Snabb service, vänlig personal, felet avhjälpt!
Bodalsgaraget
Välkommen till Bodalsgaraget AB – din Autoexperten Bilverkstad på Lidingö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för personbilar, transportbilar, husbilar och mopedbilar. Vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder AC-service, bromsreparationer, hjullagerbyten, felsökning samt installation av dragkrok...
429 omdömen om Bodalsgaraget
Det än bästa verkstaden jag har anlitat. Är trogen kund sedan mer än 5 år och de är alltid lika professionella. Tydliga, vänliga och kunniga.
Dom är professionella och gav snabb service. Jag beställde en ny spindelled, lampor och en ventil till motorn åt min bil och fick delarna dagen efter.
Alltid trevligt bemötande och proffsigt utförda jobb
Fantastisk verkstad! De är alltid så trevliga och tar sig tid att förklara vad som behöver göras. Servicen är snabb men ändå noggrann, och jag känner att de verkligen bryr sig om kunden. Jag lämnar bilen här med fullt förtroende varje gång. Verkligen rekommenderat!
Alltid trevligt bemötande och bilen levererad med utfört arbete till ett på förhand kommunicerat pris. Dessutom oftast snabbare än utlovat och aldrig senare. Vad mer kan jag begära som kund. Guldstjärna! 👍
Mycket nöjd med utfört arbete!
Mycket bra service och trevligt bemötande.
Trevliga Bra service Bra kundmottagning
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Trevligt och proffsigt bemötande.
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Snabba, trevliga och tillmötesgående!
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Som alltid så blir man bra bemött av Jimmy, som alltid tar sig tid.
Mycket trevligt bemötande på telefon och på plats. Snabb och professionell hjälp.
Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.
Bra . Två dåliga saker 1 dessa undersökningar som alla gör. Sluta med det. 2 Arne Bertil är död sen flera år Så ni kan ta bort honom från ert register.
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Jag har lång erfarenhet av företaget. Redan under tiden när företaget låg i Bodal då företaget var min bildoktor.
Trevligt snabbt kunnigt enkelt
Bra bemötande i alla lägen, toppen!
Korrekt bemötande och såvitt jag kan förstå, bra utfört arbete
Trevliga, tydliga, snabba. Allt man vill ha av en bra bilmeck!
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Blev lite missförstånd om slutfakturan Annars bra allting!
Trevligt bemötande och bra utfört jobb.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Perfekt kundbemötande. Visade en hög grad av service och vilja att lösa problemet. Kommer att rekommendera Bodalsgaraget till andra
Professionella och trevlig bemötande
Det är stökigt när man kommer och man vet inte var man ska ställa sig - kunde bli tydligare . Överlämning av en recondad bil tycker jag vore snyggt om det skedde inomhus i ljus istället för ute på gatan i ”mörker och regn”. Trevlig mottagning i kassan.
Vi är glada att du är nöjd och vi hoppas att du väljer oss även nästa gång!
Har servat och lagat mina bilar under många år hos Jimmy utan några som helst problem.
Tack för ditt fina omdöme, vi blir verkligen glada att höra att du var nöjd med ditt verkstadsbesök. Varmt välkommen tillbaka när det är dags för ditt nästa verkstadsbesök.
Jimmy med personal är mycket trevliga och tillmötesgående, man för dialog med kunden om vad som ska göras och vad som ska beställas osv...
Jag blir alltid vänligt bemött och direkt när jag kommer in i verkstaden. Den här gången var det bara däckbyte och det känns skönt att få sina däck genomgångna å rena å snygga. Vid större reparationer är Jimmy otroligt duktig på att hitta och fixa felen. Jag kan varmt rekommendera Bodalsgaraget som sin verkstad. Jag har provat flera förut å den här är bäst. Mvh G.Uppströmer
Bra snabb service, trevligt bemötande
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Trevliga och kunniga, konkurrensmässigt pris
Mkt trevligt bemötande av Jimmy. Snabbt enkelt boka tid med honom. Handbromsfel som annan verkstad inte lyckats fixa, åtgärdades direkt. Prissättningen va rimlig o jag blev väl mottagen. Anlitar gärna Bodalsgaraget igen - seriösa o proffsiga.
Trevligt bemötande. Snabbt åtgärdat.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra service Förr svarade de aldrig i telefon vilket var ett stort minus vid tidsbokning då de krävde att åka dit. Men denna gången så svarade de när jag ringde så mycket nöjd och hoppas de fortsätter va bra på att svara på telefon för annars är service och arbete superbra
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Proffsiga och trevliga. Mvh kund
Vänligt bemötande, de är snabba o proffsiga
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Fantastisk bemötande fick bra information om min bil och de nya däcken de bytte
Alltid bra service. Alltid hjälpsamma. Rekommenderas.
Trevligt bemötande, pedagogisk förklaring av felet på bilen och tydligt motiverad föreslagen åtgärd.
Alltid åtkomliga trevliga samt hjälpsamma
Proffsig och ordentlig verksamhet. Klarar även krångliga försäkringsfrågor.
Vänligt bemötande, mina önskemål uppfylldes.
Tack för ditt betyg, vi hoppas vi får se dig igen när bilen behöver service.
Pålitliga och trevligt bemötande
Trevligt bemötande både i telefon och på plats! God service! Utmärkt hantverkskunskap! Förklarar eventuella uppkomna problem på ett bra sätt! Känns tryggt att lämna bilen där! Mångårigt familjeföretag med goda referenser! Rekommenderar Bodalsgaraget å det varmaste!
Det var kort väntan och peronalen är väldigt trevliga. Kort och gott: -Väldigt bra!.
Bilen blev ren och superfin!!!
Alltid lika hjälpsamma och lösningsorienterade!
Alltid fin service, kvalitet och bra priser
Alltid trevligt bemötande, bra jobb och bra pris
Däckskifte. Smidigt och trevligt, allt som behövs.
Snabb och bra hjälp trots att det var mitt i däckbytartider
Bra bemötande och proffsig service!