Bodalsgaraget

Bodalsgaraget

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025

Välkommen till Bodalsgaraget AB – din Autoexperten Bilverkstad på Lidingö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för personbilar, transportbilar, husbilar och mopedbilar. Vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder AC-service, bromsreparationer, hjullagerbyten, felsökning samt installation av dragkrok...

408 omdömen om Bodalsgaraget

Swedish Orphan Biovitrum A

Perfekt kundbemötande. Visade en hög grad av service och vilja att lösa problemet. Kommer att rekommendera Bodalsgaraget till andra

Stavros K

Professionella och trevlig bemötande

Gabriel H
Skrev om Bodalsgaraget

Det är stökigt när man kommer och man vet inte var man ska ställa sig - kunde bli tydligare . Överlämning av en recondad bil tycker jag vore snyggt om det skedde inomhus i ljus istället för ute på gatan i ”mörker och regn”. Trevlig mottagning i kassan.

Svar från Bodalsgaraget

Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!

Pär Gösta L
Skrev om Bodalsgaraget

Har servat och lagat mina bilar under många år hos Jimmy utan några som helst problem.

Svar från Bodalsgaraget

Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.

Sofia Erica U
Skrev om Bodalsgaraget

Jimmy med personal är mycket trevliga och tillmötesgående, man för dialog med kunden om vad som ska göras och vad som ska beställas osv...

Gunilla Marie-Loui U

Jag blir alltid vänligt bemött och direkt när jag kommer in i verkstaden. Den här gången var det bara däckbyte och det känns skönt att få sina däck genomgångna å rena å snygga. Vid större reparationer är Jimmy otroligt duktig på att hitta och fixa felen. Jag kan varmt rekommendera Bodalsgaraget som sin verkstad. Jag har provat flera förut å den här är bäst. Mvh G.Uppströmer

Charlotte Marianne M

Bra snabb service, trevligt bemötande

Svar från Bodalsgaraget

Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.

Johanna Sofia S
Skrev om Bodalsgaraget

Trevliga och kunniga, konkurrensmässigt pris

Bo Thomas Louis C
Skrev om Bodalsgaraget

Mkt trevligt bemötande av Jimmy. Snabbt enkelt boka tid med honom. Handbromsfel som annan verkstad inte lyckats fixa, åtgärdades direkt. Prissättningen va rimlig o jag blev väl mottagen. Anlitar gärna Bodalsgaraget igen - seriösa o proffsiga.

Ulf Patrik B
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt bemötande. Snabbt åtgärdat.

Svar från Bodalsgaraget

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Michélle Maria Chris K

Bra service Förr svarade de aldrig i telefon vilket var ett stort minus vid tidsbokning då de krävde att åka dit. Men denna gången så svarade de när jag ringde så mycket nöjd och hoppas de fortsätter va bra på att svara på telefon för annars är service och arbete superbra

Svar från Bodalsgaraget

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Mattias Ö

Proffsiga och trevliga. Mvh kund

Svar från Bodalsgaraget

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Kerstin Elisabeth A
Skrev om Bodalsgaraget

Vänligt bemötande, de är snabba o proffsiga

Svar från Bodalsgaraget

Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.

Anna Malin J
Skrev om Bodalsgaraget

Fantastisk bemötande fick bra information om min bil och de nya däcken de bytte

Markus B
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid bra service. Alltid hjälpsamma. Rekommenderas.

Liv Hanna Linnea S
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt bemötande, pedagogisk förklaring av felet på bilen och tydligt motiverad föreslagen åtgärd.

Kristine L
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid åtkomliga trevliga samt hjälpsamma

Erika Margareta T
Skrev om Bodalsgaraget

Proffsig och ordentlig verksamhet. Klarar även krångliga försäkringsfrågor.

Ylva Eva Elisabet G
Skrev om Bodalsgaraget

Vänligt bemötande, mina önskemål uppfylldes.

Svar från Bodalsgaraget

Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.

