Bodalsgaraget

Bodalsgaraget

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • Badge2025
4.8

Välkommen till Bodalsgaraget AB – din Autoexperten Bilverkstad på Lidingö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för personbilar, transportbilar, husbilar och mopedbilar. Vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder AC-service, bromsreparationer, hjullagerbyten, felsökning samt installation av dragkrok...

64 omdömen om Bodalsgaraget

Bengt Erik L
Skrev om Bodalsgaraget

Helt ok ! 1st service ! Lite oklart vid hämtning av bilen ang betalning men det löste sig inga problem !

Beatrice H A B
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt bemötande! Gjorde en service på bilen och de framgick tydligt vad de hade gjort och vad jag skulle tänka på och kanske behöva åtgärda längre fram.

Deloitte A
Skrev om Bodalsgaraget

Mycket snabbt och trevligt bemötande! Bara positivt kring kvalité på tjänsten!

Patrick L
Skrev om Bodalsgaraget

Bra och prisvärd service . Hjälpsam personal.

Jonas Ulf Å
Skrev om Bodalsgaraget

Bra jobb. Snabb service. Trevlig personal.

Patrik A
Skrev om Bodalsgaraget

Mycket bra bemötande, trevlig och kunnig personal. Allt mötte mina förväntningar Servicen gjordes enligt avtal. Mycket bra verkstad

Lena Rosita F
Skrev om Bodalsgaraget

Vänligt bemötande, jag visste att jag skulle få stöd och hjälp. Jag fick hjälp i princip med det som skulle åtgärdas.. Så har det alltid varit. Tom extra stöd i samband med en bilbesiktning..Man kan ringa om man har bekymmer och de bokar en tid så snart de kan. Jag har aldrig behövt klaga.Man ger den hjälp man kan utifrån deras kunskaper. Vänligen Lena Flinth

Annika Margaret S
Skrev om Bodalsgaraget

Kontroll av oljud vid framförande av bilen. Trevligt bemötande och snabb hjälp med att avhjälpa problemet.

Lars S
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid lika nöjd. Bra service. Duktiga mekaniker.

Thomas M
Skrev om Bodalsgaraget

Bra bemötande och ett konkurrenskraftigt pris. Blev uppringd och tillfrågad om ett svagt batteri skulle bytas i samband med servic.

Stig Helge Ingvar L
Skrev om Bodalsgaraget

Jag blev väl bemött byte av stötdämpare bra jobbat är mycket nöja med jobbet de gjorde

Nina Katriina J
Skrev om Bodalsgaraget

Proffsigt och trevligt bemötande.

Bo Göran K
Skrev om Bodalsgaraget

Jag är mycket nöjd med både bemötandet och servicen.

Ulla Katarina Å
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt bemötande. Stor dyr service utförd, man måste ju sköta om sin bil. Bra med Assistansförsäkringen som ingår ett år framöver.

Nils Åke N
Skrev om Bodalsgaraget

Snabb och bra reparation av klimatanläggningen och trevlig personal

Leena Katriina U
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid bra bemötande, men väldigt svårt att komma fram på telefon....

Ingrid Kristhina A
Skrev om Bodalsgaraget

Jag blir alltid trevligt bemött både på plats och då jag ringer. Har man frågor får man alltid tydliga svar. Bodalsgaraget är mycket kunniga och ordentliga. Lämnade in bilen för service och jag känner mig lugn inför kommande bilbesiktning. Jag kan varmt rekommendera Bodalsgaraget.

Jan Per Fredrik I
Skrev om Bodalsgaraget

Fantastisk fin Recond in i minsta detalj

Ulf Krister S
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt bemötande och professionell hjälp.

Marielle Angelica P

Bästa servicen verkligen. Så tacksam

Axel E
Skrev om Bodalsgaraget

Bra kvalitet o bra pris, personalen mycket hjälpsamma o trevliga

Eva G
Skrev om Bodalsgaraget

Har haft långt förhållande med både reception och verkstadspersonal, där jag känner trygghet i våra samtal. Kan inte påminna mig om några problem som inte löst sig Per

Monica Cronjesdotter C

Får alltid det bästa när vi lämnar bilen på Bodalsgaraget

Ann Elisabet Z
Skrev om Bodalsgaraget

På Bodalsgaraget blir man alltid väldigt väl bemött. Personalen är urtrevliga och de ställer alltid upp samtidigt som de gör ett bra jobb på snabbast möjliga tid. Bodalsgaraget fungerar som en livlina för mig 😊

Eva Kristina W
Skrev om Bodalsgaraget

Fick hjälp med däckbyte enligt bestämd tid

Sten Klas Erik E
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid välkommen bemött, smidigt, men framförallt ett bra jobb , rekond av min bil!

Lena Marianne W
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid vänliga, ärliga och snabb service.

Carina W
Skrev om Bodalsgaraget

Blev vänligt och hjälpsamt bemött av Jimmy när jag bokade min tid. Samma bemötande när jag hämtade ut den igår. Så nu hoppas jag bilen ska rulla bra i sommar.

