Bodalsgaraget

Bodalsgaraget

En del av Autoexperten www.autoexperten.se
  • BadgeTwoYears
  • BestInSweden2026

Välkommen till Bodalsgaraget AB – din Autoexperten Bilverkstad på Lidingö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för personbilar, transportbilar, husbilar och mopedbilar. Vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder AC-service, bromsreparationer, hjullagerbyten, felsökning samt installation av dragkrok...

526 omdömen om Bodalsgaraget

Hans Christer R

Kanonbra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Svar från Bodalsgaraget

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Kia Sweden A
Skrev om Bodalsgaraget

Snabb hjälp och trevlig personal!

Christian Bengt Eri G

Bosse är en klippa. Känns mycket tryggt att lämna bilen här.

Erik Bundgård R
Skrev om Bodalsgaraget

Helt okey tack för service Erik

Svar från Bodalsgaraget

Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.

Anna Margareta E
Skrev om Bodalsgaraget

Bra service och trevligt bemötande.

Lars Gunnar L
Skrev om Bodalsgaraget

Bra utförd rep och inte hutlöst dyrt som på många andra ställen.

Svar från Bodalsgaraget

Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Hans Emil V
Skrev om Bodalsgaraget

Besökt hos Bodalsgaraget var som vanligt Alltså: Väldigt bra med trevligt bemötande av kunnig personal

Svar från Bodalsgaraget

Vi är jätteglada att du är nöjd, varmt tack för din återkoppling. Vi ser fram emot att hjälpa dig nästa gång bilen behöver service.

Karl Gustav Harry N
Skrev om Bodalsgaraget

Vi är helnöjda. Nu foftsätter vi med Bodalsgaraget. Trevligt bemötande och all är till belåtenhet.

Per Nils Erik S

Bilen blev som helt ny igen! Är supernöjd!!! / Per 👍😃

Imran Ali A
Skrev om Bodalsgaraget

"Grym lackering, Proffsigt gjort, klart i tid och trevlig personal. Rekommenderas varmt om du behöver fixa lacken." Pris på lackering var lagom.

Sten Gunnar A

Förstklassigt bemötande och utförande

Lars Evert A
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt, snabbt och bra!!! Tackar tackar

Rolf Thomas O
Skrev om Bodalsgaraget

Bra service och dom kunde utföra en lättare rekond trots att jag inte hade förbokat någon.

Karin W
Skrev om Bodalsgaraget

Dålig kommunikation från Bodalsgaraget som innebar lång väntetid. Återkom inte till mig som utlovat utan jag fick både besöka dem och ringa dem flera gånger.

Svar från Bodalsgaraget

Vi är ledsna att det inte levde upp till dina förväntningar, prata med verkstaden för ytterligare hjälp.

Danielle G

Perfekt service. Trevlig personal och

Håkan Å
Skrev om Bodalsgaraget

Personligt bemötande och vänlig stil. Bilen klar när det är sagt.

Kathy Gunilla S
Skrev om Bodalsgaraget

Några mindre detaljer skulle fixas på bilen, byte av torkare, halvljuslampa och lampa på nummerskylten bak. När jag hämtade ut bilen,, visade det sig att lampan bak ej var bytt, men fixades snabbt.

Linda L
Skrev om Bodalsgaraget

Fick snabbt hjälp med mina bromsar. Alltid trevligt och hjälpsamt bemötande. Min favoritverkstad!

Sofia Kerstin Monica F

Känns väldigt ärliga, prisvärda och snabba 10/10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rolf Erik S
Skrev om Bodalsgaraget

Trevligt och proffsigt bemötande. Tyvärr lite lång handläggning p.g.a sjukdom och för att verkstaden inte hade avtal med mitt försäkringsbolag. (Folksam) Bilen var inne för en maskinskada.

Svar från Bodalsgaraget

Vi uppskattar ditt omdöme och tar med oss din feedback framåt.

Hans Ulf B
Skrev om Bodalsgaraget

Bra. Seriöst mottagande och kunniga! Bättre än väntat!

Svar från Bodalsgaraget

Din recension gjorde vår dag – tack för att du valde oss. Vi hoppas vi ses igen när det är dags för bilservice.

Mats-Ola N
Skrev om Bodalsgaraget

Proffesionellt utfört och stor servicemedvetenhet i bemötande av trevliga medarbetare.

Karin G
Skrev om Bodalsgaraget

Pålitlig verkstad med trevligt bemötande.

