Vi vill varna alla som överväger Blomsterstallet för större evenemang.
Inför vårt bröllop bokade vi en konsultation med Josefin på Blomsterstallet den 23/10 2024. Mötet kändes bra – hon antecknade våra visioner, tog foton på inspirationsbilder och gav muntliga prisuppgifter. Vi bad om en skriftlig offert för budgetering och ingick ett muntligt avtal, då allt kändes professionellt.
Kommunikationen efteråt blev snabbt problematisk. Den 28/11 hade vi fortfarande ingen offert, och min fru påminde via Instagram, utan svar.... Efter ytterligare påminnelser i december svarade hon först den 17/12 och lovade återkomma, men inget hände förrän den 20/12. Offerten skickades först till fel mejl, var oprofessionell, i löpande text och fylld med ursäkter, bortförklaringar och rabatter för hennes ”långsamhet”. Den gick inte att signera eller bekräfta och visade tydlig brist på ansvar.
Två månader innan bröllopet försökte vi diskutera detaljer – som referensbilder, bortfall av corsage och utkörning – men fick återigen inga svar. Påminnelser via Instagram i juli besvarades först med lovord men inga konkreta handlingar. Hon föreslog dessutom ett digitalt möte via Teams, trots att vi redan delgett all information.
Efter detta var det radiotystnad. Den 11/7 kontaktade min fru henne utan respons. Eventansvarig reagerade på den bristande kommunikationen den 12/7. Endast tre veckor före bröllopet fick vi ett kort mejl från Josefin där hon hävdade att vi aldrig bekräftat uppdraget och att hon var fullbokad vårt datum. Hon menade att hon ”gjort så gott hon kunnat”.
Att stå utan florist tre veckor innan bröllopet, efter muntligt avtal och planering, var förkrossande. Processen präglades av brist på ansvar, upprepade ursäkter utan handling och total frånvaro av professionellt bemötande.
Vi vill starkt avråda från att anlita Blomsterstallet. Att bli lämnad i denna situation inför den viktigaste dagen i livet skapade enorm stress, osäkerhet och känslomässig påfrestning.