Bisslinge Förvaltning A

Serviceminded. De hjälper alltid, Tom m kort varsel. Bästa stället man kan lämna in sin Ford på 😄

Kerstin S
Skrev om Bodalsgaraget

Vi får alltid mycket fin hjälp och kan lita på att få ett bra jobb

Maria Margareta A
Skrev om Bodalsgaraget

Väl bemött och omhändertagen. Denna gång akut händelse, punktering. Åtgärdat medan jag väntat . Är min serviceverkstad och tänker inte byta. Kan alltid lita på dem.

Britt Marie L
Skrev om Bodalsgaraget

Trevlig personal ganska lätt att boka tid men ligger i övre prisnivån. 😉

Svar från Bodalsgaraget

Vi blir stolta och glada över din feedback, tack för att du tog dig tid! Vänligen Autoexperten

Ingrid Cecilia W

Bra bemötande Mycket kundfokus Bra attityd och mycket hög servicekänsla

Svar från Bodalsgaraget

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Mvh Autoexperten

Anette Margareta F
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid bra service och trevligt bemötande.

Karin Agneta O
Skrev om Bodalsgaraget

Snabb o bra service tvärsöver gatan, kanske inte billigast men billigare än märkesverkstan.

M E Å
Skrev om Bodalsgaraget

Väldigt trevligt bemötande. Vi glömde bort vår bokade tid men fick boka en ny utan några förebråelser. Bra förslag på åtgärder och rimliga resonemang om vad som är brådskande och inte.

Francisco D
Skrev om Bodalsgaraget

Bra service, fick den hjälp jag behövde och lite till

Svar från Bodalsgaraget

Tack! Vi strävar alltid efter högsta kvalitet och det värmer att det märks. Med vänliga hälsningar Autoexperten

Samman A
Skrev om Bodalsgaraget

Snälla arbetare, snabt och kcalitet på reparation.

Svar från Bodalsgaraget

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. mvh Autpexperten

Bnl Healthcare A
Skrev om Bodalsgaraget

Mycket trevliga och pålitliga!

Svar från Bodalsgaraget

Roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Hälsningar, Autoexperten

Victor Oliver K
Skrev om Bodalsgaraget

Bra kundbemötande, bra service, rimlig kostnad!

Svar från Bodalsgaraget

Tack för ditt fina betyg, vi är glada att du väljer oss som din bilverkstad. Med Vänliga Hälsningar Bodalsgaraget

Lena Margareta M
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt bemötande , bra utfört jobb.

Svar från Bodalsgaraget

Härligt att du är nöjd, det är precis så vi vill att det ska kännas. Med vänliga hälsningar Bodalslagret

Maria Thérèse Lil C G

Snabba trevliga kunniga Personalen återkommer och hjälper omedelbart när det är kris

Svar från Bodalsgaraget

Tack för ditt fina betyg och ditt förtroende! Varmt välkommen tillbaka när det att dags att boka ditt nästa verkstadsbesök. Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Emma Victoria Linna L

Bodalsgaraget har varit toppen, alla gånger jag haft bilen inlämnad. Får alltid fin service, trevligt och hjälpsamt bemötande både av receptionen och verkstan. Rekommenderar varmt :)

Svar från Bodalsgaraget

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Bo Helmer Samuel K
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid vänligt bemött Trots hög belastning försöker de alltid hjälpa till Prisvärda

Svar från Bodalsgaraget

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med Vänlig Hälsning vi i verkstan

Jan Svante L
Skrev om Bodalsgaraget

Gjorde en keramisk lackbehandling med Ditec samt invändig städning. Perfekt resultat, bilen är som ny samt ett trevligt bemötande!

Svar från Bodalsgaraget

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar verkstaden

Lars Erik B
Skrev om Bodalsgaraget

Vänligt mottagande! Kunniga! Snabba!

Lise-Lott Karin A
Skrev om Bodalsgaraget

Hårt bokad bilservice men alltid med gott bemötande, bra återkopplingar och kunnig personal.

Svar från Bodalsgaraget

Tusen tack! Vi uppskattar att du väljer oss som din verkstad och hoppas att vi ses igen. Med vänliga hälsningar verkstaden

Lars Magnus S
Skrev om Bodalsgaraget

Enbart positivt och trevligt bemötande. Pofessionell hantering av service på bilen.

Tack så mycket för din recension! Varmt välkommen tillbaka! Hälsningar Verkstan

Jimmy L

Alltid bra och snabb service. +proffsigt bemötande och stor Kunnighet

Svar från Bodalsgaraget

Vi uppskattar din återkoppling och är så glada att du är nöjd. Vänliga hälsningar från verkstan

Jenny Elisabeth B

Trevligt bemötande + kunskap + bra pris = 5 Solar Mvh Sebastian

Svar från Bodalsgaraget

Så roligt att höra att du är så nöjd, varmt välkommen tillbaka! Vänliga hälsningar från verkstan