Superbra service. Trevligt bemötande och kunnig personal. Rekommenderar verkligen denna verkstad.
Bodens Bilservice
Välkommen till Bodens Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Boden! Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller. Hos oss får du hjälp med service enligt tillverkarens rekommendationer, felsökning, bromsar, hjullager, batteritest och batteribyte. Vi utför även kamremsbyten, montering...
112 omdömen om Bodens Bilservice
Sedan starten hos Reco 2026
Tack för att du rekommenderar oss och för ditt fina betyg. Det betyder mycket för oss och vi hoppas att vi får ta hand om din bil igen i framtiden.
Vänligt bemötande. Kunniga och förklarar problem på ett lättförståeligt och bra sätt. Ger ett intryck av att vilja kunderna väl. Ger bra förslag om olika åtgärder och blir inte irriterade på okunskap.
Tack för ditt fina omdöme. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva och hoppas att vi får hjälpa dig igen nästa gång du behöver boka verkstadstid.
Alltid bra bemötande och bra jobbutförande
Tack för ditt fina betyg! Det är alltid roligt att höra att våra kunder lämnar verkstaden med en positiv upplevelse. Vi hoppas att vi ses igen.
Bra bebmötande Negativt tog längre tid att få den lagad
Tack för din feedback! Det är värdefullt för oss att få veta att du haft en bra upplevelse. Vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka.
Trevligt bemötande, o fixade felet o guidade mej vidare där det sista fixades omgående.
Mycket bra, snabbt och enkelt
Tack för ditt fina betyg! Att du är nöjd med ditt besök är det bästa kvittot vi kan få. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen.
Mycket bra rakt över. Bra bemötande, bra service, prisvärt och besked när bilen var klar! Toppen, som vanligt! 😀👍
Bra på att lösa mina behov, lätta att komma i kontakt med och prisvärda.
Trevligt bemötande per telefon och på plats. Alltid information om vad som ska göras med bilen och alla eventuella saker som kan inträffa När bilen är klar, alltid information om vad som gjorts Proffsigt och tryggt Alltid nöjd!
Alltid trevliga! Bra service. Bilen servad. Vi väljer alltid denna firma tack vare trevligt bemötande.
Tack för ditt förtroende! Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omsorg.
En mycket bra bilverkstad snabba och bra service 👌
Tack så mycket för din recension! Vi blir glada att höra att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka.
Gott bemötande, fick tid inom några dagar, snabbt och väl utfört arbete
Väldigt bra utförd service och trevligt bemötande
Tusen tack för ditt omdöme! Vi är glada över att du valde oss och ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags att serva bilen.
Bästa gänget hjälper alltid ❤️
Stort tack för hjälpen. Med vänlig hälsning, Stabilera Grundläggning AB
Det var ett bra mottagande ! Det blev litet onödig väntan innan jag blev expiderad sen var du bra pris och det verkar vara väldigt bra gjort. Sen får man ju alltid papper på allt och känner viss trygghet när man kommer hit till Polens bilservice och det är positivt.mvh Dan
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Enkelt att boka service. Får ett pris innan och det priset stämmer. Trevliga.
Stort tack för dina fina ord. Vi uppskattar verkligen ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver tas om hand.
Allt fungerade bra dom. Kommer använda dom flera gånger
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Bra bemötande och snabbt utfört jobb. Bra med information om hur det gått och vad som gjorts. 👍
Vi blir glada att läsa att du haft en bra upplevelse hos oss.
Bra information innan inlämning av bilen. Utförandet stämmer bra överens med informationen. Nöjd med resultatet. Alltid trevligt bemötande. Det känns mycket bra att lämna in bilen till dessa duktiga killar. 😀
Gott bemötande och skickligt hantverk.
Vi uppskattar verkligen att du delar med dig av din upplevelse. Tack för ditt förtroende och varmt välkommen tillbaka när bilen behöver service eller reparation.
Trevligt bemötande och jättebra service.
Tack för din feedback! Det gläder oss att vi kunde leva upp till dina förväntningar. Vi hoppas få välkomna dig tillbaka vid nästa verkstadsbesök.
Lyhörd och kunnig personal. Duktiga och snabba 10/10
Bra och snabbt gensvar på mina bilproblem. Trevlig och informativ personal
Bra, snabbt & enkelt att lämna/hämta bilen A-service
Tack för din återkoppling. Vi uppskattar att du valde oss och ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång bilen behöver lite extra omtanke.
Trevligt bemötande. Jag lämnade in bilen för service. Snabbt åtgärdat. Bra pris
Kompetent och snabb hjälp på våra fordon
Bra bemötande och ett bra utfört arbete.
Ställer alltid upp, bra service.
Flexibla, trevliga och problemlösare med ärlighet.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Väldigt trevligt och professionellt bemötande!
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Bra service och trevligt bemötande.
Bodens Bilservice har tagit hand om min Golf i flera år. De är mycket professionella och trevliga, och har rimliga priser. Mycket nöjd kund här!
Trevlig och hjälpsam personal. Bra bemötande. Lättillgängligt.
Toppen! Enkelt och trevlig personal
Dom är serviceinriktad och hjälpsam.
Bra bemötande snabbt och smidigt
Bra service och kundbemötande. Återkommer gärna.
Väldigt bra.
Trevligt bemötande och Bodens bilservice ordnade snabbt en tid för att åtgärda mitt fel på bilen. Samt en fantastisk service där dom samarbetar med andra verksamheter så att allt fixades samma dag.
Bra bemötande, bra pris och rimlig väntetid.
Trevligt bemött och seriöst mottagande.
Tack för din recension, vi ser fram emot att välkomna dig tillbaka nästa gång.
Proffsigt och trevligt bemötande.
Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!
Dom gör ett bra jobb och är trevliga Väldigt kunniga
Snabb service, god kommunikation.
Lite frächare mottagning,mottagningen bör ej ha lunchstängt. Annars verkar vara bra tekniker.
Väldigt trevliga och medgörliga. Flexibel med tider. Jättebra kommunikation. Hade bokat byte av bromsbelägg fram och bak. De upptäckte att bakre hade mycket kvar innan det var dags att byta och rekommenderade att endast byta fram för att undvika att bekosta mig extra. Värt pengarna 100%
Snabb och trevlig personal perfekt utfört jobb
Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!
Utmärkt. Jag hade en ide om vad jag ville ha utfört, jag fick förslag på en annan lösning på problematiken som blev mycket lyckad. Jag vill tacka särskilt för bemötande, förslag och alla tips och tricks jag inte visste att jag behövde. Ärendet rör en konvertering av bil till A traktor. Toppbetyg från familjen Engman.
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Snabb o bra service. Perfekt utfört arbete.