Bluegaz AB

Bluegaz AB

• BadgeFourYears
4.4

Skapa en mysig uteplats med hjälp av våra produkter! Bluegaz erbjuder grillar av eget varumärke, värmare för uteplats och olika tillbehör. Grillning är något vi vet att många håller varmt om hjärtat. Därför har vi tagit fram ett stort utbud av både kol- och gasolgrillar. Beroende på hur du bor, har vi många olika storlekar...

480 omdömen om Bluegaz AB

Sedan starten hos Reco 2023

Hans M
Skrev om Bluegaz AB

Snabb leverans Gasolvärmaren fungerar väldigt bra

Brita S

Har köpt grill Bluegaz Z Är mycket nöjd

Jan E
Skrev om Bluegaz AB

Bra produkter samt snabb leverans.

Owe E
Skrev om Bluegaz AB

Bra produkter och snabb leverans. Även när min ena givare gick sönder, så var det inget snack. Fick en ny inom några dagar! Super bra support!

Lars J
Skrev om Bluegaz AB

Bra produkt och snabb leverans.

Roger V
Skrev om Bluegaz AB

Funkar kanon fläkten är ett stort plus. Den vi hade innan var utan fläkt.

Svar från Bluegaz AB

Tack för ditt omdöme Roger! Riktigt kul att höra att du är nöjd! Önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Agneta T
Skrev om Bluegaz AB

Bra produkt och schysst bemötande! Leveransen kom också snabbt. Jag är jättenöjd.

Svar från Bluegaz AB

Stort tack för ditt fina omdöme Agneta! Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten, leveransen och bemötandet. Tack för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Eva R
Skrev om Bluegaz AB

Smidigt att beställa, snabb och smidig leverans. Trevligt och snabbt bemötande via mail.

Svar från Bluegaz AB

Hej Eva! Stort tack för din fina recension! Riktigt skoj läsning. Önskar dig en fin vecka! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Rolf T
Skrev om Bluegaz AB

Mycket bra grill till rimligt pris!

Svar från Bluegaz AB

Stort tack Rolf för detta trevliga omdöme! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Anders H
Skrev om Bluegaz AB

Helt okej support. Men mina problem med att min gasolgrill tyvärr alltid är svår att tända drar ner

Fredrik A
Skrev om Bluegaz AB

Köpte en Z grill på mässan i Göteborg, tog två dagar så var den levererad. Mycket bra bemötande av personal på mässan Fredrik ✌️

Svar från Bluegaz AB

Åhhh vilken härlig recension att läsa! Stort tack för detta Fredrik! Med vänliga hälsningar, Teamet på Bluegaz

Staffan E
Skrev om Bluegaz AB

Snygg design och bra känsla i chassit - gillar vridreglagen. Men upplever att man får ganska lite grillresultat kontra städbehov. Allt ser fint ut när produkten anländer. Men efter att ha grillat kött 2-3 gånger ser det ut kriget under gallret, eftersom hela innanmätet är i rostfritt (vill inte nämna några konkurrenter, men såg en kompis grill med svart innanmäte och svarta gjutjärnsgaller samt inga skydd för elden och det ger ju en bättre upplevelse när allt ser "svart och förkolnat ut" istället för att det är en massa...

Svar från Bluegaz AB

Hej Staffan! Tack för att du delar med dig av din upplevelse med din Bluegaz Z1 gasolgrill, och för din detaljerade recension. Vi uppskattar din feedback! Några saker som är viktiga att tänka på oavsett märke på gasolgrill är att rengöring är viktigt för att få grillen att hålla länge. Rengöring säkerställer också att du får värmen där du vill ha en så att inte gamla matrester och fettrester påverkar på oönskat sett. Titta gärna på vår guide för rengöring av gasolgrillar här: https://bluegaz.se/grilltips/rengor-gasolgrillen-i-7-enkla-steg/ Ha en fortsatt bra dag! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Pär D
Skrev om Bluegaz AB

Stort sortiment på grillar vilket gjorde det lätt att finna en som passar mina behov. Köpte däremot att överdrag för 1.200:- som dessvärre inte är vattentätt.

