Bodens Bilservice

Bodens Bilservice

• Badge2026
4.5

Välkommen till Bodens Bilservice – din Autoexperten Bilverkstad i Boden! Vi erbjuder professionell bilservice och reparationer för alla bilmärken och modeller. Hos oss får du hjälp med service enligt tillverkarens rekommendationer, felsökning, bromsar, hjullager, batteritest och batteribyte. Vi utför även kamremsbyten, montering...

69 omdömen om Bodens Bilservice

Sedan starten hos Reco 2026

Berit Maria B
Skrev om Bodens Bilservice

Dom gör ett bra jobb och är trevliga Väldigt kunniga

Simon Gustav N
Skrev om Bodens Bilservice

Snabb service, god kommunikation.

Henry Jan-Erik M
Skrev om Bodens Bilservice

Lite frächare mottagning,mottagningen bör ej ha lunchstängt. Annars verkar vara bra tekniker.

Muhammed Ali Han G
Skrev om Bodens Bilservice

Väldigt trevliga och medgörliga. Flexibel med tider. Jättebra kommunikation. Hade bokat byte av bromsbelägg fram och bak. De upptäckte att bakre hade mycket kvar innan det var dags att byta och rekommenderade att endast byta fram för att undvika att bekosta mig extra. Värt pengarna 100%

Marina B
Skrev om Bodens Bilservice

Snabb och trevlig personal perfekt utfört jobb

Svar från Bodens Bilservice

Kul att höra att du är nöjd med ditt verkstadsbesök. Det är viktigt för oss med nöjda kunder. Vi hoppas att vi ses igen!

Sven Andreas E
Skrev om Bodens Bilservice

Utmärkt. Jag hade en ide om vad jag ville ha utfört, jag fick förslag på en annan lösning på problematiken som blev mycket lyckad. Jag vill tacka särskilt för bemötande, förslag och alla tips och tricks jag inte visste att jag behövde. Ärendet rör en konvertering av bil till A traktor. Toppbetyg från familjen Engman.

Svar från Bodens Bilservice

Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.

Weab I Luleå A
Skrev om Bodens Bilservice

Snabb o bra service. Perfekt utfört arbete.

Christer Hans-Gunnar P
Skrev om Bodens Bilservice

Bra bemötande fick prisuppgift vilket jag tycker är bra fick en tid som passade mejl inget att klaga på 😀👍

Arne Nils-Göran K
Skrev om Bodens Bilservice

Bra service och snabbt utfört jobbet bra kunnande.

Hans Gunnar G
Skrev om Bodens Bilservice

Trevliga kundmottagare. Får hjälp med det jobb man beställt till överenskommet pris.

Liam Lars R

Fantastiskt fint, prima service

Svar från Bodens Bilservice

Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.

Per Axel Viktor N
Skrev om Bodens Bilservice

Kunnigt, bra bemötande, hållet tider.

Georg Arvid Detlov E
Skrev om Bodens Bilservice

Alltid trevligt bemötande..Inga krusiduller .

Åke Anton Jonathan N
Skrev om Bodens Bilservice

Snabbt mottagning, bra pris, enkelt att hämta.

Kurt Anders H
Skrev om Bodens Bilservice

Proffsigt bemötande och ställer verkligen upp trots fullbokat

George B
Skrev om Bodens Bilservice

For me was important the car run perfect. The guys did a womderful job, ordering for parts, calling all the time if they can proceed.

Svar från Bodens Bilservice

Thank you for your review, we look forward to welcoming you back next time.

Stig Åke G
Skrev om Bodens Bilservice

Mycket trevligt bemötande. Upplever att personalen har mycket goda kunskaper när det gäller att avhjälpa problem med mina bilar. Kommer utan tvekan att återkomma när jag behöver hjälp. Rekomenderar också varkstaden för mina bekanta.

Svar från Bodens Bilservice

Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Villy Roger A
Skrev om Bodens Bilservice

Bra bemötande, bra service. Allt var på toppnivå.

Svar från Bodens Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Eva Karin Margareta E
Skrev om Bodens Bilservice

Vi tycker att vi får bra service och att bemötandet är rätt!

Glenn Morgan S
Skrev om Bodens Bilservice

Fungerar mycket bra, bra jobb bra bemötande

John Krister Å
Skrev om Bodens Bilservice

Ett bra mottagande och information. Utförande kan jag ej bedöma och pris förutsätter jag är rimligt. Har inte blivit besviken tidigare. Kommer att fortsätta anlita Bodens Bilservice.

Peter-Gabriel L
Skrev om Bodens Bilservice

Snabb och exceptionellt bra service

Lars Henrik J
Skrev om Bodens Bilservice

Utmärkt jobb! Felsökning och byte av tändspolesats.

Thomas N
Skrev om Bodens Bilservice

Bemötande var god på telefonen. Hade önskat mig något mer information angående när bilen blir klart. Och att man hade kanske även bytt oljan eftersom bilen var ju där i 2,5veckor. Därmed för oss som ett betyg som ligger mitt emellan.

Svar från Bodens Bilservice

Vi är tacksamma för din feedback och tar till oss det du upplevt.