Åsa Bodil D
Skrev om Bodalsgaraget

Proffsigt och vänligt bemötande. Flexibilitet för att hjälpa i akut situation trots egen högsäsong. Snyggt!!!

Ida Elin Maria L
Skrev om Bodalsgaraget

Lätt att få tid, alltid toppresultat på biltvätten och trevlig personal!

Tor V
Skrev om Bodalsgaraget

Mycket bra service på alla plan från bokning, prisuppgift och genomförd service.

Pia Margareta E
Skrev om Bodalsgaraget

Mycket bra service med torkarblads bytet. Trevligt bemötande.

Lisa Kristina P
Skrev om Bodalsgaraget

Mycket bra service och trevligt bemötande

Capio Närsjukvård Lidingö V

Fantastisk service, bra bemötande.

Svar från Bodalsgaraget

Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.

Jan Anders N

Fantastiskt Fint bemötande Bra kunskap

Anna Sofia Gertrud J

Bra service och tydlig prisbild.

Johan Erik Urban H
Skrev om Bodalsgaraget

Snabb tid och proffsigt bemötande!

Hampus Fredrik Göran S

Trevligt bemötande. Mycket väl utfört arbete.

Erik M
Skrev om Bodalsgaraget

Mycet bra bemötande och utförlig info om åtgärder och kostnader både före och efter servicejobbet.

Carl Mikael R
Skrev om Bodalsgaraget

Smidigt, och bilprovningen blev nöjd

Svar från Bodalsgaraget

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Nina W
Skrev om Bodalsgaraget

Snabb service, mycket trevligt bemötande.

Patrik Erik H
Skrev om Bodalsgaraget

Tillmötesgående på ett trevligt vis. Gjorde vad vi kom överens till överkommet pris. Jag kommer tillbaka

Carl Anders G
Skrev om Bodalsgaraget

Bra förståelse för min bils problem. Hittade fördelaktiga ekonomiska lösningar med tex. begagnade reservdelar. Tog visserligen lite tid, men bilen blev lagad och går bra.

Jan Olov S
Skrev om Bodalsgaraget

Blev omhändertagen meddetsamma och fick vänta medan en tekniker bytte en framlampa. Snabbt och till belåtenhet Mvh Jan Olov Seifert

Renée M
Skrev om Bodalsgaraget

Proffsigt genomförd ut- och invändig tvätt och mycket vänlig personal. Har redan rekommenderat er.

Barbro Norah Christin J

Jag blev mycket vänligt bemött. De senaste åren har Bodalsgaraget gett min gamla bil den årliga vård som bilen och jag trivts med. Vissa detaljer ska justeras och har därför beställts senare i vår.

David Pär G
Skrev om Bodalsgaraget

Märkesverkstaden ville riva ned hela bakpartiet på min Q7 och installera helt ny elektrisk dragkrok. Killarna på Bodalsgaraget gjorde en felsökning och åtgärdade det faktiska felet för en promille av kostnaden. Riktiga hantverkare!

Svar från Bodalsgaraget

Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.

Anders L
Skrev om Bodalsgaraget

Alltid trevligt bemötande och utmärkt utförd service. Rekommenderas!

Kent Ove E
Skrev om Bodalsgaraget

Bra o snabb service humana priser

Alexander Jean Vikt F

Bra mekaniker och väl mött....

Angie Chui-Kwan K
Skrev om Bodalsgaraget

Jag får alltid fint och trevligt bemötande av Andrea, som förklarade lugnt för mig när jag behövde mycket hjälp. Man känner sig alltid trygg och problemet löst när man lämnar Bodalsgaraget. Mycket nöjd och kommer absolut tillbaka när bilen behöver servas igen.

Lars-Håkan F
Skrev om Bodalsgaraget

Bra kontakt och uppdatering av fel och åtgärder Mycket trevlig personal och information om bilens dåliga kondition Dyrt men mycket nöjd med jobbet Håkan Fällman

Svar från Bodalsgaraget

Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.

Angelica Marika W
Skrev om Bodalsgaraget

Trevlig personal, fint utfört arbete och snabb återkoppling

Cecilia G
Skrev om Bodalsgaraget

Fantastiskt trevlig personal och en bil i toppklass efter besöket!

Anette Solveig A
Skrev om Bodalsgaraget

Fantastiskt bemötande! Snabbt och prisvärt jobb utan att det påverkar kvalitén. Mitt val idag, i morgon och så länge jag har bil!