Svar från Bluegaz AB

Hej Pär! Roligt att höra att du hittade en grill som passade dina behov. Vi beklagar att överdraget inte motsvarade dina förväntningar. Dessa överdrag är tillverkade för att avvisa regn och stänk, men de är inte helt vattentäta. Materialet är istället utformat för att andas och minska risken för kondens och fuktbildning under överdraget, vilket ger ett bättre skydd för grillen över tid. Om du upplever att överdraget inte fungerar som det ska eller om du har frågor kring användningen är du varmt välkommen att kontakta...

Tommy F
Skrev om Bluegaz AB

Bra bemötande för leverans av grillöverdrag, gasregulator och grillbestick. Eftersom ni inte hade en Bluegaz Z1 tillgänglig för leverans blev jag tvungen och handla min grill på Bauhaus.

Svar från Bluegaz AB

Hej Tommy! Tack för din recension och för att du valde att handla hos oss! Vad roligt att höra att du är nöjd med bemötandet och dina tillbehör. Vi beklagar att Bluegaz Z1 inte fanns tillgänglig för leverans från oss när du skulle köpa din grill. Vi arbetar kontinuerligt med att säkerställa god lagerhållning och tar till oss din feedback. Vi hoppas att du blir riktigt nöjd med din nya grill. Önskar dig en fortsatt fin vecka, Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Lars A
Skrev om Bluegaz AB

Snabb leverans och bra support när jag hade frågor om produkten!

Svar från Bluegaz AB

Underbart att höra Lars! Tack för att du delar med dig. Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Jan L
Skrev om Bluegaz AB

Hej Bra upplevelse tills jag ville byta till ett större grillöverdrag. Har ännu inte fått svar på mina tidigare mail kring hur jag skickar jag byter till ett större som passar grillen. Hälsningar Jan Lindblom

Dick B
Skrev om Bluegaz AB

Snabb hjälp då problemet konstaterats

Svar från Bluegaz AB

Tack för recensionen Dick! Skönt att vi kunde lösa det snabbt. Önskar dig en fin vecka! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Thomas J
Skrev om Bluegaz AB

Grillen kom omonterad och var enkel att sätta ihop genom de tydliga monteringsanvisningarna. Första/test grillningen fick bli hamburgare och resultatet blev bra. Grillen står på en brygga. Ska bli spännande och se hur den klarar havsmiljön.

Claus H

Utmärkt ++++ på alla områden i affären/transaktionen. Tack

Svar från Bluegaz AB

Wow, underbart att höra Claus! Tusen tack för det fina omdömet! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Ellinore S
Skrev om Bluegaz AB

Mycket bra grill, snygg och rejäl

Svar från Bluegaz AB

Underbart att höra Ellinore! Tack för att du delar med dig! Önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Per E
Skrev om Bluegaz AB

Känns som ett stort företag i liten förpackning.

Svar från Bluegaz AB

Tack för de fina orden Per! Det glädjer oss att du upplever oss så. Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Peter M
Skrev om Bluegaz AB

Reservedel kom inom rimlig tid och väl paketerad.

Stort tack för detta omdöme Peter! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Lars-Gunnar G
Skrev om Bluegaz AB

Jag har en Bluegaz Z-1 som jag är nöjd med. Jag beställde en roteserie till den. När leveransen äntligen kom fanns det ingen motor med. Märkligt att ingen kollade det eftersom paketet var öppnat och igentejpat samt betydligt lättare än vad det borde vara. Motorn fick jag en vecka senare. Ingen kompensation för olägenheten. Denna händelse drar ner betyget tyvärr.

