Alla kategorier Hotell Södermanland Nyköping Blommenhofs Hotell AB

Blommenhofs Hotell AB

Blommenhovsvägen, 611 39 Nyköping — Visa karta

5.0 i betyg av av 1 omdömen
 

Läs vad 1 kund tycker om Blommenhofs Hotell AB

 • Kristofer Norén

  2010-04-19

  Spontant omdöme
  Kristofer Norén skrev om Blommenhofs Hotell AB
  Jag kan inte annat än rekommendera Blommenhof till alla som skall tillbringa en hotellvistelse i Nyköping.

  Personalen är enormt trevlig och ut över det vanliga hjälpsam och ordnar allt man ber om.

  Omgivningen rymmer närhet till löpar- och promenadspår, gångavstånd till centrum och en stor trädgård på baksidan. Det enda lite negativa med denna är att stora vägen går utanför, vilket medför en del ljud. Inuti hotellet är det välisolerat och inga störande ljud tränger in.

  Hotellets faciliteter är fräscha och om du väljer ett rum med badkar kommer du kunna njuta i ett stort sittbadkar på tassar. Mycket mysigt. Det finns även en relaxavdelning med flertalet bastu (både kvinnliga, manliga och avskilda man kan basta mixat i), en liten pool och liggstolar. I anslutning till relaxen finns också ett biljardrum.

  Restaurangmaten är _fantastisk_! Tre-rätterspaketet vi åt senast innehöll den godaste hummersoppan vi ätit och generellt ligger hotellets mat i topp jämfört med annan restaurangmat. Goda utvalda viner till maten. På nedervånlingen lan du avnjuta eftermiddagskaffet med fika i sofforna. Här finns även en bar för den som är sugen på något annat.

  Frukostbuffén är diger, med färskpressad apelsinjuice, äggröra, bacon, bröd, yoghurt och många tillbehör som fröer, nötter och bär. Maten som lagas görs med tanke på närproducerade och ekologiska produkter, även brödet. Detta tycker jag är mycket positivt!

  Vi kommer definitivt återvända till Blommenhofs Hotell i Nyköping! Läs mer
  gillar detta