BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter

Välkommen till oss på BJ's Rostskydd & Bilvårdscenter i Falköping!

Vi tar hand om din bil och behandlar den på bästa sätt när du lämnar in den till oss, och vi hoppas att du ska känna dig trygg med att lämna bilen i våra händer.

Hos oss får du professionell service och hjälp med bl.a. rostskyddsbehandling, olika Ditec-behandlingar, avgassystem, klädseltvätt - ja, allt inom bilvård helt enkelt.

Med en Ditec Lackkonservering behåller bilens lack sin glans längre. Vi tar emot alla bilmärken och modeller för bilvård.

Utmärkelser

544 omdömen om BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter

Sedan starten hos Reco 2015
    2023-03-21 Insamlad av företaget
    Vi hade flera bilar som skulle in efter varandra och allt flöt på bra.
    2023-03-17 Insamlad av företaget
    Ett bra och proffsigt bemötande. Lite lång led tid kanske men ok.
    Jag köpte en underedsbehandling och en polerings av bilen.
    Mycket nöjd med jobbet men det extra skyddet som är påsar med plast på trösklar och utsatta delar lossar tyvärr…
    Hoppas de utbytta delarna satt bättre ;)
    Kanon underedsbehanling 2 bilar + lackonserverig
    1 bil
    Det var kul att höra. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse vid besöket hos oss. BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter
    2023-03-17 Insamlad av företaget
    Beställde återbehndling av ditec-skydd och det blev riktigt bra. Bra utfört och fick även hjälp med faktura då jag inte kunde hämta bilen själv pga sjukdom.
    Bra jobbat! 👍
    Mycket bra service
    Bra bemötande
    2023-03-16 Insamlad av företaget
    Utmärkt resultat av rostskydd och lackbehandling på två bilar. Smidigt med samverkan med lackering och glasfirma!
    2023-03-16 Insamlad av företaget
    Bra jobb och bra beskrivning av utfört arbete. Bästa rekommendationer
    Helt perfekt. Alltid lika trevliga
    2023-03-14 Insamlad av företaget
    Bilen rostskyddsbehandlades hade lånebil under tiden allt gick smidigt inga problem
    Perfekt bemötande

Köpte förnyad/förlängd på underredsbehandling och recond på lacken.