Svar från Bluegaz AB

Hej Lars-Gunnar! Tack för din feedback! Vi förstår din frustration och kan bara beklaga det inträffade. Att rotisseriet levererades utan motor är helt och hållet en miss från vår sida och något som vi borde ha kontrollerat bättre. Felet är åtgärdat i våra rutiner, men vi ber om ursäkt för att du drabbades av detta misstag och den extra väntetid det innebar. Med vänliga hälsningar, Teamet på Bluegaz

Britt-Marie V
Skrev om Bluegaz AB

Toppenbra grill endast lite svår att starta.

Svar från Bluegaz AB

Hej Britt-Marie! Tack snälla för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med grillen. Om du har problem med att starta grillen får du jättegärna kontakta vår kundservice på info@bluegaz.se så ska vi se till och hjälpa dig. Önskar dig en fin vecka! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Per A

Särklass den mest lättarbetande grillen jag jobbat med. Z-1

Svar från Bluegaz AB

Vad roligt att höra Per! Stort tack för att du delar med dig! Önskar dig en trevlig helg! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Alexander L
Skrev om Bluegaz AB

Bra produkter, bra pris och snabb leverans

Tack ditt fina omdöme Alexander! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Lars J
Skrev om Bluegaz AB

Allt har gått smidigt och när det fattades en produkt vid leverans så var det enkelt att få den hemskickad. Jag är väldigt nöjd med min grill X401 och särskilt det stekbordet som jag köpte till. Kanon att laga mat på.

Svar från Bluegaz AB

Vilken fin recension! Tusen tack Lars för att du delar med dig! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Tom S
Skrev om Bluegaz AB

Snabb leverans, väl packat och bra kvalitet.

Svar från Bluegaz AB

Tack Tom! Det glädjer oss att du är nöjd! Varmt välkommen åter! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Sven E
Skrev om Bluegaz AB

Suveränt bra ,lätt att använda och att det blir fort varmt

Svar från Bluegaz AB

Riktigt härligt att höra Sven! Tack för att du delar med dig! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Peter S
Skrev om Bluegaz AB

Lätt att beställa och snabb service.

Tack Peter för ditt fina omdöme! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Rolf L
Skrev om Bluegaz AB

Mycket bra Gasolgrill, och mycket fint bemötande av Bluegaz.

Svar från Bluegaz AB

Tusen tack Rolf för din trevliga recension! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Brian R
Skrev om Bluegaz AB

Upplevelsen av Blugaz som företag och att handla med har varit mycket bra. Köpte Bluegaz Z1. Har inte använt den så många gånger ännu men har kört ett par större omgångar och måste säga att jag är besviken på jämnheten i grillningen. Värmen "stannar" inte i bakre delen och det är svårt att få färg på köttet om det ligger för långt bak. Främre 30% av grill ytan är klart bäst. För att få en juste grillning upplever jag att jag får flytta runt på köttet så att alla delar ligger på främre delen under grillningen. Snygg att titta på men just nu inte alls nöjd med funktionen.

Svar från Bluegaz AB

Hej Brian! Tack för din recension och för de fina orden om Bluegaz. Det låter inte som det ska. Normalt, rent generellt, blir gasolgrillar varmast längst bak i mitten. Vi vill gärna hjälpa dig att komma till rätta med detta. Vänligen kontakta oss på info@bluegaz.se så tittar vi närmare på ärendet och hjälper dig vidare. Ha en fortsatt bra dag! Med vänliga hälsningar, Teamet på Bluegaz

Per D
Skrev om Bluegaz AB

Snabb leverans Enkel montering Grillar fantastiskt bra, otroligt bra resultat!

Svar från Bluegaz AB

Tack snälla Per för detta fina betyg! Det gör oss verkligen glada att höra! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Olsfors Elektriska Ab

Köpte en Bluegaz Z401 gasolgrill som känns riktigt robust och bra! Hade kontakt med deras kundtjänst och de var mycket hjälpsamma och service inriktade

Svar från Bluegaz AB

Stort tack för detta fina omdöme! Härligt att höra att både grill och kundtjänst motsvarade era förväntningar. Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Lars Patrik B
Skrev om Bluegaz AB

Snabb leverans, bra kvalitet!!!