Agge Kaleb N
Skrev om Bodens Bilservice

Bra servise trevlig personal Hyfsade priser

Lars Bertil L
Skrev om Bodens Bilservice

Fick tid snabbt, snabbt rep och bra förklarat när man frågade om vad som var gjort. 5 av 5 ⭐️

Eva Lili P
Skrev om Bodens Bilservice

Lätta att komma i kontakt med. Trevliga. Snabbt och väl utfört arbete..

Sebastian Fabian B
Skrev om Bodens Bilservice

Alltid bra och professionellt bemötande

Roberta Ivelise H
Skrev om Bodens Bilservice

Bra service och trevligt bemötande.

Stina Louise I
Skrev om Bodens Bilservice

Mycket bra service och bemötande!

Svar från Bodens Bilservice

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.

Bert Gustaf J
Skrev om Bodens Bilservice

Vänligt bemötande, bilen blev klar som vi kom överens.

Mats Urban A
Skrev om Bodens Bilservice

Lite väl lång tid mellan felsökning och reparation, nästan 2 veckor.

Svar från Bodens Bilservice

Tack för att du delar din upplevelse. Vi tar med oss det du tycker!

Mia N
Skrev om Bodens Bilservice

Helt okej service, de gjorde en diagnostik på bilen ok åtgärdade problemet

Svar från Bodens Bilservice

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.

Lars Ingemar E
Skrev om Bodens Bilservice

Bra bemötande och väl utfört jobb 😃

Jessica Petronella E B
Skrev om Bodens Bilservice

Trevligt bemötande och kompetent personal

Svar från Bodens Bilservice

Tack snälla! Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att träffa dig igen när du behöver boka verkstadstid.

Sven Jonas M
Skrev om Bodens Bilservice

Bra service, bra bemötande, trevlig personal

Lars Andreas E
Skrev om Bodens Bilservice

Över förväntan. Fick ringa två gånger då killen som skulle ringa upp inte gjorde det. Men han var också öppen med att det var mycket just då och att han var ute och sprang så det var inte omöjligt att det skulle glömmas bort innan han var tillbaka vid datorn. Vid samtal två var det inga problem och bemötandet var väldigt bra vid bokningen med info om att en trasig bil försämrar förutsättningen för att göra i mitt fall en hjulinställning. Bra med påminnelse dagen innan. Inlämningen, inga problem. De låg efter tidsmässigt...

Svar från Bodens Bilservice

Vi är glada att du är nöjd och ser fram emot att ta hand om din bil nästa gång.

Lars Ragnar K
Skrev om Bodens Bilservice

Trevligt bemötande😊Bra service. Bra förklaringar på felet

Lars Erik M
Skrev om Bodens Bilservice

Bra firma till konkurrenskraftiga priser.

Rune Michael E
Skrev om Bodens Bilservice

Trevligt, hjälpsamt, har aldrig blivit besviken !

Svar från Bodens Bilservice

Tack för ditt omdöme. Vi hoppas du väljer oss även nästa gång när det är dags att serva eller laga din bil.

Berndt Arne O
Skrev om Bodens Bilservice

bra service fina jobb trevlig petsonal kunning personal dit återkommeet man när det blir fel på bilen bytt glödsþift lampor motorvärmate mm

Svar från Bodens Bilservice

Tack för din kommentar. Vi tar till oss av dina synpunkter och gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Mari Liselott R
Skrev om Bodens Bilservice

Bra bemötande, sant en bra service, som vanligt. Det priset som var sagt, var också det priset som vi fick betala! En prisvärd bilverkstad!!

Anne Tuulikki K
Skrev om Bodens Bilservice

Snabb tid. Trevligt bemötande o innovativ lösning på mina bilproblem

Konecranes A
Skrev om Bodens Bilservice

Mkt trevligt och bra bemötande! Bilen blev åtgärdad och det verkar vara ett mycket noggrant utfört arbete.

Charlotte Ingeborg U
Skrev om Bodens Bilservice

Bra tydlighet vid bokning inför service av bil. Fick ej önskad återkoppling i slutet av dagen. Kontakt togs av mig som kund.

Svar från Bodens Bilservice

Vad tråkigt att höra att du inte är nöjd med ditt verkstadsbesök. Vi tar med oss din feedback för gör vårt yttersta för att bli ännu bättre.

Mats Erik O
Skrev om Bodens Bilservice

Mycket bra bemötande. Alltid god service.

Marie Elisabeth N
Skrev om Bodens Bilservice

Bra och prisvärd verkstad ....

Svar från Bodens Bilservice

Tack för att du valde oss och vi hoppas att vi ses igen!

Anders Ivar G
Skrev om Bodens Bilservice

Fick Sms om verkstadstid tidigare än bokad tid, fick bilen fixad i aĺla fall.

Svar från Bodens Bilservice

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna en kommentar, din synpunkt är viktig för oss.

Jenny Carina Magdalen L
Skrev om Bodens Bilservice

Det här är verkstaden som levererar på alla plan. Duktiga, trevliga, lösningsorienterade och absolut serviceminded... även när dom har lunchstängt.

Svar från Bodens Bilservice

Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!

Julia Kristina Linnea H
Skrev om Bodens Bilservice

Bra kommunikation, bra service, nöjd !