Amanda Aurora Magdale H

Pålitliga och trevligt bemötande

Linnéa Marie F
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt bemötande både i telefon och på plats! God service! Utmärkt hantverkskunskap! Förklarar eventuella uppkomna problem på ett bra sätt! Känns tryggt att lämna bilen där! Mångårigt familjeföretag med goda referenser! Rekommenderar Bodalsgaraget å det varmaste!

Kjell Robert L
Skrev om Bodalsgaraget

Det var kort väntan och peronalen är väldigt trevliga. Kort och gott: -Väldigt bra!.

Andreas Sigurd Å
Skrev om Bodalsgaraget

Bilen blev ren och superfin!!!

Lina Maria Emilia S
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid lika hjälpsamma och lösningsorienterade!

Ulla P
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid fin service, kvalitet och bra priser

Peter E
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid trevligt bemötande, bra jobb och bra pris

Lars Richard Henrik L

Däckskifte. Smidigt och trevligt, allt som behövs.

Nhe Bemanning A
Skrev om Bodalsgaraget

Snabb och bra hjälp trots att det var mitt i däckbytartider

Aktiebolaget S
Skrev om Bodalsgaraget

Bra bemötande och proffsig service!

Linda M
Skrev om Bodalsgaraget

Allt funkade bra, smidigt, de var hjälpsamma.

Personuppgiften S
Skrev om Bodalsgaraget

Bästa verkstan på ön. Bra på att hitta lösningar och försöker inte göra jobbet större.

Fredrik Vilhelm E
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid trevligt bemötande! Känns som ett ”familjeföretag”. Denna gång endast byta till vinterdäck, men flexibla med lämna/hämta som underlättade.

Rut Ainuth Anita H
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt bemötande. Bokad tid fungerade.

Svar från Bodalsgaraget

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Per Gösta Sixten L
Skrev om Bodalsgaraget

Trevlig personal! Kul att träffa Johan Haag!

Svar från Bodalsgaraget

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Peter B
Skrev om Bodalsgaraget

Det går snabbt och smidigt att byta däck med förvaring. Prisvärt. Kan vara svårt och ta lång tid att komma fram på telefon ibland.

Svar från Bodalsgaraget

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Karl T
Skrev om Bodalsgaraget

Bra snabb service till rimligt pris.

Nils Ivar Torbjörn K

Mkt bra och snabb service och däckbyte

Hans Oskar S
Skrev om Bodalsgaraget

Jag blev trevligt bemötande alla tre gånger när jag och berättade felet på min bil och när jag lämnade bilen för reparation byte av termostat m.m När jag hämtade bilen så var det också en trevlig och kunnig man. Jag kommer att använda Bodalsgaraget flera gånger. Jag hoppas att väntetiden blir kortare!

Claes Erik L
Skrev om Bodalsgaraget

Proffsigt och trevligt bemötande.

Svar från Bodalsgaraget

Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.

Per Rune T
Skrev om Bodalsgaraget

Bra bemötande och bra service

Svar från Bodalsgaraget

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Jenny Helén J
Skrev om Bodalsgaraget

Går bara hit. Pålitliga, proffsiga, skickliga och dessutom trevliga. Gör allt som bilen ber om här:)

Staffan Gösta L
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid snabbt och proffsigt. Lätt att boka och få tid.

Maj Elisabet T
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt bemötande att snabb åtgärd!

Guy Henry B
Skrev om Bodalsgaraget

Snabbt jobbat byte från sommar- vinterdäck

Eva Maria L
Skrev om Bodalsgaraget

Jag upplevde ett bra bemötande och snabb lösning på mitt problem. Känns serösa och trygga.

Olof F
Skrev om Bodalsgaraget

Som alltid ett trevligt mottagande och allt gick enligt plan.

Melita B
Skrev om Bodalsgaraget

Punktligt och trevligt bemötande.

Svar från Bodalsgaraget

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Lars E
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt bemötande i en liten och personlig verkstad. Fixar alltid grejorna i utlovad tid. Enda mindre bra är att det är svårt att nå dem på telefon.

Svar från Bodalsgaraget

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Astrid Gunilla S
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid vänliga och trevliga! Och duktiga på sitt jobb

Carolina A

Xxxccccccccccxccccccccccccccccc