Mkt nöjd!
    2023-03-14 Insamlad av företaget
    Skickliga hantverkare med kunden i fokus❤️
    Alla förväntningar uppfylldes!
    Rost- å lackskydd.
    2023-03-13 Insamlad av företaget
    Väldigt bra och professionella Jag undereds behandlade bilen, efter kontroll!!!!
    2023-03-13 Insamlad av företaget
    Mycket bra bemötande med fin service. Lånetid ett stort plus.
    2023-03-13 Insamlad av företaget
    Blev mycket bra bemött.Allt stämde som vi hadde kommit överens om.
    2023-03-13 Insamlad av företaget
    Fantastisk personal.åter behandling lackskydd mm
    2023-03-13 Insamlad av företaget
    Mycket bra bemötande och mycket väl utfört arbete. Prisvärt.
    2023-03-13 Insamlad av företaget
    Har behandlat både lack och underrede. Totalt tre bilar. Allt till belåtenhet. Dessutom trevligt bemötande
    Beställde rostskyddsbehandling.
    Proffsigt bemötande, och
    utfört arbete på överenskommen tid.
    2023-01-11 Insamlad av företaget
    Allt perfekt hos er, men nu kan jag inte köra bilen på ett tag, eftersom jag halkade på en isfläck i torsdags och bröt armen!!!!
    Det var kul att höra.
    Superbra. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!°!!
    Ditec-behandling av transportbil
    Nivån på arbetet lika hög som tidigare år
    2023-01-11 Insamlad av företaget
    Kontakt och bilvårdsbehandling av lack har fungerat utmärkt.
    2023-01-11 Insamlad av företaget
    Lämnade in bilen för en lackförsegling. Toppenfint utfört arbete.
    Vad jag värdesätter var att firman ringde upp mig och sa att lacken var sliten på vissa ställen efter maskintvätt, och att det behövde göras ytterligare arbete för att det skulle bli ett bra resultat och till en merkostnad.
    Hälsningar från en nöjd kund!
    2023-01-11 Insamlad av företaget
    Mycket trevlig personal med bra bemötande. Lämnar bilen där igen.
    2023-01-11 Insamlad av företaget
    Bra mottagande med en personlig tutch.
    2023-01-11 Insamlad av företaget
    Beställt underredsbehandling av vår nya elbil. Bra bemötande, kunde lämna bilen en söndag och hämta på onsdag EM. Bilen var ren och fin. Trevligt bemötande som gav en trygghet att lämna bilen här i Falköping, trots att vi bor i Huskvarna.
    En mycket nöjd småläning
    2023-01-11 Insamlad av företaget
    Ett bra bemötande och ett utfört arbete som jag är mycket nöjd med. Lackkonservering.
    2023-01-11 Insamlad av företaget
    Höll utlovat pris och tid
    Ett extra plus att de laddade min elbil samt hämtade mig på tågstationen då jag kom långväga ifrån.
  • Ann-Kristin J
    skrev om BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Blev som alltid väl bemött. Jobbet också mycket bra utfört. Extra plus för möjligheten till lånebil.
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Jag blev positivt bemött. Inget krångel med hyrbil. Bilen klar efter rostskyddsbehandling 2 i överenskommen tid.
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Får alltid bra service. Bilen alltid i väldigt fint skick när jag hämtar den. Meddelar mej om man hittat något som behöver åtgärdas som ligger utanför deras arbetsområde. Håller alltid utlovad tid.
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Mycket trevligt bemötande. Trevlig personal.
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Perfekt bemötande och bra info om arbetet.
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Fick ett trevligt och proffsigt bemötande av personalen när jag lämnade in bilen för lackförsegling och rostskyddsbehandling med ljuddämpning. Tycker bilen är klart tystare invändigt med denna behandling. Kommer fortsätta att lämna bilen hos dessa proffs.
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Alltid ok av Lasse med personal
    Trevligt bemötande
    Väl utfört arbete
    Rostskydd
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Jag blev bemött på ett mycket bra sätt.
    Tack till er alla.
    De gjorde reconding o vaxning
  • Karin Maj-Britt H
    skrev om BJ:s Rostskydd & Bilvårdscenter
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Väldigt service inriktade. Hade inga speciella förväntningar, vet att dom är service inriktiga sen andra besök. Behandlingen blev bra.
    blev bra.
    Behandling av lacken.
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    En återbehandling som gick snabbt och bra med ett gott bemötande.
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande kunnig personal.
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Proffs.det säger allt noggranna bra utfört.
    2023-01-09 Insamlad av företaget
    Alltid ett välkomnande och ett professionellt jobb
    2022-12-11 Insamlad av företaget
    Bra bemötande bra service utfört du tex och underredsbehandling, det får man se resultatet på sikt.
    2022-12-01 Insamlad av företaget
    Ett mycket trvligt bemötande.Bilen behövde polering o rostskydd.Resutatet blev över förväntan är så nöjd..
    2022-12-01 Insamlad av företaget
    Bra service o trevligt bemötande av personalen
    2022-11-30 Insamlad av företaget
    Garantitvätt efter keramisk rekond, mycket nöjd med behandlingen av bilen
    2022-11-30 Insamlad av företaget
    Mycket hög servicegrad inget fusk å bra jobb
    2022-11-29 Insamlad av företaget
    Mycket trevligt bemötande och service inriktade, överträffade mina höga förväntningar på proffsigt utfört arbete!
    Jag kommer absolut anlita BJ:s nästa gång för rostskydd och bilvård.

Lars-Åke
    2022-11-29 Insamlad av företaget
    Kunnig och engagerad personal gjorde ett utmärkt arbete med att rostskydda min bil.