Tack Lars Patrik! Kul att du är nöjd! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Lars-Ola H
Skrev om Bluegaz AB

Snabba leveranser. Lätt att beställa. Bra kvalitet på både grillen och delarna. Försöker ständigt övertyga vänner och bekanta om Bluegaz oslagbara kvalitet.

Svar från Bluegaz AB

Tack Lars-Ola för detta fantastiska omdöme! Att du rekommenderar Bluegaz till andra är ett av de finaste betyg vi kan få, tack snälla! Vi önskar dig många härliga grillstunder framöver! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Alf O
Skrev om Bluegaz AB

Köpt både gasolgrill och terassvärmare i rostfritt stål. Perfekt passform och enkel montering. Kvaliteten verkar mycket bra. Helnöjd!!

Svar från Bluegaz AB

Wow, tack för de fina orden Alf! Riktigt härligt att höra att du är nöjd med både grillen och terrassvärmaren. Önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Lennart T
Skrev om Bluegaz AB

Grillen Z är ljusår bättre än vår Weber och byggkvaliten och materialval är förstklassiga. Supernöjd med produkten!

Svar från Bluegaz AB

Wow Lennart! Stort tack för detta oerhört fina omdöme! Det glädjer oss att höra att Bluegaz Z har överträffat dina förväntningar. Vi har lagt stor vikt vid både byggkvalitet, materialval och prestanda, så det är extra roligt att få höra att det märks i praktiken. Tack igen och fortsatt lycka till med grillningen! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Lars W
Skrev om Bluegaz AB

Bra produkter och snabb service! R nöjd kund!👍

Tack snälla Lars för detta fina omdöme! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Bengt L
Skrev om Bluegaz AB

Bemötandet av företaget var förtroendeingivande ,snabbt och enkelt att beställa. Hamburgerpressen motsvarade alla mina förväntningar.

Svar från Bluegaz AB

Tusen tack för din fina recension Bengt! Varmt välkommen tillbaka! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Daniel D
Skrev om Bluegaz AB

Behövde en keramisk grill snabbt. Hittade Bluegaz online med rimligt pris på en Kamado Joe och beställde på en Söndag kväll med en kommentar om att snabb leverans skulle vara uppskattat p.g.a. event till helgen. Den levererades redan på Tisdag! All information om leverans etc. kunde inte varit bättre. Plus att vi fick en box med grill tänger/tillbehör på köpet. Grillen fungerade grymt bra under helgen och fick mycket positiva kommentarer både på kött och grönsaker gjorda i den. Rekommenderar med värme!

Svar från Bluegaz AB

Hej Daniel! Tusen tack för detta superfina omdöme! Det glädjer oss att både leverans och kamadon levde upp till förväntningarna. Stort tack för rekommendationen och för att du valde att handla hos oss! Med vänliga hälsningar, Teamet på Bluegaz

Göran S
Skrev om Bluegaz AB

Jag gick in på deras hemsida och beställde min grill och efter par dagar så fick jag att leveransbesked och chauffören som levererade. Och är väldigt jättenöjd med grillen. Bra temperatur och gott grillare när man grillar balett att sätta ihop. Jag borde provat att röka saker i den och grilla långkok på 4 timmar i samma temperatur. Så skulle jag be henne vän köpa en ny grill och jag skulle fråga mig så skulle jag rekommendera detta företag Bluegrass ab

Svar från Bluegaz AB

Hej Göran! Stort tack för detta fina omdöme! Det värmer! Önskar dig en fortsatt fin vecka, Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Pär U
Skrev om Bluegaz AB

snabbt o enkelt, men det var dåligt att det inte var något bluegaz emblem på skyddet

Svar från Bluegaz AB

Hej Pär! Tack för din recension och för feedbacken! 😊 Att överdraget saknar en stor Bluegaz-logga är faktiskt ett medvetet val från vår sida. På våra tidigare överdrag hade vi loggan tydligt synlig, men många kunder föredrog ett mer diskret utseende så därför valde vi en renare design med endast en liten blå tyglogga i botten. Samtidigt glädjer det oss att du gärna hade visat upp Bluegaz-namnet – det tar vi med oss inför framtida produkter! Önskar dig en fortsatt fin vecka, Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Daniel G
Skrev om Bluegaz AB

Snabb leverans och bra kvalite på grillen!

