Jag har blivit rekommenderad av flera kompisar att åka till er så mina förväntningar var höga. Jag bokade en service och däckbyte till min bil och blev bra bemött när jag ringde och bokade tiden. Personal som var tidig på jobbet tog emot bilen innan kl 07.00 vilket gjorde att jag hann med bussen. Jag frågade inte om att få lämna in den tidigare utan blev erbjuden av personal som såg att jag var där. Fick höra att bilen troligtvis skulle bli klar vid lunchtid vilket stämde. Jag blev uppringd och fick veta att den var klar,...
Bodalsgaraget
Välkommen till Bodalsgaraget AB – din Autoexperten Bilverkstad på Lidingö! Vi erbjuder bilservice och reparationer för personbilar, transportbilar, husbilar och mopedbilar. Vi tar emot alla bilar oavsett märke, modell och drivlina. Vi erbjuder AC-service, bromsreparationer, hjullagerbyten, felsökning samt installation av dragkrok...
579 omdömen om Bodalsgaraget
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Snabb och bra service till rimlig kostnad!
Fantastisk service och kunniga medarbetare!
Bra bemötande, bra service. Bilen blev klar samma dag som jag lämnade in .
Trevligt bemötande och snabbt åtgärda servicen väntar på ett pris på att åtgärda resten hoppas det inte dröjer
Trevlig och hjälpsam personal!
Snabb service till rimligt pris. Lämnade in min gamla Volvo för service och kamremsbyte på morgonen och samma eftermiddag var den klar! Praktiskt med lånebil till jobbet. Trevligt bemötande också!
Allt gick smidigt och snabbt, trevligt bemötande och betalade enligt offerten jag fått innan bokning.
Utmärk service och trevligt bemötande!
Mycket vänligt mottagande, snabb och bra service även denna gång. Denna verkstad kan verkligen rekommenderas.
Mycket bra service och resultat av rekonden.
Alltid lika bra kommunikation och service. Servad precis min Jeep Gladiator 👍☀️😄
Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.
Bra på många sätt, prisvärt, snabbt och konkurrensmässigt
Trevligt bemötandet, bra service. Man kan lämna in bilen utan att behöva oroa sig för att allt inte går rätt till.
Svårt att få tid, men när man väl är där är de trevliga.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Ett kunnigt och informerande bemötande för att på bästa sätt hjälpa till att lösa problem med min gamla bil.
Bra gjort! Det slutade ryka ur motorrummet när vi kört några mil 🤓
Mycket bra och kompetent service,
Bästa verkstaden! Vänligt, trevligt, sakligt bemötande. Alltid väl utfört arbete. Man känner sig trygg med dem, ärliga. Mycket kunniga, inget "sitter fast" utan du får hjälp med det du behöver plus bra info och matnyttiga lärdomar på köpet.
Trevligt bemötande. Bra utförande.
Snabbt och bra. Tack Däckbyte inga problem
Trevligt bemötande och prisvärd professionell service.
Vi uppskattar din kommentar och ser fram emot att hjälpa dig på nytt.
Svarade på alla frågor och hjälpte till att beställa allt jag behövde. Strålande service också 👍
Jättebra och ansvarsfullt bemötande och hjälp. Blev lite fel med däckbytet, men de ordnade det snabbt!
Snabb hjul bytte. Hjälpsam personal!
Smidiga att ha att göra med och snabba.
Snabb och bra service vid däckbyte.
De fixade däckbytet medan jag spelade pingis på brandstationen. Färdigt när jag spelat klart.
Vänligt och lugnt bemötande av alla, ingen stress eller ointresse. Jag lämnade in bilen för byte av bromsbelägg bak. Dagen innan lossnade min registrerings skylt bak. Jag frågade om dom kunde hjälpa mig med den, trots att jag inte hade bokat hjälp för detta. Ja, det kan vi säkert fixa åt dig, fick jag till svar ! Med det svaret blir man glad. Det är även rent och snyggt hos dem.
Bara bra. Bilen blev klar samma dag som utlovat och de hade till och med ställt om klockan till rätt tid.
Trevlig personal och atmosfär - å jobbet de gjorde! Utmärkt!
Tack för din recension. Vi är glada att höra att du är nöjd med ditt besök hos oss.
Så bra service, lätt att ringa och trevliga. Fick hjälp med service på bilen, prisvärt jämfört med konkurrenterna. Och överraskande fick man en assistansförsäkring 1 år i priset. Mycket nöjd med allt!
Bra resultat och trevligt bemötande. 🤗
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!
Trevligt bemötande och fint resultat
Riktigt härligt bemötande och trevlig personal som verkligen var hjälpsam och ville ta tag i problemet på en gång
Trevligt bemötande och enkelt att kunna boka per telefon
Bra service. Trevligt mottagande.
Lätt att nå på telefon, trevligt bemötande och bra service på till mig och bilen!
Trevligt bemötande, snabbt och enkelt
Förtroendeingivande och utmärkt utfört.
Snabb och enkel kontakt. Hur bra som helst.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bodalsgaraget gjorde ett bra och snabbt jobb, trots hög belastning på verkstaden på ett väldigt tillmötesgående sätt. Har varit kund hos dom sedan 60'talet och deras kompetens har alltid varit som förväntat, HÖG!
Som ny kund för hjulskifte och hotell . Allt fungerade bra. Trevlig personal
Härligt att du haft en bra upplevelse. Vi strävar alltid efter att du som kund är nöjd med ditt verkstadsbesök. Välkommen åter!
Fin och snabb service av trevlig personal men läget är besvärligt med en trång väg som access. Svårt att parkera
Pålitliga och korrekta när bilen ska på service.
Snabb service och bra bemötande.
Snabb in och utcheckning, allt genomfört enl plan
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Trevlig och kunnig personal på alla poster.
Jag nöjd med bemötandet och utförandet av reparationen och rekommenderar den till mina bekanta
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Skulle byta däck och allt gick bra. Vänligt bemötande fick jag av alla som jag var i kontakt med. Jag är mycket nöjd.