm
Mycket bra bemötande och mycket väl utfört arbete. Prisvärt.
Har behandlat både lack och underrede. Totalt tre bilar. Allt till belåtenhet. Dessutom trevligt bemötande
Beställde rostskyddsbehandling. Proffsigt bemötande, och utfört arbete på överenskommen tid.
Allt perfekt hos er, men nu kan jag inte köra bilen på ett tag, eftersom jag halkade på en isfläck i torsdags och bröt armen!!!!
Superbra. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!°!!
Ditec-behandling av transportbil Nivån på arbetet lika hög som tidigare år
Kontakt och bilvårdsbehandling av lack har fungerat utmärkt.
Lämnade in bilen för en lackförsegling. Toppenfint utfört arbete. Vad jag värdesätter var att firman ringde upp mig och sa att lacken var sliten på vissa ställen efter maskintvätt, och att det behövde göras ytterligare arbete för att det skulle bli ett bra resultat och till en merkostnad. Hälsningar från en nöjd kund!
Mycket trevlig personal med bra bemötande. Lämnar bilen där igen.
Bra mottagande med en personlig tutch.