Svar från Bluegaz AB

Stort tack Daniel! Jättekul att höra att du är nöjd med grillen! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Gert A
Skrev om Bluegaz AB

Hej Bluegaz ! Såg ett erbjudande på Facebook i höstas, tyckte priset passade mig.fanna även erbjudande om montage vilket passade en 78 åring. Motoriken är inte den bästa numera. Grillen levererades på ett utmärkt sätt, fick hjälp med avlastningen. Monterade det sista utan problem. Vid första grillningen tyckte jag inte temperaturen enligt termometern var så högsommar jag hade förväntat mig. Tog kontakt med er och hade telefondialog med, tror det var Niklas, er. Mycket bra bemötande. Temperaturen var bra, jag hade en termometer...

Svar från Bluegaz AB

Hej Gert! Wow, vilken otroligt trevlig recension att läsa! Tusen tack för att du delar med dig. Det gläder oss verkligen att höra att både leveransen och monteringen fungerade smidigt, och att erbjudandet passade bra. Extra roligt att höra att du fick ett bra bemötande i kontakten med oss – vi ska självklart hälsa Niklas! Vi önskar dig en riktigt fin grillsommar! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Markus L
Skrev om Bluegaz AB

Köpte en Bluegaz Z i höstas med tillhörande sidomodul under en kampanj helt otrolig grill för priset

Svar från Bluegaz AB

Tack Markus!!! Riktigt skoj läsning, speciellt med tanke på att vi själva är väldigt stolt över denna fina grill! :) Önskar dig en fortsatt fin vecka! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Thomas L
Skrev om Bluegaz AB

Väldigt nöjd med produkten, gasolgrill z401. Leverans kom i tid men endast till tomtgränsen, lite jobbigt när det väger 80 kg. Monteringen gick bra men det var absolut inte enkelt. Saknade ett youtubeklipp för montering av z401.

Svar från Bluegaz AB

Hej Thomas! Tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse! Riktigt kul att höra att du är nöjd med grillen! Vi förstår att det inte är optimalt när en så pass tung produkt endast levereras till tomtgränsen. Leveransen utförs enligt DHL:s villkor för den här typen av gods, och dessa leveransvillkor är tyvärr inget vi som återförsäljare kan påverka. Tack också för önskemålet om en monteringsvideo för Z401. Vi tar med oss det och lägger det på vår att-göra-lista när tid och möjlighet finns. Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Stefan S
Skrev om Bluegaz AB

Lite svårt att montera gas slangen i värmare.

Svar från Bluegaz AB

Hej Stefan! Tack för de 5 stjärnorna! Det stämmer att det kan vara lite svårt att få på gasslangen, det krävs lite extra tryck. Ett tips är att använda lite flytande tvål för bättre glid - det brukar underlätta. Du är alltid välkommen att höra av dig till vår kundtjänst på info@bluegaz.se om du har några frågor eller funderingar! Ha en härlig helg! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Marie R
Skrev om Bluegaz AB

Bara bra å trevligt bemötande. Kan rekommendera detta företag

Svar från Bluegaz AB

Vad roligt att höra Marie! Tusen tack för att du delar med dig! Önskar dig en fin vecka. Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz

Emmy G
Skrev om Bluegaz AB

Bra grill har bara haft bra upplevelse

Svar från Bluegaz AB

Vad roligt att höra! Stort tack Emmy för att du delar med dig! Med vänlig hälsning, Teamet på Bluegaz